Horia Cristian le trimite pe mamici in fabrici si uzine

Deputatul PNL Horia Cristian are idei şugubeţe, pe care vrea să le pună în practică dacă va prinde un nou mandat în Parlamentul României. Fostul şef al Casei de Asigurări de Sănătate Timiş afirmă că una dintre marile probleme ale României sunt femeile care stau casă cu copiii şi nu produc nimic.

„Pentru a rezolva problema femeilor care stau acasă şi îngrijesc de copii este nevoie ca înrolarea în sistemul de învăţământ primar să crească. Avem nevoie de mai multe creşe, grădiniţe şi after-school-uri. Avem nevoie de creşe şi grădinţe pe lângă fabrici, pentru ca mămicile să nu mai fie nevoite să stea o lungă perioadă de timp cu copiii acasă”, a spus deputatul PNL Horia Cristian.

Cristian se laudă şi că a rezolvat una dintre problemele oraşului. A reuşit o minune pentru copiii de la Grădiniţa 36, de la Liceul Agricol. Asta, după ce i-a convins pe cei de la Secţia 5 Poliţie să se mute la etajul I, pentru ca prichindeii să nu mai ocolească prin spate ca să ajungă în săli. Horia Cristian va candida pe Colegiul I Deputaţi – Timişoara, din partea USL.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

29 comentarii pentru acest articol

dorin a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:29 )

dezamagitor, atat, nimic mai mult! sunt de orientare liberala, dar oameni ca acest individ fac ca liberalismul sa devina o gluma proasta.

norbert a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:37 )

un derbedeu, se vede si pe fata lui. Ce kkt are el cu mamele, du-te tu potaie in fabrici si uzine

Ion a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:38 )

Doamne ce aberatii?
Numai in campanie vine si ne spune si noua tampenii!!!
Pana acum unde a fost?eu nici nu stiam ca el e deputat .
Si mai vrea sa candideze?
Toata lumea isi da cu parerea si nu fac nimic .acu se trezeste si el sa propuna ceva ce nu se va intampla niciodata .
Oare ce a propus acum 4ani s-a intamplat?
Cine stie?????

bota a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:44 )

nu sunt pedelist, penelist, pesedist sau din alt partid, dar va marturisesc ca de cate ori l-am vazut pe individul asta la televizor mi-a dat senzatia ca e pe pastile. nu stiu, poate ma insel, dar privirea lui imi spune ca baga xanaxuri la greu. poate ca in realitate privirea lui e mai umeda, cine stie.

Anca a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:52 )

Chiar ce figura de omfioros are in poza!!!
Te sperii !!!!!

mirel a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:56 )

Exprimarea articolului cred ca lasa de dorit. Banuiesc ca se referea la femeile ce isi doresc sa mearga la lucru si nu au cu cine lasa copiii… acestea sa fie ajutate. In rest, exista o legislatie europeana ce se respecta

Clica-Bibilica a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:58 )

Eu am vazut peste tot cate trei tomberoane! Unul e partidul dlui Dan! Dar celelalte doua ce partide sunt? Ma poate lamuri cineva?

Uti a spus: (octombrie 29th, 2012 at 18:38 )

Eu inteleg ca a inceput nebunul campania,dar nu chiar in halul asta,cu aberatii din prima zi

Adi d a spus: (octombrie 29th, 2012 at 18:50 )

Ce a facut acest individ pentru oras?
Nimica, zero.
Cretinel mic, vorbeste si el ca un tomberon.
Cand vad asa indivizi vor sa ne conduca chiar ma gandesc sa emigrez

Radu a spus: (octombrie 29th, 2012 at 19:51 )

Eu chiar sunt foarte curios,cati bani primeste o redactie sa scrie despre retardatul asta.Si macar daca ar scrie niste articole decente,dar sunt numai traznai si aberatii…

Bianca a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:57 )

Care fabrici?ca nu mai sunt fabrici si nici uzine ?problema e ca nu avem unde sa mergem si facem copii ca macar luam ajutorul pt mamici si alocatia ca daca nu ,nu am avea ce face.Saracii copii ne ajuta ei pe noi in loc sa-ajutam noi.
Pe seama copiilor se face campanie !!!!!

