„Cetatenii asteapta proiecte de impact pentru Timisoara!”

Nicolae Robu, candidatul USL la Primăria Timișoara, și-a stabilit programul electoral după numeroase discuții cu timișorenii. Unul dintre primele lucruri pe care le face dacă va câștiga va fi demolarea clădirii de sticlă din centrul orașului. Pe termen lung, planurile sale includ realizarea de parcări și măsuri pentru fluidizarea traficului, dar și reducerea semnificativă a prețului gigacaloriei.

Campania electorală a USL pentru localele din 10 iunie 2012 se referă foarte mult la ideea de „schimbare”. Ce înseamnă schimbarea, de fapt?
Schimbare înseamnă nu numai înlocuirea primarului, ci înlocuirea unei anumite stări de fapt, a unui anumit mod de a gândi proiectele pentru Timişoara, de a le pune în practică şi de a relaţiona cu cetăţenii, într-o formă pe care cetăţenii Timişoarei o merită. Noi dorim să oferim o alternativă mult mai apropiată de cetăţeni, o alternativă în care să ne consultăm cu ei, să îi tratăm cu tot respectul şi să promovăm proiecte care să le îmbunătăţească viaţa. Nu este important să avem studii de fezabilitate, strategii, proiecte ţinute în sertare, ci este esenţial să avem proiecte puse în operă. Eu şi colegii mei suntem convinşi că a venit vremea schimbării şi am observat că şi timişorenii vor schimbarea şi apreciază că ne-am angajat la aşa ceva.

Se ştie deja de peste un an că v-aţi decis să candidaţi la Primăria Timişoara. Care este aşteptarea timişorenilor cu care aţi discutat până acum?
Am avut interacţiuni strânse cu cetăţenii Timişoarei, mai ales în ultima vreme, când, chiar dacă nu eram în campanie, oamenii au aflat de candidatură, m-au abordat, mi-au pus întrebări, le-am pus şi eu întrebări şi cred că m-am lămurit cu ce aşteaptă cetăţenii Timişoarei de la noua administraţie: aşteaptă mult mai mult respect! În plus, cetăţenii aşteaptă proiectele de impact ale Timişoarei !

V-aţi structurat programul electoral pe două etape: prima cuprinde obiective pe care doriţi să le realizaţi în șase luni de la preluarea mandatului şi a doua – în patru ani. Care sunt cele mai importante proiecte pe șase luni, în primul rând?
Ca obiective imediate pe care mă angajez să le pun în practică în primele șase luni de mandat amintesc în primul rând mutarea sau, dacă va fi cazul, demolarea monstruoasei clădiri din sticlă din Piaţa Victoriei. Tot ca proiecte pe termen scurt sunt repararea trotuarelor din centrul istoric şi a aleilor de pe malul Begăi, desfiinţarea fâşiilor de pământ, pretinse a fi spaţii verzi, dintre trotuar şi carosabil. Ele constituie principala sursă a prafului şi noroiului din Timişoara! O problemă ce poate fi rezolvată în șase luni se referă la câinii vagabonzi, iar o alta la fenomenul cerşetoriei. Voi acţiona, de asemenea, pentru simplificarea birocraţiei şi scurtarea termenelor de acordare a diverselor avize şi a termenelor de răspuns la demersurile cetăţenilor. În ceea ce priveşte transportul în comun, voi reduce timpul petrecut în aşteptarea acestor mijloace, prin îmbunătăţirea frecvenţei lor de circulaţiei.

Aţi mizat mereu pe proiecte mari, de anvergură? Care ar fi acestea?
Ca obiective pe termen mediu şi lung, adică cu durata de șase luni până la patru ani ar fi reducerea cu cel puţin 25% a facturii la apă caldă şi căldură, prin reabilitarea termică, pe scară largă, a blocurilor, cu fonduri europene, de la guvern şi din bugetul local, fără contribuţii directe ale cetăţenilor. Mă voi preocupa de fluidizarea traficului, prin semaforizare de ultimă generaţie, la care se adaugă realizarea a cel puţin trei subpasaje, lărgirea unor poduri este Bega şi construirea a cel puţin a unui pod nou, lărgirea unor artere, realizarea centurii, completarea inelelor de trafic, rapidizarea căii de racord actuale la autostrada Arad – Timişoara. Mi-am propus şi realizarea a cel puţin cinci parcări mari, centrale. Ca iubitor al sportului, doresc construirea a patru bazine de înot semiolimpice, a unei săli polivalente cu 15.000 de locuri şi a unui bazin olimpic.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

34 comentarii pentru acest articol

timisoara a spus: (mai 19th, 2012 at 14:07 )

VOTATI SCHIMBAREA!

