Iancu ameninta cu FIFA si UEFA, in cazul SS Politehnica

Marian Iancu nu se lasă până nu îi pune cu botul pe labe pe suporterii timişoreni, care au îndrăznit să-l contreze. Bucureşteanul a trimis somaţii către FRF şi AJF Timiş, ameninţând pe cei responsaili că se va adresa FIFA şi UEFA în privinţa dreptului folosirii denumirii de SS Politehnica.

Marian Iancu le atrage atenţia celor de la FRF şi AJF că aşteaptă, la sediul din Timişoara, dar şi la cel din Bucureşti, toate măsurile luate cu privire la punerea în aplicare a hotărârii TAS, hotărâre care îi conferă, în plan fotbalistic, dreptul la folosirea denumirii, culorilor şi palmaresului.

„Din datele pe care le avem, există cel puţin o echipă care poartă numele asociat cu culorile pe care doar noi avem dreptul să le folosim, afiliată la AJF Timiş şi înscrisă în competiţii inferioare pe care acest organism le reglementeazaă Chiar dacă acest club este administrat de Universitatea Politehnica Timişoara, facem menţiunea expresă să luaţi toate măsurile pentru ca acesta să schimbe numele şi culorile echipamentelor cu care se prezintă în competiţii. La data prezentă FRF a recunoscut dreptul nostru fapt pentru care vă rugăm să respectaţi regulamentele şi statutele în vigoare.

În caz contrar, în data de 15.08.2012 vom notifica comisia de disciplină FIFA şi pe cale de consecinţă UEFA cu privire la incălcarea gravă a statutelor şi regulamentelor impuse de acestea şi vom cere sancţionarea FRF cu suspendarea participării echipelor româneşti în competiţiile europene, cât şi daune interese pe care le vom cuantifica la acel moment imputabile celor responsabili (FRF, AJF Timiș)”, se arată în adresa emisă de Marian Iancu.

SS Politehnica este echipa Universităţii Politehnica din Timişoara, este susţinută de suporterii polişti, și evoluează în Campionatul Judeţean.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

19 comentarii pentru acest articol

OOOPAAAAAAA! a spus: (august 13th, 2012 at 16:41 )

Noroc ca Lata e total independent si -l doare undeva de ce zic „Nasu'”,FIFA, UEFA, sau TAS ! Altfel era nasol !

Radu Victor a spus: (august 13th, 2012 at 16:46 )

Hai sa facem de placul lui Iancu: sa numim echipa FC Timisoara si sa luam culorile alb-mov.

@ Radu Victor a spus: (august 13th, 2012 at 17:13 )

Hai .

denis a spus: (august 13th, 2012 at 17:51 )

consider ca in aceasta problema ar trebui sa avem ocazia sa-l vedem iesit la rampa si pe domnul primar robu, acelasi care le-a permis suporterilor sa-si faca echipa lor. am impresia ca e un mare blat intre robu si iancu, treaba care nu-i va face bine primarului. acs poli va fi o echipa fara suporteri. vor merge, fortati, doar membri de partid. urata treaba ati facut domnilor. chiar nu va pasa de parerea suporterilor?

@ denis a spus: (august 13th, 2012 at 19:28 )

mai ce destept baiet! crezi ca daca tu nu vi la meciuri, nu vine nimeni? sper sa te ti de cuvant si sa vi cand te aduc eu in spate! si tu si altii ca tine!

denis a spus: (august 13th, 2012 at 19:32 )

prietene, o sa vin la meci cand voi avea carnet de membru de partid, asa cum ai tu. eu sunt doar un suporter, nu membru de partid. din pacate, smecheri si smecherasi ca tine au omorat poli timisoara. ciuhandu, orza, ostaficiuc si mai nou robu si bojin, astia au politizat echipa excesiv, iar marian iancu, stapanul vostru, a omorat-o. daca ai fi polist pe bune ai spera sa vin la jocurile echipei, dar esti doar un membru de partid iar voi membrii va doriti intimitate pe stadion. o sa o aveti. sunt curios insa ce o sa faci cand o sa te puna stapanul sa aduci lume la stadion.

banatanugugulanu a spus: (august 13th, 2012 at 19:52 )

@denis: membrii de partid sunt dei de la „drukeria” ! ei au carnete de partid, sunt consilieri, au proiecte comune cu unii politicieni.. (probabil si proiectul „ss poli” este in comun cu aceeasi politicieni)si ce este cel mai important este ca au votat impotriva fotbalului timisorean in momentele cheie!

denis a spus: (august 13th, 2012 at 19:57 )

@banatugugulanu
membri de partid sunt in ambele parti, eu nu fac parte din niciuna. se pare ca tu da. dar, in momentul de fata, echipa este politizata de ai tai, in trecut fiind de ceilalti.

