Halasz se ia de Bacala din cauza primarului din Tormac

Ungurii fac orice în încercarea de a obţine un primar la viitoarele alegeri, în comuna timişeană Tormac, în care au o pondere de 37% din populaţie. Preşedintele UDMR Timiş, Halasz Ferencz, se ia de prefectul Mircea Băcală, pe care îl acuză că îl ţine în braţe nejustificat pe primarul PD-L de Tormac, Aurică Băran.

Aurică Băran fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, în februarie 2011. El nu a fost nici până acum suspendat. „În cazul Băran, lucrurile sunt tergiversate din 2011. Prefecturii i-au trebuit trei luni ca să ceară raportul de la secretarul primariei. Au primit răspuns că secretraul este în concediu şi prefectura a lăsat-o moartă. Nu este un caz singular, în Timiş există încă doi primari care pot fi suspendaţi fără nicio problemă, dar prefectul nu se bagă. Pe noi ne interesează Tormac, pentru că aici comunitatea maghiară are o reprezentare de 37% din locuitori. UDMR este deranjat de orice nerespectare a legalităţii”, a spus Halasz Ferencz, preşedintele UDMR Timiş. Prefectul de Timiş Mircea Băcală susţine că aştepată încă raportul de la secretarul primăriei, pentru a semna ordinul de suspendare a lui Aurică Băran.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

73 comentarii pentru acest articol

anonim a spus: (martie 3rd, 2012 at 10:15 )

HALASZ sa se ia mai bine de primarul din Jimbolia si sa-l traga la raspundere de tot ceea ce face. Cum i se permite unui primar ca in timpul mandatului sa faca facultate de actorie, sa se distreze, sa spuna ca facultatea ii prinde bine ca sa nu mai aiba „complexe” !pai daca Kaba are complexe, si nu stim de ce are, probabil a furat foarte mult cu curva de Nicoleta atunci sa plece din Jimbolia! Halasz sa faca curatenie in ograda lui UDMRista !!! sa-l puna la punct pe arogantul si mincinosul de Kaba ca toata lumea s-a saturat de el si de cele doua curve: Nicoleta si Takacs Etuti, stim foarte bine cine sunt ele!

kovacs zoltan a spus: (martie 4th, 2012 at 17:23 )

Domnul prefect sa actioneze conform legii. Noi cei din Tormac nu vrem un primar condamnat. Nici PDL-ului din Timis nu-i face onoare un astfel de primar.

anonim a spus: (martie 4th, 2012 at 17:29 )

Primarul din Tormac să plece. E prea cusută cu aţă…… că e în concediu secretarul……… că e bolnav secretarul………că se mai cere încă odată sentinţa. A greşit să plece !

anonimul a spus: (martie 4th, 2012 at 17:50 )

Ce aveti cu primarul din Tormac? A facut si el o gresala in circulatie si gata sa-l dam jos?

kovacs Zoltan a spus: (martie 4th, 2012 at 17:52 )

Ce gresala? Mai informati-va! Sa afle toata lumea ce a facut primarul din Tormac. Jos! Demis! Si daca va candida din nou si va castiga prin smecherii ca pana acum, demis din nou.

Pere Marin a spus: (martie 4th, 2012 at 18:01 )

va prezint art 52 alin.1 lit.c Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa angajatorului,in cazul care angajatorul a formulat plangere penala impotriva salariatului sau acesta a fost trimis in judecatapenale incopatibile cu functia detinuta,pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti. – poate fi suspendat- permite mult subiectivism din partea prefectului sa trateze discriminatoriu diversele cazuri daca nu-si respecta atributiunile cu responsabilitate si bun simt fata primarii alesi indiferent de partid.prefectul ca salariat public platit din banii cetatenilor nu are prioritar partidul ci cetateanul.

