Suporterii SS Poli spun raspicat si pe Facebook: „AC Recas NU e Poli”

O parte a suporterilor polişti nu vor să accepte nici în ruptul capului combinaţia dintre ACS Recaş, Primăria Timişoara, CJ Timiș şi Universitatea Politehnica. Ei au şi creat o pagină specială pe Facebook, intitulată sugestiv „AC Recas NU e Poli”.

Este vorba despre aceiaşi suporteri care preferă să meargă la jocurile echipei SS Politehnica Timişoara în campionatul judeţean. Aceştia au fost în număr de 500 la primul joc al SS Politehnica, câştigat de timişoreni cu 8-0 în faţa celor de la Gran Plaz Liebling. Vedeta întâlnirii a fost Iosif Rotariu, care a făcut spectacol pe teren, în ciuda faptului că luna viitoare va împlini 50 de ani.

„Am luptat atât de mult să avem o echipă de fotbal curată. Însă cu ce folos? Vom ocupa locul altei echipe. Însă ce rost au toate acestea dacă echipa nu se va mai numi POLI? În ultimii ani, zeci de mii de timişoreni au ieşit pe strazile oraşului, pentru a striga clar şi răspicat identitatea: „Politehnica Timişoara. Înfiinţată în 1921. Culori alb-violet. Ăsta e numele nostru. Fotbalul timişorean nu va mai fi la fel făra Poli, nici stadionul nostru drag. Noi nu vom mai fi la fel”, este postarea de pe pagina „AC Recas NU e Poli”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

nelu a spus: (august 20th, 2012 at 14:47 )

trebuie sa incurajam si acs poli timisoara. foarte bine ca unii merg la s poli, asta n inseamna insa ca echipa aia este continuatoarea de drept a clubului din 1921. eu zic ca nu e niciuna. tocmai de asta zic ca trebuie sustinuita si acs poli.

polistu a spus: (august 20th, 2012 at 15:08 )

eu tot nu inteleg de ce li se da atata importanta la 50 de indivizi care nu reprezinta pe nimeni in orasul asta, eu vreau sa va spun un lucru, de cand nu mai vin acesti drogati la meciurile de baschet pot sa vin si eu cu familia la meciuri, nu mai injura nimeni, nu mai aud strigaturi de genul s..i p..a, la fel o sa fie si pe Dan Paltinisanu, o sa fie civilizatie

Andrei a spus: (august 20th, 2012 at 15:16 )

polistule, tare am impresia ca tu esti doar un simplu postac galbejit! Nu prea ai fost tu pe stadion si nici nu prea esti timisoarean decat prin domiciliul din ultimii ani. Sportul la care te pricepi este doar pupatul fundului. Stii tu care! De aceea nu intelegi ce inseamna principii, onoare, eleganta si daruire!

drukeria-membriidepartid a spus: (august 20th, 2012 at 15:24 )

-in perioada iancu poli a fost un „grande” in fotbalul romanesc!
-cu 2 mill. pe luna cat ii dadeau autoritatile lu iancu aveam echipa de champions league, acum poa’ sa dea primaria si mai multi bani ca nu vom avea echipa nici macar de liga1!
-astia au mers din ambitie politica la meciu asta din liga H. dar dupa 2 meciuri nu vor mai venii decat 2..3 gura casca, nu are cum sa vina lume multa sa se uite la fotbal de maidan!
-drukeria este aservita politic, exista miza electorala in romania pana la alegerile parlamentare din noiembrie, tre’ sa ne asteptam la actiunii politice din partea drukeria, comunicate, pereti mazgaliti etc!
-nici acs poli nu are viitor fara un investitor puternic, o echipa condus de politicieni nu are viitor!
-asa cum a fost el, acest mitic a facut cele mai mari performante din istoria acestui club!
-este pacat ca, clubul de suflet al timisorenilor a ajuns sa fie sacrificat in interese politice!
-oamenii cu interese politice au gonit singurul investitor care a pus timisoara pe harta fotbalului european!
-oare chiar asa rau am ajuns noi banatenii sa nu avem un om capabil care sa investeasca la poli?!

@polistu a spus: (august 20th, 2012 at 15:25 )

esti magar daca spui asa ceva. cei din galeria poli nu s-au afirmat niciodata injurand. mai aveau loc chestii exagerate, dar doar in deplasari, niciodata acasa. copiii tai cred ca stai in grota la cum pui tu problema. sau, vorba lu andrei, ai o anume culoare politica.

