Marian Iancu: „Sa-i fie rusine primarului!”

Marian Iancu îi declară război primarului Gheorghe Ciuhandu, după ce, într-o şedinţă de consiliu local, acesta din urmă a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat cu banii daţi clubului de fotbal Poli Timişoara. În plus, previziunile lui Iancu sunt extrem de sumbre.

Într-un interviu oferit publicaţiei regionale „Fotbal Vest”, Marian Iancu se lansează într-un atac fără precedent la adresa lui Gheorghe Ciuhandu. „Eu nu sunt Zambon, pe care l-a adus el (n.r. Gheorghe Ciuhandu). Şi şi-a bătut joc de o istorie pentru care BkP a cheltuit un milion de dolari pe acte ca să o readucă acasă. Păi să-i fie ruşine primarului, care pe urmă se întreabă de ce-l desfiinţez, pentru că spun lumii adevărul! De asta îl desfiinţez pe Ciuhandu”, a tunat Marian Iancu. Atacul şefului lui Poli merge şi mai departe. „Eu nu stau în Timişoara şi pe primar trebuie să-l intereseze de Poli. Nu trebuie să fac eu, pe banii mei, pe plac celor din comunitatea alb-violetă”, spune Iancu. Finalul este aşa cum nu şi-l doreşte niciun suporter polist. Marian Iancu face referire la ce s-a întâmplat acum mai bine de nouă ani, când Poli se afla în „era Zambon”. „De aia o să rămâneţi fără fotbal, cum aţi rămas în anul 2001”, a mai spus preşedintele clubului alb-violet.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

gibel a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 10:40 )

sa inceapa spectacolul!!!!!!!!!!!!!! tare as vrea sa ne spuna si noua marian iancu cum dracu de a luat decizii impotriva clubului taman atunci cand poli era in lupta pentru titlu… un exemplu e cedarea lui gigel bucur, dar mai sunt si altele, schimbarile de antrenori fiind cele mai cunoscute in momentele cele mai neprielnice. si asa ne-am ales cu o sluga care poarta numele de vali velcea.

clopotelul a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 10:57 )

Adica pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti! Pai la mojicul de sus din poza cand se milogea ca o scursura umana la autoritatile locale sa ii de bani pt sprijinirea cheltuielilor echiper, nu trebuia sa ii se dea peste nas in loc sa i se bage bani in buzunar din fondurile publice??? Cata nesimtire conduce omul asta!!!!! De necrezut! Si vad ca nu se mai potoleste! Daca as fi in locul primarului l-as declara persoana non grata pentru Timisoara! Atata mocirla cat a adus asta in Timisoara nu au adus altii de la maimuta incoace!

sef de cabinet robu a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 10:58 )

dle ziarist, primarul a spus ca nu stie ce s-a intamplat cu banii rezultati din vanzarea jucatorilor.

Cristian a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 11:02 )

Daca as fi in locul primarului mi-as da demisia. Sau daca stie concret ce s-a intamplat cu banii dati clubului sa o spuna public. Daca nu stie e si mai grav.

siminic a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 11:52 )

ma intreb de ce il sustine cu atata ardoare robu pe marian iancu? poate imi raspunde si mie cineva. o fi o tehnica electorala. daca e asa, tehnica asta e absolut imbecila, cum risca sa para robu dupa ultimele aparitii. faceti-l sa taca, iar sansele lui in fata lui ciuhandu cresc ca de la cer la pamant.

timis a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 12:51 )

Vrem adevarul. Ciuhandu si in special Orza stiu cum si pe ce s-au dus banii la poli. Jegosii astia din primarie ar trebui sa iasa la rampa si sa dea explicatii in ce conditii au dat bani la poli. Sa prezinte documente, ca nu sunt banii lor…. SUNT BANI PUBLICI!!! scursuri ce sunteti. Va ascundeti ca sobolanii ca doar doar se vor calma spiritele. Hai Orza…la meci stiai sa mergi tantos cu fularul la gat…..acuma de ce nu iesi sa dai explicatii?
Acuma nu mai vreti sa dati bani la poli ca poate da rau in campania electorala. Ati dus orasul asta cu cel putin 10 ani inapoi.

serban a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 13:20 )

@timis
jegosii nu sunt doar in primarie, ci si in consiliul local. sa dea toti cu subsemnatul

jagardeaua a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 13:49 )

Tarsala mare pe tiganii astai!

@ timis a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 14:09 )

imbecil mic ce esti, ciuhandu a intrebat de banii din vanzarea jucatorilor, nu banii dati de CL. Scursura, e un termen care ti scapa. asta daca nu cumva, esti chiar tu in fata oglinzii.

