Arhiva pentru luna: ianuarie 2012

Cu un „sepukku” toti suntem datori

La finele anului trecut, un grup de oameni cu mult simț civic și cu o oarecare influență în administrația locală au discutat despre cum s-a trezit Timișoara cu o balegă de clădire de sticlă exact între Operă și Castelul Huniade și, mai ales, cum putem scăpa de „Acvariu”, căci așa i se zice rușinii ce-a răsărit cu ceva ani în urmă pe obrazul orașului și-al edililor săi.

Consilierilor judeteni nu le prea pasa de Poli

Rezultatul auditului cerut de Consiliul Judeţean Timiş la Poli Timişoara va veni cel mai târziu miercuri. În funcţie de acesta, autorităţile judeţene şi locale decid dacă vor prelua 51% din acţiunile la clubul fanion al Banatului. Părerile sunt împărţite în rândul consilierilor judeţeni.

Bijuteriile si blanurile taie indemnizatiile

Dețineți bijuteri, blănuri sau porțelanuri? Dacă da, luați-vă adio de la eventualele ajutoare sociale la care ați fi putut avea dreptul. Vor pierde ajutoarele de stat și cei care nu și-au achitat impozitele.

Angajari in IT

SAP România, subsidiara locală a celui mai mare producător de software de business la nivel mondial, compania germană SAP AG, a început angajările la Timișoara. Aici va fi deschis un centru de consultanță SAP Nearshore.

Top