Palin a spus: (mai 19th, 2012 at 14:42 )

Timisoara MERITA un astfel de primar!

Deiu a spus: (mai 19th, 2012 at 16:32 )

@ Palin

Poate Timisoara merita un astfel de om ca primar … nu de alta dar primar nu a fost ca sa ne dam seama de capacitatile lui administrative, iar faptul ca a condus Politehnica nu-l califica automat pentru functia de primar, e alta macare de peste. Prea putin imi pasa de cat romantism, pasiune si dorinta arzatoare are candidatul, astea toate is frectii electorale menite sa smulga cetateanului primitiv, un vot. In viata politica/publica l-am vazut ca senator pe Robu si nu am ramas impresionat, mi-a lasat acelasi gust amar ca si fratii Ciuhandu (Orza jr. inclus), cocosi la ei in oras dar cand vine vb sa faci si sa dregi, sa mergi la Bucuresti si sa rezolvi probleme … toti se fac ca ploua.

E misto cu hei-rupismul asta, prinde la prosti, iar prosti din pacate au drept de vot.

Emma a spus: (mai 19th, 2012 at 16:38 )

Nicolae Robu reprezinta o schimbare in bine pentru Timisoara! La ora actuala e singurul care merita sa devina primar!

Banateangetbeget a spus: (mai 19th, 2012 at 17:35 )

daca castiga USL sa vadem ce bani de la mitici o sa primeasca TIMISOARA!! Ca Ciuhandru nu a fost bun!!!! ? Sa vina banii NOSTRII de la Bucuresti!!!!!

@Deiu a spus: (mai 19th, 2012 at 19:11 )

Cred ca tocmai asta va fi avantajul, cu un guvern USL si viitor presedinte liberal, vor incepe sa mai vina banuti si pe la Timisoara pentru imbunatatirea infrastructurii, modernizari, etc. Sincer sa fiu, si eu consider ca Robu e solutia optima in momentul de fata, si totusi nu trebuie sa neglijam aspectul universitatii politehnica, nu de alta insa daca e sa o comparam cu medicina sau vestul, e la ani lumina in fata!

mimi2 a spus: (mai 19th, 2012 at 23:38 )

Pirva Cantemir primar!

marcel a spus: (mai 19th, 2012 at 23:45 )

Va comportati ca niste cersetori! ” sa vina bani de la Bucuresti ca avem guvern usl”! Dar parca usl era impotriva impartirii banilor pe criterii politice! Ceva despre absorbtia fondurilor europene? Nimic! Doar sforarii tipice usl! Noditi primar! Este singurul om onest si cu caracter care nu promite aiureli! de ex. poti spune cum scapa de caini in 6 luni? poate doar sa-i impuste pe strada! de unde atatea adaposturi pt 12000 de caini? de unde bani de mancare pt atatia caini? un simplu exemplu care dovedeste cat de mincinoase sunt promisiunile papagalului!

Florin a spus: (mai 20th, 2012 at 01:40 )

In interviul asta,Robu cred ca a trimis un plic cu intrebarile si cu raspunsurile,iar cei din redactie au publicat articolul asta.Rusine!

Dan a spus: (mai 20th, 2012 at 01:47 )

Dar stdionul care il faci sa il treci pe firma lui Iancu,ca la cati bani ai vrut sa ii dai,e pacat sa nu il cadorisesti si cu un stadion modern,ca vorba aia,cu tine mentor si cu iancu patron echipa a ajuns bine…

alina a spus: (mai 20th, 2012 at 03:44 )

Timisoara merita un primar ca domnul Nicolae Robu,totul se va schimba in bine.

criss a spus: (mai 20th, 2012 at 08:40 )

Nu e vorba de a astepta bani de la Bucuresti.Robu are suficiente cunostinte incat sa realizeze proiecte europene si sa atraga banii de la Uniune.Nu cred ca pana acum Timisoara nu a avut bani,Uitati ca se incaseaza miliarde numa din impozite dar ,,nu au fost fonduri la buget” pentru ca au fost in buzunarele primarului. Altfel cum va explicati ca a vandut tiganilor inclusiv Spitalul de copii? rusine familiei Ciuhandu-Orza…Hai sa lasam scursurile la o parte si sa alegem un om destept si cu bun simt pentru Timisoara si cine poate fi ala daca nu Nicolae Robu?

