Fost lider al CVUCS, omul de legatura al lui Poli cu suporterii

Relaţia cu suporterii lui Poli Timişoara este întreţinută, începând din această săptămână, de Marius Babuciu, fost lider al Comando Viola Ultra Curva Sud. Cel care a deţinut, pentru o bună perioadă, rolul de purtător de cuvânt al celei mai frumoase galerii din România e angajat oficial la clubul din eşalonul secund.

Cel supranumit „Bambi” a ales să continue cu Poli Timişoara, club la care lucrează din 2006. „Am văzut că Timişoara are un primar (n.r. Nicolae Robu) care respiră fotbal şi, cel mai important, pentru Poli Timişoara, dovadă şi implicarea imediată a municipalităţii”, spune Babuciu. Fostul purtător de cuvânt al CVUCS este unul dintre suporterii care s-au implicat în cadrul galeriei în cele mai negre momente din istoria clubului. A început să participe cu Poli la jocurile din deplasare încă de la mijlocul anilor ’90. A prins şi perioada de tristă amintire în care Poli a stat cinci ani în eşalonul secund, pe vremea lui Zambon.

Marius Babuciu este unul dintre membrii fondatori ai Grupo Select, una dintre cele mai reprezentative facţiuni din cadrul CVUCS. Când vine vorba despre relația clubului cu suporterii, „Bambi” e convins că toate se vor rezolva în timp. „Sunt sigur că timişorenii vor veni la jocurile lui Poli. Sunt voci care spun că vin puţini spectatori la jocurile lui Poli din acest sezon. Aşa şi este, dar acelaşi fenomen a avut loc şi sezonul trecut, când la unele jocuri ale echipei, în condiţiile în care era pe primul loc şi avea în lot fotbalişti cu nume, nu participau mai mult de câteva sute de spectatori. Vorbin acum de multe schimbări la nivelul echipei. Dacă Poli va lega câteva rezultate bune, numărul spectatorilor va creşte”, spune acelaşi Babuciu.

Marius Babuciu respectă decizia unei mari părți a galeriei, care a ales să susține pe ASU Poli. „Ceea ce fac ei este de admirat, mai ales că se întâmplă în campionatul judeţean, caz fără precedent în România. Cu mulţi dintre ei am crescut în peluză. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni. Spun doar că au apărut unele animozităţi artificiale pe acest subiect, ceea ce nu face deloc bine fotbalului timişorean. La nivel de performanţă, fotbalistic vorbind, Timişoara depinde de Poli, echipa din eşalonul secund. Acesta este şi motivul care ar trebui să-i motiveze pe timişoreni să vină în număr tot mai mare la meciuri”, mai spune „Bambi”.

Babuciu a fost angajat la club şi în era Marian Iancu, în timpul căreia, cel puţin în 2012, la fel ca şi ceilalţi angajaţi de la Poli, nu a văzut niciun leu, făcând muncă voluntară. Postul pe care îl ocupă în prezent trebuie să facă parte din organigrama clubului, conform caietului de licenţiere pentru Liga I.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

61 comentarii pentru acest articol

ovidiu a spus: (septembrie 29th, 2012 at 18:24 )

Sa nu il uitam pe ALIN BOLDURA cel cu sufletul alb-violet, omul care a contribuit decisiv la prima galerie fair play din Romania.
Pe vremea aceea foarte rar se auzea vreo injuratura in galerie, pe cand mai nou cuvantul m..e este mai des intalnit decat POLI.
CU TIMISOARA INAINTE !

alina a spus: (septembrie 29th, 2012 at 18:26 )

bravo bambi! cu siguranta galeria va fi mai numeroasa dupa revenirea ta. suntem alaturi de tine.

demnitate si onoare a spus: (septembrie 29th, 2012 at 18:29 )

banii schimba tot…

florin a spus: (septembrie 29th, 2012 at 18:30 )

bietul bambi, nici nu stie ce-l asteapta. tocmai fostii lui camarazi se vor lansa in atacuri la adresa lui de care nu-i credea instare.

pif a spus: (septembrie 29th, 2012 at 19:34 )

deocamdata astea sint probleme de lux. dupa ce promoveaza in Liga 1 atunci sa vedem cum se continua. cu ce jucatori , antrenori etc. pina atunci galeria se poate plimba pe la ce sate vrea, e si asta o promovare a echipei Politehnica Timisoara.

Rezultatili a spus: (septembrie 29th, 2012 at 20:01 )

Rezultatili vor fi cele mai in masura sa atraga spectatorii la stadion! Bineinteles ca si jocul echipei, dar mai ales rezultatele!

NOUA POLI a spus: (septembrie 29th, 2012 at 20:04 )

Poli nu mai e de mult echipa de suporteri, ca si steaua! Acum predomina net suporterii de rezultat,sau mai bine zis spectatorii de internet

ovidiu a spus: (septembrie 29th, 2012 at 20:33 )

Pasiunea pentru oras , echipa si culori sa transformat in rasism , politica murdara si manipulari

Poli suntem noi! ACS Poli! Echipa oraşului! a spus: (septembrie 29th, 2012 at 22:31 )

Bravo Marius Babuciu şi bravo Alin Boldura! Voi sunteţi adevăraţi polişti nu nesimţitul de Brancovan care se tot ia de Poli adevărat (ACS) şi de primar. Galeria lui ASU e galerie de beţivani numai bună de sate, păcat de Rotariu şi de ceilalţi băieţi care pun suflet.

