Marian Iancu nu renunta: vrea un sfert din noua Poli

Degeaba au sperat cei mai înfocaţi suporteri ai Politehnicii Timişoara că noul proiect fotbalistic îi va grupa pe cei mai competenţi oameni ai momentului şi că vor scăpa de „groparul” Marian Iancu. Acesta nu se dă deloc plecat și vrea, se pare, 25% din noul club.

Antrenorul, jucătorii şi juniorii lui Marian Iancu, plus palmaresul lui Poli, care este tot la bucureştean, stau la baza formării noii echipe care se doreşte a fi continuatoarea echipei înfiinţate în anul 1921.

Cosmin Contra şi Paul Codrea, cei doi foşti internaţionali, au căzut examenul în faţa lui Valentin Velcea. Nicolae Robu şi Titu Bojin au preferat să meargă pe mâna celui care a fost agentul electoral al pedelistului Constantin Ostaficiuc, forţaţi fiind, se pare, de Marian Iancu.

Nicolae Robu a informat, de asemenea, întreaga urbe că Iancu nu va avea nicio legătură cu noul proiect fotbalistic. Se pare însă că va avea. Nici nu s-ar putea altfel, atâta vreme cât chiar Iancu l-a impus pe Valentin Velcea la Poli Timişoara. În plus, pentru ca tacâmul să fie complet, toţi cei 35 de jucători prezenţi la primul antrenament al viitoarei noi echipe sunt sub contract cu vechea echipă a lui Marian Iancu. Mai mult, toţi juniorii din cadrul centrului de copii şi juniori sunt tot sub aceeași „umbrelă”.

Dacă se putea trece fără probleme peste aspectele legate de formarea lotului şi numirea noului antrenor, nu același lucru se poate despre cedarea palmaresului echipei, care se află, evident, la Marian Iancu. Surse din interiorul clubului spun că acesta și-a anunțat intenția de a deține 25% din viitorul club! Spre surprinderea generală, el a plătit, luni, integral, salariile restante de luni de zile ale celor mai mulți dintre cei prezenți la antrenament!

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

Theo a spus: (iulie 10th, 2012 at 15:25 )

IANCU TREBUIE LINSAT…….AICI IN BANAT….!!!

teofil a spus: (iulie 10th, 2012 at 15:30 )

sa-l linseze robu, ca doar a promis ca poli se face fara iancu. noua poli.

cetatean a spus: (iulie 10th, 2012 at 15:35 )

articol scris din burta de cineva care garantat nu are si nu va avea vreo legatura cu jurnalismul…

citizen a spus: (iulie 10th, 2012 at 15:39 )

vai dar ce teapa ne trage marian iancu. pentru a cata oara?

polista a spus: (iulie 10th, 2012 at 16:38 )

iara voi cu velcea agentul electoral.mai sunteti teribili oamnei buni,ce aveti cu omul asta de nu pierdetinici o ocazie sa va luati de el

eu a spus: (iulie 10th, 2012 at 16:55 )

pai cine a format jucatrii astia? nu iancu? pai astazi mai auzeam de un popovici,un poparadu? un dobriceanu? etc. fara iancu? bucuresteanu’ a platit si salariile jucatorilor nu politicienii.
daca, clubul va fi condus de catre oamenii colorati politic el nu are nicio sansa de reusita! probabil vor fi numiti managerul si restul stafului functie de culoarea politica…

Albert Einstein a spus: (iulie 10th, 2012 at 17:23 )

Acest asa zis articol = o inventie, din pacate MULT MAI PENIBILA decat formula mea !

PRECIZARE a spus: (iulie 10th, 2012 at 17:28 )

Acest articol este UN PAMFLET si nu are NICI O LEGATURA cu REALITATEA!

sany a spus: (iulie 10th, 2012 at 17:58 )

cam urata treaba daca iancu se pune sa ceara. mai tare e ca si poate.

andercavarbradar a spus: (iulie 10th, 2012 at 18:16 )

Domnu Cara, dumneata esti doar lipsit de minte si vrei insistent sa ne semnalizezi aceasta sau doar nu te duce gaura neagra din cap? La tine nu abunda ideile, iar acelea care exista sunt bine fixate. Pe langa faptul ca nu esti informat mai si bravezi. Iar cu agentul electoral esti de-a dreptul jenant…. Tu crezi ca toti is mononeuronati ca tine, nu gandesc si nu pot sa aiba optiuni? Ce te f… grija ca omu are un favorit politic? L-ai vazut sa fuga cu steagul portocaliu pe Paltinisanu? A legat cumva imaginea clubului de politica? Ce Sabau era bou ca tine ca nu avea aceeiasi religie ca tine? Respira adanc, mai manca cata pesce si poate fosforul iti stimuleaza creeiarsul minuscul.

@andercavarbradar a spus: (iulie 10th, 2012 at 18:20 )

vezi ca velcea a fost implicat oficial in campania de sustinere a lui constantin ostaficiuc si a legat imaginea lui poli de pdl. asta atata vreme cat ostaficiuc s-a laudat cu realizari marete, inclusiv cele legate de echipa de fotbal.

haralambie a spus: (iulie 10th, 2012 at 18:28 )

abracadabra cred ca ti so defectat bagheta si comportament de abramburica neastamparata de o dai in abureli de clasa a opta. te asteapta velcea la coaforul la care isi intinde suvitele.

