Arhiva pentru luna: decembrie 2011

La multi ani, 2012!

În aceste momente speciale, când ne luăm adio de la vechiul an și deschidem larg ușa celui nou, vă dorim ca fiecare zi a lui 2012 să vă aducă o rază de speranță în suflete.
S-aveți parte în Noul An de multă sănătate, prosperitate și vise implinite!
La mulți ani!

Din nou, avertizare de ceata

Meteorologii au emis, din nou, o avertizare de ceaţă valabilă în partea de vest a țării, dar și în sud și sud-vest. În unele zone, vizibilitatea ar putea scădea chiar sub 50 de metri.

Componenta 2 si 3 din Programul Cultura 2007-2013

În articolul de faţă vom prezenta ultimele două componente din cadrul Programului Cultura 2007-2013, Componenta 2: Sprijinirea organizaţiilor active la nivel european în domeniul culturii, respectiv Componenta 3: Sprijinirea activităţilor de analiză, colectării şi difuzării informaţiilor, precum şi optimizării impactului proiectelor din domeniul cooperării culturale.

La furat, in tandem cu paznicul

Doi tineri de 19 ani au reușit să fure, în numai două săptămâni, articole de bricolaj în valoare de peste 6.000 de lei dintr-un centru comercial de pe Calea Buziașului. Unul dintre ei era chiar paznicul magazinului, astfel că hoțul nu era controlat la ieșire.

Regele Mihai I, campion la incredere

Regele Mihai I îi depăşeşte pe Traian Băsescu şi pe Emil Boc la cota de încredere. Potrivit unui sondaj realizat de IMAS, la solicitarea adevarul.ro, Majestatea Sa are un procent de încredere de peste 26%. Singurul care îl depășește este liberalul Crin Antonescu.

Radarele fixe se intorc

Vești proaste pentru șoferii vitezomani. Din primăvară, radarele fixe vor funcţiona din nou pe șoselele din România. Poliţia Rutieră speră ca acestea să redevină funcţionale până în primăvară, înaintea apariţiei noului Cod Rutier.

Accident la iesirea spre Sag

Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital, după ce șoferul mașinii în care se aflau nu s-a asigurat, vehiculul fiind lovit în plin de un Volkswagen. Bărbatul aflat la volanului mașinii Logan în care erau victimele a vrut să vireze la stânga în parcarea unui centru comercial.

Premiu pentru Aquatim

Aquatim a primit un premiu pentru „Dezvoltarea tehnologiilor curate – categoria depoluare apă”. Distincţia a fost acordată pentru retehnologizarea staţiei de epurare a Timişoarei, un proiect în valoare de circa 30 de milioane de euro, finanţat prin programul ISPA al Uniunii Europene şi finalizat în luna iulie a acestui an.

Top