Marius Dan a spus: (septembrie 29th, 2012 at 22:47 )

cum spune un slogan din aceasta vara : ori vom reusi impreuna ori ne vom risipi separat !

scolaru' intarziat a spus: (septembrie 29th, 2012 at 23:10 )

Să trăiască domn Babuciu purtătoru dă cuvînt
Să duce unde-i mai bine nu unde îs vorbe-n vînt
Spune că domnu primar fotbalu cu drag respiră
Şi că dă la luftu mare spectatorii îi răsfiră
Dînsu-şi ia angajamentu tribuna s-o populeze
Şi din vechea galerie pă mai mulţi să îi regrupeze
Sătui că-n divizia a cincia să duc dînşi-n deplasare
Ca şi az aci aproape cu biţicla din dotare
Zîce ca Poli îi salvarea aia de divizia Be
Nu Poli de la judeţ ce-i in BE da şi cu RE
Să amintim şi drucheria că az o făcut beton
Cu excepţia lu unii cu repertoriu în flacon
Da şi dînşii să trăiască c-or cîntat şi iei în cor
Chiar dacă cînd s-o gătat i-o salutat poate pa lor
Per total putem a spune că totu o fost frumos
Păcat ca cu fotbalu, intrăm mai mereu prin dos
Cacealmale,combinatti si translatii da tot felu
Să trăiască performanţa,să trăiască unde-i LEU

scolaru' intarziat a spus: (septembrie 29th, 2012 at 23:19 )

Erată; ultima, „Să trăiască uneLEU”

Grupo Select a spus: (septembrie 30th, 2012 at 04:56 )

…a fost odata Grupo Select.RIP .
Si a fost si un lider adevarat , Bambi , din pacate s-a ales praful de tot…pentru lovele cu Iuda inainte.Ce oameni puteti fi cei care sustineti hibridul robu-recas, caracter , unul si unul.
O FLEGMA NU MERITATI , ” SUPORTERILOR ” .

pipo a spus: (septembrie 30th, 2012 at 08:35 )

aloo,pai daca merg din 86 la fiecare meci de acasa a lui Poli inclusiv amicale,am stat si-n galerie pana la o varsta (si pana au aparut fulare cu craiova)si acum merg pe DP fiindca aici consider ca joaca Poli(nu ca ar fi asta cea 1921,dar nici aia din bragadiru n-au fost),inseamna ca o fac pt bani?

dorin a spus: (septembrie 30th, 2012 at 09:02 )

respect bambi! sunt sigur ca datorita tie numarul celor de la peluza va fi intr-o continua crestere.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 09:25 )

pipo lasa-i sa-si lamureasca lucrurile intre ei – oamenii ce au format un grup de prieteni ce ani de zile erau nelipsiti la meciurile de acasa si din deplasare.

Cei 25 de oameni stransi in galerie la meciul cu Alba Iulia sunt adusi de domnul primar nu de Marius Babuciu. Prietenii lui Marius vin cu noi la meciuri. Pomenea cineva de Alin Boldura. Trebuie stiut ca si el a luat aceeasi decizie in vara si nu o sa-l vedeti la meciurile ACS-ului.

Nu am nimic cu Marius, fiind un baiat descurcaret poate sa fie util echipei, dar e jenant pentru el sa fie prezentat ca un responsabil pentru relatia inexistenta cu suporterii. Cum sa apara in organigrama responsabil marketing, cand clubul ACS nu are niciun fel de marketing fiind condus dupa modelul ADP-ului, RATT-ului, Coleterm-ului etc… Responsabilul respectiv nu a adus nici macar vreun contract care sa-i acopere salariul. Altu e operator informatic … asta in timp ce ACS-ul aproape ca nu exista in mediul online. Responsabil cu ordinea si siguranta – in timp ce pe stadion, cu mari costuri suplimentare pentru modificarea orei de disputare a meciurilor – cu greu se strang 500 de oameni. Inspector in domeniul protectiei (?!?!?!?! )….. si multi altii.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 09:38 )

Eu inteleg cerintele caietului de licentiere pentru divizia A, insa nu-ti poti permite sa platesti „niste foarte multi oameni” doar in speranta ca la un moment dat pe langa licenta de divizia A, echipa o sa fie clasata si pe locurile 1-2 pentru a promova. Nu scrie niciunde in caietul de licentiere ca respectivii trebuie sa fie remunerati pana la momentul in care se ajunge efectiv in divizia A (pot sa faca voluntariat ca noi…. pentru ca in perioada Iancu s-a facut „voluntariat” doar pe final, cand era clar ca nu luam licenta ….. 7 ani au trait chiar bine). De exemplu responsabilul cu securitatea, un pensionar, fost securist si fost ofiter in jadarmerie, nu moare de foame daca semneaza un contract fara remuneratie pana la atingerea obiectivului… si nici nu exista riscul de a-l pierde…. pentru ca dinastia ca el gasesti cati vrei. De fapt, daca-l ameninti ca pui pe altu, aduce el bani de acasa doar sa-l pastrezi, pentru a mai avea ceva activitate, dupa ce o viata a fost obisnuit cu functiile de conducere.

nicu a spus: (septembrie 30th, 2012 at 09:47 )

scrie mai cara despre asta ca bine le zici si e tare subiectu. sa nu scrii cumva despre meciul de la giarmata. sa nu te doara pixu!!! baga cu acs ca doar din recas te tragi si tu

@Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 09:53 )

nu e frumos ce faci tu, dar e decizia ta. poate ca ar trebui sa vorbesti si cu bambi inainte sa-l musti de cur. nu crezi ca ar fi mai frumos?

