Arhiva pentru luna: aprilie 2012

Licitatie pentru salvarea Liceului de Arte

Artiști în devenire sau cu renume își pun la bătaie lucrările, pentru a salva o școală. Liceul de Arte Plastice va organiza o licitație, pentru a face rost de bani cu care să achite datoriile școlii. Până pe 6 mai, susținătorii proiectului sunt invitați să doneze lucrări de artă, care vor fi vândute cu strigare publică.

„Raducanu sparge clanul!” se intoarce cu „Respect pentru Timisoara”

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, a intrat în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Însoţit de doi deputaţi, Maria Barna şi Claudiu Ţaga, el a depus, luni, la Biroul Electoral Timişoara, dosarul pentru candidatură. Progresistul e la a doua încercare, după cea din 2008.

Jean, Adi, Vali si Junie au incercat intoarcerea Ciuhandului

Vineri dimineața, la o zi după ce primarul Gheorghe Ciuhandu anunța că nu va mai candida pentru un nou mandat, un comando format din patru oameni bătea la ușa edilului. Careul era format din Ioan Cojocari, viitor fost secretar al primăriei, Aura Junie, încă șefa a vreo 200 de sinecuriști din instituție, consilierul PNȚCD Valentin Moldovan și viceprimarul Adrian Orza.

1 Mai ilegalist

Patru zile libere la români din grija răposatului guvern Ungureanu. E și normal. Mai multă pagubă s-ar face dacă angajatorul și-ar fi adus luni la muncă niște oameni mahmuri de-atâta relaxare în weekend și cu gândul la ziua liberă de după, 1 Mai muncitoresc.

Despre Poli si oferta de la Baia Mare, doar dupa alegeri!

Liderii politici timișeni nu prea vor să discute acum propunerea generoasă a lui Dan Hotico, patronul lui FC Universitar Maramureş Baia Mare. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru www.debanat.ro, că e dispus să-și mute gratuit echipa la Timişoara. Singurul care respinge categoric o astfel de variantă este Nicolae Robu.

Petrecere ca-ntre prieteni, la Amigos / FOTO

O seară şi o noapte incredibilă alături de Silviu Paşca, de asta au avut parte cei care au ales seara de sâmbătă să o petreaca în Amigos Karaoke & Club. Sub sloganul Be a star for the night, semifinalistul emisiunii Românii au Talent, a cântat alături de prieteni şi s-a distrat de minune.

„Revolutia de catifea” de la Timisoara: pleaca Ciuhandu, se pregateste Robu

În urmă cu mai bine de 22 de ani, Timișoara dădea startul celei mai sângeroase schimbări de regim din fosta Europă de dincoace de Cortina de Fier. Dacă în celelalte țări foste comuniste schimbările s-au produs în urma unor „revoluții de catifea”, în România, totul s-a transformat într-o imensă baie de sânge. Acum, Timișoara trăiește din nou o revoluție, la o scară mai redusă. După 16 ani în funcția de primar, Gheorghe Ciuhandu a anunțat că nu va mai candida.

Gala Prietenilor, la Eve Fashion Lounge / FOTO

Toată crema societăţii mondene timişorene a luat parte vineri seară, la prima ediţie a „Galei Prietenilor Eve Fashion Lounge”. Rochii de gală semnate de cunoscuţi designeri timişoreni ca Diana Bobar sau Alina Lăţan, purtate de distinse doamne şi domnisoare, dar şi bărbaţi la patru ace, şi-au făcut apariţia în luxosul lounge.

Top