Cu maxim tupeu, Marian Iancu a „rezolvat-o” pe Poli

Măcar o dată în viață, Marian Iancu s-a ținut de cuvânt. El a retras dosarul de licențiere al clubului, retezând orice speranță a suporterilor alb-violeți de a vedea, din nou, jocuri de Liga I.

Marian Iancu a pus capăt definitiv problemei legate de licența lui Poli pentru noul sezon. El a retras dosarul clubului, punându-și în practică amenințările. În aceste condiții, în cel mai bun caz, alb-violeții vor juca încă un an în liga a doua.

Iancu a declarat, pentru sport.ro, că a luat această decizie din cauza datoriilor și a „bătăii de joc” la care a fost supus clubul de către FRF. „Aveam două milioane de euro datorii şi era normal să ne retragem. Consiliul General şi-a bătut joc de ceea ce a însemnat Poli în ultimii ani. Ceea ce se întâmplă în România este un jeg”, a spus Iancu.

Președintele lui Poli a fost declarat, luni, persona non grata în fotbalul românesc, decizia fiind luată aproape în unanimitate în ședința Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

43 comentarii pentru acest articol

ce bine pica asta a spus: (mai 14th, 2012 at 17:55 )

Robu asta ar trebui sa se retraga de la primarie! Cu ce lobby a facut pentru Iancu pe bani publici, nici n-ar mai trebui sa-si arate pletele prin oras!

eu a spus: (mai 14th, 2012 at 18:28 )

pe „mitic nu poti sa-l obligi sa bage bani in „simbolul banatului” nu ai cum!.. poti sa-i obligi doar pe cei care-i votezi in functii si care-si iau banii datorita votului tau!

cu POLI de mic! a spus: (mai 14th, 2012 at 18:39 )

FRAIERILOR de asa zisi ‘suporteri’ sunteti cu POLI sau cu POLItica? POLI nu moare…..niciodata! Iancu a facut si lucruri bune pt noi ati uitat? si daca vom juca in liga ‘onoare’ voi fi alaturi de ei oricince va fi patron!

Alin @ ce bine pica asta a spus: (mai 14th, 2012 at 19:16 )

Ce legatura are Robu cu toata povestea asta? Hai mai las-o moarta ca macaie! A fost decizia lui iancu pentru ca nu a primit nici un ajutor de la ACTUALII edili!

crin a spus: (mai 14th, 2012 at 19:26 )

marian iancu vad ca-l sustine fatis pe robu la primarie. foarte bine, numai ca eu l-as intreba pe robu ce ar face el ACUM daca ar fi primar? ar da bani si ar risca ani de puscarie? nu cred…

Andrei Popa a spus: (mai 14th, 2012 at 19:40 )

daca Robu era ACUM primar, nu s-ar fi ajuns in situatia asta!

silviu a spus: (mai 14th, 2012 at 19:52 )

pt ce a facut iancu cu Poli , de-al dracu nu o sa-l votez pe Robu !!!

Andri POPA a spus: (mai 14th, 2012 at 19:56 )

Robu va fi primar si se vor rezolva multe! Ca unii nu pot pricepe, e dreptul lor, doar e democratie! E drept ca in Timisoara nu se prea stie „cu ce se mananca asta”,chiar e! Asa ca fratilor, votati cu cine vrea muschiul vostru, doar cxa de obicei „vitejii” astia , de obicei nici nu merg la vot!

aliona a spus: (mai 14th, 2012 at 19:58 )

si un mesaj din gsp…
Nici o zi fara Gigi, nici o stire fara Jabba de la Timisoara!! El era intr-o lume diafana, plina de poezie si cu parfum de levantzica… pana s-a decis sa intre in lumea mizerabila din fotbal!! Acolo a reusit timp de 6 ani sa-si SPELE BANII si acum s-a saturat dintr-o data de fotbel si vrea sa se apuce de tricotat !! Il cheama Jabba Huttezul, l-ati vazut in Razboiul Stelelor si de curand in afacerea Poli-AEK-FC-Timisoara !!

