Becali dauneaza grav integritatii morale a lui Ionut Nasleu

Ionuţ Nasleu, liberalul timişorean numit vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), a fost luat în vizor de suporterii timişoreni. Polist auto-declarat, Nasleu a apărut într-o fotografie alături de Gigi Becali, la jocul susţinut duminică de Steaua Bucureşti, pe Naţional Arena, cu CFR Cluj.

Cristi Brâncovan, unul dintre cei mai activi suporteri ai Politehnicii Timişoara din ultimii 15 ani, a luat foc când a văzut imaginea, postată la un articol de pe prosport.ro, în care apare Ionuţ Nasleu alături de Gigi Becali şi de premierul Victor Ponta.

Vexat, Brâncovan nu s-a putut abţine să comenteze, pe Facebook, fotografia în care apare Ionuţ Nasleu apare alături de Gigi Becali. „Dacă-l vedeți vreunu’, mâine, în Piața Unirii, pentru a sărbatori alături de campionii de la rugby, pe ăsta din partea dreaptă a imaginii, alături de Becali, să-i futeți o flegmă… ce sclav …”, este mesajul lui Cristi Brâncovan.

Supărarea este justificată de autorul mesajului prin prisma trecutului lui Ionuţ Nasleu, unul dintre politicienii locali care s-a declarat tot timpul un mare polist. „Se poza în mare polist, mare curvă de om. În fine, nu cred că o să-și depășească vreodată condiția de sclav”, a mai notat suporterul timișorean.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

27 comentarii pentru acest articol

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 8th, 2012 at 08:27 )

daca sustii fostul club al familliei ceausescu, ori esti un tip dezinformat(incult), ori ai nevoie de consiliere psihiatrica!

damian a spus: (octombrie 8th, 2012 at 08:29 )

e clar ca un politician trebuie sa fie atent cu cine se afiseaza, dar nu cred ca nasleu e stelist. a mers mereu pe dan paltinisanu si a sustinut poli, asta e clar.

polistu violet a spus: (octombrie 8th, 2012 at 08:36 )

eu nu-l suport pe brancovean asta dar acum are dreptate, peste tot sunt gunoaie care spun ca sunt mari polisti dar de fapt sunt mari……stelisti!!!

gogu smenaru a spus: (octombrie 8th, 2012 at 09:09 )

Aici nu-i vorba de Poli sau Steaua. Nasleui e sef la restituirea propriteatilopr. Goigi mai vrea niste tetrenuri. I-a lipit de frunte (cu flegma) lui Ionut niste mangoti si isi va lua terenuiri. Iar Ionut nistye prafuri.

Alex a spus: (octombrie 8th, 2012 at 09:12 )

Acuma e clar ca politicienii sunt ca taranoii care merg la teatru ca sa fie vazuti la teatru si nu ca sa vada piesa…. Asa o fi si papagalul asta si la fel ca el sunt o gramada, merg la Poli ca sa adune capital politic, si daca si merge de placere imbina utilul cu placutul. Eu unul nici nu m-am uitat la steluta cu cfr. Poli nu mai e pe prima scena, pur si simplu nu ma mai intereseaza ce se intampla acolo.

jony a spus: (octombrie 8th, 2012 at 09:14 )

aici nu vorbim de suportat sau de nesuportat. e clar ca daca maine se muta la bucuresti acest individ se va erija in mare stelist de mic copil. asa cum s-a transformat peste noapte in mare liberal. pnl isi merita soarta, la fel si robu. asa sunt oamenii din anturajul lui. sau cei mai multi dintre ei. a ajuns coifan sa stea sub copita unor astfel de indiviz, ceea ce e tragic.

marius a spus: (octombrie 8th, 2012 at 09:18 )

PNL TIMISOARA………..O DEZAMAGIRE!!!!!SCHIMBARE!!!!