@ denis a spus: (august 13th, 2012 at 21:47 )

te dai de gol! esti unealta partidului ca sustii ideea lor si anume:”TOTI CEI CARE O SUSTIN PE ACS POLI, sunt lingai, pupi in curisti,membriide partid, iar cei care sustin pe ss poli SUNT SUPORTERI ADEVARATI,CINSTITI, etc, etc” Asta va face partidul sa trambitati!!! dar care-s argumentele/ De ce ACS POLI nu e POLI, iar ss poli e poli? ACS POLI s-a facut cu Recasul, iar ss poli a fost confiscata(precum comunistiiu pe Unirea Tricolor si au facut dinamo….), a fost confiscata de la acei bieti studenti,si facuta ss poli si , aia dati afara si bagati in locul lor,. CU JAPCA, niste calcatori pe sireturi, care-si dau su stangu-n stangu, de la drukeria !!! Dar partidul te pune pe tine si alti fraieri care-i mai gaseste sa sustina invers! Din partea mea si a altora stati de dimineata pana seara si tu si tot partidul vostru , acolo la teren! Nu inteleg de ce va tot pune sa amenintati ca nu veniti pe EL MONUMENTAL, de parca v-ar chema cineva, sau ar avea cineva nevoie de voi!!!

utu a spus: (august 13th, 2012 at 22:16 )

Oameni buni va sfaditi degeaba,fara investitori degeaba,eu am vorbit personal cu un investitor de divizia D,om cu potential care se plangea ca-i foarte greu sa tii o echipa chiar la nivelul ligi a patra,exemplul elocvent a domnului Tender care dupa doua,trei luni de tinut pe POLI s-a dus la Iancu cu rugamintea sa-l scape de echipa iar d.Tender este unul dintre cei mai potenti oameni din punct de vedere financiar din Romania,entuziasmul este bun dar nu suficient,eu unul sunt sceptic ca cele doua proiecte vor fii viabile la nivelul asteptariilor microbistilor timisoreni.Toate cele bune.

FI-AT VORBELE TALE PRESEDINTE IANCU.... a spus: (august 13th, 2012 at 22:55 )

FORMATIUNEA DRUNK-ERIA CU TOT CU DUHOVNICUL ORZA…..AU PRIMIT O RASPLATA BINEMERITATA DE LA PRESEDINTELE NOSTRU………VOI …(DRUNK-ERIA )…CARE ATI ARATAT ….CURUL LA CINE NU TREBUIE…CEL CARE VA DAT O PAINE DE MANCAT IN PELUZA.,…IATA ACUM PEDEAPSA…CEA MARE VA ARATAT ….CIOCANUL….CU BARBA…:))))

mimo a spus: (august 13th, 2012 at 23:17 )

nenea iancu am si eu o intrebare:
– „Timisoara” mai putem spune unei echipe din orasul nostru !?

@ mimo a spus: (august 13th, 2012 at 23:37 )

Imi dau seama cat de greu poti pricepe si tu ceva! Dar, hai sa incercam totusi, fa un efort,incearca sa-ti incorzi, ba chiar sa-ti incordezi neuronul ! Asa, forteaza mai mult si mai mult, acum incearca sa pricepi, hai ca poti, se vede ca poti, asa, acum esti pregatit, deja poti intelege ca: in Timisoara este deja o echipa numita ACS POLI ! Vezi, bravo! Ai reusit! Cred ca ai inteles! Vezi, daca vrei – poti! Ai tai n-au avut habar, cat de sus poti tu sa sari ! Uf! Cine ar fi crezut ca si asta poate pricepe! Dar, oare a inteles?!?

sorin A a spus: (august 14th, 2012 at 08:08 )

OAMENI BUNI ! Faceti in ceasul al 24-lea SCHIMBAREA DENUMIRII din ACS POLI in ACS STIINTA si din ASU POLITEHNICA in ORICE VOR SUPORTERII . Iesiti din SUBORDONAREA LUI IANCU . POLI va ramane in sufletul suporterilor iar ELEFANTUL SA SE SPELE PE CAP CU FALIMENTUL SI DATORIILE VECHII SOCIETATI . Daca nu faceti asta acum , Iancu va COORDONA DIN UMBRA FOTBALUL TIMISOREAN FOLOSINDU-SE DE NAIVITATEA UNUI PRIMAR AFON SI DE NISTE CONSILIERI NEINTERESATI DE FOTBAL in scopul clar de A VINDE EL PERSONAL ORICE TALENT SE RIDICA DIN ACEASTA ZONA . TREZIREA !