Daca Robu era primar a spus: (mai 14th, 2012 at 20:16 )

Daca Robu era primar, Iancu ar fi primit banii sa-si plateasca datoriile si licenta. Uitam insa de unde i-ar fi dat Robu acesti bani, evident, din banii publici, adica de la drumuri, parcuri si alte chestii nesemnificative. Lasa fraierii sa sufere pentru ca tziganu ala de Iancu sa-si umple iara buzunarele! Sunteti retardati?

ULTRAS a spus: (mai 14th, 2012 at 20:19 )

Ianculeeee, daca te prindem in Timisoara iti rupem picioarele! Tie si alora care nu te-au lasat sa pleci mai demult! Robu si Orza, ULTRASII va zboara din Timisoara, ati sustinut un gunoi, i-ati luat apararea, sunteti frati cu el! AFARA!

bobo a spus: (mai 14th, 2012 at 20:39 )

daca-l prind pe tziganu asta borat in Timisoara, il iau gatul, futui mortii masii de gunoi! ne a tarat 1 an aiurea in B ca sa mai pierdem 1 an tot in B. Rusine, tigane!

Komp-Bega a spus: (mai 14th, 2012 at 21:04 )

bey ULTRAS, tu si alti frayery ca tine vreti sa zburati ULTRASII din TIMISOARA??? Te dai rotund ca esti anonim? Poate reusim sa-ti aflam MECLA, sa discutam la concret!

Sergiu a spus: (mai 14th, 2012 at 21:23 )

Bai desteptilor care va-ncordati aici pt Robu, sa faca acum ceva idolu vostru, asa a zis si dpa decizia CJT, s-a dat in barci ca rezolva si uitati unde s-a ajuns!!!

SCLAVILOR LUI ROBU CE SUNTETI a spus: (mai 14th, 2012 at 21:26 )

SA VA INTRE BINE IN CAP: ROBU NU VA CASTIGA PRIMARIA TM!!!! este un JEG , un ORDINAR CARE A FACUT UN DEAL CU PSD! COMUNISTI INFECTI , DATORITA LUI ROBU POLI ESTE IN B , NU A FACUT NIMIC , A IESIT CEL MAI SLAB POLITICIAN IN 2011 ASTEA SUNT FAPTE BAI DESTEPTILOR! INFORMEAZA-TE !!!!

fani de psd ce sunteti a spus: (mai 14th, 2012 at 21:27 )

SA VA INTRE BINE IN CAP: ROBU NU VA CASTIGA PRIMARIA TM!!!! este un JEG , un ORDINAR CARE A FACUT UN DEAL CU PSD! COMUNISTI INFECTI , DATORITA LUI ROBU POLI ESTE IN B , NU A FACUT NIMIC , A IESIT CEL MAI SLAB POLITICIAN IN 2011 ASTEA SUNT FAPTE BAI DESTEPTILOR! !

FELICITARI a spus: (mai 14th, 2012 at 21:34 )

Merita felicitati,si cadorisiti cu multa carne,pseudo-conducatorul iancu si marele sau sustinator,Robu.Dar cine stie,la ce campanie intensa face iancu pentru robu,ne trezim cu el viceprimar,asta ar fi tare,nu?:)

Paul a spus: (mai 14th, 2012 at 21:52 )

Foarte bine,Robu l-a sustinut pe tiganul asta pana in panzele albe si a si votat sa i se dea aprox. 30 mil de Euro pentru echipa,din partea autoritatilo……ca sa ce?Sa distruga spiritul orasului.La puscarie cu amandoi,sau daca nu…ii invit in mijlocul galeriei la o „discutie”

RASU' LUMII+RASU' CURCILOR a spus: (mai 14th, 2012 at 22:04 )

JIMBOLIA va avea echipa de fotbal IN DIVIZIA B, sustinuta de PRIMARIA JIMBOLIA!!!

popa tokes a spus: (mai 14th, 2012 at 22:06 )