@drukeria-membriidepartid a spus: (august 20th, 2012 at 15:30 )

noi va intelegem ca scrieti din sediul partidului, dar deja ajungeti sa sfidati orice, dar mai ales bunul simt. voi nu sunteti banateni ci doar manjiti ideea asta prin actiunile voastre pline de rautate. ok, am inteles, sunteti postaci liberali, dar lasati-o mai moale. cred ca si robu se infioara cand vede ce tampenii debitati. la jocul de duminica au fost si timisoreni simpli, nu doar tineri din galerie. nicicare nu face politica, asa cum insinuati voi. asta emesajul unui om apolitic care face ceva pe ciuhandu, orza, herzog, robu, bojin etc. lasati-ne sa respiram si nu mai iveninati asa de mult atmosfera ca faceti doar rau cu marlaniile astea. lumea sa mearga unde doreste, la acs poli sau ss poli. sau la amandoua, dar nu mai improscati cu rahat in dreapta si-n stanga.

florin a spus: (august 20th, 2012 at 15:32 )

pt. ”polistu” in primul rand ai inceput prin a jigni alti polisti..ceea ce denota ca tu nu esti nici pe departe polist…in al doilea rand tu nu prea intelegi mai nimic daca nu intelegi de ce i se da importanta Peluzei Sud,cea care a umplut de mandrie inimile a zeci de mii de timisoreni de-a lungul anilor si cu care te laudai la rudele tale de prin alte locuri ale tarii..deci renunta la ipocrizie..si educati copiii acasa nu pune in carca altora frustrarile tale parintesti.Hai Poli!!!

drukeria-membriidepartid a spus: (august 20th, 2012 at 15:49 )

voi drukeria nu l-ati mai vrut pe iancu! tot voi drukeria apareati la tv alaturi de anumiti politicieni si sustineati ca Poli sa nu primeasca bani de la buget, sa nu fie preluat clubul sa nu se dea bani pentru licenta ca… vezi doamne ii ia iancu banii aia.. si ca vezi doamne.. era mai importante parcuri, scoli etc.. v-ati comportat ca niste veritabili membrii de partid nu ca niste suporteri adevarati in acele momente cruciale pentru viitorul fotbalistic al unei intregi regiuni!
acum sufera o regiune intrega din cauza voastra, ne rad suporterii de clona comunista(steaua si dinamo) in nas!.. las ca ne vom uita fostele cluburi comuniste pana o sa ne iasa pe ochi!

gelu a spus: (august 20th, 2012 at 16:01 )

dureros este domnule ziarist ca ai numarat 500 de oameni. ai o problema de aritmetica. nu de matematica. aritmetica. in rest…felicitari ca scrii despre un spectacol de fotbal cu singuranta muult mai frumos decat va face ac recas cu 70 de sefi si 25 de jucatori. cu bani de la noi timisoreni. copii aia care nu-s nici drogati si nici betzivi au facut spectacol si au pledat pentru o idee. aceea de a depolitiza fotbalul. si ei stiu ca asta e posibil doar in liga judeteana ca in rest au grija mitica, sandu becali piturca etc…. frumos ar fi daca v-ati apleca voi ziaristii sportivi sa vedeti esenta lucrului si ideea de la care pleaca aceasta echipa de liga x. in rest pentru postacii de partid…numai de bine

@@ polistu a spus: (august 20th, 2012 at 16:05 )

Cata nerusinare si lipsa de minim bun simt!!!!! Cica drukeria nu a jignit!!!!! Dar cine striga la ultimile meciuri de B,….. M…ie Iancu, M..ie .M.Sandu, M…ie Chivo, M…Daniel Stancu, etc, etc etc.

@gelu a spus: (august 20th, 2012 at 16:09 )

CE IDEE MAREATA ! A DEPOLITIZA FOTBALUL!!!! Cum? Bagandu-se, cu capu-nainte in partidu’ lui orzu, cum au facut sefii de la drukeria? Cheltuind banii primiti de la PRIMARIE,( DIN BANI PUBLICI>>) de orzu pe vopsele,spray-uri si alte anexe necesare pt. ACTIUNEA MULTICULTURALA DE PICTURA SI DESENE MURALO – CITADINE CU tematica culturalo-avangardista ACS Recas nu E POLI ?

ovidiu a spus: (august 20th, 2012 at 16:10 )

Oricum oameni buni echipa Poli Timisoara pe care o sustineam cu totii in perioada lui iancu sau dobos, exista tot ca urmare a unei fuziuni gen recas, macar acum e vorba de o echipa din banat. Cat timp pe tabela scrie Poli Timisoara si santem pe Dan Paltinisanu, iar in teren debuteaza copiii orasului, trebuie sa o sustinem ca timisoreni. Nu are nici o legatura fuziunea cu onoarea. Desi sustin si proiectul ASU(SS) Poli Timisoara,peste 10 zile la meciul cu uta din prima etapa a ligi a 2 a , voi merge in PELUZA SUD sa imi sustin echipa fara interese

ai cui lingai sunt ziaristii? a spus: (august 20th, 2012 at 16:11 )

cei CINCI SUTE, au fost ca-n Caragiale: doi la primarie,doi la opera, 10 la peluza 50 la tribuna -constructii si 20 la Catedrala = TOTAL = 500!

