O bruneta aproape perfecta

Ionela Bilt este o frumoasă brunetă din Sânnicolau Mare, cu forme aproape perfecte. La 1,78 m, Ionela are dimensiunile 92-60-94, care o recomandă pentru prezentările de lenjerie intimă. E pasionată de machiaj şi de fotografie. În ceea ce priveşte distracţia, Ionela este foarte clară: „De distrat te poţi distra oriunde, numai să ai companie. Restul vine de la sine”. Ieşirile în club sunt o bună metodă de relaxare, dar tânăra nu refuză nici invitaţiile la film, aşa cum un week-end perfect poate însemna o excursie la munte, împreună cu prietenii. Ionela iubeşte lectura, ultima carte pe care a citit-o fiind „Cronicile Wardstone”, de Joseph Delaney. Sportul preferat este voleiul, iar mâncarea căreia nu i-ar spune niciodată „nu” este orezul cu fructe de mare.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

26 comentarii pentru acest articol

cretu a spus: (februarie 25th, 2011 at 09:37 )

ce femeie! arata incredibil de bine! felicitari, mai asteptam asemenea bunaciuni…

alin a spus: (februarie 25th, 2011 at 13:09 )

sunteti nebuni animala are 70 kg lata in cur cat o vaca

Mihai a spus: (februarie 25th, 2011 at 13:24 )

BUUUUUNNNNNNAAAAAA
mai ales in poza aia cu fundalul ala colorat , mai vrem fete din astea

cante a spus: (februarie 25th, 2011 at 13:26 )

alin, nu stiu ce vezi tu si cum cantareste ochiul tau ceea ce vede, dar mie mi se pare foarte misto fata pozata. cred ca exagerezi flagrant.

lavinia a spus: (februarie 25th, 2011 at 14:37 )

woww …cea mai sexi de pana acum…deci fetele banatului THE BEST <3 <3 iar rautaciosi mai sunteti toti ….barbatii fiindca nu o aveti iar femeile pt. ca sunteti invidioase…..BRAVOOO IONELA iar fotgraful 10 ….

sara a spus: (februarie 25th, 2011 at 15:50 )

fata chiar arata bine. daca asi fi barbat mi-as dori o asemenea femeie. clar!

miki a spus: (februarie 26th, 2011 at 15:20 )

deci cine afirma ca asta nu e buna are mai mult ca sigur o problema. cu barbatia!

kzb a spus: (februarie 26th, 2011 at 18:28 )

poze de toata jena

sorina a spus: (februarie 26th, 2011 at 18:39 )

exagerezi, pozele sunt foarte ok…

exagerat a spus: (februarie 26th, 2011 at 19:07 )

alte poze jenante. Da, Andreea Adam e de nota 10 cand vine vorba de penibilitate. Tipa din imagini nu e nicidecum sexy, arata ca o curva de pe Aradului. Probabil pentru ca Andreea a pus-o sa stea in pozitiile alea. Iar editezi prea mult, citeste niste bloguri de fotografie ca e clar ca esti pe langa. Probabil nici nu folosesti PhotoShop ca ti se pare prea greu pentru tine.

Mihai a spus: (februarie 26th, 2011 at 19:53 )

Fata este foarte foarte frumoasa si sexy

the best a spus: (februarie 26th, 2011 at 20:05 )

Oricum,aveti o imagine f.bogata….stati si judecati omu’..si p deasupra o m.faceti si curva…:))) sunteti incredibili de complexati:))
e frumoasa fata,da!!!acuma despre resutia pozelor….e alta treaba!!;)

alecu a spus: (februarie 26th, 2011 at 20:58 )

da, fata arata chiar foarte bine iar fotografiile sunt de calitate. exagerat… iar te-a pedepsit maica-ta si te-a pus sa mergi pe aradului sa-i duci un pachet de tigari? trebuie sa te linistesti si sa nu mai jignesti gratuit…

the best a spus: (februarie 26th, 2011 at 21:00 )

asta a f.chiar tare:)))) Imi plac oamenii dintr-o bucata!!!Bv Alecu;)

Lol a spus: (februarie 27th, 2011 at 12:36 )

tipa asta are o fatza asa…uzata…si comerciala…
o frumusete dinasta…(bazata pe tone de machiaj) daca se poate numi frumusete

bau a spus: (februarie 27th, 2011 at 12:40 )

fiecare cu gusturile lui, Lol… unora ne place, tie se pare ca nu. fiecare se raporteaza la ceva. daca la tine in dormitor stau pitite alde barladeanu, columbeanu si mai stiu eu ce pipite, bravo tie! eu fac parte din tagma celor care ar fi bucurosi cu o femeie ca cea pe care o critici. si nu cred ca sunt singurul.

