Arhiva pentru luna: martie 2012

Magicienii de cocteiluri de la Fratelli / FOTO

Viaţa de noapte şi cluburile ocupă un rol important în viaţa tinerilor şi nu numai, de aceea avem nevoie de oameni care să facă să ne simţim bine. Pentru asta sunt barmanii, care îţi pot creea cel mai frumos vis, într-o bătură aparte. Clubul Fratelli Timişoara, deţine mai mulţi barmani care îţi îndeplinesc acest vis, şi am ales să vorbim cu trei dintre ei, cei trei fantastici.

Renuntarea la judecata

În orice moment procesual, reclamantul are dreptul să renunţe la proces punând astfel capăt acţiunii sale litigioase. Astfel, simpla solicitare de renunţare la judecată emisă de iniţiatorul demersului litigios are ca afect imediat închiderea dosarului.

Bacala si Popoviciu sau ascensiunea neamului prost

Lucrurile par destul de clare, iar orice încercare a șefilor Poliției Timiș de-a drege busuiocul și a mușamaliza cazul poate ajunge de domeniul ilarului. Doi polițiști de la Rutieră au oprit o mașină care încălca toate legile din trafic, zburând cu peste 100 pe oră și depășind pe linia continuă. Nu mai vorbim că mașina a refuzat inițial să oprească la semnalizarea polițiștilor.

Proiecte pentru dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes national si international

În primăvara acestui an este preconizat a se lansa Operaţiunea 1.3.1.: Sprijin financiar acordat pentru dezvoltarea structurilor de sprijin al afacerilor de interes naţional şi internaţional – Poli de competitivitate, Axa prioritară 1 – Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient, DMI 1.3. – Dezvoltarea durabilă a antreprenoriatului, din cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POSCCE).

Grav accident pe Calea Sagului

Cinci persoane, din care trei copii, au ajuns în stare gravă la spital vineri seară, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat la intrarea în Timișoara, pe Calea Șagului. Polițiștii cercetează cauzele accidentului, iar, din primele date, se pare că șoferul nu avea carnet de conducere.

Prefectul Bacala, acuzat ca se razbuna pe politistii care l-au oprit in trafic

Un incident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în care au fost implicați prefectul Mircea Băcală şi deputatul PD-L Alin Popoviciu, este reclamat de preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. Maşina prefecturii a fost oprită de un echipaj al Poliţiei Rutiere, în Iosifălău, pentru că șoferul gonea cu viteză prea mare. Bojin susține că polițiștii care l-au oprit pe prefect suferă acum consecințele.

Alergia la polenul de primavara

Odată cu sosirea primăverii apar și alergiile la polen. În acest sezon, polenul de pomi de timpurii, mesteacăn, stejar, fag, salcie etc, este implicat în apariția alergiilor. Acești pomi fac parte din clasa de plante anemophile, care eliberează în aer polen cu greutate mică, ce poate fi transportat de curenții de aer pe distanțe foarte mari.

S-a stins Petru Umanschi

Scena muzicală a Timișoara este de acum mult mai săracă. Petru Umanschi, una dintre vocile ei cele mai cunoscute, a murit. A fost muzicolog, critic muzical, realizator de emisiuni de radio şi televiziune, percuționist și profesor de desen, dar și autor al unor premiere remarcabile.

Jucatorii lui Poli l-au refuzat pe Velcea si nu au vrut să intre in cantonament

Ultimele evenimente de la Poli Timişoara nu aveau cum să nu aibă efect şi asupra jucătorilor din lotul pregătit de Valentin Velcea. Joi, cu două zile înainte de meciul cu FC Olt, lotul lui Poli urma să intre în cantonament la complexul hotelier de la Casa Tineretului. Surpriză însă, pentru că jucătorii din lot nu au vrut să intre în cantonament.

Doua zile de razii pe soselele din Timis

Polițiștii timișeni vor face, vineri și sâmbătă, controale pe majoritatea drumurilor judeţene şi naţionale. Ei vor acţiona în „cascadă”. Acțiunea are ca scop depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi normele care reglementează depăşirea.

Top