Dupa ce s-au facut reciproc infractori, Pavelescu si Ciuhandu s-au pupat in Piata Endependentei

Pe șest, așa cum le stă bine unor politicieni de mâna a cincea, Aurelian Pavelescu și Gheorghe Ciuhandu au devenit, brusc, din cei mai mari dușmani, frați de cruce. Relația dintre cei doi a fost un lung șir de insulte reciproce, care au mers până la acuze penale. Aminitim doar câteva dintre ele în rândurile de mai jos.

În septembrie 2010, Aurelian Pavelescu spunea despre Gheorghe Ciuhandu că „nu are nici talent, nici cultură și nici viziune politică”. „Nu ne vom sacrifica principiile partidului doar pentru ca domnul Ciuhandu să câștige un nou mandat la Timișoara”, continua tot atunci Pavelescu. El l-a acuzat pe Ciuhandu și de fapte de domeniul penalului: „Ca avocat, vă spun că își arogă calități oficiale pe care nu le deține”.

Nici Ciuhandu nu rămânea mai prejos, acuzându-l pe actualul său colaborator de fapte penale, mai exact de vânzarea unui sediu al partidului din București. „Din păcate, Pavelescu a căutat să îşi convingă colegii că este necesar să vândă sediul istoric al partidului, din strada Clemenceau. Le-a prezentat o situaţie şi a făcut altceva. Dincolo de aceasta, dl Pavelescu, comiţând o succesiune de ilegalităţi, a tranzacţionat acest sediu şi l-a vândut în numele PNŢCD. Nici noi nu am stat cu mâinile în sân şi am solicitat Cărţii Funciare a Sectorului 1 din Bucureşti şi tuturor celor implicaţi în această tranzacţie să ne dea un răspuns. Cu toate acestea, notarul a făcut o ilegalitate şi nu a ţinut cont de această lipsă de calitate a lui Pavelescu, drept pentru care intră sub incidenţa legii penale. Referitor la dl Pavelescu, ştiu că a fost aici, ştiu şi ce a spus. El şi acoliţii lui de aici pedalează foarte mult că această feudă pe care eu o prezidez trebuie desfiinţată, pe faptul că aleşii locali trebuie să treacă de partea lui, altfel sunt desfiinţaţi. Toate acestea sunt bazaconii şi noi le-am comunicat aleşilor locali să fie liniştiţi. Această organizaţie judeţeană nu e o feudă”, declara Ciuhandu la finele anului 2010.

În 29 februarie a.c., Pavelescu a reacționat rapid după ce Gheorghe Ciuhandu a declarat că vrea să meargă pe varianta PNŢCD la alegeri. „Nimeni nu poate să vorbească în numele PNŢCD şi să angajeze partidul în alegeri, dacă se plasează în afara cadrului statutar. Nu este vorba de a face un târg cu Ciuhandu, este vorba de respectarea legii. Dacă domnul Ciuhandu şi alţii din jurul lui cred că putem să ne târguim ca la piaţă pe legalitate, se înşală. Ciuhandu nu are nicio funcţie în partid, îi recomand să nu mai facă presiuni. A pierdut procesele pe care se lăuda de patru ani că le câştigă. Îi recomand să stea în cadrul statutar şi să se supună hotărârilor partidului. Preşedintele statutar al PNŢCD Timiş este Rodica Vlad”, spunea Pavelescu.

Pe 13 martie spunea că nu-I va da avizul lui Ciuhandu pentru candidatura la primărie. Ciuhandu replica scurt: „Dacă va pierde la Timişoara, rămâne de văzut cum va raporta Pavelescu asta la stăpânii săi” (referire, probabil, la Traian Băsescu şi PD-L). În acest război al declarațiilor a intervenit și un apropiat al lui Ciuhandu, Viorel Sasca. „Aceste certuri, neînţelegerile din cadrul partidului, manevrele unor indivizi de genul lui Aurelian Pavelescu, au creat şi la Bruxelles o îngrijorare şi la PPE s-a luat în discuţie suspendarea PNŢCD”, spunea Sasca la începutul anului.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

clementina a spus: (martie 28th, 2012 at 15:39 )

toti cei care am crezut in bunele intentii ale lui ciuhandu am fost niste prosti. pentru el pntcd este doar o curva pe care o mai foloseste intr-un scop personal, ultimul probabil. este o mare dezamagie gheorghe ciuhandu pentru oricine. pacat, am crezut ca este altfel de om, dar nici macar om nu mai poate fi numit.

