Robu ii intreaba pe polisti daca vor sa intre gratis la meciul cu UTA

Nicolae Robu, în vacanță de la primărie, este foarte activ în spațiul virtual. Primarul ales al Timişoarei nu-şi ignoră prietenii, foarte mulţi la număr, pe care şi i-a făcut pe Facebook, unde are nu mai puțin de trei conturi. Ultima provocare este legată de jocul pe care îl va disputa ACS Poli în prima etapă a Ligii a II-a, acasă, cu UTA. Robu vrea să știe dacă oamenii vor să intre gratis la meci.

„Dragi prieteni, Vă rog să răspundeți chestionarului privind intrarea gratuită la meciul ACS Poli Timișoara – UTA din 01.09.2012, ce se va disputa pe stadionul „Dan Păltinişanu” în cadrul etapei I a turului campionatului Ligii a II-a la fotbal. Ca de obicei, înainte de a lua o decizie ţin să cunosc punctul vostru de vedere. Postarea chestionarului a avut loc în 16.08.2012, ora 18.07. Vă mulțumesc anticipat!”, este mesajul lui Nicolae Robu pentru prietenii pe care îi are pe Facebook. Postarea e destul de ciudată, fiindcă e un lucru cunoscut că publicul din Timişoara a fost mereu împotriva accesului gratuit la jocurile echipei favorite.

„Felicitări Domnule Primar, sper să reușiți să faceți ce vă doriți și ne dorim cu toții POLI în prima ligă, dar la meciuri ar trebui să existe totuși bilete de intrare la un preț corect în concordanță cu situația financiară a timișorenilor”, spune unul dintre timișoreni. „Eu cred că prețul biletelor trebuie să fie accesibil și la nivelul posibilităților suporterilor Poli TM, publicului în general și al spectacolului proporționat. Propunerea mea este următoarea: 1. Femeile și copilașii (fetițe și băieți însoțiți de părinți, familiari sau de un adult) până la 14 ani – intrarea gratuită; 2. Galeria Poli, studenții și tinerii până la 18 ani, preț redus – de exemplu 5 lei; 3. Publicul în general, publicul și galeria echipei adversare, preț normal; nu cred că intrarea gratuită aduce mai mulți spectatori la stadion”, propune un alt prieten al primarului Robu, de pe reţeaua de socializare.

Unul dintre cei care au răspuns provocării spune răspicat că accesul la orice joc al echipei favorite nu trebuie să fie gratuit. Omul e categoric: „Nu sunt de acord cu intrarea gratis! De ce nu este gratis și la teatru, operă sau cinematograf?”.

Nicolae Robu nu a scăpat nici de această dată de unele postări ironice. „Cam socialist domn primar, cam socialist…..”, a comentat un internaut. În ciuda comentariilor, majoritatea în favoarea accesului cu bilet la jocul cu UTA, realitatea este alta în sondaj. La ora scrierii articolului, mai mulți fani votaseră pentru intrare gratuită.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

Ranjilla a spus: (august 17th, 2012 at 12:14 )

Fortza Viola ! :X

bursucu vesel a spus: (august 17th, 2012 at 12:19 )

robu e cel mai tare. conduce orasul de pe facebook.

sorin A a spus: (august 17th, 2012 at 12:21 )

Nu ! Gratis inseamna amatorism . Normal este sa fie cu intrare cu bilet , 7 lei de ex . Macar cat costa un suc.

karate kid a spus: (august 17th, 2012 at 13:10 )

ar trebui perceputa o taxa, chiar si modica, dar sa fie perceputa. jucam cu uta, nu cu vulturii parlipanti.

ACS POLI T I M I S O A R A a spus: (august 17th, 2012 at 13:44 )

FILOZOFII AIA CU PLATA, ca e moral, sunt 90% din cei care taie gardul de sarma cu patentul! C-asa-i in Timisoara, ca la pocaiti: pe fata morali,legali,justitiari si in realitate ciubucari! La o adica, acesta fiind primul meci(intamplator cu M…uta…), intrarea ar putea fi gratuita! Dar apoi, stabilit un tarif putin mai „modic” si cu gratuitati pt. FEMEI si COPII si reduceri pt. ELEVI,STUDENTI si PENSIONARI !

NOUA POLI a spus: (august 17th, 2012 at 13:48 )

In principiu sunt de aco0rd cu ACS, dar exista o problema: ce te faci cu marea parte din drukeria, care nu mai sunt copii,nu sunt nici elevi, nici studenti,nici nu lucreaza, dar nu sunt nici someri? Ei tot pe banii babacilor?

NOUA POLI a spus: (august 17th, 2012 at 13:49 )

@ KARATE KID !!!! Vrei sa explici si care-i diferenta? De ce jignesti Vulturii ?

fan Recas a spus: (august 17th, 2012 at 14:05 )

De unde pot sa-mi cumpar fular cu Recas?

@ACS POLI T I M I S O A R A a spus: (august 17th, 2012 at 14:15 )

cu suporteri imbecili ca tine ne ducem naibii. uta trebuie respectata ca echipoa, nu tratata ca dupa gard. vrei pe gratis ca esti crescut intr-o familie de cersetori, care au stat toata viata cu laba intinsa sa primeasca ceva. cretinule, eu si multi ca mine nu am taiat niciodata gardul de la intrare, doar am platit. daca era unclub organizat, suporterii aveau deja inclusiv tarifele de la abonamewnte, nu se trezeau cu intrebari idioate pentru idioti ca tine.

ACS POLI T I M I S O A R A a spus: (august 17th, 2012 at 15:55 )

Da ce, noi cersetorii n-avem voie sa traim, sa mergem la meciuri, noi suntem cretini? Numai cei din familii organizate ca tine au scoli inalte si diplome(copy paste….)? Uita-te in oglinda sa vezi ce fata de m…uta ai! Atunci nu te vei mai intreba, de ce se sperie lumea pe strada, cand trece pe langa tine!