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 10:03 )

Citeste de 10 ori ce am scris si poate intelegi intr-un final.

@Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 10:08 )

prietene,. incepi sa te supralicitezi. sincer, ai o bruma de inteligenta, dar atat, nu mai mult. nu esti omul potrivit care sa poata determina pe cineva sa faca vreun efort sa reia o ideea de a ta. cea r fi sa-ti citesti de mai multe ori chiar tu postarile? asa poate reusesti sa inchegi un mesaj rezonabil pe care sa-l inteleaga lumea. in rest, tine-o tot asa, ai o insistenta vecina cu inteligenta, dar mai e cale lunga pana acolo.

@Grupo Select....politic a spus: (septembrie 30th, 2012 at 10:18 )

bey, sa fie acum orza si ostaficiu va zice grupo select? de la birtutul „select”? ce penibili sunteti flegmelor stradale !

sinaia a spus: (septembrie 30th, 2012 at 10:24 )

la acs poli putem vorbi despre implicarea politicului. nu si la asu, e adevarat. dar este interesant ca vasnicii suporteri care tin cu asu au fost dezlipiti de pe dan paltinisanu tot de un indemn politic, venit de pe alta filiera decat cea uselista. asadar… acelasi cacat. niste baieti care stiu asta, ma refer la brancovan si acolitii lui, si vreo 200 de copii manipulati. urat

Doamna ISTORIE a spus: (septembrie 30th, 2012 at 11:00 )

Cand CHINA a devenit Republica Populara, luand-o pe calea comunismului, americanii, care nu stiu sa piarda,pur si simplu au negat CHINA! Deci cei peste UN MILIARD de oameni i-a considerat ca nu exista si China e doar „o facatura politica”, au luat o insulita (TAIWAN) si au zis ca aia e CHINA! Tot asa doi lideri politici timisoreni MARI,MARETI,URIASI chiar, au declarat pur si simplu ca ACS POLI nu exista, ca e facatura politica si AU DECRETAT EI(n-am inteles in ce calitate…) ca ADEVARATA POLI, e ASU POLI din liga a 5-a! I-a prostit pe cine a u putut, i-au cumparat pe cine au putut si au zis ca gata, ei au rezolvat problema in favoarea lor! Experimentul american cu TAIWANUL a fost o parodie penibila, caci uite azi CHINA E O FORTA! Sa vedem daca experimentul cu POLI v-a fi altfel, desi a plecat tot de la lasitate, lipsa de barbatie si mandrie si istericale femeiesti !

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 11:09 )

Suporterii Politehnicii au fost dezlipiti de pe Dan Paltinisanu de faptul ca una le-a fost promis si alta s-a intamplat prin aducerea Recasului. Tot ei au fost invitati prin declaratii publice sa porneasca ideea reconstructiei de la zero…. nu de Orza, nu de Ostaficiuc ci de Nicolae Robu.

Doar ca respectivii suporteri au profitat de greselile conducerii politice de la ACS si au atras majoritatea suporterilor polisti cu acces la mijloacele moderne de comunicare (15-35 de ani), iar prin metodele de autopromovare au adus la Giarmata Vii, la un meci considerat „in deplasare” mai multi spectatori decat pe Dan Paltinisanu la ultimul meci. Nu mai vorbesc de spectacolul galeriei deoarece pe langa galerie au mai fost inca atatia suporteri ce nu au treaba cu galeria… Am remarcat si un interes deosebit din partea gazdelor pentru acest meci. S-au adunat peste 700 de spectatori.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 11:28 )

Depasiti subiectul „adevarata Poli” pentru ca ea nu prea mai exista din 1999-2002. Poli e aia e care fiecare dintre suporteri o simt in suflet. Doar ca greselile conducerii i-au determinat chiar si pe cei ce iau ca reper doar stadionul, ca sa aibe unele dubii. Pai cum sa schimbi niste culori ce te-au consacrat in ultimii zeci de ani? Cum sa schimbi denumirea clubului care tot in ultimii zeci de an a fost Politehnica, nu Poli cum o alintam noi. Cum sa adopti o stema ce semana mai mult cu a Jiului Petrosani dacat cu a unui club profesionist de fotbal. Asociatia Atletic Club Sportiv Poli avea un Cod Unic de Inregistrare si un Certificat de Identitate Sportiva ce sunt complet diferite de Societatea Comerciala Fotbal Club Politehnica S.A. deci confuzie nu putea sa existe intre oamenii ce activeaza intr-un mediu economic sau sportiv.

dan radosav a spus: (septembrie 30th, 2012 at 11:32 )