moftangiilor a spus: (martie 28th, 2012 at 15:55 )

si unde apare in declaratia lui ciuhandu ca e infractor pavelescu. pupati piata endependentei usl si frunzaverde. sauy de asta nu puteti scrie, securistilor?:)

ana are ino a spus: (martie 28th, 2012 at 15:58 )

ooooooh doamna ” iulia avram” adica ino ardelean

baderica a spus: (martie 28th, 2012 at 16:03 )

uite cum ies strigoii! bai autoproclamatilor taranisti, sunteti jalnici si nesimtiti. ciuhandu mereu a iesit in fata cu morala dar acum se duce sluga la pdl. oare ce spun toti taranistii care injurau cu foc pdeleu? sa va fie rusine ca va bateti joc de un partid care a murit de mult. nu va mai prefaceti ca va pasa, mai bine l-ati lasa in vitrina istoriei. cu ce va diferentiati de celalte partide? cu nimic, tot o adunatura de hoti. mai mici, e adevarat, dar pentru ca sunteti si mai prosti. rusine!

ciuhi primar a spus: (martie 28th, 2012 at 16:08 )

ce-i ino, credeai ca ciuhandu nu mai poate candida? ca stiai si tu ca asta e singura sansa a lui robu la primarie. :)))))
te agiti degeaba, te-ai mai agitat si cu evenimentul zilei si nu ai reusit, tot ciuhandu iese primar

spidy a spus: (martie 28th, 2012 at 16:12 )

ciuhandu este o dezamagire extrem de mare pentru cei care am crezut ca este un altfel de politician. a demonstrat ca este o hiena care mananca cu pofta si bucati de carne putrezita dintr-un hoit. isi bate joc de orasul asta si de locuitorii lui.

Sorel a spus: (martie 28th, 2012 at 16:42 )

Daca a dat mana cu Pavelescu inseamna ca se duce cu PeDeu mai departe? Ciuhandu + Boc = love acum? Numai echipe necastigatoare alege barbosu asta!
Timisorenii ar trebui sa stie ca daca va castiga iarasi el la primarie, dupa ce ca ne va ingropa in orasul asta plin de praf, va fi iarasi in opozitie si se va plange ca guvernul USL nu ii da bani. Si iar va fi victima miticilor, sarmanu…

gretos a spus: (martie 28th, 2012 at 17:26 )

scena politica si asa nu era una prea usoara pentru unii cu stomacul sensibil de urmarit…mai trebuiau sa apara si astia doi sa se pupe in bot…nu dovedesc decat ca sunt niste prostituate care ridica coada la mirosul de ciolan(de parca nu stiam)

Andrei a spus: (martie 28th, 2012 at 17:27 )

ce avrza e in orasu asta cand vine vorba de candidati. Ce maia lternative avem si anu asta intre un Ciuhandu erodat si depasit si un Robu disperat si fara prea mult potential pt functia asta

barbosu a spus: (martie 28th, 2012 at 17:36 )

sa-i fie rusine lui ciuhandu pentru ca ne-a pacalit atata amar de vreme. ce prost, chiar am crezut ca asta are coloana vertebrala, dar nu e decat o nevertebrata.

@ciuhi primar a spus: (martie 28th, 2012 at 17:44 )

nu il mai pupa in cur pe barbosu, ca ii cel mai jalnic personaj politic.
Tras in teapa si tot nu va avea coloana vertebrala.

Calin a spus: (martie 28th, 2012 at 17:50 )

Ce logica aveti,mari comentatori ce sunteti.Pe cand unii se destrama si altii se ingroapa singuri de morali ce sunt,primind in randurile lor tradatori si transfugi – ca si cand acestia nu si-au aruncat never vorbe de ocara-macar astia strang randurile si nu au fost in partide opozante si dusmane de moarte.Dar pe voi,marilor oameni de caracter,va intereaza doar mocirla: in care va scaldati si din care imprastiati si peste altii.Tot timpul v-a fost frica de PNTCD.Si daca, vreodata, n-o sa mai existe,fantoma lui o sa va bantuie.Nu sunteti demni nici sa pronuntati numele acestui partid.Autoarea acestui articol chiar exista?Nu am auzit de ea.Oricum,este total pe dinafara,fiind,probabil,una din amazoanele robului.

trompy a spus: (martie 28th, 2012 at 18:02 )

calin, esti un bou!

un timisorean a spus: (martie 28th, 2012 at 18:39 )

Va anunt public ca, AM MURIT DE FRICA PNTCD-ULUI!!!!!! Cei trei membrii, m-au speriat asa de tare, nu cand s-au moflait intre ei, ci mai ales cand s-au mozolit cu Rodica Vlad!

riky a spus: (martie 28th, 2012 at 22:24 )

parsivul de ciuhandu a distrus impreuna cu pavelescu un partid istoric, l au terfelit prin instanta pt orgolii personale si ca pana la urma sa-si calce orgoliile in picioare pentru inca o candidatura la primarie. OM FARA COLOANA SI HOT DE ULTIMA SPETA

ramon a spus: (martie 29th, 2012 at 12:08 )

chiar sunt infractori nu doar ca s-au facut reciproc… este timpul ca ciuhi sa plece acasa sau in vizita la popa sapca sa vada zidurile cum arata pe interior… ceea ce face ciuhi este prostitutie politica

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top