Monica a spus: (octombrie 29th, 2012 at 21:02 )

Cred ca domnul deputat traieste altundeva ,si in alte timpuri dupa exprimare ,auzi fabrici ,in care epoca suntem sa venim cu fabrici si uzine .epoca aceea a fost demult si nu mai vrem sa ne intoarcem in comunism !

Un Timisorean a spus: (octombrie 30th, 2012 at 00:14 )

Monica esti sigura? Sunt mai multe aspecte care ma fac sa apreciez comunismul, si mai mult ca sigur ca mine sunt multi. A avut parti proaste dar recunoaste ca avut si parti bune. Poate tie iti mai trebuie 10 ani de jungla capitalista, ca sa faci diferenta.

Aditu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 08:42 )

Chiar nu inteleg nimic din declaratia lui… se refera la casnice sau la femeile ce sunt in concediul legal de ingrijire al copilului??? Pentru ca este o mare diferenta de nuanta. Asteptam si alte idei 🙂

Cea care nu a gasit drumul spre fabrici si uzine a spus: (octombrie 30th, 2012 at 08:46 )

Doctor, director de Casa de Asigurari, deputat, domnule Cristian , ce CV stufos! Nu doriti si o statuie in curtea Gradinitei nr. 36? Va laudati ca sunteti timisorean din generatie in generatie ! Nu credeti ca ar trebui sa si faceti ceva pentru acest statut. Din fericire sau din pacate pentru dumneavoastra v-am cunoscut familia. Bunica dumneavoastra a fost o femeie deosebita. Toata zona o iubea si o stima. Pe dumneavoastrta nu va cunoaste nimeni dar sunteti deputat pe zona respectiva.

Ali8nelu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 09:49 )

Striea asta e un pic scoasa din context! ceea ce sustine Horia Cristian e ca e cazul ca femeile sa poata sa aleaga sa faca si cariera daca doresc si mai ales sa aiba ocazia sa munceasca si sa nu fie OBLIGATE sa stea acasa cu copiii, mai ales dupa o anumita varsta, din lipsa unei structuri de invatamant (gradinite, afterschool, etc) corect implementate…

LouiesZ a spus: (octombrie 30th, 2012 at 09:56 )

Economia de acum nu le prea da sanse tinerelor mamici sa isi gaseasca un loc de munca … eu sunt de acord cu ce zice Horia Cristian, … sa le dam seana sa ajute la crearea unei economii robuste, sa aiba banii necesari sa le poate oferii copilasilor tot ce le doreste inimioara, nu sa rabde pe un ajutor de la stat ce nu le acopera nici macar cheltuielile de intretinere 🙂

e simplu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 10:01 )

Acest derbedeu pe nume Horia Cristian e un agresor de femei,un misogin,a lasat-o lata pe nevasta-sa in mijlocul drumului dupa o bataie zdravana. Ne mai amintim, da, dle deputat. Ne amintim tot! ma mir ca n-a spus ca va interzice si sofatul pentru femei, ma mir ca le trimite in „fabrici si uzine” si nu la cratita.

Luiza a spus: (octombrie 30th, 2012 at 10:07 )

Intradevar, trebuiesc mai multe crese cu program prelungit, after-school-uri accesibile, etc. Stie cineva cat costa sa duci copilul la un asemenea after-school?? De multe ori cat un salariu mediu pe economie, la cele fara pretentii…

Andrei Popa a spus: (octombrie 30th, 2012 at 10:14 )

HC puncteaza asupra unei probleme importante (inexistente in UE) si anume lipsa unor variante pentru tinerele mamici sa poata face cariara dupa ce copilasii au implinit o anumita varsta! Dupa ce stau in concediu de maternitate cu copiii le e foarte greu sa gaseasca 2 lucruri: un loc de munca (intr-o societate obsedata de „experienta” in domeniu), respectiv o gradinita la care sa isi poata lasa linistita copilul pe timpul zilei..ce sa zic de programe after school implementate in Romanaia, cele gratuite nu exista iar cele contra cost … sunt foarte scumpe…si cum sa-ti permiti din alocatia pt copil? Hai sa ne gandim un pic inainte sa sarim la gatul omulul… ca s-ar putea sa aiba mare dreptate! 😉