EU AM FOST! a spus: (august 20th, 2012 at 16:20 )

Eu am fost si anul trecut, la multe meciuri ale ASU Poli in judet si nu am vazut NICIODATA NICI UNUL DIN DRUKERIA! E bine ca acum vor incuraja pe ASU POLI, caci baietii aceeia merita! Dar fara MINCIUNI! De exemplu acum Roti joaca acolo si e facut MARE EROU!!! Desi presa miticilor zice ca:” O LEGENDA a Stelei conduce pe ASU Poli!”! Problema e mult mai PAMANTEANA si MIROASE A ROMANICA: Roti s-a suparat pe ACS POLI ca nu i-au bagat nepotul TITULAR LA PRIMA ECHIPA !!!! E drept baiatul desi are 17 ani e talentat, dar nu stie SA PASEZE, culmea – TOCMAI PRIN CE A EXCELAT UNCHIUL SAU! In alta ordine de idei la ACS Recas, au fost niste jucatori care AU MUNCIT,AU LUPTAT si AU PROMOVAT si acum se renunta la ei pt. altii MAI BUNI ! Cum sa afirmi ca printre ASTIA MAI BUNI E SI DORINEL ROTARIU ?!?!?!?! I-ar face un rau baietului sa-l bage pe D.Paltinisanu, pai cand ar incepe sa nu paseze, pana pierde mingea, l-ar huidui toti si s-ar demoraliza copilul!

polistu a spus: (august 20th, 2012 at 16:28 )

bai oparitilor, in primul rand eu mergeam pe stadion atunci cand erau 2 spectatori, voi unde dracu erati? in al doilea rand, de cand nu mai veniti voi la sala Olimpia baschetul este mult mai frumos si in al treilea rand, daca tot sunteti asa de polisti, cum dracu vreti sa faceti o echipa de viitor cu doi oameni care au 100 de ani impreuna sau este doar o jucarie a voastra, asa va puteti si voi *remarca*

@prostu satului a spus: (august 20th, 2012 at 16:31 )

Costiele, iarasi ai abuzat de zama de papusoi tras prin pufoaica?

@@prostu satului a spus: (august 20th, 2012 at 16:53 )

ne-ai adus cu picioarele pe pamant! Ne-ai reamintit ca PROSTIA OMENEASCA NU ARE LIMITE, TU FIIND EXEMPLUL VIU !

@@prostu satului a spus: (august 20th, 2012 at 18:44 )

veiajunge „mare” CAND SE V-A DESCOPERI CA ESTI SINGURUL MAMIFER CU IQ= 0!

@prostu satului a spus: (august 20th, 2012 at 22:12 )

Nu ai si tu o nevasta de batut, o fiica de violat, un vecin de jefuit? Toata ziua stai la sediu si rupi tastatura, Costiele.

west a spus: (august 20th, 2012 at 22:31 )

las ca or fost aia din Bragadiru Poli 1921.Felicitari peluzei pt tot ce-a facut in ultimii ani(cu toate ca n-am agreat niciodata fratia cu giulestenii sau oltenii),dar daca acest Recas transformat in Poli va redobandi palmaresul si aceasta echipa va fi adoptata si se va integra in spiritul orasului atunci cu siguranta lumea va merge alaturi de ea.Eu voi fi prezent,cum sunt din 86 la fiecare meci disputat acasa…si in galerie cu Elicopter,Nicu,Boldura,Brancovan,dar si in tribune acolo unde am cantat si voi canta pana voi pleca in cealalta dimensiune pt. Timisoara.

Druckeria anti Timisoara a spus: (august 21st, 2012 at 07:53 )

Druckeria e anti Timisoara.Ea nu sustine sportul timisorean dupa cum spune,ei sunt manipulati de altii.Cum sa nu sustii Acs Poli care e detinatoarea palmaresului si in fond tot banateni sunt de la 15 km de Timisoara.Bine ca ati sustinut fulgerul bragadirul fara palmaresul lui poli si pe umflat dar nu sustineti acum o echipa de langa timisoara,curata,cu palmaresul lui poli si a primariei.Duceti-va si sustineti pe cine vreti voi da sa nu va mai vad pe la meciuri tradatorilor.Voi ati fost platiti de Iancu stie toata lumea si de Petricevic de aia numai veniti acum la baschet.

