Forta Civica ii bate obrazul populistului Ben-Oni Ardelean

Forţa Civică Timiș dezaprobă propaganda electorală ieftină pe tema înfiinţării unui Muzeu al Revoluţiei, la Timişoara. Ideea a fost lansată de liberalul Ben-Oni Ardelean, hunedoreanul care va candida pentru un fotoliu de senat pe Colegiul I la alegerile din decembrie.

Iniţiativa populistă a candidatului USL Timiș, liberalul Ben-Oni Ardelean, anunţată în campanie electorală, șterge cu buretele anii de eforturi ai actualului Memorial al Revoluţiei, proiect care definește pe deplin ceea ce a însemnat și înseamnă istoric și moral Evenimentele din Decembrie 1989.

Candidatul latifundiar al USL se folosește de această temă în condiţiile în care acest muzeu există și este depozitarul nu doar al fotografiilor, ci și al întregii arhive a documentelor cu valoare istorică, politică și morală. Disperarea de a fura voturi cu orice preţ ne dovedește că iniţiativa acestuia este o palmă dată peste obrazul celor care și-au dedicat ultimii 23 de ani pentru construcţia și menţinerea Memorialului Revoluţiei”, se arată într-un comunicat al Forţei Civice. Formațiunea îl susţine pe revoluţionarul Teodor Mărieş (ARD), care candidează pe același colegiu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

Cristi a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 19:41 )

Ben – Oni Ardelean va castiaga pentru ca e um om care stie ce face, ARD-ul intotdeauna are de comentat chiar daca nu-i baga nimeni in seama ! USL pentru TIMISOARA

Mandy a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 20:12 )

Atat el cat si Grindeanu au acelasi slogan (tampit) de campanie: „Reusim, numai imprteuna!” Ce reusim? Sa ducem tara de rapa? Adevarul este ca ne-am saturat de voi, gunoaie politice, pana peste cap. Nu faceti nimic pentra tara asta, doar o jefuiti in cardasia din Parlament. Forul legislativ al Romaniei a devenit sediul crimei organizate. Duceti-va naibii cu totii!

mirel* a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 21:26 )

Tara e deja dusa de rapa. Sloganul e bun…sa nu mai asteptam sa faca altii pt noi si sa ne implicam in viata sociala, politica , etc. Sau macar daca stam sa nu ne mai plangem.

Altă Mărie... a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 20:45 )

– Oops, uslașii s-au molipsit de la Robu cu promovarea potcoavelor de cai morți ? Păcat că le dau motive de contra-atac mARDeiașilor demni urmași ai traianului… Altele sunt totuși problemele care interesează electoratul, chiar nu pot candidații (de toate culorile… ca să nu zic altceva) să facă diferența între politicieni și politicianiști ? O școală, un curs intensiv, ceva… orice, măcar să ne mintă frumos și CREDIBIL !

alesia a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 21:02 )

Pe dl Teodor Mărieş ar trebui sa-l preocupe muzeul revolutie din Bucuresti unde se presupune ca a fost dansul revolutionar incepan din 23 dec 1989!!!

gigi a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 21:06 )

ar trebui sa fie clar ca un muzeu al revolutiei este ceva care include si Memorialul Revoluţiei, ceea ce vrea dl.Ardelean sa faca ar trebui sa ne bucure, el dorind sa scoata in evidenta ceea ce a insemnat cu adevarat revolutia pt noi romani si mai ales pt timisoreni!

elena a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 21:12 )

vrea cineva sa faca un lucru bun si imediat un bucurestean se trezeste sa arunce cu noroi in el!si mai ales unul care la care revolutia a inceput cand in Timisoara s-a terminat!chiar asa ne lasam calcat in picioare de un om cu 12 clase care nu stie decat din ziare ce a insemnat revolutia pt timisoreni?!?rusine si mai ales ca ati venit aici sa candidat, sperand ca ce…? ca poate poate primeste ceva recunoastere din partea adevaratilor revolutionari!!!

misu. a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 21:23 )

Apreciabila initiativa. Nu stiu daca e cel mai important sau oportun lucru de facut…dar e bine ca se face ceva. In rest…m-am saturat de ARDe pensii, salarii si mofturi basesciene. Vreau altceva si aleg dintre ei ce este mai bun

Adi a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 00:45 )

maries e cel mai slab candidat pe care l-a avut PD-L vreodata,la mina de sare cu voi toti pedalisti infecti!

Jo a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 01:23 )

N-o fi nici Ardelean asta vreo usa de biserica, dar pana si timisorenii s-au saturat de pd-l, asa ca inafara de Samaritean ala, care are ceva sanse, candidatii usl n-au adversari. Memorialul Revolutiei? Camara aia ponosita care a stat ignorata ani intregi in Libertatii? Anticomunistul sef Ciuhandu ce a pazit sa faca un muzeu cum se cuvine? E o rusine fata de eroii Revolutiei. Ma indoiesc ca pana si cel mai marsav politician ar putea sa mentioneze ceva sfant pentru Timisoara, precum Revolutia, doar ca simplu slogan electoral. Daca se dovedeste asa, eu sunt primul care o sa protestez in centru pana cand se tine de cuvant.

cipi a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 09:07 )

nu are nici o sansa sanmartinean, usl este o forta si da vom reusi impreuna, vom schimba timisoara in bine, nu intr-o cetate de hoti

iunia a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 10:56 )

Ardelean este de prin Hunedoara. A fost ejectat de cei de acolo findca umbla cu cioara vopsita si se dadea mare senator. Acum se plimba pe la timisoara si se da mare american si mare filantrop. fura ideile altora si le promoveaza ca fiind proprii. ameninta pe oricine ii sta impotriva, la fel ca seful lui antonescu.

