S-a decis pe Facebook: intrare gratis la ACS Poli – UTA!

Suporterii vor intra fără să plătească la primul meci din noua ediție a Ligii a II-a. ACS Poli întâlnește, acasă, pe UTA. Meciul are loc luni, 3 septembrie, iar accesul este gratuit. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, cum altfel, pe Facebook.

„Consiliul Director al Clubului ACS Poli Timişoara a decis să fie în consonanță cu opinia majorității celor ce v-ați pronuntat pe cele 3 conturi Facebook ale subsemnatului, în sondajul cu privire la accesul la editia “2012 -toamna” a derby-ului regional la fotbal Poli – UTA, lansat pe la jumătatea lunii august. În consecință, va fi gratuitate !”, a scris Nicolae Robu, duminică seară.

Edilul explică și de ce s-a luat această decizie: „Un motiv în plus, dragi poliști, să umplem tribunele stadionului ca-n vremurile bune și să ne purtăm echipa spre victorie! Cu atât mai mult, cu cât, în primăvara, tot la noi acasă, ne-am încasat-o, cu 1-0”.

Suporterii timișoreni n-au prea fost obișnuiți cu intrarea fără bilet la meciurile favoriților. Unii dintre cei care au comentat i-au scris asta și primarului Nicolae Robu. Pe de altă parte, unii cârcotași se întreabă deja câți plătitori de bilete se vor găsi la meciurile cu echipele mai puțin cotate, dacă la derby se intră „moca”. Probabil, primarul Robu va face, la vremea respectivă, alte sondaje pe Facebook.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

moca a spus: (august 26th, 2012 at 19:54 )

e dovada clara ca primarele se caca pe el de frica ca nu vin suporterii la cea mai poli din ultimii 20 de ani, cum manca ce nu trebuie chiar dansul. sa vedem acum cati se vor inghesui la meci. oricum, sper sa avem moca si la filarmonica, opera si teatru. asta e politica cu adevarat liberala, doar nu de stanga. baiatul asta, primarul, se comporta deja ca si cum orasul asta e mosia lu ma-sa.

Bojin a spus: (august 26th, 2012 at 20:21 )

Ce kkt..in loc sa bagam banii in drumuri, spitale si altele noi ii bagam in fotbal. Paine si circ..numai acum mai putina paine si mai mult circ.

Echipa de fotbal ar trebui sa se autofinateze de la privat si nu de la stat, statul sa faca infrastructura. Degeaba platesc 600-700 RON impozit pe casa cand nu am asfalt in fata ei.

Ma uit la Arad si la ce se intampla acolo. Falca baga zero bani in fotbal dar construieste orasul, drumuri, tot orasul are canalizare(Timisoara cam 60-70%), le construieste stadion nou. Acolo se vede interes pentru oras, nu aici, aici vopsim gardul ca parul primarului…

ovidiu a spus: (august 26th, 2012 at 22:32 )

Domnilor credeti ca olandezi din Amsterdam au auzit de Timisoara inainte de meciul Ajax Poli ? echipa da nastere unui bum de imagine si sa fim seriosi santem anonimi in Europa. Chiar credeti ca banii respectivi ar face vreo diferenta in infrastructura ? Balanta se inclina pentru POLI TIMISOARA , singurul lucru care ne mai face sa fim uniti si pasionali in societatea asta murdarita de caractere urate.si reci.

@ovidiu a spus: (august 26th, 2012 at 22:49 )

Nu sunt microbist si nu ma intereseaza Poli, Poli la nivel national nu conteaza, ce sa spunem la nivel international. Conteaza insa ca aerul respirat de noi sa nu mai fie cel mai poluat din tara, conteaza sa avem canalizare si drumuri asfaltate, conteaza sa avem un trafic lejer nu strangulat cum este si acum. Prefer ca banii platiti de mine sa ajunga la adevaratele nevoi nu la niste fotbalisti expirati cu IQ care tinde spre limita inferioara, nu consider oportuna ca aceasta echipa anonima cu fundal politic sa cheltuiasca bani care ar putea amenaja o pista de alergat sau chiar un teren de baschet public unde sa putem facem miscare.

Este un lucru de bun simt ce semnalizez si sper sa intelegi.

@moca a spus: (august 26th, 2012 at 23:16 )

ai scris? ti-ai luat votculita? esti fericit? daca erai un simplu timisorean, puteai chiar IERI, SA MERGI MOKKA , LA OPERA, IN PARCUL ROZELOR!