TREZIREA ! a spus: (martie 10th, 2012 at 21:03 )

Primarul din Tormac trebuie schimbat cu orice pret ! Nu il mai vrem , a facut multe smecherii si s-a ocupat cu multe treburi murdare ! La puscarie cu el !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOS CU EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim a spus: (martie 10th, 2012 at 21:05 )

JOS CU SARLATANUL SI MIZERABILUL ! JOS SI CURATAT TOT JEGUL DIN PRIMARIE ! ESTE CAZUT SA FIE SI CURATENIE !

daria a spus: (martie 13th, 2012 at 20:59 )

o femeie va fi primar la Tormac .Una neasteptata ……..sunt ghicitoare mare….

ion a spus: (martie 13th, 2012 at 21:08 )

nici angajatii primariei nu-l mai vor,in afara de rude nu-l mai vrea nimeni,si mai sunt vreo trei patru pupincuristi….este timpul sa coboare domnul Baran de pe soclu.Jos…..de tot .

carina a spus: (martie 13th, 2012 at 21:11 )

Sper ca e destul de inteligent sa nu suporte o infrangere ,mai bine nu candideaza pentru ce sa fie umilit ?Ca acum la batranete trebuie sa se mai odihneasca omul….

NoName a spus: (martie 24th, 2012 at 21:53 )

sunteti toti niste prosti pentru ca tot Baran va fi primar

prostilor a spus: (martie 24th, 2012 at 21:55 )

tu ghicitoare?:))ce glume ai in tn si app esti o ghicitoare ff proasta

cristina a spus: (martie 30th, 2012 at 19:57 )

Baran o sa mai fie primar cand o face plopul pere si rachita micsunele chiar acum cand va scriu emailul domnul prefect a emis ordinul de demitere a acestuia din functie iar potrivit sentintei pe care toata opozitia o are i s-au interzis si drepturile electorale asa ca pe ce baza candideaza lasa sa mai f..re si altii si inca ceva invatati sa scrieti si dupa aceea interveniti pe net

prostilor a spus: (aprilie 1st, 2012 at 12:29 )

Cristina esti o proasta pentru ca oricum candideaza

ana a spus: (aprilie 5th, 2012 at 23:29 )

Ar trebui ca domnul prefect sa trimita o comisie de control si la primaria din Nitchidorf unde este un dezastru total.acolo e o sleahta de smecheri,hoti si alcoolici care conduc in frunte cu primarul si viceprimarul.astea doi umbla numai dupa smecherii cu pamanturi,autorizatii si multe altele.in fiecare zi se consuma alcool la greu in primaria Nitchidorf.

anonim a spus: (aprilie 7th, 2012 at 21:59 )

care e fraierul care crede ca criminalu va mai ajunge primar

vasile a spus: (aprilie 7th, 2012 at 22:19 )

Marossy este un nationalist udemerist sa plece in Ungaria toti udemeristi

anton care iti toarna in cur beton a spus: (aprilie 7th, 2012 at 22:29 )

care fomist vrea sa ajunga primar

anonim a spus: (aprilie 7th, 2012 at 22:33 )

ori care dintre voi poate sa aibe accident nenorocitilor

gheorghe a spus: (aprilie 15th, 2012 at 21:40 )

Domnul Baran are foarte multe accidenta spre exemplu incendiul accidental al registrului nr 1 de fond funciar,diferite accidente cosmice din care au aterizat la el in curte masini de tonaj greu,accidente cu gipuri de 80 000 de euro aduse de extrateresti in curtea lui total accidental,mosteniri de la matusa din Cucuieti asute de hectare pamant arabil,ce noroc pe bietul vacar deci accidente are multe…merita intradevar tras in teapa.Sa stea acasa Baranu cu Leana lui scolita.Ca primar n-o sa mai fie chiar daca candideaza si castiga va fi demis dimis din nou …el stie bine

marius a spus: (aprilie 17th, 2012 at 12:25 )

chiar daca candideaza din nou si printr-o minune ia un nou mandat ,dat fiind faptul ca are condamnare va fi din nou demis de prefect ce dracu sunteti asa de prosti?DAR NU VA MAI FI EL PRIMAR .Marea lui greseala este ca si-a aratat ostentativ bogatiile iar Sipetul ,babaciunea de la Sipet nu suporta asta .
Sansele domnului Baran sunt nule .Pa si pusi .Pacat pentru accidentul lui de masina .Dar nu pentru accident il condamna lumea ci pentru neintelegerile privind fondul funciar ,drumurile noroioase,promisiuni cu terenul l pentru tineri casatoriti,gipuri,masini,femei…ca la Sipet lumea vede prea mult…..

ionel a spus: (aprilie 17th, 2012 at 17:45 )

