Chivorchian trimite jucatori expirati la ACS Poli

Valentin Velcea şi ajutoarele sale, Cosmin Petruescu şi Adrian Stoicov, trebuie să se mişte repede şi să încropească într-un timp record un lot cât mai valoros, pentru ca ACS Politehnica Timişoara să aibă şanse să promoveze la finalul sezonului viitor.

Agenţii au început să mişune pe la stadionul „Dan Păltinişanu”, toţi cu oferte de jucători români care nu au fost băgaţi în seamă de echipele din Liga I. Aşa este şi cazul lui Vali Badea, atacantul de 30 de ani care a mai trecut pe la Jiul Petroşani, FC Vaslui sau Steaua. Chiar dacă a impresionat până acum câţiva ani la Vaslui sau Steaua, Badea este acum doar umbra atacantului din primul eşalon. Ultima echipă la care a evoluat este tot o divizionară secundă, Farul Constanţa.

Fundaşii Florin Nohai şi Alin Raţiu sunt alţi jucători care nu au oferte din România, iar ACS Poli este singura lor şansă să mai prindă un contract bunicel. Pentru Alin Raţiu ar fi despre o revenire la Timișoara, după ce a mai jucat la Poli în era Iancu, dar nu a impresionat. În vârstă de 31 de ani, Nohai vine de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a fost trimis la Timişoara împreună cu atacantul Cristi Gafiţa de Gheorghe Chivorchian, care nu mai are nevoie de ei la echipa pe care o conduce în prezent.

Comparativ, Chivorchian a plecat de la Timişoara cu unul dintre cei mai talentaţi jucătopri daţi în ultima vreme de centrul de copii şi juniori al Politehnicii. Este vorba despre Gelu Velici, un atacant născut în 1992 care a făcut un retur excelent în Liga III pentru Poli II Timişoara, în această primăvară.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

30 comentarii pentru acest articol

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 09:47 )

alo domn ziarist trezeste-te! esti in liga 2 ca in liga 1 nu ati vrut sa fiti ! voi in loc sa fiti deacord sa ii platiti bani lui Iancu si sa cumparati echipa si sa jucati acum in liga 1 cu Steaua si Dinamo, vreti sa jucati in liga 5! hai sa zicem ca Vali Badea e expirat desi cu o buna pregatire fizica in liga 2 ar putea face fata! Nohai la fel poate nu-i bun pentru liga 1 unde e concurenta mare dar Gafita e cotat de transfermarkt.de la 250000 de Euro si are 25 de ani ! asa ca nu exagera ca pentru liga doua acesti jucatori s-ar putea sa fie utili! in plus jucatorii de care spui Chivorchian i-a luat de la vechea Poli, aceasta ACS Poli nici nu exista atunci!!!

sorin A a spus: (august 15th, 2012 at 10:36 )

Subscriu la cele comentate de tizul meu cu unele completari : Noul club trebuia sa se numeasca ASC STIINTA {sau BANATUL} si sa aibe culori alb-albastru {de ex} .Am iubit POLI timp de 40 de ani dar ea NU MAI EXISTA {sau exista ii stare de faliment la un parsiv santajist }. Daca vroiam POLI atunci cei alesi de urbe trebuia sa o cumpere de la iancu . Ca lot , daca vin ov petre , nohai , gafita si j szekely + poparadu ,zagrean , sigur putem trage la promovare deoarece si din lotul de la recas sunt 2-3 care fac fata obiectivului impus . Din pacate s-a inceput cu stangul NU cu formarea lotului ci cu degringolada din club si cu incompetenta oamenilor de fotbal locali care pana acum n-au „pastorit” decat cluburi de nivel judetean sau maxim liga 3-a . Incapatanarea lui Robu ca echipa sa se numeasca tot POLI astfel incat clubul sa fie tot la mana lui iancu duce clar la intrebarea : De ce la dorit primar iancu pe robu facand-ui acestuia loby pe fata . Raspunsul la dat insusi Robu : I-a oferit lui Iancu posibilitatea sa santajeze si noul club in detrimentul suporterilor .

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 10:39 )

Ce sa zic! E nasol cand trebuie sa scri(seful te preseaza…) despre ceva ce nu sti ! E cum as scrie eu despre limba chineza, nici nu ar sti chinezii cum sa ma critice….Eu sustin totusi si comentez, caci sunt pt. „media” locala, chiar daca este straina rau de situatie,in toate domeniile si scrie la comanda.Totusi,REPET : PREFER SI SUSTIN MEDIA LOCALA! Acum e drept ca in ultimul timp „ati luat-o rau pe aratura”! Am iunteles aveti ordin „sa desfiintati” pe ACS POLI ! Ma bucur ca scrieti despre ei! De rau, nu conteaza e bine ca se scrie! Cat despre nivelul intelectual?!? Pai, acum o luna ziceati:”Poli vrea sa-si faca echipa de divizia A cu jucatori de C si D !” Acum ca, cu jucatori de divizia A, dar expirati ! E COMIC RAU !