Iulia a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 16:58 )

Constat ca toti(cei drept putini la nr.) care-l comenteaza pe Dl. Ardelean sunt in necunostiinta de cauza si persoana. Au tot timpul sa-l cunoasca, mai ales ca in campanie e prezent absolut zilnic in mijlocul timisorenilor(in piete, in scoli, pe strazi-cartiere, l;a simpozioane tematice, la sediul partidului, intr-un cuvant, peste tot!). Cat privesc comentariile ARD-eilor(rosii si amari, iuti de invidie)suna de fiecare data a autocritica. Pentru ca ei sunt cei care fura partide; ei sunt cei care calca pe mormintele eroilor Revolutiei din Dec.’89, punand in frunte un paduche Maries; ei sunt cei care imita ca maimutele toate sloganele si actiunile anticomuniste, ei care au in frunte pe Unguent, fost membru supleant al CC al PCR; Niste demagogi si oportunisti nesimtiti care nu vor sa li se piara samanta de putregai ce sunt!
Cat priveste initiativa Muzeului este formidabila! Memorialul actual, din Timisoara e pangarit de PDL-ei obraznici si nesatui.

vasilica a spus: (noiembrie 21st, 2012 at 19:25 )

Bafta si succes domnule Ben, acesti postaci nu au de facut decat commentarii si cu atat vor ramane, nu ca au habar de politica ci doar pentru ca acestia sunt mercenari platiti

fibo a spus: (noiembrie 22nd, 2012 at 08:26 )

Domnul Ardelean macar are o initiativa pe care are de gand sa o puna in practica. Stimati jurnalisti, ce va face sa credeti ca un astfel de muzeu ar „sterge cu buretele” Memorialul Revolutiei? Tot respectul pentru Ben Oni Ardelean, pentru ca are totusi o intitiativa noua.

ion a spus: (noiembrie 28th, 2012 at 00:12 )

Domnule da ce rău o duc pastorii…are 14 terenuri și 2 mașini de lux ”săracul de el”!!! Acest Ben Oni vrea doar să se îmbogățească!

iunia a spus: (noiembrie 28th, 2012 at 19:10 )

Il cunosc personal pe acest Ben-Oni Ardelean. Nu il voi vota, si iata de ce: foloseste oamenii ca pe obiecte de unica folosinta, ca sa isi atinga telurile lui adesea imposibil de atins. Ma doare sa spun ca si-a tradat prietenii si familia pentru renumele sau. Este prea mandru pentru a trai printre oameni, si asta se intampla de cand sta prin preajma lui crin antonescu. Beno, asa cum ii spun unii, nu mai respecta nici pe oameni si nici pe Dumnezeu.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total

Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

SCM Poli Timișoara a produs o imensă surpriză în antepenultima etapă, învingând ocupanta locului secund, CSM Constanța, victorie cu care bănățenii evită matematic retrogradarea directă, 22-21. A fost un meci în care apărarea a mers perfect, mai ales poarta, acolo unde s-a făcut şi diferenţa. Poli este pe 11 cu 23 de puncte şi dacă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes imens la handbal. Ameninţată cu retrogradarea, Poli bate echipa de pe locul 2
Singura sală de sport de dimensiuni mai mari din Timișoara va primi o suprafață de joc nouă, cea existentă acum fiind prea deteriorată pentru a mai fi reparată și folosită. Proiectul de înlocuire a pardoselii Sălii Constantin Jude (Olimpia) și a reabilitării sistemului de iluminat a fost aprobat în ședința de ieri a Comisiei Tehnico-Economice,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Parchetul Sălii Olimpia urmează să fie înlocuit total
Locuitorii comunei Moșnița Nouă, care au locuințele amplasate pe traseul unde va trece centura sud de ocolire a Timișoarei, vor fi protejați de zgomotul produs de traficul rutier cu ajutorul unor panouri fonoabsorbante. În aceste zile, muncitorii antreprenorului român care se ocupă de proiect lucrează la instalarea acestor panouri. În continuare, pe șantier se află...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Locuitorii din Moșnița vor fi protejați de sunetul produs de traficul de pe Centura Sud, cu ajutorul panourilor fonoabsorbante/FOTO
Glumind pe seama celor din PNL, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, a firmat că până aceştia se trezesc din somn, social-democraţii deja au câştigat alegerile. Simonis i-a ironizat pe PNL-şti inclusiv la lansarea candidaturii lui Nicolae Robu la un nou mandat de primar al Timişoarei. Sâmbătă, în timpul lansării candidatului PSD-PNL Nicolae Robu la Primăria...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi ia în balon pe aliaţii din PNL: Până se trezesc liberalii, noi, PSD-iştii, câştigăm alegerile
La Şag se va ridica o nouă şcoală, care va fi amplasată în zona PUZ-ului pentru tineri. Valoarea estimativă a investiției prin fonduri europene este de peste 11 milioane de lei.  Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, a anunţat că au fost demarate procedurile de realizarea a studiilor, întocmirea documentației și obținerea avizelor pentru construirea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Şag au început procedurile pentru ridicarea unei noi şcoli
Încurcate şi bizare sunt căile politico-electorale prin unele zone! Studiu de caz, comuna Remetea Mare. Pe 24 februarie a.c., într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, prezenta un generos lot de primari şi viceprimari racolaţi de la alte partide, în special de la PNL. Printre cei care au avut revelaţia social-democraţiei s-a numărat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (4). Meandrele alegerilor. Cum a căzut între scaune primarul din Remetea Mare.
Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Top