Bucuresteanul Teodor Maries, cel mai sarac candidat din Timis

Nu are casă, nu are mașină, terenuri, conturi bancare, bijuterii etc. Trăiește doar din 916 lei pe lună, neridicându-și nici măcar indemnizația de revoluționar. Candidează însă în numele ARD, având de înfruntat doi dintre cei mai bogați candidați din Timiș.

Revoluționarul bucureștean Teodor Mărieș, candidat ARD pe Colegiul I Timișoara, este, fără îndoială, cel mai sărac dintre toți cei care aspiră la un fotoliu de parlamentar în județul Timiș. În declarația sa de avere, absolut toate căsuțele sunt goale, cu o singură excepție, cea a veniturilor. Astfel, el și-a declarat un salariu de 10.794 de lei pentru anul trecut, în calitate de președinte al Asociației „21 decembrie”. Asta ar însemna exact 916 de lei pe lună. În declarația sa de avere nu apar nici măcar veniturile soției sau ale altor rude de gradul I.

Neavând declarat vreun spațiu, se poate deduce că Mărieș trăiește din nouă milioane de lei vechi lunar, bani din care își achită și chiria pentru locuință. Fiindcă, foarte probabil, nu stă în stradă. La declarația de interese, el trece funcția de președinte al asociației sus-menționate, de președinte de onoare al Sindicatului Solidaritea ALRO și de vicepreședinte al Forței Civice.

Curios, spre deosebire de alți revoluționari, mult mai bogați, la Mărieș nu apare nici măcar indemnizația de revoluționar. Nu mai vorbim de terenuri, case, spații comerciale, la care s-au abonat toți revoluționarii. Mărieș se confruntă pe colegiul lui cu doi dintre cei mai bogați candidați. Astfel, liberalul Ben-Oni Ardelean are o avere cuprinzând 16 terenuri și patru case, iar Mircea Purceld (PP-DD) – probabil fiindcă nu îi ajung foile – nici măcar nu și-a depus declarația de avere.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

andreea a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 11:01 )

cu siguranta un Bucurestean vrea sa faca ceva bun pt timisoara si nu pt el…

FEFS a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 11:45 )

trebuie sa ne laudam cu orasul acesta frumos pe care-l avem, dar trebuie sa mai si avem grija de el si Ben impreuna cu USL-ul au promis ca vor face ceva frumos, asa ca eu merg pe mana lor !

geo a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 11:55 )

cu siguranta domnul Ben Oni Ardelean va face ceva frumos pt acest oras

@FEFS a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 11:56 )

Du-te cla biserica cu Domnul Ben daca topt il pupi atata in cur!

@geo a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 11:57 )

Ia-l pe FEFS de manuta si dati-i limbi in cur lu „domnu Ben”

geanina a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 12:01 )

dar mai lasati-ne cu beni asta. e la fel de netimisorean ca maries. un necunoscut in timisoara care a trimis cu dedicatie de stapanul din deva. o nulitate care nu are cum sa ajute aceasta urbe.

saracu de el a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 12:15 )

daca n-ar fi coleg cu udrea, cu boc sau videanu as zice: ce frumos. dar asa, sa fim seriosi e clar ca umbla cu bani ciudati. de unde are bani sa se plimbe cu trenul de la bucuresti la timisoara si inapoi, pentru campania electorala (asta daca vine cu trenu)? poate o luat bani imprumut si ii da inapoi daca junge parlamentar cu dobanda. isi bat joc de timisoara astia de la pdl-arde, de ce nu l-au lasat la bucuresti? nu mai trebuia sa cheltuie bani cu transportul mancarea cazarea in timisoara.

FEFS a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 12:22 )

nimeni nu e perfect sa stii ,dar decat sa-mi bat joc de mine si de TIMISOARA si sa votez cu niste ….inapti (din pacate asta e adevarul) mai bine votez cu USL-ul care macar stiu ca au niste obiective indraznete si vor sa faca treaba 😉

Printul Broscoi a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 12:26 )

Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatgos!

cetateanul turmentat a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 14:12 )

cine mai e si Agamita Dandanache asta si de pe ce planeta a picat pe aici?

Secretul lui Bahus a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 14:21 )

Daca asta e capabil sa se descurce cu 900 de RON pe luna a descoperit ori secretul fericirii ori secretul lui Bahus! Probabil nu-si mai aminteste nici el care!

