Arhiva pentru luna: ianuarie 2011

Unii cu mitingul, altii cu dansul… Nelu cu mic dejunul

La comanda fostului procuror Victor Ponta, „care în viaţa lui n-a prins pe nimeni, nici măcar pe Traian Băsescu” (apud Crin Antonescu, viitorul aliat al lui Ponta), sute sau chiar mii de PSD-işti s-au apucat, în toată ţara, să protesteze în faţa sediilor PD-L. Motivul pentru care oamenii au fost scoşi pe un frig de crapă pietrele la aceste manifestări n-a fost prea clar.

Scandalul de la PNTCD continua

PNŢCD a ajuns să nu mai însemne mare lucru în ochii electoratului. În loc să fie preocupaţi de revenirea în preferinţele politice ale românilor, ţărăniştii se luptă între ei. Cele trei grupări Sârbu, Pavelescu şi Ciorbea sunt deja cunoscute. A apărut însă gruparea Moiescu, a patra, care reclamă si preşedinţia partidului!

Gheorghe si „Balaurul”

Ştiaţi că Serviciul de Informaţii Externe a cheltuit o grămadă de bani pe medicamente laxative? Cred că este vorba despre calitatea spionajului românesc, căci nu e de glumă să te apuce căcarea tocmai când fotocopiezi cu aparatul din vârful pixului documente compromiţătoare cu familia lui Omar Hayssam la picnic în Siria.

Top