tavi a spus: (mai 20th, 2012 at 09:38 )

Baliverne de pletos a stat patru ani senator ce a facut pt Timisoara Nimic Nimic rusine asta o sa faca si la primarie stai acas ca e mai bine

iolanda a spus: (mai 20th, 2012 at 10:01 )

Sa spuna Robu cum a vindut echipa de fotbal Politehnica la Zambon si mai vrea la primarie un om ca si el nu merita sa conduca un Oras ca si Timisoara o sa il votam peste
50 de ani Timisoreni Trezitiva nu vedeti ca toti care scriu sint din echipa lui de campanie chear ne credeti timpiti Rusine

Paul a spus: (mai 20th, 2012 at 10:15 )

D nul Robu sfideaza cetateni acestui oras cu casute prin intersecti cu schelete metalice care sint ilegale cu benere pe tote blocurile de unde asa multi bani de la el?de la grupari de interese care or sa i si scoata investitia daca doame fereste ajunge primar el vorbeste de respectarea legi ma mir ca nu i rusine stai in banca ta ca e mai bine nu ne trebuie un asfel de primar

Apop a spus: (mai 20th, 2012 at 10:16 )

Mi se par niste teluri tangibile, nimic exagerat. Era si cazul sa avem un candidat care sa faca ceva pentru orasul asta ca de la Rev incoace tragem targa pe uscat, chiar nu se mai poate!

coco-bongo a spus: (mai 20th, 2012 at 10:30 )

Cantemir in locul lui culitza pish !

vopsitul a spus: (mai 20th, 2012 at 10:39 )

cum darami mai o cladire care are auorizatii, date de instante? papagal vospit ce esti!

senator a spus: (mai 20th, 2012 at 10:51 )

domnule senator robu. ati stat 4 ani in senat. ce ati facut? unde v-au fost cunostintele pana acum? realitatea e ca nu sitti pe nimeni, doar din vedere, pt ca nu va baga nimeni in seama!

unul de pe Bega a spus: (mai 20th, 2012 at 11:15 )

ce tampenii scot prostacii politici! pey, bey voi ii credeti de-a dreptul tampiti pe timisoreni? pey, unde era Robu, cand a venit Zambon? unde era Robu cand „s-au RETROCEDAT” vilele de la Parcul Rozelor? unde era Robu cand s-a vandut Cazarma U, unui „urias investitor”, care a facut mall,hotel s.a. acolo? unde era Robu cand „S – A REABILITAT si MODERNIZAT” Gara de NORD? unde era Robu cand „S – AU DEVALIZAT” fabrica de lapte,Fructus, Solventul, Kandia,Ilsa,Extraceram,Dermatina,Autoturisme,El-Timis,Comtim,F-ca de tigari, etc,etc,etc ? Ei cum e? V-au dat „sefii” votculita, ati baut-o, ati postat, dar UNDE SUNT RASPUNSURILI? Cereti raspunsurili si poate va mai da O VOTCULITA !!!

Studentu' a spus: (mai 20th, 2012 at 12:22 )

Cautati promisiunile lui Robu din 2008 si vedeti ce a promis si cat a facut pentru Timisoara in 4 ani cat a fost senator…Stiti cumva cine sponsorizeaza campania electorala a lui Robu cu multe zerouri in coada ??? Numele fratilor Cristescu va spune ceva. ??? Aveti grija cui dati votul si cine va pune laba pe Timisoara ca o sa plangeti curand…

:( a spus: (mai 20th, 2012 at 15:11 )

Eu nu vad cum cineva din Timisoara ar putea vota un urmas a comunistilor , adica pe Robu, cum poti sa pui stampila pe un USL-ist adica un fost PCR-ist??Cand in vad pe robu il vad pe iliescu si gasca care au distrus tara

mare diferenta a spus: (mai 20th, 2012 at 15:40 )

Nu inteleg, Robu ne pvesteste de ce ar vrea sau astea sunt proiectele lui? Pai cand vb de dorinte da, spunem ca vrem sa facem si aia si aia, cand vb de un proiect spunem si cum il facem!Mare diferenta!