Gherase a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 15:07 )

Văd că se tot discută despre faptul că Mărieş are venituri mici. Păi nici Ardelean nu câştigă foarte mult. Cam dublu cât Mărieş. Cu mica diferenţă că Ardelean este multi-latifundiar, din unica sa sursă de venit. Evident, omul este mult mai priceput la a pune bănuţul să facă pui, nu-i aşa? Şi, întâmplător, a fost impus de Dan Radu Ruşanu, un alt necăjit fără o leţcaie …
Ba, mai mult, este şi un om foarte studios, de vreme ce a obţinut 2 doctorate în acelaşi an.
Nici unul dintre ei nu este timişorean. Da nu se poate compara moralitatea şi verticalitatea lui Mărieş cu oportunismul lui Ardelean.

latifundiarul de carton a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 17:41 )

beni ardelean sta de peste 15 ani in timisoara. iar parcelele pe care le are vreo 3.000 m2 in total sunt cumparate din anii 90 cand terenurile de langa timisoara erau mult mai ieftine. si pentru cine stie doctoratele se dau pe parcursul mai multor ani! sic!

cristi d a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 18:07 )

Votati PRM!!!

Gherase a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 20:06 )

@latifundiarul de carton: Aşa arată declaraţia de avere a lui Ben-Oni Ardelean. Eu aş spune că sunt un pic mai mult de 3.000 mp şi sunt cumpăraţi în cea mai mare parte după 2004, adică în plină expansiune a pieţei imobiliare, cu vârful în 2007-2008. Tot atunci a achiziţionat şi maşinile. http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP2351_81235-C97-I780_5-ANI_BEC3-L182-00001%5B009803%5Dready//DA_2012-10-15_ARDELEAN%20BEN-ONI_206608.pdf

Gherase a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 20:11 )

Din păcate link-ul nu funcţionează … Se pot vizualiza toate declaraţiile de avere ale candidaţilor pe adresa: http://declaratii.integritate.eu/home/navigare/alegeri-2012.aspx

Caius a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 21:19 )

Din cate vad ARD vine si cu candidati noi,nu are numai aceeasi balauri care au fost din 90 in fiecare legislatura.

George a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 22:19 )

Fratilor,e cazul sa mai votam si astfel de oameni,care nu sunt disperati dupa bani,ca destul ne-au rupt aia care au unic scop sporirea averilor.

Am terminat de lipit afise a spus: (noiembrie 13th, 2012 at 22:47 )

si ma intreb: de ce nu candideaza in Bucuresti, totusi? sau fiindca seful Blaga…….

latifundiarul de carton a spus: (noiembrie 14th, 2012 at 00:48 )

asculta la mine 2004 a fost anul in care a parcelat terenul de aia apare 2004. si oricum daca te uiti sunt in parte nu sunt toate ale lui era pe vremea cand se adunau mai multi oameni cumparau un teren mare in zona din afara timisorii si apoi il imparteau si isi luau fiecare parcelele functie de cati bani au pus la cumparare. dar astea sunt prostii ideea acestei campanii este cine poate face ceva pentru orasul asta. si in acest moment acestia sunt candidatii usl.

Victor a spus: (noiembrie 14th, 2012 at 10:52 )

Latifundiarule de carton, iarta-ne ca-l banuim de rele pe un om asa de onest si de capabil. Daca ne zici tu ca si-a luat pamantul ala mai demult si cu nimica toata, inseamna ca asa trebuie sa fie. Presupunem ca il cunosti bine de vreme ce stii atatea si garantezi tu pentru el. O, dar iata ca nu prea stim cine esti in spatele nikname-ului… avem oare o problema? Se poate oare sa fii un nene (sau tanti, sa nu fim sexisti) din echipa de campanie a acestei culmi a cinstei si bunului simt, poreclit USL?

Nica Leon a spus: (noiembrie 15th, 2012 at 10:50 )

Nu are de ce să încaseze indemnizaţia de „revoluţionar” pentru că nu a avut certificat eliberat în temeiul Legii nr. 42/1990.

Nica Leon a spus: (noiembrie 15th, 2012 at 10:52 )

Nu are de ce să încaseze indemnizaţie de „revoluţionar”, pentru că nu a avut certificat în baza Legii nr. 42/1990.

ene viorel a spus: (noiembrie 15th, 2012 at 22:20 )

IMPOSTORUL TEODOR MARIES NU ESTE REVOLUTIONAR DECI CARE IMDEMNIZATIE DE REVOLUTIONAR ?Nu munceste de 23 de ani de unde bani ?
Tovarasi de faradelegi impreuna cu puscariasul Costin George- au emis impreuna mii de certificate de revolutionar pentru impostori !
TIMISORENI, VRETI SA-L SALVATI DE PUSCARIE PE INFRACTORUL tEODOR MARIES ? VOTATI-L SENATOR COLEGIUL 1 TIMISOARA !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top