CLANUL BARAN A PICAT .URA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim a spus: (aprilie 17th, 2012 at 21:36 )

sugeti pixu cu tot cu MAROSSY ala inputit si handicapat

anonim a spus: (aprilie 17th, 2012 at 21:39 )

ce aveti in potriva daca cetateni il vreau pe Baran mai suferiti patru ani

gica a spus: (aprilie 25th, 2012 at 22:57 )

mai asta anonimule ,vino cu picioarele pe pamant sunteti inconstienti Baran a pierdut multi oameni in mandatul asta cand n-a facut nimic eu nu am nimic impotriva dar nu mai merge cu alimente si bani.Nu se mai satura nici el nici neamul lui parca ar fi facut inventat ei primaria de la Tormac.Hoooooo,mai lasati si pe altii ca noi innotam in noroi,anonimule esti un naiv banii lui Baran nu mai rezolva nimic, in timp ce lael in curte se afla utilaje de 5 miliarde altii nu au nici macar ajutor social ca cica au gradini,sa ne spuna si noua cum a facut banii pentru utilaje ca eu nu reusesc ,toata lumea ii dispretuieste ,sa te dai mare cand ai facut bani cinstit cum sunt alti cetateni harnici si muncitori in comuna pe care are lica ciuda…nimeni nu-i apreciaza o data toate astea o sa le plateasca caci exista un Dumnezeu.Si daca E ASA FERICIT DE CE A INCERCAT SA-SI IA VIATA DE 2 ORI?bANII NU I-AUADUS FERICIREA NU MI-AS DORI SA AM CE ARE EL CA SA SE RASFRANGA PE NEPOTII MEI MUNCA CINSTITA E MAI CURATA.JOS CORUPTIA!JOS HOTIA!JOS CURVIA!

DAN a spus: (aprilie 25th, 2012 at 23:16 )

Mai multi cetateni din Tormac ne-am hotarat sa mergem in grup la primarie ca ne-am saturat sa se hihoneasca pe banii nostrii,avem de gand sa mergem cu pancarde de genul:,,Pute de lene…Jos BARFA LA PRIMARIE NU-I ULITA ,SA plece clanul Baran din Primarie,Lasa tuica si vino la registrul agricol,data revoltei va fi afisata la magazine.Viitorul primar sa curete cu mult clor!

marica a spus: (aprilie 26th, 2012 at 22:50 )

La cat sunt de revoltati oamenii nu stiu daca mai pupa el primar

aly a spus: (mai 22nd, 2012 at 18:40 )

nu mai birfit atita voi sa vedeti mizerea din ograda voastra si dupaiea sa vedeti mizerea vecinului.lasa ca tot el castiga alegirele de la tormac.orsi cun nu ne trebuie alt primar

mariadan a spus: (mai 22nd, 2012 at 18:51 )

mai se vede ca Baran numai sustinatori analfabeti are,nu mai scrieti pe net ma analfabetilor,mai nou s-a aflat ca domnul primar a dat autorizatie de construire pe CF FALS.Uitati-va la alte comune ca au asfalt pana in poarta in 12 ani n-a avut timp faca?Ca l-am fi ales incontinuare.Mizeria din curtea noastra nu pute ca la el

STRADA MORIIII DIN TORMAC a spus: (mai 22nd, 2012 at 19:11 )

TOT TINERETU II CU LAZAR MARIUS,,,OANA LE DA DE MANCARE ETC LA TOTI DIN TORMAC SIPET SI CADAR TOTI FOMISTI MERG PT BANI ,UNU DIN CADAR O ZIS CA ,CARE DA BANI IL VOTEAZA,, CAROL GAL CEA FACUT ? LEA DAT TEAPA LA MULTI CU AGRICULTURA,,MARIUS II CUNOSCUT A MUNCIT SI A FACUT 9 CASE IN TORMAC ARE FACULTATE,, ARE O CASA DE VANZARE SI NU O POATE VINE DIN CAUZA DRUMULUI,,MARIUS MESERIE PT PRIMARIE

cristina a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:15 )

Tormacul sa caste bine ochii ca Sipetul nu-l cunoaste pe Marius ,Sipetul voteaza cu Ciresan,Baran ,Oana,asta e ordinea .Cine ia Sipetul si Cadarul ia alegerile.Oare cine.Oricum numai Baran sa nu ia,ca ne-a nenorocit vampirul

flavis a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:25 )

calcul simplu BARAN-300 VOTURI din care 150 Sipet ,100 Tormac,,50 Cadar
Lazar-300 Tormac,20 Sipet,10 Cadar,Oana -100 Sipet,50 Tormac,60 Cadar restul voturilor vor fi luate de Csaki si Ciresan

madona a spus: (mai 23rd, 2012 at 16:28 )

Un glumet a lipit o fasie de hartie pe afisul domnului Baran,in loc de slogan apare,votati Baran-inca mai e de furat! tare,nu?