@studentu' a spus: (mai 20th, 2012 at 19:33 )

am cautat promisiunile lui Robu si le-am gasit pe cele ale lui Ciuhi pe timp de 16 ani, cica el nu a reusit , dar o va face Orza!

nico a spus: (mai 21st, 2012 at 09:58 )

Pot sa stiu si eu cum va solutiona dl. Robu problema cainilor vagabonzi in 6 luni? In declaratiile lui – se doreste strangerea cainilor de pe strazi, sterilizarea lor si tinerea lor in adaposturi civilizate! CARE SUNT ACELE ADAPOSTURI CIVILIZATE?? Hingherii Danyflor? unde cainii sunt tinuti in custi mici si unde doar cainii puternici rezista … restul mor pe capete? Adapostul Colt Alb ? care este iadul de pe pamant!!!! Adapostul Casa Cainelui? care acum construieste un nou sediu dar care cu siguranta nu va avea capacitatea sa tina toti cainii de pe strazi!! deci, care sunt acele adaposturi civilizate??
Inteleg ca nu se doreste sa existe caini pe strada .. dar cu siguranta in 6 luni nu au cum sa dispara, iar eutanasierea lor iese din discutie !!!

raducu a spus: (mai 21st, 2012 at 11:06 )

@nico

ce usor iti este sa vorbesti de acesti caini… daca erai si u muscata de o haita de 12 caini, nu cred ca mai gandeai asa, cu siguranta erai pro eutanasiere, sa fi muscata timp de 20 de minute, si apoi sa ai de suferit jumatate de an, sa umblii prin spitale, sa faci tot felul de vaccinuri… eu crec in Robu, cred in schimbare, cred in timisoara ca nu mai doarme

raducu a spus: (mai 21st, 2012 at 11:13 )

@nico

ce usor iti este sa vorbest asa despre acesti caini, daca erai muscata de o haita de 12 caini, timp de 20 de minute, fara ca nimeni sa nu intervina de frica, jumatate de an sa mergi prin spitale, sa faci tot felul de vaccinuri, sa ramai apoi cu traume pe viata, sigur nu ai mai vorbi asa… eu cred in ROBU, cred in schimbare, cred in timisoara ca nu mai doarme!

Obiectiv a spus: (mai 21st, 2012 at 11:45 )

Multi oameni care posteaza pe aici habar nu au despre ce vorbesc. Pentru fonduri europene este nevoie de cofinantare de la bugetul local/de stat. Daca sunteti timisoreni si va intereseaza ce se intampla cu orasul, atunci v-ati da seama ca fara bunavointa guvernului este aproape imposibil sa realizezi proiecte majore. Timisoara contribuie enorm la bugetul de stat, si daca e nevoie de politic pentru a primi inapoi o parte cat mai mare, atunci asa sa fie! Pe mine ma intereseaza sa am un oras frumos, atat!

nico a spus: (mai 21st, 2012 at 11:52 )

@ raducu
imi puteti spune dvs. cum au aparut acesti caini pe strazi?? au cazut din cer??
Daca nu se da o lege prin care sa oblige proprietarii de animale sa-si sterilzieze animalele din curtile lor … puteti sa eutanasiati toti cainii de pe strazi si in 6 luni vor fi IAR strazile pline de caini .. abandonul este prima cauza care a dus la existenta acestor caini pe strazi!!!! in perioada aceasta e plin de pui abandonati … pui de 1-2-3 saptamani … ABANDONATI!! cine ii arunca???

clau a spus: (mai 21st, 2012 at 12:38 )

sigur:) daca vine robu, cainii vor alerga cu covrigii in coada, sponsorizati de catre fratii Cristescu si evident terenurile din timisoara vor ajunge in grupul BEGA-CRISTESCU. Cei care spun ca robu merita sa fie primar, ar trebui sa spuna in raport cu ce sau cu cine merita…..pentru ca lasa de dorit saracu’ la toate capitolele. Mai mult decat atat se vede clar ca in spatele lui stau oameni cu multi bani dupa ce campanie agresiva vizual are. Nu va puneti intrebarea oare de unde atatia bani? sau nu conteaza….Este genial….doreste sa anvelopeze blocuri intr-o zona de case…..s-o vedem si pe asta! (e declaratia lui) As vrea sa vad o confruntare intre robu si orza….dar cu siguranta robu nu va avea tupeu……..de ce?….nu poate

criss a spus: (mai 21st, 2012 at 15:02 )

De ce Robu nu ar avea tupeu la o confruntare cu Orza?Mai de graba n7u ara avea cum sa se intalneasca ca Robu doarme noaptea acasa si ziua se intalneste cu oamenii pe cand Orza noaptea se alcolizeaza si ziua ajunge la pranz la birou….Ati vazut ceea ce au promis fiecare?…Fie ca da fie ca nu va spun eu..Robu vorbeste de proiecte noi iar Orza vorbeste de ce a inceput tacs’u Ciuhandu ca atia vor sa faca din primaria timisoarei o dinastie ….