Domnilor care sunteti „supralicitati” drept lideri de opinie ai „galeriilor alb-violete” poate va dezbracati de interesele personale sau de grup, dar care nu au nimic in comun cu fenomenul fotbalistic timisorean, darmite ceva in comun cu Poli (oricare ar fi aceasta echipa), si treceti la treaba. Care treaba? Pai, ce trebuie sa faca o galerie? Sa sustina neconditionat o echipa, sa cante, sa creeze o atmosfera pe stadion si in afara lui care sa nu transforme sintagma „Banatu-i fruncea” in „Banatu-i coada”, sa lase lumea politica in „sucu-i propriu” si sa nu ne mai abureasca pe noi cu prostiile debitate sistematic, pe noi cei care nu am beneficiat niciodata material de pe urma Timisoarei fotbalistice, ci pur si simplu am iubit aceasta echipa indiferent pe unde se afla, cine o conducea sau cine-si asocia numele cu Poli. Pe mine, cel putin, acesti „lideri” nu ma pot aburii cu opiniile infailibile pe care le promoveaza. Aiurea, voi dati tonul marlaniilor atat in tribune, cat si in postarile on-line atunci cand cineva scrie ceva de acest fenomen: sportul rege. Eu nu obisnuiam sa comentez parerile unora sau altora, dintr-un singur motiv: cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna punctul de vedere liber si neingradit de cineva sau de ceva. Dar postacii de doi bani, care nu stiu NIMIC, trebuie sa primeasca si un alt punct de vedere decat al lor. Ca doar n-or fi ei Dumnezeu, iar toti ceilalti iubitori de alb-violet sunt niste nimeni, niste nimicuri. Prin urmare, pe cei care sunteti definiti prin presa lideri ai echipei Poli (indiferent care Poli) va invit intr-o emisiune in direct, la TVT89, pentru a discuta la vedere, si nu in umbra anonimatului postacilor, despre Poli, despre ce anume trebuie sa fie o galerie si ce este ea in contemporaneitate, despre zecile de mii de polisti care, in mod cert, nu sunt reprezentati de vreunul dintre „LIDERII GALERIEI”. Acceptati invitatia? Nu raspund anonimilor, pentru ca principiile dupa care imi conduc viata ma obliga sa vorbesc doar cu oameni, nu cu papagali. Papagalilor le dau doar de mancare… grija mare ca am foarte multe feluri de mancare…

Cornu a spus: (septembrie 30th, 2012 at 11:59 )

Mai exista televiziunea asta olteneasca din Banat, TVT89?

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 12:01 )

Domnule Radosav, ma puteti convinge si pe mine de ce treaba noastra sa sustinem neconditionat o echipa pe care o agreati dumneavoastra? Nici in liga a 5a nu as sustin neconditionat o chestie cu care ajung la un moment dat sa nu ma mai identific. Nici chiar dumneavoastra care presupun ca munciti pe un salar, (nu faceti voluntariat ca noi) nu cred ca ati sustine neconditionat o campanie impusa de domnul Cornu. Presupun ca ati pleca la o alta televiziune care sa aibe si o alta legatura cu „libertatea” decat denumirea aleasa.

Daca urmariti toate articolele ce au legatura cu Poli, scrise pe acest site, in majoritatea comentariilor sunt favorabile ACS-ului(chiar daca multe sunt scrise din redacti si de la partid), iar alti suporteri ASU Politehnica, in afara de mine,nu iti pierd prea mult timp pentru a scrie aici.

Suporterii ASU Politehnica comunica prin intermediul forumului lansat in 2003 unde nu sunt deloc anonimi si prin intermediul paginilor personale de Facebook, unde nimeni nu-si asunde identitatea, facand schimb de idei pe canale publice intr-o transparenta pe care formatul invechit de comentarii clasice de pe acest site nu il ofera.

Daca urmareati cati „ultrasi ACS” s-au revendicat aici prin intermediul comentariilor in ultimele doua luni, puteati sa credeti ca e peluza plina pe Dan Paltinisanu meci de meci.

Va invitam sa tineti legatura cu noi prin intermediul Facebook-ului unde o sa vedeti ca ne asumam tot ceea ce scriem. Doar ca acolo nu o sa-i regasiti pe cei de la debanat.ro sau pe cei de la partid.

Redau aici si o cronica a deplasarii scrisa intr-un mod caracteristic al autorului Goran Mrakici https://www.facebook.com/#!/notes/goran-mraki%C4%87/violet-pentru-biciclete/191928050941552

dan radosav a spus: (septembrie 30th, 2012 at 12:13 )

Pentru papagalul anonim, care-si spune Cornu, azi la masa: ia-ti papica de pe site-ul pirat mondoCOCINA.pa

dan radosav a spus: (septembrie 30th, 2012 at 12:57 )

Domnule Cristi Brancovan, mie imi place disputa, competitia, dar sa jucam dupa acelasi regulament. 1. De unde rezulta ca eu sunt suporterul uneia dintre cele doua echipe: ACS si ASU? 2. Acum, chiar nu sunt suporterul nici uneia dintre aceste echipe. Deci, la care intrebare vreti sa va raspund?
Stiu sigur un lucru, care ma lasa rece si ma dezgusta, concomitent. Cand se vorbeste de ACS, toti papagali anonimi, vorbitori pe net, il injura pe Robu, injura USL. Cand se vorbeste de ASU, toti papagali anonimi, vorbitori pe net, injura PDL. Pe mine nu ma prindeti in jocul asta. Pentru mine exista Timisoara, exista Banat, iar succesele lor sunt satisfactia mea. Restul, e tacere! Eu v-am propus o emisiune televizata, iar voi ma luati cu vrajeala ieftina. Nu tine. Eu dialoghez, nu fac monolog. Asa ca, daca doriti, vorbiti intre voi, si hai sa dezbatem. Daca nu, e o vorba inteleapta care spune ca fiecare pasare pe limba ei moare.