Shogun a spus: (octombrie 8th, 2012 at 09:18 )

Sunteți penibili, atât Bradu care a scris articolul si se da prieten cu Nasleu cât si cei care comentează .. Nu mai are voie omul sa meargă la un meci important ca sariti ca apucatii eu l-am văzut si la meciul de rugby, de ăla nu ziceti nimic…

popa ion a spus: (octombrie 8th, 2012 at 09:42 )

Poate l-a trimis Robu acolo pt schimb de experienta. Vrea si Robu sa fie un fel de Becali si l-a trimis pe Nasleu, sluga lui credincioasa, sa observe atent toate miscarile oierului.

drojdieru debusolat a spus: (octombrie 8th, 2012 at 12:20 )

Promit ca-i fut o flegma curvei !

la vest de rest a spus: (octombrie 8th, 2012 at 12:51 )

din ceea ce vedem aici nimic nu este intamplator. cum dracu a juns seful anrp tocmai in loja cu gigi becali, un personaj care este cunoscut pentru afacerile din domeniul imobiliar? dar asa e cand suntem la vest de rest. aici pozam in baieti simpatici, spalati si apretati iar cand sarim gardul intervine marea metamorfozare. stati linistiti, asta e doar un caz. cu siguranta ca mai sunt si altele.dar vorba unui clasic in viata: cainii latra, caravana trece. hai steaua!

pamflet a spus: (octombrie 8th, 2012 at 13:09 )

Sasu te faci de cacat cu articolele postate, ma mir ca te mai tin astia la debanat…ai face orice sa ataci suporterii ASU chiar daca asta ar insemna sa le iei partea unor gunoaie.Si ti-o spun ca simplu cititor, ce nu are nici cea mai mica treaba cu fotbalul

@pamflet a spus: (octombrie 8th, 2012 at 13:20 )

spune-mi si mie unde sunt jigniti suporterii in acest articol? un suporter timisorean taxeaza linguseala unui politician local. din cate am citit s eu articolul asta e subiectul. scrie undeva ca brancovan sau suporterii lui asu sunt intr-un fel sau altul? dar fiecare intelege cat poate si ce poate. uite, dupa ce termin mesajul o sa mai citesc o data articolul si daca ma insel iti scriu din nou si imi cer scuze. dar te rog sa-l mai citesti si tu macar o data.

Rezultat meci: ASU Poli - suporteri drukeria 0 -10 a spus: (octombrie 8th, 2012 at 14:41 )

Ce intelectual e @brancovan, asta, ce suporter ASU Poli, ce taranist adevarat! Ce limbi in fund ii da asta lui Orza ca ii ajunge cu ele pana in stomac! Mai bine ar posta pe facebook-ul lui lista cu cei implicati in mazgalirea peretilor din oras!

neutru a spus: (octombrie 8th, 2012 at 14:51 )

hai ca nu ii trage limbi brancovan lui orza. ba chiar l-a si tras la raspundere in cateva randuri. eu nu cred ca exagereaza cu nimic ca e asa de transant si spune lucrurilor pe nume. mai exact ca politicienii sunt niste iude. toti, de la a la z.

Castel a spus: (octombrie 8th, 2012 at 15:03 )

A verificat cineva pe fb la brancovan daca a scris ceva mai verificări înainte de a va da cu părerea …

Castel a spus: (octombrie 8th, 2012 at 15:14 )

Ați verificat înainte de a vorbi daca brancovan chiar a postat pe fb?

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 8th, 2012 at 15:55 )

Articolul e scris de Cosmin Bradu, care a gasit interesant sa retransmita o traire personala de-a mea legata de un nene ce si-a dorit atat de mult sa fie reprezentantul Consiliului Judetean Timis in Consiliul Director al FCU Politehnica, insa nu a reusit. Parerea respectiva e posibil nici sa nu fie o parere a multor suporteri, deoarece cu exceptia ziaristilor, lumea de pe strada habar nu are cine este acest nene.

Nu cunosc eu prea multi politicieni locali, insa sunt vreo doi care parca erau gemeni prin parvenitismul etalat. Acest nene si Alin Popoviciu. Amandoi s-au luptat ca sa ajunga in anturajul clubului Poli inainte ca acesta sa se transforme in societate pe actiuni.

Tin minte cat de disciplinati erau in perioada respectiva in fata sefului lor Constantin Ostaficiuc pe care il slujeau mai tare decat organizatia lui de partid, chiar daca amadoi erau pe atunci in alte partide, respectiv PRM si PNL.

Imi amintesc cum incercau ei sa ne convinga de faptul ca scaunele stadionului trebuie sa fie albastre pentru ca doar respectiva culoare a scaunelor o puteau monta gratis. Dar cum noi stiam cum e cu lucrarile gratuite la stadion (vezi tabela de marcaj care era „cica tot gratis” dar a costat in realitate multi bani, vezi instalatia de nocturna atribuita fara licitatie, direct Luxtenului) am insistat ca scaunele sa fie violete chiar daca prin protestul nostru am blocat montarea respectivelor scaune vreo jumatate de an.

