Intoarcerea PSD, e vremea interlopilor

„Procurorii care l-au anchetat pe Adrian Năstase ar trebui arestați!”, proclama Titus Corlățean, cu puține zile înainte de-a fi învestit în scaunul de ministru al Justiției. Mesajul clar, fără dubii, al ministrului a fost corect recepționat la Timișoara. Astfel, liderul interlop Lucian Torj, fost consilier PSD în comuna Biled, a fost achitat de judecătorii timișoreni.

Și asta cu toate că pe numele lui s-au strâns acuzații extrem de grave, precum șantaj cu folosirea violenței, înșelăciune, constituire de grup infracțional organizat, proxenetism etc. (La nivel de zvonuri se spune că și lideri ai PSD Timiș s-au înfruptat din „prospăturile” scoase la produs de către colegul lor de partid).

Prin această achitare, Justiția timișoreană a remis un „comunicat de presă” pentru uzul intern al interlopilor: liber la extorcări de bani, cămătărie, jafuri, trafic de droguri, tâlhării etc. Probabil că, în cel mai scurt timp, politicienii vor da undă verde și traficului de țigări de pe frontieră, o altă îndeletnicire a interlopilor timișoreni.

Fiindcă, orice s-ar putea spune despre Guvernarea PD-L, în respectiva perioadă interlopii au dus-o ceva mai greu, măcar de frică justițiabilii făcându-și cât de cât treaba. Asta nu înseamnă că lideri din PD-L n-ar fi avut legături cu personaje din lumea interlopă. Numai că, în ceea ce privește PSD, legătura acestui partid cu această lume este mult mai strânsă, chiar indestructibilă. Iar de Justiție nici nu poate fi vorba.

În timpul ministeriatului Rodicăi Stănoiu, arestările se dictau în ședințele PSD, așa cum rezultă din niște celebre stenograme. Nici Victor Ponta n-a lămurit sinuciderea misterioasă a fostului său coleg, procurorul Cristian Panait. Care avea o mare „vină”: a fost pus de PSD să cerceteze un procuror care îl investigase pe un lider social-democrat din Bihor cu mari legături în lumea interlopă. Or, justițiarii noștri, mulți dintre amici ai interlopilor, chiar de acest mesaj au nevoie de la PSD: ne-am întors noi, iar prietenii noștri trebuie lăsați în pace. Rămas bun, Justiție română, oriunde te-ai afla!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

claudia a spus: (mai 13th, 2012 at 13:05 )

de data asta, pot spune ca ai scris un articol foarte bun si foarte real.

va veni vremea cand noi toti vom regreta guvernul Boc!

Pentru ca eu, ca om de afaceri ma gandesc cum va fi fara cota unica de 16 % c cu una de 30 %…de unde platesc?

iar voi, jurnalistii, va veti reamnti cum e sa scrii cu pumnul in gura, ca pana in anul 2004…

Carina a spus: (mai 13th, 2012 at 13:22 )

Dar cu Dorin Candea, de exemplu cum sta treaba? Condamnat pentru trafic ilegal de masini si uns sef la ARR de Ostaficiuc si gasca? Ai scris si de cazul ala nimic de spus de asta e de apreciat pozitia ta corecta in general

Ioana a spus: (mai 13th, 2012 at 13:36 )

Eu gandesc altfel poate a venit ziua cand toti ar trebui sa de-a socoteala drepta,pentru faptele lor, indiferent din ce partid fac parte si noi sa votam pe cel care al stim ca in acest oras a avut performante si a fost corect cu cetateni din Timis!
Ioana. 13.05.2012

intoarcerea baronilor a spus: (mai 13th, 2012 at 14:23 )

normal ca au venit astia si putem sa spunem adio la ce progrese s-au facut pana acum in domeniul justitiei. A inceput raiul baronilror pesedisti!

Corina a spus: (mai 13th, 2012 at 14:32 )

Progrese in domeniul justitiei? Ar fi de ras daca n-ar fi de plans….

Liviu a spus: (mai 13th, 2012 at 15:53 )

Sa Intelegem ca inclusiv robu e sustinut de interlopi? Probabil ca da, la Cati bani arunca in campanie.

Connaisseur a spus: (mai 13th, 2012 at 17:11 )

Desi incerci sa sugi ceva malai de la USL, draga Ino, ai ramas în continuare capra lui Ostafiecuc …. şi nu de acum, ci de vreo 8-9 ani!!! Bravos, tot asa şi poate se prind dracului si cei care te plătesc că te platesc degeaba!

Petru Truica a spus: (mai 13th, 2012 at 18:12 )

Mi-e groaza ca revine PSD-ul in Timis, dar locuitorii isi merita soarta. Da, asa va fi si iar ne alunga din tara ca in anii 90. Si atunci, toti interlopii, de la mic la mare, faceau ce voiau. Justitia era complet obedienta si toti boss-ii faceau ce vroiau in Timisoara.