@e simplu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 10:16 )

rautati si aberati… cam atat, De unde le scoateti? …asta, e v-au lasat textierii :)))

Laura a spus: (octombrie 30th, 2012 at 11:30 )

Mai lasati mamele si copiii in campanie !!!!!!!!!
Va agatati de necazurile si nevoile femeilor !!!!!!!
Voi barbatii habar nu aveti cate probleme sunt in cresterea unui copil !!!!!
Lasat promisiunile care nu se vor realiza niciodata
domnule deputat!!!!!
Lasati mamele si copiii in pace !!!!

@zcr a spus: (octombrie 30th, 2012 at 22:40 )

Draga domnule te-ai lovit rau la cap. Tu mare om politic fara grija zilei de maine cam stii care ar fi salarul unui muncitor in fabrica? evident mai infatuat arogant lingau de cur robist nu cred ca ar acoperi cheltuiala cu un after-school. cat despre fabrici si uzine eventual la prietenu Jumi la Buzias da si ala a retehnologizat-o si a dat multa lume afara. Ce va pasa voua? Ai luat votu si PA. 4 ani la ciolan, va faceti smenurile apoi mai incercat vre-o miscare dak merge. sa putreziti infatuatilor. Sper sa pierdeti in frunte cu Roby si Anty

carmen a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:10 )

cine sta sa citeasca ce scrie in comentarii isi da seama numa din limbaj cine e pdl-ist…niciodata un om ca „zcr” sau Radu…whatever, eu am inteles altceva din mesajul domnului Horia si ii dau dreptate…normal k lenesii si incapabilii de munca sar in sus si sunt suparati… asta e, eu inca sper la o Timisoara mai buna…Succes domnule Horia

Don a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 20:15 )

Dupa parerea mea e o idee buna ! Pai de unde plm sa iti dea tie salar mare cand 90 din femei din 100 nu fac nimic.. pardon fac copii pe banda rulanta ca sa stea acasa! FF bine gandit! Mergi la munca la 2 pasi ii copilul il iei cand termini lucru el ramane intre timp la after school! Toata lumea vrea salarii mari dar jumate stau trantori akasa si nu fac nimic! Salarii mari cand toata lumea munceste, corect !

Cosmin Safta a spus: (noiembrie 7th, 2012 at 23:17 )

Foarte bine! forta de munca calificata din aceasta tara e tinuta acasa pentru ca nemernicii de la pd au taiat indemnizatii,salarii si tot!!! o initiativa care merita apreciata! mult succes domnule doctor!!!

Cosss a spus: (noiembrie 8th, 2012 at 15:46 )

Daca toata mamicile ar avea grija strict de copii….multe femei n-ar mai lucra => scade forta de munca, salariile si productia…si tot noi ne plangem ca n-avem niciodata bani? Banii nu pica din cer…asa ca sunt perfect de acord cu aceasta initiere a dl. Horia Cristian….La munca cu voi toti!

Ema a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 02:42 )

Asta da initiativa domnule deputat. Astfel de idei ar trebui sustinute si apreciate . Succes!

Alexandra a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 15:06 )

Are dreptate domnul Horia, decat sa se stea acasa 2 ani de zile, mai bine sa se faca ceva producativ. In plus de asta e bine si pentru copii, vor merge la crese/ scoli unde vor invata cate ceva folositor si ajuta la educatia acestora. Doar cele care le place sa leneveasca si fug de tot ce inseamna ,,a lucra” nu ar fi de acord cu ceea ce a propus domnul deputat.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Mai mulți specialiști olandezi au venit la Timișoara pentru a împărtăși societății Aquatim din experiența lor în managementul calității apei. Vizita a făcut parte dintr-un proiect european, în valoare de 6.5 milioane de euro, cu o durată de cinci ani. Săptămâna trecută, timp de două zile, la Timișoara, s-a desfășurat un eveniment deosebit de important...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Experiența olandeză în domeniul calității apelor, prezentată la Aquatim
Top