@dan radosav a spus: (septembrie 30th, 2012 at 13:12 )

nu au curaj sa iasa public brancovan si ai lui. o discutie cu cartile pe fata ar releva faptul ca cei mai multi dintre cei care merg la asu au fost manevrati la modul cel mai ordinar.

unu care plateste taxe a spus: (septembrie 30th, 2012 at 13:36 )

@onorare si demnitate:da banu schimba totul…ptr ca probabil baiatul asta de care se vorbeste are si el o familie….care trebuie intretinuta cu BANI nu cu cantece in peluza pe la satele din liga a 5-a.
…ieri ma uitam la Manchester-Tottenham…si nu era nici o galerie..si atmosfera era foarte ok…chiar daca era 0-2 scorul…acuma la noi situatia e 180 de grade…avem doua echipe…ce facem cu ele???…ASU-ul daca are 1000 de fani e mult…ACS-ul are si ea la fel maxim 1000…Timisoara mai ramane cu ~350000 sau cati or fi acolo…din care sa zicem ca 300000 sunt anti fotbal…tot mai raman 50000.Acum…ACS si ASU au in organigrama UPT din ce stiu eu..deci care e adevarata Politehnica?(chestia aia cu AC Recas nu e Poli pe toate ziduriile …e ceea mai mare tampenie….o bate si pe Raluca Lapugeanu sau cum era aia care aparuse in tm pe toate gardurile cu servici de catering)….eu zic ca fosta Politehnica…nu mai exista…e parerea mea…..fostul spirit al timisoarei….e pe moarte(nu am fost de acord cu infratirea cu galeriia rapidista niciodata –ori urasti bucurestiul…ori unele cartiere le iubesti si altele nu)…venit-ul la stadion nu e ca in anglia….in care iti iubesti echipa din catunul tau neconditionat…ci e la rezultat..e vizibil peste tot in romania…si nici suporterii nu mai sunt ce au fost!…Eu din ce vad pe toate siteurile de sport…de ori ce fel…fotbalul e pe locul 2…e mai importanta…rivalitatea intre suporteri…si sa nu fii facut de mirul lumii de rivali ptr ca susti un hibrid…echipa ramanand pe locul 2….asa e si in cazul suporterilor banateni,zic eu,…le e frica sa nu fie luati la misto…de marii lor rivali din romania…..
E ok ce se intampla in liga a 5-a,…dar ar fi ok sa se intample si in liga a doua…pana la urma sunt doua echipe alea UPT-ului…dar sincer poate ar fi mai ok….sa fie plin stadionul si in liga a 2-a…si galeria….sa fie tot stadionul care sa sustina echipa…si nu sa hraneasca rivalitatea cu adversarul…culmea nu din teren ci din tribuna….ar fi poate un pic de normalitate,parerea mea.
Eu unu…o sa merg la ambele echipe sa le vad la lucru,cand o sa am ocazia,ca pana la urma ambele echipe reprezinta orasul asta…tot mai mult colonizat de mentalitati sudiste…si e pacat.

@Cristi Brancovan:nu te cunosc…dar esti patimas…a si chiar vroiam sa vad cronica de la linkul recomandat…dar rezultatul e cand dau pe el:This content is currently unavailable

Numa bine…si hai poli…oricare ar fi ea!

diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 13:37 )

acum il suna pe orza sa vada daca ii permite sa mearga la emisiune. mai bine chemati-l pe orza, seful celor de la druckeria.

@ dan radosav a spus: (septembrie 30th, 2012 at 15:10 )

Invitati pe robu si pe orza in direct despre poli. Chiar si fiind televiziunea de casa a lui Robu, sunt convins ca nu are curajul sa sustina propriul proiect fotbalistic politic, in fata unei persoane cafe sa aiba alta optiune.

aron a spus: (septembrie 30th, 2012 at 15:34 )

anul trecuti mergeau pe stadion vreo 7 8 sute de oameni. nu vad care e diferenta. aaaaa, ca latra unul si altul? sa latre, care e problema? unii au descoperit acum apa calda si ne dau lectii despre ce inseamna poli. pai sa le fie rusine. nu i-am vazut pe stadion primavara asta cand poli era pe primul loc. si nici la jocurile acs-ului din municipiu. asa ca sa ne mai lase guristii de felul asta ca e plina lumea de ei. spiritul poli e pe dan paltinisanu si doar acolo. ce legatura au pustii de la asu cu stadionuol stiinta? va spune eu, niciuna. pentru ei e ceva exotic faptul ca merg prin judet. atat, nimic mai mult. hai poli!

@ diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 16:07 )

Diano, prostia doare? Aveti o echipa de partid. Vedeti-va de ea. De ce muriti de ciuda ca ASU are mai multi suporteri? Te pomenesti ca a sunat orza la tot orasul sa nu vina la meciur?! Sunteti patetici

diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 16:12 )

sunt mai multi suporteri de galerie, deocamdata. dar stau si ma intreb cum comentati voi un joc al celor de la asu. adica daca mergi la un joc de fotbal asta presupune ca te duci pentru spectacolul de pe teren. se mai si ghibiteaza la jocuri pe marginea asezarii in teren, a jucatorilor, transferurilor etc. macar acs poli e in b cu sanse sa promoveze. spectacolul trebuie sa fie in ambele sensuri. timisoara are acum, din nefericre, o echipa bunicica in b cu sanse la promovare, dar nu are spectacol in tribune, si o echipa in campionatul judetean, care are sustinerea unor suporteri. spun sustinerea unor suporteri pentru ca si cu cei 200 sau 300 de spectatori tot gol ar arata dan paltinisanu.

@ diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 16:43 )

Sanse sa promoveze? Asa va zice robu la sedinte? Si daca promoveaza ce? O sa se faca de kko in liga I.

@ diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 16:48 )

Aia 300 nu sunt oarecare. Sunt celebra commando viola. Cosmarul lui Robu, acest harry poter semipensionar. La el totul e vopsit, si alta e pe dinauntru. De la caracter, la fotbal si pana la par. Fake robu!!!

diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 17:24 )

eu nu sunt membra a vreunui partid, stai linistit. fac ceva pe robu si pe toata sleahta lui, chestie pe care tu nu o poti face cand vine vorba de adrian orza. am dreptate, nu-i asa? faza cu promovatul in divizia a e simpla. una dintre echipe se bate pentru liga I, cealalta mimeaza fotbalul in campionatul judetean. sa ma lasi si cu ce 300… suna de parca ar fi cei 300 de la termopile. sau dinamo. au au au au au. mai, mai, mai, mai. de fapt voi tineti nitel si cu dinamo? rusinica. am inteles ca inclusiv la meciul cu uta cativa din cei 300 au fost bucurosi ca nu a castigat acs poli. pai oameni suntem? susineeeeeee. toti nesimtiti ca tine pretind ca au descoperit codota la pruna in materie suportericeasca, dar nu e chiar asa.

Sotu' lu' diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 18:03 )

Treci fa in bucatarie si spala naiba vasele , hai urgent !

@Sotu' lu' diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 18:08 )

doar atata poti? vezi ca ti-am preparat o ciorba cu spitele bicicletei cu care ai fost la meciul lui asu. uite, cateva spite iti iasa prin trompa, betiv ordinar si nespalat. diseara, ca in fiecare seara, vei dormi in cotet, boule!

@Sotu'lu'diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 18:12 )

bey, nebune lase vase si hai la olim pia ca canta Adi MINUNE si Adi dela Vilcea! Las drek vase si casa si hai

Sotu'lu'diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 18:14 )

io nu servesk ciorbe dake nu e cu dorsh si prazz

@ diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 18:26 )

Mai ‘diana” da nu puteai sa iti iei un id de gen masculin? Sau esti sex nedefinit, ca robu? Ai un cap de nuca, daca ai senzatia a drukeria primeste ordine de la orza sau altii. Nu esti decat un papagal politic.

diana a spus: (septembrie 30th, 2012 at 18:36 )

papagal politic? asa ii spui tu unei femei? papagal. inseamna ca ma-ta e un porc, daca eu sunt papagal. dar ce esti tu daca mamicuta ta e un porc? o veverita cu rat, asta esti. si sa-i spui lui adi orza ca ti-ai facut datoria si in seara asta. cat despre robu, sa se duca in partea in care imi doresc sa plece orice politician. asta la vista veve cu rat de porc. oricum, din ultimele postari imi cam dau seama ce fel de indivizi submediocri o ard prin galeria asu. uhuhuuuuuuuuuu.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 19:15 )

Tot mai multe publicatii/televiziuni obscure cauta rivalitate cu noi. Lucrul acesta poate avea doua explicatii -1. interese politice – 2 dorinta ca printr-o rivalitate cu „echipa momentului dpdv al vizibilitatii” sa se redreseze si ei ca si audienta.

Luati exemplul de succes debanat,ro …. nu auzisem de ei nici din greseala, in ciuda faptului ca se lauda cu doi ani de activitate. Interesele politice colaborate cu dorinta lor de afirmare prin dispute cu noi, le-au adus un trafic in crestere mult mai mare fata de cresterea traficului pe publicatiile care relateaza in mod obiectiv de noi.

Ne-a sunat si Stelu Iordache sa ne invite la o emisiune, acum ne invita si tvt’89 …. problema care se pune este daca are rost sa le dam o mana de ajutor „involuntar” cum le-am dat celor de pe acest site.

Diana venind cu argumente de genul „am auzit eu de la cineva ca cei de la ASU au tinut cu UTA” …. nu o sa convingi pe nimeni. Pe suporterii Universitatii Politehnica nu-i intereseaza ce face ACS-ul. Noi avem grijile noastre legate de promovare si trecerea la un pas superior.

Putem spune ca prin reorganizarile din vara de la ACS si ASU Politehnica, ambele cluburi sunt la inceput de drum. Prima echipa e direct in B din primul an pe baza unui ajutor venit din partea federatiei, iar acea de-a doua pe baza intelegerii cu Universitatea Politehnica ce patroneaza in mod direct aceasta echipa. Argumentul diviziei B este foarte subtire, pentru ca cei din FRF se pot juca cum vor cu domnul primar. De exemplu in vara i-au promis loc de divizia B pe baza unei invitatii, pentru ca mai apoi sa-l faca sa-si indeparteze toti oamenii din jurul lui acceptandu-l doar cu Recasul. Si-au mai batut joc si ulterior sugerand ca e mai bine sa joace in alte culori sa nu se cheme Politehnica, etc. Eu am invatat sa nu ma incred in FRF….nu si domnul primar. FRF-ul poate la fel de bine sa invite o echipa(ASU Politehnica) sa evolueze intr-o divizie superioara (cum e divizia B), iar cum ACS-ul nu pare sa promoveze, daca FRF-ul are vreun interes sa-l submineze pe domnul primar, din vara Timisoara poate sa aibe doua echipe in divizia B, una denumita Politehnica Timisoara ce joaca in alb-violet si alta Poli Timisoara ce joaca in alb negru. Cum stadionul Dan Paltinisanu este unul public, oricine achita taxa de inchiriere stabilita prin hotararea Consiliului Judetean, poate sa evolueze pe stadionul mare. Sa vedeti atunci confuzie. 😉

