Beizadelele Milutinovici impart pumni ca-n vremurile bune

Au venit să se distreze în Fratelli, dar s-au trezit martori ai unui scandal monstru iscat de două beizadele care par să revină la obiceiurile care i-au consacrat în lumea interlopă din Timișoara. Sâmbătă noaptea, frații Ciprian și Sergiu Milutinovici au vrut să facă ordine în club, după ce unul dintre ei s-a legat de un rugbist. A urmat o bătaie generală, ca-n vremurile în care cei doi tăiau și spânzurau.

Ciprian Milutinovici (foto) şi-a sărbătorit ziua de naştere în Fratelli, unde a invitat mai mulți cunoscuți și, desigur, pe fratele lui. Pe măsură ce a trecut timpul și s-au adunat paharele, cei doi frați au devenit tot mai agresivi cu lumea din jur. Până la un punct, orice posibil scandal a fost oprit din fașă de Alin Gherman, unul dintre responsabilii clubului timişorean. Nici măcar acesta nu a mai putut face însă nimic în momentul în care unul dintre frații Milutinovici, foarte probabil Ciprian, a sărit la un alt client. Tânărul, posesor al unui fizic impresionant, de rugbist de talie internațională, n-a vrut să-și pună mintea cu Milutinovici și a încercat să-l ignore, deși acesta încerca să-l provoace. Văzând că n-are nicio șansă să-l potolească pe recalcitrant, Alin Gherman i-a poftit afară pe frații Milutinovici și pe prietenii lor. În drum spre ieșire însă, unul dintre cei doi a luat la bătaie un om de ordine aflat la intrarea în club. A urmat o intervenție promptă a lui „Zmeu”, proprietarul firmei de pază, astfel că a s-a iscat o bătaie generală între cele două părți, cu pumnii și parii. La faţa locului au sosit Poliţia, Jandarmeria şi SMURD, bătaia soldându-se cu răniţi, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Poliția Timiș recunoaște incidentul. „Conflictul a fost aplanat. O persoană a fost transportată la spital şi a fost îndrumată să depună plângere penală, dar nu a făcut acest lucru. Nimeni nu a fost amendat”, a declarat Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al IPJ.
Fraţii Milutinovici au o mulțime de antecedente în ceea ce privește scandalurile în Timișoara. Vârfurile „carierei” lor datează din perioada în care PSD a fost la putere, iar tatăl lor, Eugen Milutinovici, era secretarul general al organizației Timiș. În 2004, Marius Demian, fotbalist la Politehnica Timișoara, a fost bătut, în plină stradă, de Ciprian Milutinovici. Sportivul a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni de pe urma agresiunii. În același an, cei doi frați au provocat un scandal într-un internet cafe și, pentru oprirea lor, a fost nevoie de intervenția trupelor speciale ale IPJ. Cu altă ocazie, Sergiu Milutinovici a luat la pumni doi membri ai orchestrei unui restaurant din Timișoara, pentru simplul motiv că nu-i plăcea muzica. În 2003, tot de ziua lui Ciprian, petrecerea s-a ținut la Hotel Continental. Oamenii s-au distrat, pesemne, pe cinste, pentru că, după plecarea lor, localul era plin de sânge și toate oglinzile fuseseră sparte. În 2004, după bătaia administrată fotbalistului, președintele de la acea vreme al PSD Timiș recunoștea că sunt probleme cu odrasele familiei Milutinovici. „Cei doi tineri sunt membri PSD Timiș. Dacă se constată că mezinul se face vinovat de a fi dat cu pumnii și de a fi blocat mașina fotbalistului, fără doar și poate îl vom exclude din partid. Avem mari probleme cu familia asta”, spunea Ilie Sârbu.
De atunci, Eugen Milutinovici s-a retras din prim-planul vieții politice, ocupându-se de afaceri, iar Emilia Milutinovici e consilier județean și președintele Organizației de Femei a PSD Timiș. Sergiu și Ciprian simt, probabil, că partidul din care face parte mama lor va reveni la putere și se pregătesc de o întoarcere în forță. Asta pentru că, oricum, n-au fost sancționați în niciun fel pentru faptele lor de „vitejie”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

