Viitorul suna bine la ACS Poli, dar este ignorat de conducerea clubului

ACS Poli stă extrem de bine la capitolul conducători. Nu la fel de bine stă şi când vine vorba despre personalul clubului care ar trebui să aibă grijă de creşterea copiilor şi juniorilor. Mai ales că vorbim despre copiii timişorenilor. Iar cum ACS Poli trăieşte exclusiv din bani publici veniţi din partea Consiliului Local Timişoara şi Consiliului Judeţean Timiş, juniorii clubului ar trebui să beneficieze de o atenţie sporită.

 

Conducerea clubului timişorean a tăiat din organigrama lui ACS Poli două posturi extrem de importante pentru centrul de copii şi juniori. Este vorba despre postul de antrenor cu portarii şi cel de preparator fizic.  Şcoala de fotbal a Timişoarei a avut cele mai bune rezultate în ultimii ani, cu cheltuieli minime. La baza rezultatelor excelente obţinute de juniorii lui Poli Timişoara au stat în primul rând părinţii micuţilor timişoreni, care au suportat cele mai mari cheltuieli. Că a fost vorba despre bani pentru echipamente sau deplasări, părinţii nu au stat pe gânduri şi au băgat adânc mâna în buzunar pentru a scoate banii necesari. Cu Marian Iancu investitor, singura bucurie a constat în asigurarea personalului specializat. Grupele de juniori nu au dus lipsă de antrenori foarte talentaţi, preparator fizic sau antrenor cu portarii. În prezent, nici măcar aceste minime condiţii nu mai sunt asigurate de actuala conducere a clubului susţinut în proporţie de sută la sută de banii timişorenilor şi timişenilor. Trecem peste faptul că antrenorii de la centrul de copii şi juniori condus de Viorel Vişan prestează de mai bine de jumătate de an fără să fi încasat vreun leu. Ultimele decizii luate de stufoasa conducere a ACS Poli afectează în mod direct felul în care vor creşte în valoare juniorii. Petru Ţurcaş este ultimul antrenor cu portarii care s-a ocupat de juniorii de la ACS Poli. Conform deciziei conducerii, cele două posturi nu mai fac parte din organigrama clubului. În ultimii ani, Poli a câştigat titluri de campioană la diferite categorii de juniori şi a propus o serie de juniori extrem de talentaţi naţionalelor de juniori. Unii dintre ei au făcut inclusiv pasul spre echipa mare, Dobricean, Fuchs, Artean, Belu-Iordache, Dăruială, Dorinel Rotariu sau Velici fiind doar câteva exemple.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

39 comentarii pentru acest articol

deBanat.ro a spus: (septembrie 5th, 2012 at 14:09 )

da, stim deja, Druckeria e de vina.

sa se stie a spus: (septembrie 5th, 2012 at 14:53 )

rezultatele s-au obtinut cat a fost drukeria! acum ca drukeria a plecat, au plecat si posturile! va invit insa sa vedeti ce juniori are ASU Poli ! va spun numai doi si cand veti auzi veti cadea pe spate,sau pe burta,sau in freza ! tineti minte caci veti mai auzi aceste doua nume:Rotariu si Vlaicu!

un fost polist a spus: (septembrie 5th, 2012 at 14:55 )

pai e normal sa desfiinteze anumite posturi…pt ca au fost bagati prea multi in conducere…cu…sau fara rost…si pe niste criterii f interesante…care vor iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu…toate la timpul lor….

grandisimo a spus: (septembrie 5th, 2012 at 14:58 )

daca se dorea constituirea unui club serios al timisorenilor pentru timisoreni, atunci era obligatoriu ca proiectul sa plece de la talpa, adica de la copii si juniori. aici se vede de fapt subrezimea proiectului si ca robu si bojin arunca pe geam milioane de euro in fiecare an. si doar pentru a-i satisface pofta lui robu. asistam de fapt, atunci cand vorbim de cei doi, la o relatie antonescu/ponta, dar la scara redusa. rau a ajuns orasul asta.

un fost polist a spus: (septembrie 5th, 2012 at 15:03 )

si mai un lucru…de ce sa-i intereseze viitorul cand mandatul lor e maxim 4 ani???????????????? ca doar e politizat totul…bate fierul cat e cald!!!

dodo a spus: (septembrie 5th, 2012 at 15:13 )

pai isi permit sa ignore tineretul ca doar o sa intre pe teren bungau, reosenblum, robu, bojin etc. poate si jackie ionescu, daca se pregateste putin.