PRECIZARE a spus: (iulie 10th, 2012 at 19:09 )

Si ce are Valy Van Velcea cu laudele lui ostafie ala? Noroc ca nimeni nu se lauda cu tine, sau cu realizarile tale, ca ai ajunge vedeta, d-asta de 2 bani pe la TV!

DACA AI, atunce AI! a spus: (iulie 10th, 2012 at 19:11 )

BA, le ai ! Velcea zasa ca dedica promovarea la tov. ostaficiuc si PDl-ului !

hans a spus: (iulie 10th, 2012 at 19:13 )

nu cred acest articol. Robu ar face cea mai mare greseala sa se mai incurce cvreodata cu Iancu si Robu este indeajuns de destept sa ca stie asta. De accea nu cred acest articol.

cristi a spus: (iulie 10th, 2012 at 19:16 )

nasoala situatia cu iancu nu stiu cum mai scapam oricat vrem noi.

indi a spus: (iulie 10th, 2012 at 19:19 )

atentie mare, toti postacii penelisti s-au pus pe treaba. lor gurita nu le mai tace si latra la luna, jignesc pe oricine afre curaj sa le contrazica parerile sau crezurile. asta e adevaratul liberalism. macar sa luati vreun leu pentru mizerile astea. sau poate va lipiti la cate vreun post pe la deconcentrate, primarie, regii.

petrisor a spus: (iulie 10th, 2012 at 19:26 )

si daca iancu incepe sa faca fioguri si cere una si alta? cum se numeste treaba asta? nu am deloc incredere in iancu indiferent de ce ati spune voi. asta o sa ceara cascavalu nu sta ca prostu. sa fiti siguri de asta.

andercavarbradar a spus: (iulie 10th, 2012 at 20:44 )

Velcea i-a dedicat promovarea lui Iancu nu lui barbosu. Mai rau, mai bine… numa istoria va decide

DEOCAMDATA a spus: (iulie 10th, 2012 at 22:42 )

Deocamdata, toti cei care am vrut echipa, macar in B, avem echipa! Restul:politrucii,politicianistii,polistii,drukeristii,”specialistii”,presistii(astia mai putin, ca atunci n-ar avea despre ce scrie….),faceti ce vrea muschiul vostru,sau ce va taie capul! Protestati,criticati,huiduiti,injurati – ursul trece, cainii latra!

Oz a spus: (iulie 10th, 2012 at 22:54 )

ma nene asta cu articolul lu peste prajit, de unde le-ai scornit nu pot sa-mi dau seama …pe toate site-urile se dezminte ascocierea si voi l-ati si bagat pe iancu in ecuatie, hai mai pe bune ca incepeti sa semanati tot mai mult cu ziare precum can can si libertatea…

PRECIZARE a spus: (iulie 11th, 2012 at 09:22 )

poli nu are cum sa scape de marian iancu. cel putin nu in proportie de suta la suta. hai sa lasam aburelile politice si sa ne uitam cu atentie la realitate. de ce credeti ca nu au fost chemati la discutii contra si codrea, desi ei s-au autopropus in acest sens? pentru ca si-a bagatg coada iancu, cel care a conditionat palmaresul si o parte din jucatori pentru viitoare echipa cu neincluderea celor doi in proiect. ce e asa de greu de inteles. mai aveti tupeul, politruci nesimtiti, sa comentati si sa aberati. ati depasit si granitele ipoccriziei, suinteti cei mai prezenti pe site-uri, organizati mai bine decat sri. sa va fie rusine, porci ordinari.

gongutz a spus: (iulie 11th, 2012 at 20:02 )

E bine daca ia IANCU 25% din club

victor L a spus: (iulie 14th, 2012 at 16:45 )

Puteti sa-l injurati cit vreti pe Marian Iancu.
Va place sau nu (si eu il injur uneori), Iancu a readus Poli la Timisoara. Si nu otoritatile locale ori vreun banatean milos.
Si, din moment ce Iancu detine palmaresu si tot ce tine de Poli Timisoara, nu poate fi tratat cu sictir.
Daca iubiti Poli, coabitarea este inevitabila.
Sau, convingeti un laudaros de banatean (si eu sint banatean) sa vina cu bani la club, nu doar cu vorbe de iubire.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Din rău în mai rău! SCM Poli, ameninţată cu retrogradarea directă

Nici revenirea antrenorului Pero Milosevic nu a creat „şocul” necesar la prim-divizionara de handbal SCM Poli, care pierde meci după meci. Alb-violeţii au fost învinşi într-un meci foarte important de HC Buzău, chiar pe teren propriu. SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – HC BUZĂU 27-31 (13-15) Arbitri: Doru Manea / Radu Iliescu Timișoara: Stojkovic, Lazăr – Sadoveac...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Din rău în mai rău! SCM Poli, ameninţată cu retrogradarea directă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Speranțele oficialilor prezenți vineri pe șantierul Centurii Sud a Timișoarei, ca proiectul centurii vest, ultima rămasă neîncepută, să meargă ca uns se împotmolesc deocamdată. Societatea ARL din Cluj, deținută de cei de la Strabag, care a licitat pentru proiectarea și execuția tronsonului de centură amintit, a contestat licitația lansată pe SEAP. Optimismul ministrului Transporturilor, Sorin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La licitația pentru Centura Vest Timișoara a fost depusă o contestație
Top