22 comentarii pentru acest articol

chuck a spus: (martie 14th, 2012 at 02:55 )

Inoo, dosarul tau cu bataia s-a rezolvat? intreb, nu acuz pe nimeni, nici macar pe nea vasile de la doi si un sfert, care cauta dovezi sa infunde victima

samir a spus: (martie 14th, 2012 at 06:52 )

se intorc baietii in bransa! astia nu ar trebui lasati sa se apropie de un club sau orice local pe o raza de 1 kilometru.

emilia a spus: (martie 14th, 2012 at 08:08 )

unul dintre ei l-a scuipat in fata si pe marius cristescu, la un restarurant din oras, pentru ca mustaciosul milionar s-ar fi luat de prietena lui. suparati rau copiii fostului chelner, nu e bine sa le iesi in cale cand sint suparati.

Miriana a spus: (martie 14th, 2012 at 08:30 )

Eu am fost de fata si nimeni nu a lovit pe nimeni decat zmeu ala..asa ca nu mai mintiti cu nerusinare!

baderca a spus: (martie 14th, 2012 at 09:10 )

Ba, Miriana si unde stateai tu de ai vazut ce s-a intamplat?

Taximetrist a spus: (martie 14th, 2012 at 09:45 )

Fratii Milotinovici au fost victime in acest scandal, singurii care au lovit au fost bodyguarzii. Daca politia ar cere inregistrarile video de pe terasa, ar trebui sa areateze toti batausii din complex. De ce mai exista camere montate in localuri daca politiei ii este frica de bodyguarzi. Rusine rusine

Taximetrist a spus: (martie 14th, 2012 at 09:50 )

Fratii Milotinovici au fost victime in acest scandal, singurii care au lovit au fost bodyguarzii. Daca politia ar cere inregistrarile video de pe terasa( de ce nu o fac?), ar trebui sa areateze toti batausii din complex. De ce mai exista camere montate in localuri daca politiei ii este frica de bodyguarzi. Rusine rusine

dana a spus: (martie 14th, 2012 at 10:16 )

Cristescu o merita, e un batran scarbos care se leaga de toate fetele din oras. daca are bani crede ca i se cuvine orice. mai bine ar investii bani in fotbal decat sa agreseze femei.

roman a spus: (martie 14th, 2012 at 11:18 )

@Taximetrist
scandalul a fost inceput de ciprian milutininoici in club si continuat afara. ce a urmat dupa a fost consecinta comportamentului lui. daca esti tovaras cu el nu inseamna ca trebuie sa si otravesti in halul asta.

narcis a spus: (martie 14th, 2012 at 12:20 )

sorin grindeanu nu a fost?

Gabi a spus: (martie 14th, 2012 at 12:46 )

@taximetrist
Inregistrarile dde pe terasa, cad in fata celor din club … scandalul nu a inceput pe terasa ….iesirea pe terasa a fost consecinta scandalui din club, care a fost provocat de „cuplul” milutinovici.
Eu personal, din acest moment, garantez ca nu voi mai calca in acest club !!! Si nu numai eu, cel putin cei cu care am fost. Consider ca bodyguarzii si-au facut datoria, dar pe viitor, ar fi cred mai bine , daca de la primele semne de scandal puternic, sa alerteze autoritatiile. Daca faceau asa acum, cand i-au scos afara intrau direct in bratele autoritatilor care au alt cod de procedura ….

cocalarul vesel a spus: (martie 14th, 2012 at 12:59 )

Doi cocalari, care cred ca pot sa aduca vremurile apuse inapoi. Dc mai fca din asdtea o s-o ia in freza de tot. Cu tot PSD-ul lu masa ;i al lui tatsu.

alin a spus: (martie 14th, 2012 at 14:58 )

doi pesedisti, asta spune tot. sa ne fereasca sa se intoarca astia la putere.