SEXYBRAILEANCA a spus: (mai 23rd, 2012 at 21:03 )

Pai daca Oana da mita electorala de ce nu sunati la112 ca-i mita si e perfect legal sa sunati ,lasilor si florin lita concubinul fiiicei lui Baran impartea cadouri la ciobani in ziua de vinerea mare,la politie cu ei …….

yyllaa a spus: (mai 24th, 2012 at 01:44 )

nu as dori sa fiie nimenea in situoatea domnului primar baran aurica.nu este usor sa se puna cu capul pe perna si sa doarma linistit?nu cred ca e usor cum spun alti?da el castiga votarile dar nu are cum sal mai dea afara?dupa mintea fam mele si amea a facut multe lucruri bune pentru comuna tormac.o intrebare domnul iota a facut ceva,te_ai dus la iota si tot tinpul lai gasit in birt cind ai avut ceva de rz la primarie ial pe primar daca e.,dar domnul baran cind te_ai dus nu o zis asteapta ca sa vin de la birt?mai repet odata haideti fratilor sa ne trezim.si sa nu judecam noi ca noi nu suntem instare dea judeca pe cineva lasam pe dumnezeu sa judece.dupa fapta si rasplata fie caruiea?haideti ca va dau eu sondajele pentru baran 300 voturi din sipet 275 din tormac 90 din cadar sondaj adevarat?tot lica ramine primar.dar canpaniea trece si noi raminem.un singur lucru vreau sa stiti noi tot aicea raminem in satele noastre tormac,sipet,cadar,si nu trebuie sa ne jichnim unul pe celalant ca tot aicea raminem.hai primare demonstreazale ca ii bati la pelea goala nu ne speriem de restul candidatilor?

yyllaa a spus: (mai 24th, 2012 at 02:21 )

CARE E PROBLEMA DACA LICA RAMINE PRIMAR NOI DE FOAME NU MURIM.SI DACA EL CASTIGA PRIMAR NU NEVINE SA NE BAGE BIN STRAITA DE MINCARE.SAU CARE O VENI DECI UN SINGUR LUCRU VREAU SA STITI CA SUNT 6 CANDIDATI PE COMUNA NOASTRA SI TOTI ZIC CA CASTIGA DAR UNUL SINGUR GASTIGA PRIMARIEA SI ALA ESTE BARAN AURICA CU 665 DE VOTURI PE COMUNA?FOARTE BINE CA SUNT ATITA CANDIDATI?CA SE INPART VOTURILE

alin si dan a spus: (mai 24th, 2012 at 11:31 )

barane coboara din cer.cu piceoarele pe pamint nu cu capul.si deschideti ochi. alin

zorro a spus: (mai 24th, 2012 at 19:12 )

de unde 300 de voturi pe Sipet din moment ?Eu una si neamurile mele cam 50 cu tot cu prieteni nu-l vatam.Peste tot lumea il blesteama si-l suduie,caci nu avem unde sa ne pastem animalele,drumurile sunt proaste,ne-a furat pamanturile,a facut falsuri,de ce nu ne-a facut drumul,canalizarea,asfaltul.Nu a avut timp.Da pentru libidoseniile lui il judeca Dumnezeu dar pentru ca nu mi-a facit drumul eu il judec cu votul meu.Si nu i-l dau lui.Data trecuta i l-am dat acum nu .Si ca mine sunt400 numai pe Sipet.PA

CRISTINA a spus: (mai 24th, 2012 at 19:52 )

pai mai allydupa ce ca nu stii sa scri romaneste nu stii nici legea,pai daca are 2 ani si 3 luni cu suspendare ,nu are voie sa fie primar pana la anul in luna iunie,asta e legea alesilor locali deci daca ia alegerile in luna iunie pana la anul in iulie va fi suspendat din nou,si va conduce viceprimarul
O sa fie iar scandal ,dar nu-l mai sustine atata caci pana acum l-ai criticat stiu cine esti pacat de tine o sa vezi tu mai incolo…..

malina a spus: (mai 24th, 2012 at 22:34 )