@dodo a spus: (septembrie 5th, 2012 at 15:26 )

astia vor juca la ASU Poli, ca aia e echipa cea mai curata,cea mai alba si cea mai pura(cu R)!

@@dodo a spus: (septembrie 5th, 2012 at 15:31 )

pana una alta astia sunt platiti din banii timisorenilor nu de asu poli timisoara. pana la urma ma doare in basca pentru cine vor juca astia, dar dureros e ca copiii timisorenilor sunt tratati cu nesimtire de niste functionari publici. poate ca parintii ar trebui sa ia atitudine si sa le ceara socoteala celor responsabili ca doar vorbim de banii lor. sa-si faca robu si ai lui echipa, atunci sa faca asa ceva. pana atunci sa nu uyite ca asta e echipa orasului nu a lui.

ultraviola a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:04 )

pentru domnul dodo,
bine ca a tratat bine pe „copiii timisorenilor” „domnu’ ” Iancu. Pana una-alta Poli este in liga a II-a si daca ne ajuta Dumnezeu la anul intram in liga I-a si jucam iarasi in fotbalul mare. Cu tot respectul pentru echipa ASU Poli (care de altfel a fost pusa la „dispozitia” suporterilor tot de Robu, asta pe care il injura „adevaratii” polisti) dar sansele ei reale de promovare in liga I-a sunt inexistente. Din pragmatism macar si trebuie sa incurajam echipa ASC Poli ca fiind dealtfel cea mai curata Poli din ultimii zece ani. Bineinteles ca putem sustine ambele echipe insa aceia care dezbina si urasc sincer una dintre ele nu au nimic in comun cu fotbalul si cu spiritul acestui oras, altadata pur. Hai Poli!

Hydra a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:07 )

POLI e numai una…

Hydra a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:08 )

POLI e numai una

drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:11 )

politrucilor! drukeri plini de ura politica!.. clubul asta format asa.. in doua luni a facut egal cu uta, uta pe care poli nu abatut-o nici sezonul tercut cand avea jucatori ca sepsi, goga, scutaru, axente, patras, curtean, sandu, patras, etc..
a trecut ddoar 2 luni.. o sa vedeti ca si entrul de copii si juniori va fi pus la punct… dar probabil si atunci veti gasi un alt motiv sa dusmaniti clubul!
cum sa dusmanesti clubul acesta atat de mult, nici aradenii nu dusmanesc timisoara asa de mult cum o dusmanesc acesti drukeri politizati!

1921 a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:22 )

Pana una-alta pe http://www.druckeria.ro au aparut mai multe materiale despre ACS Poli decat pe orice ziar de sport, asa ca pe bune, mai schimba discursul ca esti deja hilar.

CFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCF a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:26 )

Mai lasati CAN-CAN-urile ca ne asteapta CFR CLUJ la COTITURA! Pe astia i-am avut prea mult timp clienti si acum vor SA NE-O TRAGA, sa SE RAZBUNE !!!!!!!!!

CFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCF a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:26 )

Pe ei pe MAMA LOR, sa le aratam CA EXISTAM!

CFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCF a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:27 )

Sa vedem ce poate LIGA CAMPIONILOR !!!!!?????!!!!!

CFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCFRCLUJCF a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:29 )

CORECT – dumineca la ICTAR-BUDINT, dar SAMBATA LA CLUJ, sa le TESTAM ACHIZITIILE!

@drukeria-membriidepartid a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:39 )

tot de la sediul pnl scri. ba da insistent mai esti. le doresc copiilor tai sa aiba soarta celor de la poli. asa sa-i ajute Dumnezeu. ma gandesc ca nu o iei ca pe un blestem urarea asta, ca dora iti place ce se intampla.

1921 a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:40 )

Si ca sa lamurim putin si cu obsesia din nick-ul tau.
Arata-ne o pozitie oficiala a Druckeriei in care sa fie cea mai mica urma de partizanat politic. Uite, te ajut cu un comunicat din 1 iunie, deci inainte de alegeri, la „cald”,

„Comunicat Asociatia Suporterilor Timisoreni Druckeria.
Posted by admin
Comunicat Asociatia Suporterilor Timisoreni Druckeria.:

Chiar dacă la Timișoara cuvântul de ordine este – “dezamăgire”, ne vedem nevoiți să facem niște precizări, în calitate de suporteri.
Nu ne rămâne decât să felicităm sincer echipa și staful tehnic pentru devotamentul de care au dat dovadă, dar și pentru tăria de caracter pe care au avut-o în condițiile mai mult decât vitrege din acest campionat. Ei și-au făcut datoria, motiv pentru care le suntem recunoscători.

