Suporterii lui ACS Poli vor primi instiintari prin SMS

Primarul Nicolae Robu începe săptămâna cu un nou apel către suporterii lui ACS Poli. Foarte preocupat de organizarea unei galerii adevărate a echipei, puțin după miezul nopții, el le-a lăsat suporterilor interesați un mesaj pe Facebook, cerându-le numerele de telefon, pentru ca aceștia să primească „înștiințări prin sms”.

Vineri după-amiază, Nicolae Robu a tras linie după sondajul inițiat pe tema înființării unei galerii pentru ACS Poli și i-a invitat la primărie pe cei care și-au exprimat dorința de a face parte din aceasta, ca lideri sau simpli membri. La întâlnirea de sâmbătă de la prânz au venit șase tineri, care au susținut că reprezintă alte câteva zeci și cărora primarul le-a vorbit despre fotbal, atașament și implicare în fenomen.

După o zi de tăcere, Nicolae Robu a revenit la acest subiect, la doar câteva minute după miezul nopții de duminică spre luni. „Adresez celor 113 iubitori de Poli care şi-au exprimat, pe cele 3 conturi Facebook ale mele, disponibilitatea de a face parte din noua galerie Poli, rugămintea să-mi comunice, printr-un mesaj, nr. de telefon, pt. a-i include în lista de membri ai galeriei cărora Clubul le va trimite diverse înştiinţări prin sms”, a notat primarul.

Unul dintre prietenii virtuali ai edilului îi scrie totuși acestuia, drept răspuns la una dintre postările legate de sondajul despre suporteri, că „o galerie se va forma în timp, după ceva mai multe meciuri ale acestei echipe. Pe de altă parte, pentru a evita implicarea politicului în acest subiect, poate ar fi bine să delegați una sau mai multe persoane neutre (politic) și apropiate fenomenului, care să se ocupe de club în continuare”.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

acs poli e usl + robu a spus: (septembrie 10th, 2012 at 09:19 )

e inca o dovada ca robu face ce vor muschiuletii lui cu banul public, in cazul asta la echipa de fotbal. cainii latra, caravana trece, este mesajul celor care au tupeul sa aiba puncte de vedere despre acs poli. cel mai grav e atunci cand nu esti de acord cu ideile. intr-un stil pur comunist, robu ataca fara vreun resentiment intr-un mod extrem de agresiv pe cel care nu e de acord cu el. banul public este pentru acest comunist ca si cand ar fi al lui, nu al timisorenilor.

EU-GENIU a spus: (septembrie 10th, 2012 at 09:53 )

Robu este un tip care bate câmpii la fiecare deschidere de gură, în ciuda faptului că este cadru didactic. O galerie – dacă acest primar nu știe – ia naștere din simpatie pentru o anumită echipă. Respectiva echipă, în cazul de față ACS POLI, trebuie să ofere ceva în fața viitorilor simpatizanți. O galerie nu se cumpără și nici nu se cerșește. galeria simte sufletește, se atașează de gruparea care le oferă spectacol. O galerie care a cucerit trofeul FAIR-PLAY în mai multe rânduri a fost cea de prin anii 1973 – 1975… Stdenții de atunci își amitesc perfect. și nimeni nu-i plătea pentru sentimentele lor, iar primarul nu le dădea mesaje. Acțiunea se făcea din proprie inițiativă. Robu ar trebui să se ocupe dealte probleme vitale pentru infrastructura fotbaluli din Timișoara. Robu știe cu ce autbuz s-au deplasat juniorii la Lugoj!? marele manager Călin Rosenblum știe sau cunoaște starea tehnică a acelui sicriu pe roți? Vai de capul vostru.

sluga lu robu a spus: (septembrie 10th, 2012 at 09:59 )

mi-a spus sefu sa va fac pe amandoi basisti, ca asa e ordinul de partid la noi. cine critica orice face dmnul robu este basist.

Cristi Brancovan a spus: (septembrie 10th, 2012 at 12:08 )

„acs poli e usl + robu” si mie mi-a parut extrem de agresiv de aceasta data. Eu doar i-am sugerat ca a avea galerie e cam ultima problema a ACS-ului. Trebuie sa inteleaga faptul ca acest proiect este unul public si poate sa-si dea cu parerea oricine despre el, fie ca e iubitor de fotbal, fie simplu cetatean al acestui oras.