Da e adevarat nu ne baga primarul in straita insa sa se termine odata cu stresul cu haosul cu tigania si rautatea cu dusmania caci unde-si baga el nasul isi baga dracul coada Rudele lui si pupincuristii o sa-si coboare nasul,ca n-o sa aiba de unde mulge daca nu mai ia asta primar.Doamne fa-i Dreptate pentru Tormac si pune la punct hoarda de hoti,vampirii care au supt pamanturile,pasunea ,caminul de la Sipat,banii handicapatilor,vampirul ne-a lasat sa murim in noroi sa-i stea tot intre ochi dupa alegeri si lui si celor care au pus mumia in geamurile lor nespalate .

dandiaconoiu a spus: (mai 24th, 2012 at 22:39 )

Ciresan e cel mai bun,ca a fost 4 ani viceprimar e harnic si gospodar nu face scandaluri nu sare cu mancare si mici la nespalati,stie sa conduca daca nu o sa invete,nu putem pune unul care nu stie ce-i aia primarie.Succes si doamnei juriste sa vina consilier si sa faca treaba ca-i dam votul cu incredere

cristi a spus: (mai 25th, 2012 at 10:53 )

Doamna jurista isi lanseaza de curand romanul,,Suflet incatusat,cu istorii si dinSipet

yuysd a spus: (mai 25th, 2012 at 17:41 )

bai primare batei la pielea goala asa cum ai spus?ca atita te vorbesc si de rau si de bine?asa sa iti ajute dumnezeu sa castigi alegerile si pe anul 2012.

sandu a spus: (mai 25th, 2012 at 18:42 )

ce primar?ca nu e el primar.L-A DAT AFARA PREFECTUL.
ce ziceti ca nu doarme bine pe perna lui?dar handicapatii l-a care le-a luat drepturilecum or fi dormit fara medicamente si mancare pe cont voi sa va puneti in situatia lor nu va e rusine magarilor?De ce are acum Ciresan sa dea banii ca a adus situatia la zi?Ca nu pune mana murdara pe ei,lasa ca are si eldoua fete ,Dumnezeu e sus,nu poate sa ajute Dumnzeu un om care si-a batut joc de handicapati.Toate satele au dat si bani pe concediu si al trespelea salariu pentru asistenti numai el nu.Nu ii este rusine?Si sa le fie rusine si celor care il sustin Puneti mana pe biblie nenorocitilor.Ciocoilor!

yuysd a spus: (mai 26th, 2012 at 20:57 )

ce ziceti daca craciunel doru ar fi candidat la primariea din tormac ar fi castigat alegerile?ca am auzit numai de bine de dinsul?nu il cunosc eu asa de bine pe craciunel doru dar eu am fost odata la primarie si ma vorbit frumos.

dora a spus: (mai 26th, 2012 at 22:48 )

Tormac, trezeste-te, si voteaza din nou cu Baran!!! Sa avem drumuri, pamant, biserica, parc, centru civic, canalizare si butoaie de varza in strada,scoli cu noroi pana la gat, si inundatii in piata sa ne scuipe toti cei vin la noi. Sa platim mai mult pentru bilete de autobuz decat restul satelor, sa facem naveta, ca asta ne place, nu vrem noi locuri de munca la noi in sat. Lasati-l pe Baran sa ne fure pamantul, ca oricum nu avem noi nevoie. hai da-i mai bagam 4 ani de zile niste bani ( sute si sute de miliarde) in buzunarul lui. Hai sa traim pentru azi si sa nu ne gandim la copii nostrii. Hai sa mai intindem mana pentru un mici ca sa ne saturam pentru anii viitori !!! Hai la vot !!! Voteaza cu Baran!!!

yuysd a spus: (mai 27th, 2012 at 13:19 )

lasa ca nu e asa cum spun alti dar ce nu a facut destule pentru comuna?doamne ajuta sa ese primar baran

pamela anderson a spus: (mai 27th, 2012 at 21:57 )

Hai la vot ca noroiul e pana in bot.Da,a facut destule dar pentru el si neamul lui:camioane,excavatoare,microbuze pentru negrii cei mititei.Si acumde se maRITA FETELE SE MAI ADAUGA ALTE COSTURI DECI TREBUIE FURAT MAI MULT.lA PUSCARIE CU TOTI HOTII .DUPA ALEGERI MAI VEDEM NOI