@@ ovidiu a spus: (august 26th, 2012 at 23:18 )

mai frate e mokka, nu platesti, deci e gratis, adica GRATUIT!

Aradul = UN FEL de NEW YORK a spus: (august 26th, 2012 at 23:19 )

Intr-adevar, ARADUL fata de timisoara e UN FEL DE NEW-YORK!

Grecu a spus: (august 26th, 2012 at 23:29 )

Am fost vineri seara si sambata seara in Parcul Rozelor la niste spectacole extraordinare de opera, alaturi de mii de timisoreni. Accesul a fost tot gratuit, cretinilor de pdl-isti si taranisti pe care nu mai dau timisorenii doi bani.

Grecu a spus: (august 26th, 2012 at 23:33 )

Astia care tot ii dati cu Falca si cu Aradul mutati-va dracu’ la Arad. Pai voi il comparati pe dl. profesor rector Robu cu Falca, mai boilor? Stati putin ca n-au trecut decat doua luni de cand e dom’ profesor primar si deja se vad o multime de lucruri facute. E evident ca Timisoara a fost pusa in miscare asa cum a pus dom’ profesor in miscare si Politehnica.

Drukeria KO la Leucusesti! a spus: (august 26th, 2012 at 23:45 )

Pregatita temeinic de partid,cu teoria taranisto-marxist-leninista pt. a explica ca aia e Poli cea adevarata,drukeria a fost facuta KO, in primul minut la Leucusesti, caci prima intrebare a fost simpla:” Care-i Zicu?”

doctor dre a spus: (august 27th, 2012 at 00:26 )

pentru grecu: pacat ca n-a inventat domnul robu festivalul de opera si opereta din parcul rozelor. si intrarea o fi gratis, dar primaria da 200.000 de lei pentru organizarea lui.

baba a spus: (august 27th, 2012 at 00:33 )

pentru moca:se pare ca nu l-ai cunoscut in perioada cat a fost rector. El a facut carta el a facut regulamentele, el a facut totul- el le-a si votat. Tot fara cvorum. Liberalii au experienta in domeniu!

un vot a spus: (august 27th, 2012 at 01:27 )

Niste milogi asta suntem cu totii. Cand vad toate postarile pe facebook cu cersetorii care vor intrare gratis la un spectacol (prost bun cum o fi )mi se intoarce stomacul.
Ne meritam soarta. Felicitari Domnule Robu pentru populismul de care dati dovada,nu rezolvati nimic pe termen lung cu acest instrument. …sunt dezamagit

doctor dre a spus: (august 27th, 2012 at 07:34 )

apropo, cati oameni au votat la sondajul de pe facebook? cel mult 150. o fi relevant…

@Grecu a spus: (august 27th, 2012 at 08:47 )

tu si alti postaci liberali sunteti niste ipocriti, la fel ca si taranistii sau democrat liberalii. cand cineva spune sa fie gratuit si la opera, teatru sau filarmonica nu face referire la ce a fost in parcul rozelor, ca nu e prima data cand se intampla asa ceva acolo. robu isi asuma cu nesimtire realizari care nu au nimic in comun cu el iar timisorenii vad asta. voi nu intelegeti ca lumea nu vrea mocaciuni. nu sunt apartenentul niciunui partid, doar urmaresc scena asta politica si ma ingretosati. mereu afirmati ca va implicati. probabil ca asa e. dar cat ne costa pe noi, cei care nu ne implicam, implicarea voastra? enorm, pentru ca nu aveti limite si furati de va rupeti. grecule, tu si ceilalti poate aveti bucurii din partea actualului primar, dar sa nu uitati ca mai suntem si timisoreni care nu am avut, si nici nu am cautat sa avem, bucurii in timpul nicunei administratii. asa ca mai lasati luptele astea de gherila, pentru ca mai suntem si oameni cu pareri, chiar daca nu facem politca sau nu slugarim pe careva.