Avea si Iancu dreptate in privinta politicienilor locali, ne-a vandut si el destule meciuri, dar astia ne vand zi de zi interesele la Bucuresti sau pe unde ii mai trimitem.

Eu nu merg la rugby, dar am un mesaj pentru politicieni…..lasati rugby-ul in pace. Nu stricati si acest sport. Alocati bani in functie de performante si de interesul timisorenilor fara de sporturile din oras si determinatii pe cei ce ii folosesc sa-i deconteze in mod real si transparent nu ca pe vremea lui Iancu sau cum se intampla acum la ACS.

Nenea asta a fost si ieri la rugby, pentru ca e moda sa te afisezi printre sporturile la care se face performanta. Probabil nu o sa aibe el sansa sa reprezinte politicul in cadrul echipei de rugby. Dar eu atrag atentia spectatorilor si ziaristilor…. nu lasati politicul sa strice sportul.

Vad ca tot incearca lumea sa ma provoace sa zic de Orza. Am mai explicat… nu am treaba cu persoanele fizice (chiar daca asta a cam durut, fiind „umplut de respect” cu argumentul ” Esti prost. Eu pot sa fiu oricand parlamentar, daca imi doresc” …. intradevar si Alin Popoviciu poate… si altii ca el).

VASI a spus: (octombrie 8th, 2012 at 16:24 )

Dar cine esti tu sa iti dai cu parerea unde are voie sa merga sa se uite la sport,trebuie sa iti ceara voie?un mucos care nu mai e bagat in seama de nimeni…macar sti ca Nasleu avea abonament la Poli nu mergea gratis la termopane ca altii?Poate sa confirme si Bradu in caz ca e treaz…

VASI a spus: (octombrie 8th, 2012 at 16:31 )

si referitor la flegme…mai usor…ca s-ar putea sa ti-o inghiti…

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 8th, 2012 at 16:46 )

Oooo nenea asta are si prieteni. Putin imi pasa de abonamentele lui din moment ce-l vad sclav la oier. Sa fiti sanatosi, dar stati departe de sport ca-l contaminati. Culmea e ca eu, chiar il credeam chiar dezinteresat atunci cand mi-a zis si mie argumentul cu „abonamentul”. Unele gesturi va descalifica. Daca au ajuns pana si prietenii vostri de la debanat,ro sa va desfiinteze cred ca e cazul sa va dati seama ca aveti o problema.

Stiu, pentru omul de pe strada „e smecherie” sa te afisezi cu Becali, chiar daca ciobanul are interese precise. Doar ca suntem cativa care tinem minte si amanuntele astea.

Alintaroma de CIOLAN a spus: (octombrie 8th, 2012 at 20:02 )

Alintaroma de ciolan ia mintile pe ruta POLI – bu cur esti(vezi Alin Popoviciu, azi maine Adrian Orza,Ostaficiuc,Nasleu,…….si lista ramane deschisa….),in 2002 Alin Popoviciu ne acoperea cu prelata Dan Paltinisanu(cica precul P-ta de fan…), anul trecut Ostaficiuc ne facea stadion nou,Orza ne facea sala de 15.000 de spectatori

m-am "luminat"! a spus: (octombrie 8th, 2012 at 20:07 )

Ma tot intrebam, de ce trebuie in Timisoara sala de 15.000 de locuri?!? Daca aduni spectatorii de la toate sporturile si daca ar veni chiar si drukeria, tot nu s-ar aduna atatia! Dar am fost lamurit, adica „luminat” si strafulgerat ! Cica daca vine Adi Minune, sau Salam, sau Adi de la Valcea,unde se pot „produce” ? Cica ei nu se produc, ei fac cantare! Deci unde sa vina, ca nu au unde sa faca cantare in Timisoara?!?

AC RECAS NU E POLI AEK a spus: (octombrie 8th, 2012 at 20:41 )

Hallo drukeria golania??? Mazgalitorii?? Ati uitat AEK-ul mergeti si adaugati-l pe toti peretii…

George Scutaru a spus: (octombrie 8th, 2012 at 20:59 )

Nu pricep ce tot aveti cu tipul asta… si publicitatea negativa e publicitate… de ce atata interes pt un nimeni?

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 8th, 2012 at 21:25 )

Au „prietenii” de la debanat,ro ceva razboi cu el.

Figurantul Dabija a spus: (octombrie 8th, 2012 at 21:26 )

– Hai să mâncăm rahat cu polonicul… ! Mult zgomot pentru nimic !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Autostrada A1

Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1

La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Top