Temerile noastre s-au adeverit, din păcate. Druckeria a încercat în repetate rânduri (a și reușit de câteva ori) să-i pună față în față pe reprezentanții conducerii clubului și pe cei ai autorităților locale abilitate, în vederea soluționării problemelor cu care se confruntă Poli. În afară însă de acuze reciproce interminabile și promisiuni deșarte, nu am auzit nimic. Trăgând o linie, putem concluziona că nu s-a făcut mai nimic pentru salvarea echipei Politehnica Timișoara, care, deși promovată fotbalistic în prima ligă, nu poate evolua acolo din cauza unor probleme de ordin extrasportiv.

Mai toată lumea a tăcut mișelește, cu câteva excepții, așteptând să vadă ce se va întâmpla. Neimplicarea, pasivitatea și dezinteresul au dus la o capitulare necondiționată și injustă. Și iată, s-a întâmplat ca o (încă) o generație talentată, formată în majoritatea cazurilor din jucători autohtoni, bănățeni, așa cum ne-am dorit mereu, să ne plece de sub nas. În loc să se fi păstrat acest lot, care putea face față cu brio în prima ligă, s-a decis lăsarea lui de izbeliște, ca să se înfrupte iarăși niște pseudogranzi cu roadele muncii noastre.
Corect și civilizat ar fi ca reprezentanții conducerii clubului să admită că nu mai vor sau un mai pot să continue la Timișoara, să ne strângem mâna și să ne luăm adio, pentru că așa nu se mai poate. Le mulțumim cordial pentru performanțele obținute în anii precedenți, le suntem recunoscători pentru investițiile făcute, dar Poli trebuie să meargă înainte, iar în condițiile actuale nu are cum s-o facă. Vă cerem, în numele istoriei și pasiunii noastre, eliberați-o pe Poli și redați-ne înapoi măcar speranța că în viitorul apropiat va fi mai bine. Este clar pentru toată lumea că o epocă fotbalistică a apus la Timișoara. Cu bune, cu rele, a venit timpul despărțirii. Nu avem pretenția că suntem perfecți, dar nici dumneavoastră nu sunteți. Ne-am săturat să bâjbâim prin incertitudine, prin labirinturile promisiunilor neonorate, prin duplicitatea declarațiilor și prin neconcordanțele dintre vorbe și fapte.
Avem o singură pretenție – ca palmaresul, așa modest cum e, să fie cedat Institutului Politehnic, și implicit orașului și suporterilor timișoreni.”

Unde-i politica?

@1921 a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:50 )

Ai dreptate, idiotul asta are o placa pe care o tot repeta la nesfarsit, probabil e un frustrat si un nesatisfacut

@1921 a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:52 )

Ai dreptate, persoana asta frustrata si nesatisfacuta are o placa pe care o tot repeta.
Oricum are discernamantul diminuat, nu merita luata in seama.

papaiani a spus: (septembrie 5th, 2012 at 16:52 )

cei din pnl provoaca astfel de discutii inutile. fiecare are dreptul sa tina cu cine doreste. dar ei, dupa modelul comunist, cred ca daca nu esti cu ei e musai sa fi impotriva lor. sa traiasca acs-ul din recas, unii vor merge chiar sa sustina acest club, dar mai terminati cu jignirile.

UNDE-I POLITICA!!!!! a spus: (septembrie 5th, 2012 at 18:19 )

Ce intrebare idioata! Ne crezi in filmele cu prosti, ca ne vom pierde in fata unei intrebari care se vrea – INCUIETOARE! Explica COINCIDENTA si POTRIVEALA: de ce drukeria , care habar n-avea ca exista o echipa ASU Poli in municipal si care a promovat, nu numai ca afla de ea, DAR SE DECLARA MARII EI IUBITORI, exact la cateva minute dupa ce „MARELE POLIST” Orza, declara ca Poli a lui Iancu e un compromis si o Poli mai curata E TOCMAI ACEASTA ASU POLI? Unde mai pui promovarile INTAMPLATOARE a unor lideri din drukeria in partidul taranist(sau al taranilor…), iar a altora le LOCURI ELIGIBILE, PE LISTA DE CONSILIERI !?!?! Asa potriveli nu avea nici Nostradamus!!!!