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 10:43 )

Cat despre jucatori?!? Pai, in iarna cand a fost bagat in echipa(la Poli2..) Velici ziceati ca echipa e facuta de Chivo, iar acum e CEL MAI MARE PRODUS, etc, etc….Cand era vorba de Bostina ziceati ca e „de judet”, iar acum cam o luna cand a iesit zvonul ca pleaca la Dinamo, plangeati ca „ce viitor mai are Poli fara Bostina?” Dragii mei, eu va sustin, asa cum am mai spus, dar sunteti mult-mult-mult prea „glumeti”!

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 10:46 )

@sorin : m-as bucura din suflet sa ai dreptate si in spatele a tot sa fie Iancu, as avea garantia CA, MAI DEVREME, SAU MAI TARZIU, VOM FI SI NOI DIN NOU ” GRANZII ” rOMANIEI, LA FOTBAL! Dar mi-e teama, ca sunt NUMAI „ai nostrii” si atunci TOATA FERICIREA se va rezuma la a promova macar in divizia A!

radu a spus: (august 15th, 2012 at 10:46 )

vali badea a fost praf si la farul constanta, tot in liga a doua. la fel de jalnic e de cativa ani. nahoi nu a jucat nici macar in divizia b pentru ceahlaul iar gafita efectiv nu poate, degeaba o tot dati ca e cotat pe transfermarket.com la nu stiu ce pret. sunt bani aruncati aiurea pe jucatori care nu aduc niciun plus echipei. poli are cea mai stufoasa conducere din romania, structurata pe departamente, dar nu au un om care sa cunoasca situatia jucatorilor care ar urma sa fie transferati. in primul rand acestia trebuie urmariti, si abia apoi cumparati.

@Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 10:50 )

velici e un jucator cu calitati evidente, nu degaeaba l-a luat chivorchian la ceahlaul. chiar daca e cu un an sau doi mai mic decat bostina, velici e peste acesta. asta nu inseamna ca bostina nu e fpotbalist. la fel ca si dobricean sau fuchs, doi tineri care au crescut foarte mult in ultimul an. si mai sunt exemple. dar cu nahoi sau badea… sa fim seriosi, nu au cum sa ajute echipa in vreun fel. incaseaza si ei niste bani, mult mai multi decat oricare dintre timisorenii amintiti.

nicaragua a spus: (august 15th, 2012 at 10:53 )

acs poli e o chestie politica pana in maduva oaselor, dar nu asta e problema. daca robu si bojin gaseau investitori privati, atunci puteau sa-si faca echipa pacii, dar acs e sustinuta din bani publici, extrem de publici. sau doar din bani publici. in aceste conditii, va convine sau nu, vor exista mereu voci care nu vor accepta cum se fac lucrurile la echipa. sa gaseasca un investitor – investitor, nu escroc ca iancu – si atunci as intelege efortul timisorenilor, nu al autoritatilor, de a sustine aceasta echipa.

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 11:09 )

@radu: tu teoretic ai dreptate cand spui ca acesti jucatori trebuie urmariti inainte de a fi transferati ! dar cand putea fi facuta asta din moment ce ACS a luat fiinta acum!

radu a spus: (august 15th, 2012 at 11:21 )

si in conducere sunt lacatusi si strungari sau oameni de fotbal?

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 11:22 )

@nicaragua: chestie politica sau nu, e bine ca Timisoara are echipa in liga 2 ca altfel era de rasul curcilor! chestia cu investitor privat imi vine sa rad! crezi ca se va gasi vreodata un investitor privat din Timisoara care sa bage bani in fotbal? iti spun eu ca nu, banateni sunt de obicei mai calculati ca sa nu spun „zgarciti” . Acest Iancu pe care il faci escroc a cumparat o echipa de liga 1 de la Dobos! nu ma intereseaza de unde a avut banii, ca i-a facut pe cai oculte cum se spune dar i-a bagat in fotbal! A privit Poli ca o afacere, e normal ca daca a vazut ca afacerea merge prost ( aici nu ma refer la rezultatele sportive pe care le consider cele mai bune) era normal sa caute sa scoata ceva din pierdere! Dar adevaratii polisti daca tineau la echipa asta se asociau ca inteleg ca unul singur nu se gaseste si cumparau echipa de la el la fel cum a facut si Iancu cand a cumparat echipa de la Dobos!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 11:26 )

@radu: in conducere in afara de ION V. IONESCU SI VELCEA sunt doar oamenii care au avut de a face doar cu esalonul 3. Mai sunt cativa de la vechea Poli dar aceea nu se ocupau de partea sportiva, aceasta revenindu-i lui Chivorchian si Stanciu!