Dani23 a spus: (februarie 27th, 2011 at 16:09 )

Dak si fata asta e uzata…c sa zic d altele:))) LOL,fiecare cu parerea lui,intradevar,dar d c faci din tantar armasar?e f.draguta fata..si fotogenica..place ochiului meu..dar m-ai trebuie sa fie si frustrati ca tine peste tot:))))

lavinia a spus: (februarie 27th, 2011 at 23:23 )

thoamneeeee lomeee ce lasiiii……nici columbeanu nu e mai frumoasa ca Ionela ti-o zic eu…beyy emotionatule…..dute dreq si caut-o pe Angelina Jolie ,,….dar sunt sigura ca ai langa u o domsoara venita la oras si se da cu ruj pe langa buze de accea nu iti place machiajul…..GUAPA Ione

Fotograf A. a spus: (februarie 27th, 2011 at 23:46 )

Fotograful ori e incepator,ori isi bate joc de o fata atata de frumoasa…sunt modificate groaznic.. m-ai bine le-ar fi lasat nemodificate,daca vede ca nu se pricepe!fata nu are nici o vina,e mega fotogenica…doar k sunt folosite niste unghiuri proaste pt.a fotografia…as vrea sa o pozez si eu pe Ionela,cred ca ar iesi cv mirific!

andrei TM a spus: (februarie 27th, 2011 at 23:56 )

Bai „exageraton”…pana si id te da de gol l cat esti de prost.Du-te exagereaza in lumea ta perfecta,iar dak nu o cun.p fata live,nu vb.dreq c nu trebe…vad k tu la toate fetele aparute pe aici ai d comentat…nu vezi kta lume e revoltata asupra ta?POFTIM CULTURA de la tarani ca tine!:))) Ionela,esti o frumoasa k intotdeauna!bravo

Cristina a spus: (februarie 28th, 2011 at 09:17 )

Fata este frumoasa si pozele sunt bune , eu ma intreb de ce comparati sectiunea asta de la ziar cu niste poze artistice? pentru ca nu asta este idea,uitati-va in Click (fata zilei) acolo sunt poze artistice ? NU,deci va rog mult abtineti-va.
Mai asteptam si urmatoarea fata

Memo a spus: (februarie 28th, 2011 at 11:46 )

Faina;)

exagerat a spus: (martie 11th, 2011 at 17:53 )

In primul rand, am zis ca arata „CA o curva de pe Aradului”, nu ca ar fi una.
In al doilea rand, cine sunteti voi ca sa ma criticati pe mine? Cand voi nici macar nu ati auzit de cuvantul numit gramatica(cautati in DEX, daca aveti asa ceva prin casa). Si in plus, fiecare are dreptul de a avea o opinie. Ce va roade pe voi ca mie nu imi plac pozele? Si, for the record, mi-am pastrat numele(exagerat) ca sa se stie ca sunt aceeasi persoana comentand peste tot. De parca „andrei TM” e un nume mai inteligent… sa fim seriosi.
In al treilea rand, Cristina, nu as critica daca Andreea Adam nu s-ar da mare „pozara” pe oriunde are ocazia. Nu am vazut nici macar o singura fotografie care sa ii dea dreptul sa se prezinte drept fotograf.
Fata e frumoasa, nu am negat asta, insa modul in care sunt facute pozele este cel mai gresit posibil. Cateodata stau si ma intreb daca tipa netalentata ce foloseste aparatul alege cele mai proaste poze posibile si le pune pe site ca sa arate ca exista lume mai urata ca ea(nu prea ii reuseste). Sau pur si simplu ca sa isi dovedeasca ei insasi acest lucru.