Cosmin Bradu a spus: (septembrie 30th, 2012 at 19:44 )

Domnule Cristi Brancovan,

sunt in asentiment cu multe lucruri pe care le insiri si le-ai mai spus in acest loc. Iar daca cu unele nu am fost de acord, le-am respectat. Dar de aici pana la a lasa de inteles ca acest site isi castiga notorietatea pe spatele tau si al echipei ASU Politehnica Timisoara, e cale destul de lunga. Daca as vrea sa ma justific in fata ta, te-as invita sa-ti prezint unele cifre legate de evolutia acestui site, dar nu fac acest lucru pentru ca nu asta e scopul meu. Faptul ca suntem pe piata de doi ani, ar trebui sa insemne ceva. Vad ca ai o buna intelegere a lucrurilor. De asta iti spun ca ar trebui apreciata o initiativa privata, oricare ar fi ea, prin care unii oameni fac ceva, in cazul nostru un site. Nu ne laudam cu doi ani de activitate, ci ne felicitam pentru acesti doi ani, pentru ca acest site presupune si cheltuieli, iar in ziua de azi cred ca intelegi ce inseamna o investitie. Spui ca nu ai auzit de noi nici din greseala. Niciun cititor de-al nostru nu a auzit de noi pana sa ne citeasca. E firesc, nu-i asa? Site-ul asta a plecat de la zero, daca intelegi ce vreau sa spun prin asta.
Ai tot insinuat ca suntem oficiosul unui partid. Iti marturisesc ca te-ai inselat amarnic si ca esti dezinformat. Sau poate dezinformezi cu buna stiinta. E problema ta. Vreau insa sa te rog un lucru: sa faci asemenea afirmatii cand ai certitudinea faptelor invocate. Eu iti marturisesc doar ca in spatele acestui site se afla un grup de oameni care incearca sa faca un produs cat mai bun. Da, am scris despre ASU Politehnica si suporterii sai si vom mai scrie, atata vreme cat vorbim despre un fenomen. Ramane la aprecierea noastra, a celor care facem acest site daca scriem sau nu despre un anumit subiect. Sper ca vei ramane si pe mai departe unul din cititorii acestui site. Asa cum iti spuneam in debutul mesajului, sunt de multe ori de acord cu opiniile tale. Iar daca nu sunt de acord cu ele, ti le respect.

Paul Marius a spus: (septembrie 30th, 2012 at 20:08 )

Care relateaza in mod obiectiv de voi,adica de bine.(poate nu a inteles toata lumea ce ai vrut sa spui)

cristi a spus: (septembrie 30th, 2012 at 20:19 )

nimic nou sub soare, au mai facut si altii treaba asta. poate nu din aceleasi ratiuni, dar au pedalat si ei pentru echipa lor de suflet.

http://liga2.prosport.ro/special/suporteri/eco-hooligans-fanii-merg-cu-bicicletele-la-snagov-4785749

http://www.evz.ro/detalii/stiri/fanii-petrolului-pe-biciclete-la-snagov-864342.html

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 20:21 )

De pe spatele meu nu aveti cum sa va faceti notorietate pentru ca eu nu reprezint nimic. Nu am pomenit niciunde de mine ci de „noi” – starea de spirit numita ASU Politehnica si suporterii pe care site-ul ii ataca din aprilie 2012. Scandalul insa este insa o reteta de succes. Inceputul insa s-a bazat pe o rautate dar s-a dovedit o chestie de succes.

Cei de la Europa Nova au recunoscut rationamentul. Sa fiti sanatosi toti si sa va creasca audienta/traficul pentru ca, dupa cum se vede si echipei de liga a 5a ii creste numarul de simpatizanti.

Eu nu-mi doresc sa publicati aici ceva legat de meciul Giarmata Vii – ASU Politehnica Timisoara, de fapt nu m-as supara nici daca ne-ati ignora total, tot ce-mi doresc de la acest site este sa implementeze sistemul de comentarii integrat prin Facebook. E o treaba de 5 minute. Imi pari un tip transparent si tocmai de aceea nu te-am acuzat ca te-ai ascunde in spatele rautatilor publicate sub pseudonimul Alex Nestor si sunt convins ca nu te-ar deranja cu nimic o munca in plus de 5 minute, pe langa munca de doi ani.

Despre acest site am inceput sa aud din momentul in care ati inceput sa ne atacati si in sinea mea cam stiu din partea cui din redactie vin toate astea….dar na, cu toate astea lucrurile merg mai departe. Oricum, am mai scris si pe site si pe privat… demonstrati ca exista un angajat/colaborator pe numele din buletin Alex Nestor in fara unei fete/copil/batran (ca sa nu credeti ca cineva s-ar deda la golanii ulterior) care sa vina in numele nostru, iar eu o sa-mi cer scuze de cate ori vreti voi in cazul in care v-am afectat cu ceva reputatia site-ului.