@sorin a spus: (august 15th, 2012 at 11:41 )

iancu a cunparat o echipa si a dus-o la sapa de lemn. ok, sunt si doua finale de cupa plus doua locuri 2. zici ca era normal sa caute sa scoata ceva din pierdere, ca a primit numai de la autoritati peste 10 milioane de euro. 10 milioane!!!!! plus alte venituri obtinute prin prisma rezultatelor echipei, rezultate pentru care trebuie felicitat. a vandut peste 20 de jucatori. ce a facut cu bani? ca la poli nu i-a mai bagat. sa lase echipa asta in pace, la acs ma refer, ca si-a scos pirderiule. pe minus nu e, ricum o iei. de asta spun ca e escroc. doar in romania poti sa faci treafic cu palmaresele echipelor iar timisoara e pe primul loc in domeniu.

banatanugugulanu a spus: (august 15th, 2012 at 12:50 )

@@sorin ai ideie cat avea zicu salarul? hagi? contra viorel moldovan? bucur, petrovici? uhrin? kramienii? cat a costat lotul fc national? curtean? goga? etc.. adevaratii suporteri il regreta deja pe iancu! politrucii nu!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 12:59 )

am spus ca Iancu a privit Poli doar ca o afacere! dar Timisoara (aici ma refer la autoritati si oamenii care o locuiesc) aveau posibilitatea sa cumpere echipa asta de la el! datoriile de 7-8 milioane pe care eu cred ca Iancu intentionat le a lasat neacoperite, erau pretul pe care Iancu le cerea si scapam de el! Daca asta ne doream!! Aveam lotul complet , jucam in liga 1 cu steaua si dinamo si nu eram nevoiti sa creem o alta entitate sportiva cu care sa tinem! Deci am sters tot cu buretele, ai fost in acesti 6-7 la stadion si ai strigat Hai Poli! Ai strigat degeaba, acele rezultate apartin unei echipe care s-a dizolvat! Doar ca il urai pe Iancu merita ca accea echipa sa dispara!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 13:08 )

@banatanugugulanu: subscriu la ce zici! toti acesti jucatori si antrenori aveau salarii uriase, altfel nu ar fi venit la Poli! multi spun ca Iancu a bagat bani in buzunar. Eu cred ca doar acum pe final si a bagat ceva bani din transferurile lui Pantilimon, Nikolici si lotul chiajna pe care i-a dat cu imprumut! Dar poate fi acuzat de asta oare?

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 14:08 )

@sorin,@radu,@banatanugugulanu Ma bucur ca pe acest site sunt si oameni ca voi, care tin cu POLI si tin la POLI si-si spun parerile lor sincere! Din pacate vin policuritrucii si lingolimbistii, care-i recunosti imediat, caci indiferent de subiect, ei se refera imediat la Dl.Robu. Dar e bine ca sunt si tantalai (ca sa nu zic tampiti..) din astia. Multi zic ca sefii lor sunt mai tampiti, nu cred, tot astia sunt mai tampiti ca accepta asa ceva!

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 14:13 )

@sorin,@radu,@banatanugugulanu, cat despre Nohai si Badea, daca ati fi fost azi 15.08 la meci, va lamureati ca sunt „glumite” jurnalistice ! Au fost, in schimb cativa jucatori interesanti! In primul rand acest Goge, un fel de Torje, un stoper Petrovici, un mijlocas de la Sp.studentesc si mai vedem noi! Ceeace uita multi, e faptul ca suntem in divizia B si totusi atragem, saptamanal vin 6-7 jucatori, mai buni, mai rai, iar la alte echipe din serie NU VINE NIMENI ! NIMIC ! NADA !