@doctor dre a spus: (august 27th, 2012 at 12:14 )

apropos, cati oameni sustin pe Sisi Poli? 200-300? Intr-adevar dublu fata de 150 ! Si reprezinta 90% din populatia Timisoarei! Din populatia taranista a Timisoarei vreau sa zic!

dana a spus: (august 27th, 2012 at 12:32 )

300… e mult sau putin, dar macar merg acolo cu sufletul. lasati vrajeala cu pntcd-ul ca nu tine. eu mertg la mecirule lui ss poli. asta inseamna ca sunt taranista? si daca merg la meciurile lui recas, inseamna ca sunt pesedista sau liberala? sa mearga fiecare unde vrea. astept sa vad cum va mobilizati, voi injuratorii de ss poli, la meciul cu uta. e fain ca dupa model utescist, promovat de priomarul format tot de comunisti. multa bafta!

bursucus tristus a spus: (august 27th, 2012 at 12:37 )

tribunele vor fi populate in special cu revolutionari ca doar e moca, iar cand e moca suntem si noi acolo. poate dau astia si un mic, o bere, orice numnai sa primi ceva. astea sunt decizii cu adevarat importante pentru oras. carfe intrare? ce bilet? moca. multumim

Alexandru a spus: (august 27th, 2012 at 14:42 )

in primul rand vreau sa le spun celor care se plang de orasul nostru ca tocmai ce am colindat tara in lung si in lat si pot sa spun cu mana pe inima ca orash ca Timisoara nu am vzt(curatenie, trafic lejer in comparatie cu alte orase de nivelul acesta, ordine, civilizatie). Nu va mai plangeti de drumuri si canalizare ca banii care merg in sport sunt atat de insignifianti pt aceste probleme. POLI trebuie sa existe sub o forma sau alta. Initiativa celor din galerie e laudabila si demna de tot respectul nostru, dar e poezie. Realitatea zilei de azi sunt banii si sustinerea politica. ACS POLI poate fi un nou inceput. FORZA VIOLA

@Alexandru a spus: (august 27th, 2012 at 14:49 )

din ce spui tu trebuie sa inteleg ca administratia ciuhandu si-a facut treaba cum scrie la carte, nu cum ne intoxica robu.

Alexandru a spus: (august 27th, 2012 at 15:10 )

daca e sa comapri alte orashe cu Timisoara iti spun ca suntem destul de bine. Adevarat ca ultimii ani au fost de regres, dar si asa suntem mai bine ca majoritatea tarii. cat despre Robu hai sa vdm ce o sa faca omul asta ca poate reuseste sa se tina departe de ispitele coruptiei si o sa punem usor usor orashu asta „mai pe picioare” decat e acu. Asta e boala Romaniei: e locuita de oameni care numai critica, arata cu degetu pe altul si cand e vorba de putine actiune stam toti la caldurik. nu primarul trebeuie sa ne rezolve toate problemele, ci noi trebuie sa ne schimbam gandirea, mentalitatea care in ultimii ani a fost „oltenizata” aspru. Noi trebuie sa nu mai aruncam mizerii pe strada, noi trebuie sa nu mai distrugem cosurile de gunoi, noi trebuie sa respectam culoarea rosie a semaforului(soferi dar si pietoni), noi trebuie sa ne rupem de balcanismele astea si sa deschidem ochii. U om nu ne poate rezolva probleme noastre de caracter. Cat despre ACS POLI pot spune ca e partea practica a dorintelor noastre, iar ASU POLI e partea boema a viselor noastre. Si dupa cum ziceam : cine nu deschide ochii si continua sa viseze, e prada usoara in jungla asta…..FORZA VIOLA….

@Alexandru a spus: (august 27th, 2012 at 15:31 )

asta face si robu, numai critica, nimic altceva. nu a avut nici macar decenta sa-l invite pe ciuhandu la ziua timisoarei. totusi a fost 16 ani primarul orasului. era un gest pe care il fac de obicei domnii, oamenii educati, cei scoliti la un anumit nivel. iar de la robu ma asteptam sa faca parte din categoria asta. dar nu e asa.

NU SUNTEM LASI ! a spus: (august 27th, 2012 at 16:14 )

Daca ne punem in genunchi si le lingem bombeurile galeriilor lui M…uta,Tg.Mures,Sibiu,Mioveni, etc, dar NE LUPTAM LA GREU cu galeriile de la Leucusesti,Liebling,Urseni, etc, nu inseamna ca suntem lasi! Din contra suntem NOI, CEI MAI TARI SUNTEM NOI !

Sunteti cei mai tari a spus: (august 27th, 2012 at 16:16 )

Sunteti voi! Astia sunteti voi, cei adevarati! Sunteti foarte tari! Aveti sanse si in fatra celor de la Urseni!

TREI titulari IN CONCEDIU! a spus: (august 27th, 2012 at 16:45 )

Meci greu, mai ales ca trei titulari sunt in concediu!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top