@prostu satului a spus: (august 14th, 2012 at 08:08 )

Buei Costieli, di cie iubesti papsoiu lui Marian asa di tari?

sorin A a spus: (august 14th, 2012 at 08:19 )

Prin preluarea numelui culorilor si pana la urma chiar a palmaresului lui POLI , SE VOR PRELUA SI DATORIILE VECHII SOCIETATI . E CLAR PTR ORICE JUDECATOR DE LA TAS CA NOUA POLI ESTE DE FAPT CONTINUATOAREA POLITEHNICII TIMISOARA . A-ti facut o fuziune cu RECASUL . OK , preluati ACS si adaugati STIINTA sau BANATUL sau orice DAR NU POLI . Evitati sa TRANSFERATI ESCROCHERIILE LUI IANCU PE NOUL CLUB PRIN PRELUAREA NUMELUI ,CULORILOR SI APOI A PALMARESULUI . DOMNULE PRIMAR , TREZESTE-TE ! NU VENII CU BASME CA POLI NU VINE DE LA POLITEHNICA ! DAR DE LA CE ? SA VINA NOUA POLI DE LA POLITIC ?

denis a spus: (august 14th, 2012 at 08:37 )

chiar nu fac parte din niciun partid. ii hulesc in aceiasi masura pe toti. dar na… voi trebuie sa improscati cu rahat pe toti cei care nu sunt de acord cu voi. daca unii timisoreni nu sunt de acord cu magaria asta in care este bagat pe sestache si iancu, inseamna ca sunt politici? comunisti, asta sunteti. din pacate faceti parte dintr-un partid istoric iar din cauza unor imbecili ca voi va avea aceiasi soarta cu a pntcd-ului.

@ denis si @sorin A a spus: (august 14th, 2012 at 09:51 )

Mai baieti, nu stiu ce varste aveti,dar sa stiti ca in viata NU E BINE SA VORBITI, despre ceva, despre care nu sunteti informati! Culorile si palmaresul Politehnicii Timisoara NU SUNT LA IANCU !!! Ele apartin acum lui AEROSTAR BACAU, care le-a OBTINUT IN CONTUL DATORIEI, pe care o aveau de primit de la Iancu pt. transferul lui Pantilimon! DECI: orice adresa face Iancu e nula! Cat despre cei care au de recuperat bani de la Politehnica, probabil se vor adresa, cand vor afla, la Bacau !

@ @ prostu satului a spus: (august 14th, 2012 at 09:53 )

da di se noi moldovieni sa nu aviem voii in druchieria? ca zasi tu? da sine esci tu riegili di la druchieria?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Dominic Fritz si Cristian Moș

Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”

Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Miercuri, în prezența reprezentantului Companiei Naționale de Investiții (CNI), a primarului Florin Bucur, a constructorului, dirigintelui de șantier, specialiștilor externi ş.a. a fost recepționată investiția ”Construire bază sportivă tip 1 în localitatea Urseni”. Valoarea lucrărilor a fost de peste 6,5 milioane de lei. Baza sportivă este situată în 𝐔𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢, Str. Salcâmilor nr. 𝟐𝟎 și va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost recepţionată noua bază sportivă de la Urseni (comuna Moşniţa Nouă). Are inclusiv un stadion de fotbal cu 500 de locuri
„Conurbația Timișoara-Arad ar trebui să fie una dintre temele principale ale dezbaterii electorale de la aceste alegeri locale”, crede rectorul UPT. Dacă în anii 2000, Timișoara și Aradul au însemnat o importantă poartă de intrare a investițiilor străine în România, în ultimii ani, alte orașe, de nivel similar, au recuperat diferența, iar unele dintre ele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Florin Drăgan, rectorul UPT pune pe tapet înainte de alegeri o temă cu adevărat importantă, uitată de candidaţi: Conurbația Timișoara-Arad
Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș propune iubitorilor de folclor un adevărat maraton folcloric cu peste 14 ore de spectacol de cântece și dansuri, grai bănățean, expoziții de artă populară, meșteșuguri, gastronomie tradițională, eveniment care va reuni peste 200 de artiști. Sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 13:00, la Căminul Cultural din Giarmata...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lada cu Zestre ajunge la Ghiroda și la Giarmata. Invitați în recital la Festivalul – Concurs, Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul
O nouă categorie de angajați din sistemul public demarează protestele în vederea majorării salariilor. Cei care lucrează în cadrul Oficiilor Registrului au intrat joi în grevă japoneză. Principala solicitare este de ordin financiar, mai precis o majorare cu 15% a salariilor. Membrii Sindicatului Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) nu vor întrerupe lucrul,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grevă japoneză, la Registrul Comerțului. Angajații cer o majorare a salariilor cu 15%
Timp de două zile, astăzi și vineri, publicul este așteptat în vizită la Banca Națională a României. Frumoasa clădire din centrul Timișoarei își deschide porțile pentru o serie de tururi ghidate. În contextul aniversării a 144 de ani de la înființare, Banca Națională a României invită publicul larg la cea de-a patra ediție a evenimentului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, așteptați să viziteze sediul local al Băncii Naționale a României
Peste 100 de vehicule istorice vor fi prezente, sâmbătă, la Timișoara, în Piața Unirii, la Retroparada Primăverii. De la ora zece, iubitorii automobilelor vor putea vedea pe viu câteva vehicule de valoare din istoria auto. După cum spuneam, se anunță un număr de peste 100 de vehicule istorice expuse, marea majoritate aparținând colecționarilor din Timis,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sâmbătă are loc Retroparada Primăverii. În Piața Unirii vor fi prezentate peste 100 de automobile istorice
Top