Paul Marius eu nu am citit rautati de genul celor scrise aici si pe banatsport,ro pe agenda,ro prosport,ro gsp,ro opiniatimisoarei,ro tmpress,ro etc …… nici chiar pe romanianultras,net

Cosmin Bradu a spus: (septembrie 30th, 2012 at 20:38 )

Crisiti Brancovan,

acest site deranjeaza in egala masura pe mai multa lume. Si cei de la ACS s-au simtit extrem de deranjati, de mai multe ori, de cele aparute pe acest site. Te-as ruga insa sa-mi spui in ce material sau materiale aparute pe http://www.debanat.ro au aparut rautati legate de galeria Politehnicii. Faptul ca unii comenteaza altfel decat crezi tu ca ar trebui sa comenteze, nu inseamna ca redactorii de aici scriu rau intentionat. Comentariile sunt facute din afara. Vrei sa ai mai multe certitudini, din cate vad. Ok, te inteleg, dar iti marturisesc ca nu vrem sa ajungem sa scriem cu procesul verbal de contraventie in fata. Nici noi, dar nici cititorii nostri. Jos palaria pentru tine, tu fiind unul dintre putinii cititori care isi declina identitatea, chestie pe care nu o fac toti care citesc http://www.debanat.ro. Iti mai marturisesc ca ai mult prera multe banuieli legate de acest site si de oamenii care muncesc acolo. Nu as spune nimic daca as sti ca cineva din redactie, macar o persoana, ar avea ceva de reprosat celor din galerie. Crede-ma, te inseli amarnic cand faci anumite interpretari.

Cu mult respect,
Cosmin Bradu

@cosmin bradu a spus: (septembrie 30th, 2012 at 20:47 )

‘Suntem pe piata de 2 ani”. Ma faci sa rad. In afara de sponsorizari politice, mai da cineva bani de publicitate catre debanat? Hai sa nu ne prostim aiurea.

@ "diana' a spus: (septembrie 30th, 2012 at 20:52 )

Te dai de gol pomenind pe orza la fiecare postare. Nu are nicio treaba orza cu ce facem noi la asu. Esti doar un postac politic.

dan radosav a spus: (septembrie 30th, 2012 at 21:33 )

@Cristi Brancovan – m-ati dezamagit, stimate domn. Credeam ca am cu cine comunica, dar… dinspre dumneavoastra nu vine decat vrajeala ieftina. Adios, maestre! Nu te mai strofoca, pentru ca nu o sa-mi cresc rating-ul cu tine. Raman acolo un de sunt, iar dumneavoastra … ramaneti unde vreti… oricum nu pe unul din scaunele de la TVT89. Oricum, m-ati incitat sa vorbesc mai mult despre acest subiect, si anume despre cine sunt profetii care conduc galeria lui Poli si cat bine fac ei fotbalului timisorean. Acum m-am prins ca noi, jurnalistii, nu prea avem voie sa vorbim despre echipele noastre de fotbal, ci despre majestatile voastre, sefii de galerii. Mi-e lehamite, zau. Am incheiat definitiv corespondeta cu dumneavoastra.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 30th, 2012 at 22:19 )

Domnule Radosav postarea dumneavoastra e doar o justificare pentru o atitudine legata de subiectul ASU Politehnica, asupra caruia am dedus inca din prima postare ca aveti o idee preconceputa. Citez din dvs:

„Domnilor care sunteti “supralicitati” drept lideri de opinie ai “galeriilor alb-violete” poate va dezbracati de interesele personale sau de grup, dar care nu au nimic in comun cu fenomenul fotbalistic timisorean, darmite ceva in comun cu Poli (oricare ar fi aceasta echipa), ”

Cu o astfel de abordare doriti dumneavoastra dialog? O seara buna.

scolaru' intarziat a spus: (septembrie 30th, 2012 at 22:53 )

Să trăiască domnu Bradu că dînsu o replicat
Vrea să spună că ăst sait,îi un sait adevărat
Are chiar şi nişte cifre dar asta nu-i treaba lui
Aşa că voi „criticanţi” mai puneţ-vă pofta-n cui
Te uiţ aşa păsta zîua,la diverse comentarii
Dă găsaşti vreo unu,doua la o temă oaricari
Asta pîna ajungi la Poli,ca-tunci saitu-i numa foc
Dînsu zîce că îi stiinţa şi nu-i nicidăcum noroc
Mai dă dansu-o dezminţire că nu-i membru dă partid
Nu-i ca pomu ăl dă iarnă cumperi brad da îi molid
Aşa că noi nepătimaşii putem dormi mai linistiti
Somnu nostru ni-l veghează deontologi neprihaniţi
Ăia membri dă partid îi găseşti prin Belarus
Să trăiască saitu ăsta să ajungă tăt mai sus

RASU' PLANSU" a spus: (septembrie 30th, 2012 at 23:05 )

Acest D D D timisorean(Cr.Brancovan) in special, dar si diferiti „drukeristi”, vor sa convinga pe toata lumea ca ei, vezi doamne nu sufera si nu accepta pe ACS POLI, pe motiv ca e „chestie” politica, dar vorba astuia cu poezia, sunt n articole cu USL,PDL,candidati,consilieri,etc,etc si nici un postac,sau rar unu – doi, dar cum apare ceva de POLI explodeaza site-ul! Vezi doamne, postacii politici au tema fixa POLI, partidele politice si aliantele nu se gandesc, zi si noapte, decat la POLI,toate ONG-urile locale nu le mai pasa nimic, decat de POLI. Oare chiar are dreptate Domnul D D D timisorean?

@ dan radosav a spus: (octombrie 1st, 2012 at 01:02 )

Va luati spor, postand pro acs?:) cat de jos ajung unii jurnalisti in Romania de azi 🙂

silviu a spus: (ianuarie 28th, 2014 at 23:12 )

@Dan Radosav asa ca un neutru ce sunt in toata disputa asta …nu pot sa nu remarc ca sunteti unul din papagalii de care vorbiti !
Nu va suparati ,ce mancati ? aaa cred ca stiu ….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Start campanie de admitere la UPT

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Top