Arhiva pentru luna: iunie 2012

Dom’ primar, nu negociati cu teroristii!

Ziceam nu demult c-aș vota cu nesaț acel partid care i-ar trage țeapă lui Ghiță Ciobanu. Evident că mă prosteam. Nu există așa ceva. Lui Ghiță Ciobanu nu-i trage nimeni țeapă, cu atât mai puțin Titu Bojin, salvat și el de-o execuție publică prin succesul oarecum neașteptat la președinția CJT. Dar să revin la ipotetica listă a bucuriilor pe care ar trebui să le facă un partid adevărat pentru a mă avea ca votant împătimit.

Timisoreanule, dormi linistit! Nea Jean munceste pentru tine

Timișoreanul Ioan Gârboni, fost candidat la scaunul de primar al Timișoarei, s-a retras la un moment dat din cursa electorală, anunțându-și susținerea pentru Nicolae Robu. Motivul: a crezut, la fel ca alți mulți timișoreni care au vrut schimbarea, că, odată ajuns primar, Robu va face curățenie în primărie, începând cu persoana secretarului instituției.

Barmanul care danseaza cu sticlele / FOTO

După doar un an de bărmănit prin cluburile timişorene, a luat decizia să meargă pe propriul drum. Valentin Pantelemon, la 22 de ani are propria firma care organizează evenimente. A început să profeseze această meserie într-o cafenea din Complexul Studenţesc, unde l-a cunoscut pe Ovidiu Mocan, de unde a învăţat cele mai multe lucruri.

Programul CALYPSO pentru dezvoltarea turismului social

Turismul social a devenit un fenomen în continuă creştere, aspect deloc surprinzător dacă este luat în considerare faptul că se creează o situaţie câştig-câştig în cadrul sectorului turistic. Principalul obiectiv al turismului social este de a oferi tot mai multe oportunităţi economice şi de ocupare prin creşterea accesibilităţii la turism pentru anumite grupuri dezavantajate precum seniori, adulţi cu dizabilităţi, tineri şi familii aflate în circumstanţe dificile

Marin Popescu candideaza pentru sefia ISJ Timis / UPDATE: A fost demis!

Inspectorul şcolar general Marin Popescu a solicitat şi a primit recomandarea Consiliului de Administraţie al IŞJ pentru a participa la concursul naţional pentru funcţia de inspectori generali. Concursul, primul din 2008 încoace, va avea loc în perioada 20-27 august. UPDATE: Popescu a fost demis vineri seară.

Top