JONI DEPP a spus: (mai 27th, 2012 at 22:01 )

dE CE NU A ADUS DOMNUL BARAN INVESTITORI SA NU MAI FACEM NAVETA UIT-TE LA ALTE COMUNE UNDE SUNT FIRME MULTE ADUSE DE PRIMARIE IN SPATII IEFTINE SI PE TERENURI IEFTINE ALE PRIMARIEI.asta il loca sa vanda si sa ia el banii a stiut ca avem nevoie de locuri de munca aicea in comuna?

marin a spus: (mai 28th, 2012 at 09:37 )

Iauzi si la prostul ala intreaba daca Doru e bun de primar ca i-avorbit frumos cand a fost la primarie,pai daca vrei sa se dea la tine sau sa fie primar?Pai ori zici Baran ori Doru tot aia.Doar a fost elevul lui Baran ,si-a luat si el doctoratul la smecherii,degeaba sustineti gloata de hoti si banditi,ati facut haos in toata comuna se cearta lumea din cauza voastra.Pana acum n-a fost asa in comuna.Nesimtiti ce sinteti.Piei Satana !

dorin a spus: (mai 28th, 2012 at 18:22 )

doamne dar unii sunt orbi nu vedeti prin ce noroaie umblati ,ce sate urate avem nu tu dispensar la Sipet ,Cadar,nu tu farmacie,nu tu asfalt,nu tu canalizare ,nu tu cultura pentru copii si voi imbracati tricouri stiti voi de care sa va fie rusine ca trageti Romania inapoi votati vampirul lingusitorilor pentru un mic si o punga de faina ,vindeti-va votul la hoti nenorocitilor mai iesiti din Sipet si Cadar incultilor si vedeti ce comune au altii nesimtitilor!

munteanu a spus: (mai 29th, 2012 at 11:41 )

prostilor uitativa in jurul vostru ca toti tin cu baran. tot el va fi primar. vai de curul vostru. HAI BARAN

cosmin a spus: (mai 29th, 2012 at 15:14 )

Care toti?Rudele si pupincuristii de la Sipet 150 LA NUMAR.V-ti lins pe bot de data asta tarani prosti

ANONIM a spus: (mai 29th, 2012 at 21:15 )

Mai oameni rai si invidiosi foarte bine k a facut omul de toate ca si voi daca erati in locul lui tot asa faceati nu exista om cinstit ..si de fiecare data cand te ai dus la el te a ajutata nu jicniti si nu va legati de familia D-lui referitor la drumuri si restul lucrurilor sunt sate si mai prapadite ca alea noastre si multi dintre voi tarit din buzunarul lui Baran .Oricare va fi primar tot va ”mulge vaca pt el prima data” .Cat despre CIRESAN si D-na Jurista nu sunt mai buni k Baran cu nimic numai reclamatii de capul lor..Hai BARAN da le clasa la invidiosi.

DANA a spus: (mai 30th, 2012 at 01:31 )

NU E VORBA DE INVIDIE BA PROSTULE E VORBA DE SATELE NOASTRE .ASA E CA TOTI FURA CAND AJUNG LA PUTERE DAR IN 12 ANI PUTEA SA FACAMACAR ASFALTUL CA NU ARE NIMENI NIMIC CU CE SI-A FACUT DAR SA FII FACUT SI PENTRU COMUNA MAI MULT SORA MEA E MARITATA INTR-UN SAT UNDE PRIMARUL A FACUT IN DOAR 4 ANI ASFALT,CANALIZARE ,APA POTABILA .PUTEA SA FACA MAI MULT ACUM SA MAI LASAM SI PE ALTUL DOAR DOMNUL BARAN ARE MESERIA LUI ,A FI PRIMAR NU E O MESERIE ASTA E TRECATOR.SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA STAPANEASCA TOT CE A FURAT DAR SA NE LASE IN PACE ….SA AMI VEDEM SI CE POT ALTII .CAT DESPRE CIRESAN SI DOAMNA JURISTA DEOCAMNATA NU AM AUZIT SA FI FURAT CEVA SAU SA FI PRETINS CEVA DE LA CINEVA.CRED CA IN TORMAC IN OAMENII CORECTI SI CINSTITI SE DA CU PIETRE AM VAZUT PLATFORMA OR ELECTORALA E SUPER ……..SCRIE ACOLO CA VOTUL VOSTRU SA FIE SABIA IMPOTRIVA NEDREPTATII A UMILINTEI SI A BATJOCUREI ,MAI SCRIE CA SUNTEM URMASII LUI HORIA COSCA SI CRISAN,LASATI LA CONDUCERE INTELECTUALI CU STIINTA DE CARTE CU DRAGOSTE DE NEAM SI DE GLIE SUNT PAMANTUIRLE NOASTRE NU ALE STRAINILOR .ROMANI ,DE CE VA VINDETI PAMANTURILE SCUMPE LA STRAINI.VA VINDETI TARA !DESTEAPTA-TE TORMAC!DE AIA AM AJUNS NOI ROMANII UNDE AM AJUNS UNDE AM AJUNS …