Carina a spus: (martie 14th, 2012 at 16:27 )

Bine i-au facut lu cristescul ala daca e adevarat ca i-au dat o flegma in fata. Libidinosul ala crede ca se poate lega de cine vrea el? Bravo baietilor lui Milutinovici!

elena a spus: (martie 14th, 2012 at 16:43 )

o fi cresitescu un libidinos infect, dar astia doi sunt mult mai periculos. ti-o iei de la ei pe nerasuflate. sunt niste interlopi cu pretentii de baieti educati ordinarii de milutinovici

Marchis a spus: (martie 15th, 2012 at 00:35 )

In 2004 cand a facut declaratia Ilie Sarbu nu era presedintele PSD Timis era ministru la agricultura. Presedinte era domnul Dan V Poenaru

gabi a spus: (martie 15th, 2012 at 07:19 )

milutinovici, o familie de interlopi. copiii sunt prelungirea tatalui lor.

PAUL a spus: (martie 15th, 2012 at 19:36 )

Trebuie sa fii foarte naiv sau chiar prost sa te gandesti ca zmeul a venit acolo si a facut ordine de capul lui fara sa aiba acordul sefului sau GHERMAN . E lmai mult decat evident ca aceasta bataie a fost la ordinul lui GHERMAN care a fost deranjat de obraznicia evidenta a acestor frati care nu prea stiu sa respecte pe nimeni, asa ca fiind satul sa le suporte “figurile” de prost gust i-a bagat pe sclavii lui la inaintare el reusind sa se dezica astfel de orice legatura cu acest scandal.

www a spus: (martie 16th, 2012 at 16:26 )

Se scrie aici ca …nimeni nu a fost amendat ? OK, deci poti sa faci cat scandal vrei ca nu vei fi amendat ? nu inteleg! la asa un scandal cand se mai deplaseaza si politistii/fortele de ordine pentru ca bodyguarzii nu mai sunt eficienti nu se plăteste amendă? interesant !

liviu a spus: (martie 27th, 2012 at 09:51 )

Caragiosii astea care –si spun iluminati, au un bagaj de nuante cat un copil al strazii, haituit, nenorocit, inrait, izgonit si blestemat si isi aduc ca argument ideologicoreligios protectia ingerului decazut frumos si destept si puternic dealtfel, dar la o fulgerare de comparatie cu maretia Creatorului le vedem micimea. Indiferent de cate milenii influenteaza istoria omenirii, cate milioane sau miliarde de oameni au omorat prin conflicte razboi piatra, prastie, sabie, explozii, executii, bombe nucleare, schingiuiri, torturi, foamete, boli, inselaciuni la nivel de natiuni, delapidari, furturi. Impresia ca ei au facut sa trecem de la epoca pietrei la epoca moderna ura rasială în creştere în toate ţările, tendinţa de libertate şiindependenţă a popoarelor, neputinţa celor ce guvernează, corupţia politicienilor, perversiunea şiviolenţa în creşterea oamenilor, datoriile fără graniţe ale statelor la bănci, instabilitatea monezilornaţionale, crizele economice, falimentul în agricultură, şomajul, nemulţumirea şi zăpăceala în
societate, plăcerea crescândă pentru petreceri şi câştig fără muncă a oamenilor, lipsa de credinţăşi manipularea tineretului şi a sexului feminin….Ia-ta ce au lasat in urma lor, asta e mostenirea lor. Se plimba in costume scumpe, masini luxoase, se vad in saloane, calca pe covoare scumpe, cheltuiesc, risipesc ce fura de la muncitori, dintotdeauna, caci ei sunt sefii de trib……, si la ce bun. Cred ca au puterea banului. Ha! Nu vor avea niciodata sufletul nostru.

davinci a spus: (ianuarie 30th, 2013 at 21:21 )

auzi la ala cica” eu n-o sa mai calc in blubu ala” :))) mai fetita de baiat ce esti da cine dreq te pune ? stai dreaq acasa sau probabil e primul scandal care lai vazut in viata ta live, pana una alta scandaluri sunt in orice cluburi , dute la brena sa vezi ce e acolo daca nu-ti place in frattely si dupa parerea mea clubu nu are nici o vina gherman ia scos afara si de acolo dumnezo cu mila, cam multa barfa pe un subiect prea mic

banel a spus: (noiembrie 26th, 2021 at 15:24 )

Nu interlopii astia sunt de vina,ci coruptia masiva si endemica din Justitia romana,cea care ii elibereaza pe banda pe ticalosii astia. Judecatori si procurori de mucava,slugi ale politicienilor si interlopilor poarta vina acestor rafuieli.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top