Vad multi inflamati politici pe site. Din punctul meu de vedere Robu nu are nici o legatura cu articolul in cauza si nici cu Iancu. Fapt este ca cea mai amre legatura pecuniara cu Iancu au avut-o Ostaficiuc si Ciuhandu. Asa ca dragilor, datorita faptului ca avem pretentia ca noi timisorenii suntem destepti, haideti sa ne comportam ca atare.
PS: oricat nu vor unii sa inteleaga, din pragmatism va spun ca Robu va fi primar.

proiectantul de proiecte a spus: (mai 14th, 2012 at 22:12 )

primaria jimbolia nu face ca PRIMARIA TIMISOARA sosele suspendate,spitale supraetajate,scoli supraextradimensionaye,gradinite eoliene,parcari voltaice,mega piete,ultratrotuare,etc,etc, asa ca poate tine fotbalisti! jimbolia nu are nici macar telpark!

costel a spus: (mai 15th, 2012 at 08:45 )

ma mira lipsa de reactie a domnilor politicieni, in special a lui robu, care se da mare polist, dar si a celorlalti. orza, de exemplu. baiatul asta l-a pupat in fund pe iancu ani in sir, iar acum umflatul a trimis echipa la naiba.

cityboy a spus: (mai 15th, 2012 at 08:47 )

ce au mai sarit ciuhorzistii sa arunce matza la robu… cine a dat banii orasului si ai judetului, imberbilor? Robu, de la politehnica? pai cum putea sa o faca? S-au manjit pana in gat orza, ciuha si ostaficiuc. In cazul primilor doi, ar trebui sa rewind un pic pana la episodul zambon. inca nu s-a sapat destul acolo. prea multe au ramas tainuite!
PS. Nu sunt fan robu! mi-e pur si simplu greatza de nemernicia si tupeul infect al echipei ciuha-orza.

@cityboy a spus: (mai 15th, 2012 at 08:59 )

ma-ta e imbecila, rahat ambulant cu ochi, nu cei care au o opinie. daca vrei sa faci o felatie de la primele ore ale diminetii, mergi dracului sa i-o sugi cuiva, nu o mai arde aiurea. ma pis pe tine si pe toti politicienii, de la robu pana la orza. du-te dracu cu robu si cu toti prefacutii din jurul lui. tot o arzi ca nu esti fan robu, dar te dai de gol fraiere sau fraiero, ca nhu stiu ce dracu esti. poate hermafrodit…

Alchimistul Verbal a spus: (mai 15th, 2012 at 09:10 )

Scria cineva mai sus, unde e Orza in momentele astea in care trebuia sa ramana de gat cu Iancu si sa-si asume evenimentele astea?! Robu a sustinut o alta forma de interventie asupra echipei si anume preluarea complet din mainile lui Iancu si administrarea de catre administratia locala a clubului. Omul a incercat o ultima carte in speranta ca va salva fotbalul timisorean. Din nefericire anti-jocul facut de Ostaficiuc (probabil fie incapabil sa inteleaga fenomenul fie rau voit), de mana cu Iancu, au dus la ceea ce s-a intamplat ieri. De trista amintire!

calu a spus: (mai 15th, 2012 at 09:17 )

nu sunt politician si nu sustin pe nimeni, dar faza cu marele polist robu si micul polist orza e de cacat. pai hai sa o luam cu inceputul. despre robu stim ca e mare polist de vreo trei ani, nu mai multi. asa… de cand e el in politehnica? de foarte multi ani, dar nu l-am auzit sa se implice. alde orza, ciuhandu sau ostaficiuc au dat echipei peste 12 milioane de euro, bani pe care i-a tocat iancu. de ce nu spunem si asta, ca nu robu a dat ci ceilalti. da, in conditiile astea o dam in dume ieftine si spunem ca sunt banii nostri. inteleg si chestia asta. iar la ultima chestie, cea cu preluarea totala, robu a fost cu ideea, e adevarat. dar solutia, unde e solutia? nu e. el doar lanseaza, ca nu-l doare gura, idei. a vazut careva auditul ala? pai nici un nebun nu se mai baga in combinatie cu iancu. sa vina si robu cu o solutie. de fapt, a venit… si a spus ca preia 1 la suta. pai nu-i este lui rusine?