@Cristi Brancovan a spus: (septembrie 10th, 2012 at 12:17 )

daca pana acum il credeam oarecum nevinovat ca nu se pricepe, de aceasta data m-a facut sa-mi schimb putin parerea despre el. acest primar stie foarte bine ce face. si atunci cand da impresia ca incurca din nestire borcanele, dar si cand jigneste. stie sa jigneasca. e pe model pnl, la nivel national, judetean si local. nu esti de acord cu opinile lor, esti luat in vizor si terfelit, fac din tine ultimul om. e cea mai comunista procedura cu putinta. robu, impreuna cu camarila lui de postaci, sunt prezenti peste tot unde cineva trebuie jignit. am scapat de un prieten al tiganilor, dar am dat de un comunist ordinar, apropo de primarii timisoarei.

timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 17:13 )

In ce hal a a juns orasul asta cotropit de olteni si moldoveni.

Adica am facut sluj pentru o echipa adusa de Toni Dobos de la Bragadiru dar sabotam cu toate fortele noastre efortul Primarului Timisoarei, un polist adevarat, de a construi ceva.

Cine impanzit orasul cu acele mesaje-grafitti? Garantez ca e un oltean sau un moldovean pripasit prin urbea noastra.
Unde este Spiritul Timisoarei?

timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 17:15 )

Domnule Robu, opreste orice efort de a readuce performanta fotbalistica in Timisoara. Lasa-i pe stelistii si dinamovistii slugarnici din oras sa se bucure de fotbal la televizor.

timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 17:17 )

Timisoreni, aveti incredere, va duce Cristi Brancovan in UCL.

@timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 18:07 )

:)) UCL putin spus v-a fi castigatoarea UCL dupa ce luam campionatul in liga 5-a , ce dracu tot aveti mai cu Robu , omu se strofoaca din toate incheieturile sa faca o echipa competitiva si voi tot injurati la el , poate era mai bun Ex-ul primar care l-a durut in palarie de poli

@timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 18:09 )

esti doar un imbecil retard care ii face o felatie lui robu. comportamentul lui este de doua parale tocmai din pricin a unor nimicuri ca tine care il pupa in poponet in fiecare zi. daca nu stiai, banatean imputit, suporterii lui asu sunt in cea mai mare parte banateni. asa ca, sa o iau in ceva pe javra aia care te-a fatat daca mai dai asemenea mesaje ordinare ca ea. adevaratii timisoreni au prestanta, imbecilule, nu se preteaza la mizerii ca tine sau seful tau shizofrenic care acum conduce orasul.
jura-te pe tarfa de ma-ta ca ea sau betivul de taica-tu nu sunt olteni sau moldoveni. ai curajul? nu prea cred. ca te-a fatat aici, asta nu inseamna ca esti timisorean, nesimtitule.

@@timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 18:11 )

nu sunt fanul niciunuia dintre robu si ciuhandu, dar ar fi frumos sa nu mai dezinformati lumea cu atata tupeu. si ciuhandu, daca o luam asa, a dat 12 milioane de euro echipei. dar nu a dat el, cum nu da nici robu. am dat noi timisorenii. problema e ca robu se comporta cu echipa de parca ar fi a lui ma-sa, ceea ce nu e normal. dar ce asteptari sa ai de la un comunist vopsit in haine liberale.

@@timisorean al doilea a spus: (septembrie 10th, 2012 at 19:43 )

iata nivelul drukeriei, cu Brancovan purtator de cuvant ! cine-l citeste isi da seama de „nivelul cultural”, cat si de „nivelul civic” al MARILOR EROI DE LA DRUKERIA ! E TIPIC! II REPREZINTA INTRU TOTUL!

@@timisorean al doilea a spus: (septembrie 10th, 2012 at 19:45 )

si unii se mai mira ca la handbal nu mai au ce cauta,la baschet si-au luat talpasita, iar la rugby, dupa o incercare penibila , nici nu vor mai calca vreodata!

@@timisorean a spus: (septembrie 10th, 2012 at 20:42 )

gherila de postaci liberali iese din nou la suprafata. daca tot il muscati pe baiatul asta de fund, macar fiti barbati si spuneti cine sunteti.

baiatu asta a spus: (septembrie 10th, 2012 at 22:05 )

baiatu asta se musca el singur de fund, nimeni altcineva

Ranjilla a spus: (septembrie 11th, 2012 at 00:49 )

Suporteri lu ASU ? :))) Ma faceti sa rad :))) … Ati mers la Budint sa va bateti cu satenii :)) Foarte tare…Cultura zero barat + o gramada de alcoolisti. Oricum tineti cu cine vreti voi . Cum ziceam Drukeria nu e Poli !

nunu tamas a spus: (decembrie 29th, 2012 at 13:18 )

Banateii imputiti…din Banatia !!! (libera si independenta fata de Romania,, desigur). Jigodiilor…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Top