@ziaristi a spus: (august 15th, 2012 at 14:20 )

PROBLEMA NASOALA E ca POLI ATRAGE ! POLI E UN BREND! POLI ASIGURA CITITORI ! POLI ASIGURA COMENTARII ! E drept ca sunt unii poliTRUCI-LINGAI, dar se recunosc usor, ca ei imediat aduc vorba de Robu! Ca nu e treaba politica, E USOR DE CONSTATAT ! Ati incercat sa scrieti despre PARTIDE, 2-3 postati(politici e drept…). Ati incercat sa scrieti despre Inspectoratul scolar,sanatate, poluare,regii, salarii, Base,Crin,Ponta, etc,etc = REZULTATUL E ACELASI = 2-3 postaci ! DACA NU VENITI, MACAR LA DOUA ZILE, CU CEVA DESPRE POLI, nu se „leaga” NIMIC! NIENTE ! NADA !

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 14:23 )

Ce ziceti? Timisorenii sa cumpere? Pai, a fost Ajax aici! A fost acest Luis Suarez! Au fost meciuri de meciuri! Faze de faze! Si ce ziceau timisorenii NOSTRII ? Mai bine luam SEMINTE si DOUA BERICI si stam la TV!!!!

pt.TOTI FILOZOFII PURITATII a spus: (august 15th, 2012 at 14:28 )

Ce ziceti? Ca Iancu nu stiti cum a facut Banii??? Nu stiu,probabil, posibil necinstit ! DAR STIU SIGUR ca JIJI,COPOS,PORUMBOIU,NICOLAE ( AMANDOI…) si multi altii au facut BANII NUMAI si NUMAI si NUMAI si NUMAI prin SUDOAREA FRUNTII si MUNCII si TRANSPIRATIEI si INSPIRATIEI si EXPIRATIEI LOR, SI NUMAI si NUMAI si NUMAI A LOR !!! ACUM SUNTETI MULTUMITI ???

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 15:03 )

Sa nu fiu inteles gresit,in legatura cu meciul de azi! Sunt BINEINTELES SI CERTITUDINI: SERONI(nu inteleg cum Pintilii a avut maimulta sansa…)Poparadu,Szekely,Zagrean! A, era sa uit Artean si Boldea!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 15:06 )

bine punctat comentariul asta! BRAVO!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 15:07 )

ma refer la cel cu filozofii puritatii!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 15:18 )

@Aqwilla-Violla: eu am aruncat un ochi pe formatiile care au jucat si nu am vazut niciun Badea niciun Nohai ! E posibil sa fie o scapare a jurnalistilor sau ai gresit tu?

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 15:24 )

Sincer, AM GRESIT ! Badea si Nohai „au arat” terenul !

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 15:31 )

mersi! s-a nu dam informatii false ca sunt destui care o fac!

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 15:32 )

ACS Poli: Coca – Iovan, Petrovici, Şeroni, Miron, Goge, Poparadu, Artean, Szalkai, Zăgrean, Szekely. Au mai jucat: Amarinei, Tânc, Miculescu, Ticană, Raţiu, Tătar, Dobricean, Boldea, Trandu, Enciu, Amdronic.
Remarcaţi: Nou-venitul Goge s-a mişcat destul de bine, a driblat cu folos şi a obţinut un 11 metri. Andronic s-a zbătut mult în partea secundă, a reuşit şi un gol şi a demonstrat că antrenorii se pot baza pe el. Dintre cei care au sosit zilele trecute, Petrovic a jucat sigur în apărare, la fel ca experimentatul Raţiu, în timp ce Tătar nu s-a ridicat la un nivel deosebit. Dobricean s-a remarcat şi el, dar în sens negativ, pierzând multe baloane şi trăgând aiurea din poziţii foarte bune.

sorin a spus: (august 15th, 2012 at 15:32 )

asta ca sa fiu acuzat si eu de copy/paste nu doar premierul Romaniei!

Aqwilla-Violla a spus: (august 15th, 2012 at 18:42 )

@sorin am fost la meci, in general este adevarat ce a scris acel site, cu mici precizari! In prima repriza a jucat o formula,SE PARE, aproape de primul 11 si fiind dimineata de SfantaMarie, nimeni nu a murit pe teren(ca nigerianul ala la Tulcea ,D-zeu sa-l ierte…) au bifat un meci pt. continuitate. In repriza a 2-a au intrat mai multi dornici sa confirme si meciul a fost mai animat.Bine, meci amical a fost un 11m neacordat(ba chiar galben pt. simulare..) ratari Enciu, etc, dar eu l-am remarcat pe un mijlocas inalt – brunet cu nr. 15, sau 13, dar singurul cu bocanci portocalii!(unii ziceau ca ar fi Tatar, nu stiu…) oricum singurul cu bocanci portocalii….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Mos si Alin Nica

Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa

Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Top