UNDE-I POLITICA!!!!! a spus: (septembrie 5th, 2012 at 18:24 )

pt. toti „partizanii” cu nume de artisti ! Daca e sa fim sinceri ADEVARATA POLI, care „a ramas in viata” si dupa venirea Daciei Pitesti si dupa plecarea lui Zambon, ba chiar si dupa venirea lui Iancu este aceea Poli 2002(cu Nova Draghici antrenor) si care exista si acum in municipal !!!!! Aceasta ASU Poli a fost infiintata acum DOI ANI ! In rest , FIECARE SA SUSTINA PE CARE POLI VREA MUSCHIUL LUI ! Dar minciunile astea penibile, din lipsa de cohones, ce rost au?!? Orza nu a stiut sa piarda, desi a pierdut din vina lui. Iar astia din drukeria, simpatizantii lui, sau zicetile cum vreti voi, nu sunt barbati, ca mint !

@UNDE-I POLITICA!!!!! a spus: (septembrie 5th, 2012 at 18:53 )

da, asa e, dar plotica fac toti. si taranisti, si pedelisti, la fel ca si liberalii. nicio diferenta. sa nu uitam insa ca subiectul e altul. eu nu sunt de acord ca primaria sa arunce cu banii publici in halul asta iar copiii din timisoara sa fie tratatio ca niste sclavi. asta e problema, dincolo de politica.

Pop a spus: (septembrie 5th, 2012 at 20:13 )

Sa plece „mortu”. de Ionescu si Bungau si sa vina suflu tanar gen Turcas sau preparator fizic,care doresc sa lucreze,nu expiratii astia doi.Prosta alegere cu cei doi!!!!

sugatOrza a spus: (septembrie 5th, 2012 at 21:55 )

Incerc sa inteleg de unde poate exista atata ura si dezbinare in capetele unora. In mod pragmatic echipa din Liga a II-a are sansele cele mai mari sa ne bucure dpdv al performantei si sa evolueze sezonul urmator in liga I-a. Toata stima pentru ASu Poli insa acolo se joaca fotbal de distractie. Mizeriile ordinare lansate chiar si de unii de aici pe forum cum ca ACS Poli nu ar fi Poli ci Recas etc… ma face sa cred ca respectivii sunt fie mitici, fie clujeni fiindca un timisorean adevarat nu poate fi atat de batut in cap. Sau daca chiar este timisorean atunnci sa imi explice de ce a tinut, scandat, plans si ras pentru Bragadiru -AEK etc… Aia a fost Poli bazandu-ne pe aceeasi logica dementa?

mincinOrza a spus: (septembrie 5th, 2012 at 22:19 )

In curand Ponta – seful si stapanul lui Robu – va fi shimbat de pesedisti. Oare noul sef de la bucuresti o sa mai vrea echipa la Timisoara? Poate o sa zica ca e mai simplu sa inchiriezi niste autocare decat sa te bazezi pe fraierii ce merg la meci la o anume Poli USL .

EU-GENIU a spus: (septembrie 5th, 2012 at 22:47 )

Subiectul era despre juniori… articolul este bun. Rosenblum și ceilațiticăloși din conducerea clubului – cu abrobarea li Robu – fac ce vreau în ”construcția echipei!” Mai nou, ca trba să meargă excelent, MARELE JIDAN, a făcut un transfer de senzație, evident, pe banii noștri: l-a adus pe bani pe Gherasim, ca portar. Acesta este odrasla fostului portar de la Steaua, care, cică a studiat prin Anglia, iar acum, să mănânce și el o pâine (din banii contribuabilior) Rosenblumb este generos – nevoie mare – iar juniorii de la centru primesc dar 180 de lei. Cu banii aceștia mai bine și-ar cumpăra el …. Ce să înțelegem care este sfârâiala, cu dom manager?! Cu siguranșă va veni și ziua scadenței pentru că noi nu uităm că Jidanul suge la două oi. Este mare director la LPS și ditamai boss-ul la ACS POLI, în ambele instituții salariile le ia din bani publici.

genu a spus: (septembrie 5th, 2012 at 22:57 )

oare domnul robu stie ca a pus lupul la oi…..rosemblum ia dreptul de la oricine

Mio tn a spus: (septembrie 6th, 2012 at 02:33 )

Jesus!!!!!!!!!!