DANA a spus: (mai 30th, 2012 at 01:41 )

EU II INVIDIEZ PE OAMENII CINSTITI CARE AU FACUT PRIN MUNCA LOR CINSTITA UITATI-VA CE OAMENI GOSPODARI SUNT IN TORMAC,AU AFACERI,MAGAZINE,LA SIPET FIRME DE CACAVAL,SE POATE SI DIN MUNCA CINSTITA
CA DE FURAT ORICE POATE SA FURE DE LA LOCUL DE MUNCA ,DE LA VECINI,DE LA RPIETENI ?ASTA E MANDRIE ,SA FURI?CU ASTA NE LAUDAM FRATILOR?DA STAM CU NASUL PE SUS SI ZICEM BA ….CAT AM FURATBA…CE TARE SUNT SAU TREC RUDELE BA AM AZUNS SI NOI LA O ZAMA BUNA MA CA FURA STA SI PANTRU NOI DAIA SI TRECETI ASA DES PE LA BISERICA SI VA DESCHIDETI BIBLIILE CREDETI CA FURTUL E MANDRIE?HOTILOR!FATARNICILOR!TRADATORI DE PATRIE SI DE NEAM,MI-E RUSINE CA-S ROMANCA

gheorghitza a spus: (mai 30th, 2012 at 14:39 )

d-na Dana alias Vasilica ….lauda de sine nuh miroase a bine…..si in plus ce cinstita e si jurista asta?!masina knd ai de gand sa o platesti?!aia pe care ai si vandut-o deja cinstito tu!!

marinica a spus: (mai 30th, 2012 at 19:04 )

Ce tot va certati ca nu e om fara defecte de ce tot aruncati cu noroi electoral eu ii cunosc pe toti candidatii toti au defecte d-na jurista sa nu mai umble cu fusta scurta pe strada ca ia in freza de la femei

vasilica a spus: (mai 30th, 2012 at 19:09 )

pai am platit-o deja in natura

misi a spus: (mai 31st, 2012 at 09:37 )

d-na jurista si ciresan se potrivesc bine sa mearga la STÎNĂ ca acolo le merge bine. amindoi sint ciobani

anonim a spus: (mai 31st, 2012 at 19:17 )

bine ca va cascati si voi o data ochii si traiti cu picioarele pe pamant, din pacate asta este tristu adevarul daaaaaaaaaa

YYYYYYYYYY a spus: (iunie 2nd, 2012 at 14:09 )

Halasz comam ninci sansa.nula nula primarie Tormac

anonim a spus: (iunie 7th, 2012 at 22:33 )

hai Baran invingator eu am 40 de voturi

marina a spus: (iunie 8th, 2012 at 21:39 )

De ce nu mi-ati postat ce am scris?

marina a spus: (iunie 8th, 2012 at 21:49 )

Am mai scris si nu s-a postat…….oameni buni,stimati contracandidati,cum e posibil ca un om care are condamnare sa aiba tupeul sa candideze……in 2008 era in proces,dar acum e condamnat de ucidere din culpa.a tras dupa el un om nevinovat.nu s-sa dovedit nicaieri ca acel om a fost implicat.a ost oprit la o jum.de ora in loc.Dej in urma unei declaratii a unui sofer aflat pe partea opusa care a vazut in oglinda retrovizorie „o masina cu nr.strain”avocatul acelui om a scos cateva cuvinte in 7 ani.

marina a spus: (iunie 8th, 2012 at 22:06 )