P.S: Scuze pentru cei care scriu cu abrevieri neinteligibile si fara sens, probabil le este foarte greu sa ma inteleaga avand in vedere ca nu isi amintesc ce este acela un limbaj standard.

ardei TM a spus: (martie 11th, 2011 at 18:04 )

exagerat, esti prea agresiv. nu-ti sade bine sa te iei de neste dudui. serios, chiar nu da bine. unii fac greseli pentru ca sunt la inceput, dar sunt altii care nu fac nimic de frica sa nu greseasca, si atunci prefera sa se lege de aceia care indraznesc.

exagerat a spus: (martie 13th, 2011 at 15:56 )

Hmmm, nu as considera ce am scris mai sus agresiv. Este mai degraba sinceritate bruta, cu fraze putin exagerate pentru a face evident punctul meu de vedere(e adevarat, nu multi pot accepta asa ceva, dar daca nu ar exista oameni ca mine, nimeni nu si-ar modifica greselile). Fiecare persoana priveste adevarul intr-o alta lumina. Probabil prietenii se simt obligati sa o sustina si unii chiar si cred ca face poze bune prin prisma opticii lor asupra persoanei. Insa eu nu o cunosc personal, am dat de ea pur accidental cand isi facea mare publicitate pe facebook cu articolele ei si prin urmare nu am obligatia de a tacea si de a ma preface ca totul e ok.
Tipa care face pozele nu pare a fi chiar asa de la inceput incat sa se accepte greselile enorme pe face le face. Si pe care le repeta. Daca stai si ii analizezi munca, toate fotografiile au acelasi tip de greseli. Ai zice ca de la toata critica pe care o primeste, ar trebui sa reuseasca sa faca ceva mai bun. Deci ori e antitalent, ori se crede prea buna ca sa incerce sa isi imbunatateasca tehnica si stilul.

exagerat a spus: (martie 13th, 2011 at 16:04 )

(continuare… am apasat din greseala pe enter)
Cred ca este cate putin din ambele.
Oricum, am simtit ca este datoria mea sa spun ce gandesc, avand in vedere ca sunt la randul meu un fotograf cu peste 10 ani de experienta.
Acum o sa veniti cu cereri gen „de ce nu iti arati munca daca esti asa de tare?”. Ei bine, nu cred ca merita sa imi las fotografiile sa fie comparate cu cele ale Andreei Adam. Nu caut aprobare pe site-ul acesta si nici nu am nevoie sa imi fac reclama. Daca as vrea aceste lucruri, cu mare placere as posta aici un link catre site-ul meu personal.
Fiecare crede ce vrea. Insa am convingerea ca multi alti fotografi ce intra pe acest site si vad comentariile vor fi de acord cu mine.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%

O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,

Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
„Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale”, crede rectorul UPT. Dacă în anii 2000, Timișoara și Aradul au însemnat o importantă poartă de intrare a investițiilor străine în România, în ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florin Drăgan, rectorul UPT pune pe tapet înainte de alegeri o temă cu adevărat importantă, uitată de candidaţi: Conurbația Timișoara-Arad
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un adevărat maraton folcloric cu peste 14 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții de artă populară, meșteșuguri, gastronomie tradițională, eveniment care va reuni peste 200 de artiști. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 13:00, la Căminul Cultural din Giarmata...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre ajunge la Ghiroda și la Giarmata. Invitați în recital la Festivalul – Concurs, Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul
O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Timp de două zile, astăzi și vineri, publicul este așteptat în vizită la Banca Națională a României. Frumoasa clădire din centrul Timișoarei își deschide porțile pentru o serie de tururi ghidate. În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a patra ediție a evenimentului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, așteptați să viziteze sediul local al Băncii Naționale a României
Peste 100 de vehicule istorice vor fi prezente, sâmbătă, la Timișoara, în Piața Unirii, la Retroparada Primăverii. De la ora zece, iubitorii automobilelor vor putea vedea pe viu câteva vehicule de valoare din istoria auto. După cum spuneam, se anunță un număr de peste 100 de vehicule istorice expuse, marea majoritate aparținând colecționarilor din Timis,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sâmbătă are loc Retroparada Primăverii. În Piața Unirii vor fi prezentate peste 100 de automobile istorice
La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale
Top