@ ala cu Recas a spus: (august 17th, 2012 at 15:56 )

Fularele se poarta iarna, la noi! De unde vi tu, poate se poarta vara si iarna purtati slipuri!

NOUA POLI a spus: (august 17th, 2012 at 17:47 )

@fan Recas sa nu-mi spui ca a fost o poanta, ca atunci chiar mor de ras:HA,HA-HA,HA-HA ! Pey, bey trebia sa scri, ca la TV emisiune de comedie si sa bagi, ca aia rasete! In rest e comic rau de tot! haha,haha!

demnitate si onoare a spus: (august 18th, 2012 at 00:31 )

Robu nu a invatzat nimik…lupta cu masa de oameni niciodata nu va fi castigata…respect peluza Sud! incearca el o simpla manipulare prin toate mijloacele…asa cum POLI e numai una! la fel si peluza Sud! DEMNITATE SI ONOARE nea Robu!!! lasa sclavagismul si alte jucarii de copii!!

john a spus: (august 18th, 2012 at 08:21 )

Oameni buni, avem un primar pe cinste, sa ne traiasca cum se spune. Cati priimari consulta cetatenii ca el? Si eu cred ca nu e bine sa se intre gratis in general dar la primul meci fiind si cu UTA ideea de gratuitate e buna. Hai Poli!

Cristi Brancovan a spus: (august 18th, 2012 at 10:00 )

Chestionarul asta inspira panica….dar nu cred ca e cazul …. o sa fie oameni si la divizia B, mai ales cu UTA. Problema se pune „vreti intrarea libera la meciurile ACS sau nu”, pentru ca odata ce pui intrarea gratis la meciul cu UTA, o sa fie foarte greu sa mai ceri bani la un meci banal la care s-ar strange 200 de oameni si in conditiile in care intrarea e gratis. In ultimii 10 ani eu tin minte doar un meci oficial disputat pe Dan Paltinisanu, la care intrarea a fost gratuita.

uta arad a spus: (august 18th, 2012 at 13:20 )

ce sa antamplat la timisoara sa intimplat si la ARAD dar noi suporterii aradeni nu vom venii la meci indiferent ca ne veti bate cu 2-3-4 la zero ca si asa nu avem echipà ..pt. ca nu va recunoastem ca voi fiind adevarata POLI TIMISOARA unde venea peste 40000 de suporteri…timisoara va venii la ARAD doar in etapa a 9.a daca nu ma insel…

NOUA POLI a spus: (august 18th, 2012 at 14:51 )

@d-lui Cr.Brancovan. Domnule, aveti dreptate, la meciurile lui ACS POLI nu v-a veni nimeni, nici macar cei 30-40 de copii de la Peluza Sud, care veneau in „VREMURILE GRELE” si pt. care cei 7-8 asa zisi SEFI de la Peluza Sud, nu aveti nici un merit ca veneau! Voi traiati din faptul ca fraierii astia din pres a va acordau spatii, vezi doamne de mari sefi si asa ati pacalit o TIMISOARA! POATE CU uta NU VA VENI NIMENI LA MECI ! NUMAI ARADENI, dar incet – incet, oricat de PROSTI MIZATI VOI CA SUNT TIMISORENII, unii isi vor da seaMA DE REALITATE!

NOUA POLI a spus: (august 18th, 2012 at 15:02 )

Dle Cr(NU RONALDO) Brancovan, parca spuneati ca frf nu a dat scris ca ACS POLI poate promova, parca spuneati ca ACS POLI nu are echipa, parca spuneati ca: dar ce mai conteaza ce spune un purtator de cuvant de 2 bani, al unui partid de 2 bani? Invatati sa pierdeti si apoi mai vorbim ! PENIBIL ORZA, PENIBIL OSTAFICIUC CE „purtator de cuvant v-ati ales! Mi-e jena mie! In rest numai succesuri!

ACS POLI T I M I S O A R A a spus: (august 18th, 2012 at 15:32 )

URAAAAA! AM AFLAAAATTTT! Fulare cu Recas gasiti TOT ACOLO UNDE GASITI si fulare cu SS POLI !!! CE SIMPLU E !!! URRRRAAAAAA!

multumim d-le ROBU a spus: (august 18th, 2012 at 15:35 )

….UN PRET SIMBOLIC DE 5 LEI….

@NOUA POLI a spus: (august 18th, 2012 at 16:04 )

esti vigilent. tot din sediul pnl bagi mesajele. din cel mai onorabil partid din romania, pnl a ajuns curva politicii si societatii romanesti. atacati oamenii fara scfrupule, sunteti organizatii pe structuri comunisto-securiste si creierele va sunt putrede de atata ura.

NOUA POLI a spus: (august 18th, 2012 at 19:22 )

Suntem in pivnitile vechii securitattti! Aici e ADEVARATUL SEDIU PNL! Uram, DIN INTUNERIC pe toti si pe toate,suntem organizati securistic si comunistic, avem creierele putrede si puturoase, DAR………. STIM UNDE PUTETI GASI FULARE CU RECAS ! Asta e !

NOUA POLI a spus: (august 20th, 2012 at 02:47 )

Sunt un sclav al societatii care, la comanda sefilor mei de partid, postez aici mesaje pentru a-i ataca pe cei de la druckeria sau pe altii care nu sunt deacord cu sefii mei
Viata sociala nu prea am deloc deoarece mai tot timpul stau si rup tastele( alaturi de @druckeria-membriidepartid) iar din casa nu prea ies(pentru ca aici nu pot fi la fel de tare-n gura ca din spatele tastaturii)

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top