Orza si Ciuhandu: vrem sa stim cifre concrete a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 14:16 )

Ar trebui sa iasa si sa ne spuna si noua Orza si Ciuhandu cati bani au dat la poli anual cand era in prima liga si cum de dintr-o data nu mai pot da bani? A inceput campania deja? Nu au fost in regula banii care i-au dat pana acum ??? Sa ne spuna ! Oricat se chinuie unii „tarani” sa aduca vorba in directia Robu aici nu e vorba de Robu! E vorba de ratatii astia care ne conduc: Ciuhandu si Orza! Ia iesiti la rampa baieti si spuneti-ne si noua niste cifre concrete!

bratu a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:13 )

cum nu e vb de robu, nu e vb nici de ciuhandu sau de orza. nu crezi ca deja esti cam penibil cu politizarea care o faci? dispari pe alte subiecte, nu mai polua atmosfera, forumist platit ce esti!

..urasc presa a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:50 )

Tot repectul pentru presidente Marian Iancu……a venit in banat sa readuca fotbalul,ceeace in proportie de 85% a si reusit…iar oamenii politici si asa zisi potenti financiar se trag pe cur si se ridica la pretentii cand e vorba de investit…rusine celor din primarie si consiliu judetean

pentru @timis a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 15:59 )

retadatu p_ _ i ce esti.(ia vezi ghicesti) Saracutu de ciuhandu a intrebat dar nu a primit raspuns. Si din banii pe care ia dat CL ?
ce s-a intamplat cu ei? Ia mai mereti in p….la mea de lingai. Diferenta e ca pe cand ciuhandu isi umple buzunarele voi stai sa i-o sugeti ca apoi sa va mangaie „sefu”pe crestet. Acusi o sa i se stafideasca de tot si nu mai aveti ce suge…..

hopamitica a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 16:41 )

Ce e ciudat? Iancu intreaba si are treaba doar cu Primaria. Nimic despre judet. Care contribuia cu ceva. Si acum a taiat. Ca Primaria. Atunci de ce Iancu injura doar intr-o parte? Ceilalti sunt ‘cei buni’? Care o fi diferenta dpdv al Iancului?

hopamitica a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 16:50 )

Si Consiliul Local ce rol are? Ca doar nu Ciuhandu a dat banii. Putea doar sa propuna. Aici tunurile par indreptate doar intr-o directie. Ar putea consilierii, vreun grup, sa propuna si sa sustina proiectul unei finantari. Doar ca despre asta nu vorbim. Ca acolo ar intra si culorile care nu convin. Sunt curios in campanie cati sustinatori ai echipei locale au sa apara. Acum sa ne indreptam atentia doar spre primar. Ca asa e mai bine. Sa ignoram ca tot Consiliul Local si Judetean, la un loc, au aceasta atitudine.

misa a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 17:13 )

@hopamitica
ai mare drepate… acum vad ca liberaqlii stau cu manutele lor gingase intinse la cersit. se misca bratianu in pamant cand vede ce politica fac acesti liberali, mici liberali

gregorian a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 17:42 )

liberalii fac campanie electorala din orice. asta e. chit ca spun si sustin ceea ce nu gandesc in mod real.

scifo a spus: (noiembrie 15th, 2011 at 18:06 )

daca as fi pentru o zi presedinte… e refrenul unei melodii parazitii. ia ganditi-va ca pentru o zi va fi primar robu, ca mai mult nu poate. ce ar face el in ziua aia… i-ar aloca bani cu duiumul lui iancu si ar privatiza regiile. ce inseamna asta? pai timisorenii vor plati in continuare poli, iar banii pentru utilitati gen apa, canal, trasnport sau caldura se vor tripla.

serban a spus: (noiembrie 16th, 2011 at 08:17 )

ce fain de noi, timisorenii. iancu a fost sustinut pana acum de ciuhandu, adica actualul primar, iar in acest moment este sustinut de robu, cel mai probabil viitorul primar. daca privim echidistant aceste doua chestii, ajungem la concluzia ca vorba din lac in put se potriveste de minune. doi labari… ciuhandu si robu sunt la fel de incompetenti, iar timisoara va sta la fel pe loc indiferent ca robu va castiga sau nu.

sirbu a spus: (noiembrie 22nd, 2011 at 20:27 )

cinste ptr un asa om Iancu merita tot respectu a venit si a bagat bani lui in echipa fanion a banatului si a reusit dupa ce banatu de multi ani jinduia ca sa poata sa se bata cu granzi din bucuresti si din tara .In final ii multimim si-l rugam sa no lase si sa ii ignore pe vremelnici de la primarie si prefectura ptruca ce au facut cu TIMISOARA vor sa faca si cu clubul FC POLITEHNICA TIMISOARA

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top