Mircea a spus: (mai 15th, 2012 at 11:00 )

Vad ca cineva si-a primit-o original de la suporteri: Robuuu! Foarte bine ca nu va lasati pacaliti de discursurile politice si demagogice. Toata lumea uita ca mai tre si fapte nu doar gargara. Robu vei fi taxat dur pentru gargara ta polista!

ion a spus: (mai 15th, 2012 at 11:21 )

A facut ceea ce a promis. Nu inteleg care-i problema !?! Intr-adevar este foarte suparator sa-ti respecti cuvantul !!!

ole, ole, ole! Robu nu mai e! a spus: (mai 15th, 2012 at 12:26 )

Robule mai un pic si te declara suporterii si pe tine persona non grata!

observatie a spus: (mai 15th, 2012 at 12:41 )

ce nu inteleg postaci politici este ca suporterii lu’ Poli sunt apolitici spre deosebire de ei! pe suporterii lu’ Poli nu-i intereseaza de la ce partind sau cum il cheama pe viitorul primar! pe ei ii intereseaza viitoul clubului lor si vor vota in consecinta!

@observatie a spus: (mai 15th, 2012 at 13:08 )

Eu ma consider suporter al lui Poli,avand in vedere ca merg de 30 de ani la meciuri,si politica nu imi inspira nici un sentiment,dar nu pot sta deoparte cand vad ca un nenorocit care candideaza la primarie isi face campanie pe spatele echipei,cand el nu a facut nimic altceva pentru echipa decat sa sprijine un alt nenorocit,pe Iancu.Cam asa sta treaba.Suporterii lui Poli sunt apolitici pana in momentul in care politicenii vor foloase necuvenite de pe spatele echipei

cosmin a spus: (mai 15th, 2012 at 13:59 )

oameni sa voteze dupa cum le dicteaza constinta.

de partea suporterilor! a spus: (mai 15th, 2012 at 14:27 )

„dar nu pot sta deoparte cand vad ca un nenorocit care candideaza la primarie isi face campanie pe spatele echipei”.. pe suporterii lu’ poli spre deosebire de tine nu-i intereseaza cine si pe ce spate isi face campanie! pentru ei important este viitorul clubului!

Baba a spus: (mai 15th, 2012 at 15:22 )

Pana acum sustinatorii lui Robu il confundau cu Poli si cu viitorul echipei.Acum vad ca toti s-au detasat de legatura dintre Robu si echipa,si ii sustin ca pe 2 parti diferite.Poi sa renasca si Robu primar.Sunteti penibili,nici macar nu sunteti instare sa aveti un discurs coerent

de partea suporterilor! a spus: (mai 15th, 2012 at 16:00 )

„Pana acum sustinatorii lui Robu il confundau cu Poli si cu viitorul echipei”.. omule gresit! nu „sustinatorii lui robu”, ci sustinatorii lui poli il vad pe robu ca pe cel mai reprezentativ candidat pentru ei, pentru ca a votat preluarea a 51% din actiunile clubului pentru salvarea licentei si pentru ca a declarat ca ar face tot ce este posibil legal ca poli sa joce in prima liga!… aaaa ca ne minte acum si ca dupa alegeri nu va face asa, asta nu avem cum sa stim!