Se pare ca asa va fi, ii cumpara pe milioanele de pensionari si bugetari cu cativa lei si apoi le inchide gura intelectualilor si tuturor care iubesc dreptatea si care sunt prea putini si slabi si dezbinati ca sa se opuna.

Iar tinerii de azi, habar nu au de ce s-a intamplat in anii 90 si inainte, si vor vota cu tanarul „inocent” Ponta.

Pour le Connaisseur a spus: (mai 13th, 2012 at 19:55 )

Esti o sluga de ziarist care nu intelegi ca sunt unii care pot sa scrie fara sa primeasca comenzi. A, si esti si esti si plin de frustrari. Dar, tu nu esti vinovat ca nu existau prezervative atunci cand ai fost proiectat la betie.

Ne-cunoscător a spus: (mai 13th, 2012 at 21:04 )

– Iote, dom’le, s-au franțuzit p(r)ostacii de toate culorile (și duhorile)… Poate, poate, reușim să scăpăm de voi și de păpușarii voștrii – politicianiști penibili – pe care-i slugăriți cu sârg pentru câțiva arginți !

Connaisseur a spus: (mai 13th, 2012 at 23:24 )

Pentru Pour le Connaisseur şi Ne-cunoscător: Nu va port pica pentru postările in care ma urecheati. Ca să vedeti pe cine aparati (si daca Ino poate scrie fara a primi comenzi), vă rog insa sa cititi arhiva Evenimentului Zilei – editia locală din 2003-2004, si dupa aia poate putem dialoga.
Cu remarci din recuzita portocalie (chipurile, democratizată!) nu cred ca se poate intemeia un dialog. Asta in cazul in care nu doriti deja legiferarea delictului de opinie!

opinie a spus: (mai 14th, 2012 at 09:46 )

Si poate sa spuna cineva, cu dovezi ca nu e asa, ca ceva din articolu asta e incorect? Pe vremea PSD-istilor ati vazut vreodata arestati din interior? Niciodata! Ponta a iesit in fata tribunalului cand l-au legat pe unu de-a lor si Nastase cu nu stiu cate condamnari sta bine emrsi si ne conduce….exemple cat mai elocvente si lista poate continua

nae l. a spus: (mai 14th, 2012 at 10:57 )

Ino,ai fost,esti si vei fi un ziarist moral ! Merita sa lupti in continuare !

Inger a spus: (mai 14th, 2012 at 20:23 )

Peste tot sunt interlopi, in toate partidele, dar pe vremea PSD n-am vazut niciodata unul de-al lor arestat! Oare pentru ca nu existau? mda

De unde au invatat? a spus: (mai 14th, 2012 at 20:25 )

De unde au invatat localii PSD-isti sa se infrupte din placerile oferite de interlopii proxeneti? Pai de la liderul maxim, dl Ponta, uitati scandalul cu pitzipoancele PSD oferite de alt proxenet celebru, unul din fratii Negoita?

Cosmin a spus: (mai 15th, 2012 at 17:49 )

Pai e si normal,voi de unde credeti ca vin milioanele de euro cheltuite in campanie.La noi nu se strang ca la americani,din donatiicurile oamenilor cinstiti,ci numai din traficuri ilegale si furturi

Silviu a spus: (mai 15th, 2012 at 21:37 )

Din cate imi amintesc,ponta&co. vociferau la infinit de bercea mondialu’,dar vad ca ei au inceput in forta cu interlopii din primele zile de guvernare

Petre Truica a spus: (mai 15th, 2012 at 23:22 )

Deci USL a gasit un analfabet sadea in locul unui plagiator si a unei escroace.

Iar tanarul „Titulescu” – ce oroare aceasta comparatie, adica Ponta, care a spus ca va respecta legea, nu stie ca legea cere ca plagiatorii sa fie exclusi din invatamant. Deci familia Mang&comp…..afara din sistemul national de educatie, vindeti mai departe calculatoare cui vi le cumpara.

Tone Dorel a spus: (mai 21st, 2012 at 02:28 )

ce procurori, ce anchete, veniti in teleorman sa vedeti cea mai corupta politie din tara, cu cei mai corupti politisti si fosti militieni! Aici il veti gasi pe comisarul de la ordine publica Cioc Ion, care bea cot la cot cu infractorii pe carei.i protejeaza de eventuale dosare penale! Tot acest comisar penal, protejeaza un infractor pe nume Tone Dorel, acesta detinand ilegal arma de vanatoare si este cautat de politia spaniola pt complicitate la omor, dar ipj teleorman nu ia nici o masura cu acesta deoarece comisarul corupt Cioc ion, o reguleaza pe ma.sa acestui infractor. 0765.11.30.11 e nr penalului Tone Dorel din com Mavrodin jud TR.

Tzambal a spus: (martie 24th, 2015 at 03:38 )

Vlad Viorel

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Top