Deci….acest primar a facut o tripla depasire fiind o coloana de cateva masini.el spune ca a intrat in depasire si i-a iesit acel om.in loc sa franeze,a virat stanga iesind de pe carosabil si spulberand un om care statea la ocazie.deci el de pe partea dreapta,a ajuns pe acostament stanga.pana aici…..a gresit.spulberand un om la 27 de metri,el era preocupat de parbrizul spart.apoi a trecut 2 saptamani in care victima zacea plin de tuburi si zdobit la terapie intensiva.ce ziceri ca primarul vostru nu a dat un telefon sa vada daca mai traieste.intrebat de familie si instanta la ce spital a foat transportata victima a spus ca nu stie.atunci a spus familia revoltata ca nu a dat un tel.intrebat de judecatoare de ce nu s-a interesat de victima,a spus ca era in concediu cu fam……apare asta in declaratia lui.nu poate contesta..a lungiocesul 7 ani.cat credeti ca a costat viata acelui omcredet

marina a spus: (iunie 8th, 2012 at 22:14 )

Saracul primar a trimis pe rand sotiei victimei 50 mil.vechi…..el a spus la proces 80……atat a costat viata si suferinta familiei.familia a fost despagubita cu 150 mil.fiecare,bani primiti de la firma se asigurari a amaratului acuzat fara dovezi si din partea primarului,banii s-au primit de la asociatia victimelor strazii pt.ca el nu avea nici macar ASIGURAREA obligatorie….cetatean cinstit……..deci,a platit viata unui om cu 50 mil si traiestw linistit……si va conduce pe voi…..revoltatorrrrrrrrrrrrrrrrrr

YYYYYYYYYY a spus: (iunie 9th, 2012 at 10:17 )

Doamna vasilica in primul rind invatati sa scrieti.ca ati fost jurista la primariea din tormac.

vasilica HAN a spus: (iunie 9th, 2012 at 21:07 )

In primul rand nu am scris eu aceste mesaje iar in cartea mea de munca scrie profesor ,in 1995 predam limba romana in comuna Balta judetul Mehedinti.In 2000 am fost redactor sef la publicatia ,,Banat expres publicatie pe care am aratat-o in campanie infirmand astfel zvonurile ca nu am lucrat niciunde inainte de a lucra la primarie..Domnul Baran are meritele lui dar i se pot reprosa multe.Personal nu m-am certat niciodata cu el eu eram intr-o perioada foarte proasta a vietii si el nu m-a inteles.Dar nu pot sa spun ca-l urasc.Apoi de ce atata dusmanie cand viata este asa de greA?.Eu ma bucur si de florile din curtea mea si de aerul curat.Sefia-i sefie vecinatatea e vecinatateSucces tuturor candidatilor ,eu cred ca vom avea un consiliu bun si vom face ceva pentru sat,la urma urmei satul conteaza.Repet ,mesajele de mai sus nu au legatura cu mine.Ii atrag atentia celui care a spus ca trebuie sa invat sa scriu ca nu se scrie primariea ci primaria, -e substantiv comun simplu .Gramatica limbii romane e chiar punctul meu forte asa ca aici nu ati nimerit-o!

marina a spus: (iunie 13th, 2012 at 18:17 )

Daca e vorba de greselile Marinei,adica ale mele,imi cer scuze.Am scris de pe tel.unde tastatura e de dimensiuni mici,iar apoi m-am grabit si nu am citit.Dar nu accept observatiile de la o persoana care scrie Vasilica si Tormac cu litere mici…iar primariea….Invata tu sa scri,apoi faci observatii.

peter_lorincz a spus: (iunie 17th, 2012 at 18:27 )

sper acum dupa cea picat baran sa ia cu el si desteptele din primarie cu el, de toti au studi superioare (diplome cumparate pe bani doar a avut primaria bani sai scoleze )de ai da afara sa vezi ce urla caci ei au facultate (sanchi pe bani) si sunt destepte.

anonim a spus: (iulie 2nd, 2012 at 14:42 )

lorincz uitate la familia ta si in priu rand la tine ca nu esti bun nici ca sofer vai de pula ta esti un prapadit mare ca plopu prost ca dopu mai bine te innecai in fantana

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR

Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto
Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Aprilie este o lună aglomerată pentru grădinarii harnici, în care se pot realiza multe lucrări de întreținere și de plantare în grădină. Specialiştii de la SC Horticultura oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea grădinii în această lună. Principalele lucrări în grădină din această lună sunt: Se aplică tratamente fitosanitare. Se plantează arbori și arbuști. Se continuă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sfaturi de la specialiştii Horticultura pentru îngrijirea grădinii în luna aprilie
Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Top