Andrei a spus: (august 21st, 2012 at 08:33 )

In loc de certuri inutile ar trebui sa tinem pumnii echipe ce lupta pentru Timisoara. E rusinos ca sunt orase cum e Severinul ce au echipe in prima liga si noi ne tot certam pentru trecut. Sa fie SS Poli, sa fie ACS Recas, numai sa avem cu ce ne mandri… sau ramanem la stadiul de dispute aiurea. Iancu a ingropat fotbalul timisorean si sper sa nu se mai auda niciodata de el

Cristi Brancovan a spus: (august 21st, 2012 at 10:52 )

Vad ca inca se mai vorbeste de „palmares”. Dupa inca un compromis, consider ca e rusinos sa mai facem referire la el. Noi am luptat ca sa indreptam niste greseli din trecut facute de altii si ca sa scapam de santajistul de Zambon, ca sa constatam in final ca si-a insusit si Iancu un lucru ce nu-i apartine. Noi nu am dorit sa intram in jocul lui Iancu si ne-am vazut de treaba fara sa avem nevoie de niciun palmares, dupa ce in prealabil am discutat cu domnul Robu care ne-a asigurat ca revenirea in divizia B nu o sa se faca prin mutari de echipe la Timisoara. El a garantat ca FRF-ul o sa invite Timisoara in liga a2a, iar noi i-am sugerat atunci sa invite echipa institutiei de invatament de care credeam ca e atasat si domnul primar, fost rector si presedinte al senatului universitatii. Cand FRF-ul l-a trimis la plimbare nu s-a mai consultat cu nimeni si a adus direct Recasul. Sa fie sanatos. Nu scrie niciunde ca noi trebuie sa sustinem orice. Fiecare se duce acolo unde doreste.

Consider ca mai util era ca autorul articolului sa ilustreze cu niste poze de la meciul de duminica, decat sa citeze o pagina neoficiala de facebook realizata probabil de vreun copil. https://www.facebook.com/#!/sspolitimisoara e pagina proiectului din liga a5a.

abc a spus: (august 21st, 2012 at 16:48 )

Rob vrea rob si nu vrea vrere
Foloseste a lui putere
Ultrasi vor altceva
Polii adevarata in A(Liga 1)

Robu-le du-te si striga singur—Recas, aduceti vin sa beau

Ranjilla a spus: (august 23rd, 2012 at 22:00 )

Multa prostime la un loc cam afecteaza creierul .
Indiferent de nume sau culoare echipa care va juca pe Dan Paltinisanu aceea va fii Poli Timisoara restu sa fie sanatoase.

Grecu a spus: (august 27th, 2012 at 01:43 )

Idiot abc c e treaba ai tu cu un profesor universitar rector tu care n-ai nici macar liceul ca asta se vede limpede dupa cum scrii. Ce treaba ai tu cu Politehnica? ACS Poli e construita de dl. profesor Robu ca echipa a orasului in parteneriat cu judetul si cu universitatea careia i-a fost rector si ii este si acum sef ca s-a infiintat special pentru el functia de presedinte care-i peste rector. Tu esti un idiot bai abc ca si ceilalti care ati scris pe ziduri ca ACS Recas nu e Poli cand dl. profesor Robu a explicat clar pt. toata lumea ca ACS Recas e doar punctul de pornire dar echipa noastra e Poli adevarata cu totul altceva decat ACS Recas.

Brigante a spus: (septembrie 3rd, 2012 at 20:40 )

AC RECAS!!! MU IE POLI!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Prim-divizionara de volei din Lugoj rămâne şi în continuare o echipă europeană. Bănățencele au câștigat și al doilea meci cu CSM București și termină sezonul pe locul 5. Au fost două seturi rapide pentru gazde, după care oaspetele au dat semne că pot reveni. În cele din urmă, Lugojul a pus capăt partidei în patru...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lugojul prinde locul 5 şi astfel avionul de Europa
Piața muncii este una dinamică, noi meserii apărând și dispărând periodic. Progresul tehnologic este cel mai mare generator de job-uri care nu existau la începutul anilor 2000, gambling-ul este unul dintre domeniile în care influența noului este ușor detectabilă. Din 1996, atunci când a fost lansat primul cazinou online, și până în 2024, lumea distracției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dealer la Live Casino: Una dintre cele mai bine cotate noi meserii din România
Pentru prima dată în istorie, Primăria Dumbrăviţa a accesat un proiect european destinat drumurilor. Este vorba de un milion de euro cu care se vor asfalta primii cinci kilometri de străzi cu bani europeni.  “Unii știu să vorbească despre fonduri europene. Eu și echipa mea ne pricepem să le atragem și să implementăm proiecte. Proiecte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul proiect european pentru drumuri la Dumbrăviţa. Vor fi asfaltaţi primii 5 kilometri cu bani europeni
Top