Arhiva pentru luna: aprilie 2011

In sfarsit, victorie fara emotii!

Zicu a început meciul cu FC Braşov ca rezervă, dar, introdus în teren în repriza a doua, a reuşit, în câteva minute, să-şi dovedească, din nou, geniul. Poli obţine cea de-a cincisprezecea victorie din acest sezon şi rămâne pe primul loc. Meciul din etapa viitoare, cu Vasluiul, echipă care s-a apropiat la două puncte, devine, astfel, şi mai important.

Daunele morale

Proiecţia marilor producţii cinematografice în gândirea noastră se manifestă adesea prin perceperea greşită a unei analogii între sistemul nostru de drept şi cel american, care conţine cu totul alte instituţii şi proceduri. Nu este însă de ignorat faptul că relaţiile sociale surprinse în filmele artistice şi serialele americane au o rezolvare juridică şi din perspectiva legislaţiei române, rezolvare care nu exclude existenţa daunelor morale şi cuantificarea acestora.

Ghid de „impartire a masinii”, made in Timisoara

Plecaţi la drum lung, dar vă sperie plictiseala şi cheltuielile? Există o soluţie: puteţi împărţi maşina cu alţi călători care au aceeaşi destinaţie. Îi puteţi selecta ca să fie exact pe placul dumneavoastră şi, la final, v-aţi putea alege şi cu noi prieteni. Primul site românesc de ride-sharing este realizat de nişte timişoreni care lucrează pentru o companie cu capital francez.

Poli spera sa ramana lider

Sâmbătă se joacă partida dintre Poli şi FC Braşov, care contează pentru etapa a 30-a a Ligii I. În lotul alb-violet sunt câţiva jucători incerţi, însă tehnicianul ceh speră ca echipa sa ia cele trei puncte.

Afterparty la Riverdeck

Riverdeck, una dintre destinaţiile preferate ale timişorenilor amatori de petreceri nocturne, s-a deschis în urmă cu doar câteva zile. A fost de ajuns să circule vestea.

Birthday party cu putini invitati

Clubul Porky’s a fost neaşteptat de gol, joi noapte, pentru o petrecere care se anunţa plină de distracţie. DJ Benito a decis să-şi sărbătorească ziua de naştere în nonconformistul pub timişorean, dar a avut o surpriza.

Etichete:

Vintu, arestat pe 29 de zile

Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţă, vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile. Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, recursul procurorilor faţă de decizia de cercetare în libertate. Decizia este definitivă.

Cand va zbura porcul

Viceprimarul Adrian Orza a promis, într-un interviu acordat ziarului Opinia Timişoarei, că, atunci când va ajunge el prim-ministru al României, va aloca fonduri de la bugetul central pentru construirea unui stadion nou la Timişoara. Calculul lui Orza e simplu, mai simplu ca abureala aia că administraţia Ciuhandu dă rateuri numai pentru că este sabotată bugetar de la Bucureşti, nici vorbă de incompetenţă sau că şi-ar bate joc din când în când de banul adunat cu greu de la populaţie.

Top