Grigore a spus: (mai 21st, 2012 at 20:05 )

ce simplu e sa vb…ce simplu e sa dai din gura si prostimea sa se uite cu ochii beliti la tine si sa te aplaude cat de bun esti…zi-ne Robule,cum REZOLVI in 6 luni problema cainilor vagabonzi/cum REZOLVI problema cersetorilor si a boschetarilor?CUM?ii aduni pe toti la marginea Timisoarei si ii impusti?creca nici atunci nu ti-ar ajunge 6 luni…sunt peste 12000 de caini si cateva sute spre mii de boschetari…ce faci cu toti?CE?

Senator a spus: (mai 21st, 2012 at 20:21 )

nesimtitule,esti senator de Timisoara.Daca te interesa catusi de putin de situatia din acest oras si nu numai a cainilor vagabonzi,a cersetorilor si a tuturor problemelor pe care le-ai enumerat puteai sa faci legi,pe care sa le propui in parlament.Nu ai facut nimic in calitatea de parlamentar,nimic si acu vi sa ne ceri votul

mihai a spus: (mai 22nd, 2012 at 00:17 )

Domnule asa zis senator Robu! maq bucur ca vreti case pentru caini dar vad ca oamenii care traiesc pe srazi nu inseamna nimic ptr dv …rusine nu aveti mila fata de oamenii saraci, cine credeti ca va voteaza acei cativa bogati care v-au finantat campania?? poate dar nu uitati grosul populatiei sunt oameni necajiti si saraci care va vor taxa aroganta campaniei iar in ceea ce priveste proiectele care ziceti ca le aveti ptr Timisoara ; iesiti la rampa cu adversarii din campanie daca aveti curaj! se pare ca nu .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Premisă: * Marile companii din IT&C din Statele Unite ale Americii au concediat zeci de mii de angajați în ultimele 18 luni; * Din experiența crizelor precedente, mișcările din piața globală se simt în România la o diferență cuprinsă între șase și nouă luni față de momentul declanșării în SUA; * Pentru a avea o...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Analiză: Valul de concedieri din SUA, în domeniul IT&C, nu s-a resimțit în vestul României. Rata de angajabilitate a studenților UPT aproape de 100%
Intrat în cursă perntru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei, Horia Bugarin afirmă că are de luptat cu cea mai mizerabilă campanie făcută până acum, în spatele căreia se ascund mafia imobiliară şi lumea interlopă. Principalul contracandidat al lui Bugarin este latifundiara Alina Sperlea (PSD-PNL), o afaceristă cu averea ascunsă.   Primarul Dumbrăviţei, Horia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Horia Bugarin intră oficial în cursa pentru un nou mandat de primar al Dumbrăviţei: “Haideți să ne opunem împreună mafiei imobiliare și interlopilor!”
Primăria Timișoara a anunțat amplasarea a nouă cișmele de apă potabilă  în 6 parcuri administrate municipalitate: Parcul Copiilor (2), Parcul Civic (3), Parcul Central (1), Parcul Alpinet (1), Parcul Catedralei (1), Parcul Adolescenței (1). Prima cișmea a fost deja montată în Parcul Adolescenței. În această săptămână, va fi dată în folosință și cea din Parcul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În șase parcuri din Timișoara vor fi amplasate cișmele cu apă potabilă
DRDP Timișoara a anunțat că în această seară (16 aprilie), de la ora 20 până la miezul nopții, 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐞𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐫𝐨𝐯𝐢𝐧𝐢𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐧𝐮 𝐯𝐚 funcționa în 𝐏𝐓𝐅 Moravița, 𝐏𝐓𝐅 Jimbolia și 𝐏𝐓𝐅 Cenad, din judetul Timiș, ca urmare a lucrărilor de îmbunătățire a infrastructurii rețelelor de comunicații de date puse la dispoziție de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se întrerupe temporar emiterea de roviniete în punctele de trecere a frontierei din Timiș
Top