Mio tn a spus: (septembrie 6th, 2012 at 02:44 )

Orza vs. Robu!!!!!!!!!!Politica in galerie!Iuresssssssss!Cand politica intra in galerie,druckerie!Sustinem orice echipa din TIMISOARA!Adio,va spun ADIO!Am sustinut Dacia Pitesti,Aek,POLI A MURIT!Sa va futeti cat vreti,ASTA NU ESTE TIMISOARA!Bah Orza esti pe pastile?Robule?Te droghezi?NE rupem?AICEA ESTE TIMISOARA,BANATUL,sa va…..Iubesc!

Mio tn a spus: (septembrie 6th, 2012 at 02:50 )

1995!!!!!!!

Mio tn a spus: (septembrie 6th, 2012 at 02:52 )

Adio!!!!

nae catavencu a spus: (septembrie 6th, 2012 at 09:37 )

,,jidanul,,tot jidan veti mai auzi de marile lui,,realizari,,..stati putin ca e doar la anceput.

PCR-istul Revolutionar de...TIMISOARA a spus: (septembrie 6th, 2012 at 09:48 )

Astia suntem noi „MARII REVOLUTIONARI DIN TIMISOARA!!! Rosenblum e director la Lic.Banatul, dar nu da jucatori la POLI,ii da la Buzias si la Baia Mare! Baban – „MARELE POLIST” nu da jucatori la POLI ii da la stelemeaua lu JIJI ! Pe astia nu-i vedeti? „MAILE GLORII ALE LUI POLI” !

viola a spus: (septembrie 6th, 2012 at 17:05 )

De ce pe vremea lui Iancu cei din primarie nu au putut face un ONG ca acuma unde se puteau cheltui banii dupa bunul placal fostei conduceri?Si apropo de marile realizari ale lui Rozemblum ca antrenor la grupa de 95 de la Banatul ar trebui sa va informati.Chiar nu inteleg dupa ce criterii s-au facut numirile in functie la noul club dar dupa parerea mea nu se intrevad mari realizari…….Toti angajatii de la ACS POLI mai au inca un loc de munca,actualul nefacind altceva decit sa le suplimenteze bugetul familiei,la care se vor adauga bineinteles si primele de joc ca de…..au jucat foarte bine……prin birourile clubului!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viola a spus: (septembrie 6th, 2012 at 17:12 )

Acum se pot plati contractele la jucatori si prime.Oare JAN COJOCARI nu stie nimic in legatura cu acest subiect.Probabil ca nu s-au impartit banii in mod egal la toata lumea sa nu fie nicio problema.Se pare ca de la asta a plecat toata tevatura cu banii care trebuiau alocati catre club.

dario vago a spus: (septembrie 7th, 2012 at 12:28 )

pentru centrul de copi si juniori trebuie infintata o societate indipendenta de acs poli din puntul finanziar.trebuie gasiti finantatori privati ca suporta cheltuieli de pregatire copi si juniori cu dreptul federal la fotbalisti.trebuie cautata o sinergie cu o societata din strainitate interessata la acest project.exista posibilitate reale de formare o academia fotbalistica la timisoara ca se gestionese singura cu acceptul din parte autoritatile locale de folosire base sportive fara cheltuieli de utilitati.se poate.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Într-o acțiune a polițiștilor locali privind depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii au fost identificate 16 persoane, din care două dormeau într-o fostă casierie a Retim. De la începutul anului, în baza de date a Poliției Locale au fost înregistrați un număr de 228 cerșetori și oameni ai străzii. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Poliţiştii locali au depistat 16 cerşetori şi oameni ai străzii, în ultimele zile. Au fost predaţi unui centru social
Primarul Dominic Fritz s-a prezentat, luni dimineața, la fața locului, pentru a pune în aplicare dispoziția de demolare a construcțiilor pe care le consideră ilegale de pe strada Cezar, care leagă Parcul Copiilor de bulevardul C.D. Loga. La fața locului a fost întâmpinat de un cetăţean furios, membru al unui clan de romi din oraş....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria a demolat gardul şi alte construcţii care blocau o stradă ocupată ilegal de clanuri de romi/Video
Potrivit Politico, citat de G4Media, Claudiu Manda (PSD) a lipsit de la 43% din voturile din Parlamentul European. El este depășit doar de un eurodeputat grec aflat în închisoare. Rareș Bogdan (PNL) se situează pe locul 5 la absențele de la vot. Ce doi se află în partea superioară a listei PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Claudiu Manta şi Rareş Bogdan, în Top 5 absenteism în Parlamentul European. Cei doi sunt din nou pe lista PSD-PNL la europarlamentare
Top