@de partea suporterilor a spus: (mai 15th, 2012 at 16:28 )

gresesti si tu, si inca flagrant, de parca ai fi din staff-ul lui electoral. daca nu votez cu robu, nu sunt polist? ce dracu, cine naiba e robu in istoria lui poli? sa nu uiti ca robu nu a dat niciun ban acestei echipe. au dat altii, in numele nostru, nu banii lor, dar au dat. robu a garantat cu 1 la suta faza cu cumpararea lui poli. astept sa castige primaria si sa vad cu ce rezolvare vine. nu-i mai indemnati pe oameni sa voteze asa sau asa, fiecare are dreptul sa voteze cum vrea putulica lui.

fantim a spus: (mai 15th, 2012 at 17:26 )

daca iancu cedeaza poli 2002(continuatoare de drept a palmaresului) universitatii,oricine iese primar se va asocia cu clubul patronat de universitate.Sper doar ca cei care o preiau pe poli sa nu accepte preluari de datorii sau asocieri cu farber,vgb si alte firme ciudate care le gasim azi in legatura cu clubul.

BOMBASuperMegaUltraPOLI a spus: (mai 15th, 2012 at 18:20 )

@fantim s.a………………………………….n-ai inteles nimic, esti varza tocata! POLI 2oo2 nu-i a lui IANCU si nici a lui BkP,VGp, etc,etc se vede ca nu sunteti suporteri sunteti doar penibili si „tocmiti” postaci politici, care trebuie sa va justificati fiecare leu care-l primiti!

fantim a spus: (mai 15th, 2012 at 22:16 )

daca urmareai umpic,stiai ca poli 2002 A LUI BOIT ii sub contract de asociere cu iancu (pe scurt),sau vezi comunicatul de pe site,punctul 6.Daca vrei sa te contrazici,vino informat,sau intreaba,nu scuipa in stanga si in dreapta doar ca esti in fata tastaturii..ii chiar penibil sa te pui sa jignesti unii suporteri cu state vechi,doar asa …ca te-ai certat cu mama..

dan a spus: (mai 15th, 2012 at 22:42 )

Hai sa nu facem lobby impotriva lui Robu.. nu are nici o legatura cu asta.

tupeu jegos a spus: (mai 16th, 2012 at 18:36 )

un tupeu jegos de Giulesti,cu asta ne-am procopsit pe cap,un tapar de zile mari…grija mare pe cine votam primar,ca Robu a zis ca vrea sa ii dea banii jegosului astuia

Polistu a spus: (mai 16th, 2012 at 18:48 )

decat sa ii dam din bugetul local bani lu Iancu,mai bine am face altceva in judet si in oras,ca slava domnului stim ca daca prin judet ne mai putem lauda cu autostrada,drumuri bunicele,prin oras ciuhandu si ai lui au lasat dezastru in urma lor

mircea a spus: (mai 17th, 2012 at 07:42 )

DUPA ALEGERI SPER SA NU MAI VAD NICI UNU DIN GUNOAIELE DE LA CONSILII.VOTATI ROBU EL E SINGURUL CARE POATE AJUTA POLI TINAND CONT CA E UNUL DINTRE CEI CARE DETINE PALMARESUL.E CEL MAI APOAPE DE POLI SI NU SA INVARTIT PRINTRE GUNOAIELE CARE AU FOST ACUM LA PUTERE CA DE EX ORZA SAU OSTAFICIUC.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Soluția provizorie a liniei continue trasată pe întreaga lungime a centurii de ocolire a Timișoarei devine definitivă. De marți va începe montarea de parapet de beton de tip New Jersey pe zona mediană a drumului. Decizia a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș încă de anii trecuți, pentru a obliga conducătorii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul De azi se montează parapet de beton pe toată Centura Nord de ocolire a Timișoarei
Anul acesta Iulius Town Timișoara vă încurajează să fiți „De Paște, mereu împreună!”. Au fost pregătite cadouri pentru toată familia, iar cei mai norocoși pot câștiga, pe lângă premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia
Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul „Aero West Bike Fest” va aduce pe scena amplasată la Aerodromul din Buziaş emblematica trupă a rock-ului românesc şi timişorean, Cargo. Concertul legendarului grup va avea loc în prima  zi a festivalului, pe 24 mai. Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Aerodromul Aero West Buziaș și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Legendarul grup Cargo va cânta la Buziaş, pe 24 mai, la “Aero West Bike Fest”
Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Top