Odraslele sefilor de la Poli, agenti de atragere a suporterilor pe „Dan Paltinisanu”

Proiectul fotbalistic propus Timişoarei de noua administraţie locală este pe drumul cel bun, măcar din punct de vedere sportiv, pentru că Poli e pe loc promovabil. Publicul timişorean se încăpăţânează însă să nu meargă pe arena „Dan Păltinişanu”. În aceste condiții, șefii clubului urmează o strategie total neașteptată.

Șefii din administraţia locală n-au vrut să discute cu galeria lui Poli, așa că mare parte din membrii acesteia, au ales să încurajeze Politehnica Timişoara, echipă ce evoluează în campionatul judeţean.

Cu un marketing slăbuţ de atragere a suporterilor, jocurile lui Poli de pe teren propriu sunt urmărite de câteva sute de spectatori. Galeria aproape că lipseşte, fiind greu de crezut că o gaşcă din care fac parte 15 puşti poate fi numită galerie. Nici măcar asigurările primarului Nicolae Robu, care vorbea despre câteva sute de studenți care vor veni în Peluza Sud, n-au avut ecou în practică.

După ce strategia cu premii oferite spectatorilor care-și iau bilete la meci n-a avut rezultate spectaculoase, șefii de la Poli au trecut la o nouă abordare a problemei. Și-au pus chiar și familile în slujba scopului nobil de a a duce lumea pe stadion.

La ultimul meci de pe teren propriu, în tribunele de pe „Dan Păltinișanu” a apărut un grup format din vreo zece tineri, care se doresc continuatori MCMXXI, una din facţiunile semnificative ale Commando Viola de acum câţiva ani, formată din tineri locuitori ai cartierului timişorean Bucovina. Liderul acestuia este nimeni altul decât fiul lui Florenţiu Staicu, preşedintele lui Poli Timişoara. De asemenea, Răzvan Mușat, fiul directorului sportiv Petre Muşat, se implică oficial în bunul mers al treburilor la Poli, după ce a fost angajat în calitate de manager TMS.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

63 comentarii pentru acest articol

ultras 1921 a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 16:44 )

ac recas nu e poli ,mcmxxi este o grupare care sustine si va sustine in continuare pe asu pe stinta nici decum pe ac recas vorbiti numai prosti ori cum astia care o ard cu alb negri de la recas sant aiurea si degeaba

gogu a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 16:50 )

stanciule te amenintat taticul ca iti taie bani de buzunar daca nu te transformi in ultras alb negru

ema a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 16:54 )

ac recas nu e poli mai degraba e besiktas istambul ,dupa port

O SINGURA SOLUTIE=PROMOVAREA! a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:07 )

O SINGURA SOLUTIE=PROMOVAREA!

@olteanul ema a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:08 )

incet-incet cei 12-15 vor fi mai multi, asa cum la ASU POLI sunt tot mai putini!

@ultras 1921 a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:10 )

oare unde erai tu in 1921? acum nu esti tot acolo? Pacat !

ASU POLI NU E POLI a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:11 )

ASU POLI NU E POLI si NU V-a FI NICIODATA! NEVER!

ASU POLI = O CACIALMA POLITICA! a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:15 )

Niste looseri politici, niste ratati, care nu stiu sa piarda, fatalai in pantaloni, au transformat echipa acestor bieti baieti, la care anul trecut nu veneau decat rudele la meciuri, intr-un VEHICOL POLITIC, cu care spera sa-si spele ratarea! TOATA APA DIN BEGA nu poate spala NISTE RATATI ! Directia E CLARA – PRAPASTIOS IN JOS , spre USA DIN DOS !

BETIA SE TERMINA! a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:17 )

Dupa 9 dec. urmeaza TREZIREA LA REALITATE!

NASU a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:18 )

CINE E MCCXI, MUNTEAN HOTOMANU? LASATI PALAVRAGEALA, VA DOARE CA TIMISORENI, CATE UNU CATE DOI, MERG LA MECIURILE ECHIPEI.

Gluma:)) a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:19 )

Ii cunosc pe baieti si articolul e penibil. Doar unul sta in bucovina, nu se vor continuatorii MCMXII, staicu nu e liderul lor. Sunt doar niste baieti ce s-au strans sa mearga la meciuri. Nu e primul meci la care au mers si o parte din ei merg de mult timp in peluza. Slab articol o prostie

timisoara1921 a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:27 )

bine ca ac recas este poli , santeti glumeti , cati santeti in deplasari ,apropo am auzit ca nea robu va pregateste sandvicurile pe autobuz

timisoara1921 a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:29 )

la arad cati veti fi in deplasare bai polistilor alb negri

Unu'Altu a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:34 )

SIMPLU! Manipularea politica a reusit sa distruga o peluza. Bv baietilor care merg sa sustina performanta, nu celor care merg sa faca scandaluri pe la Giarmata Vii!

Dap a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:35 )

Sa vedeti distractie cand ajunge palmaresul la ACS.

Unu'Altu a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:39 )

Manipularea politica in masa a reusit sa distruga o peluza! Bv baietilor care merg sa sustina performanta, nu celor care merg pentru anturaj si scandaluri la Giarmata Vii!

ultras a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:51 )

Dar daca ajunge la ASU?

ovidiu a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 17:52 )

Oameni buni , nu vedeti ca acel care a vrut sa bage ura intre noi a reusit ? De fapt noi toti facem dovada ca la greu nu suntem destul de puternici. Deocamdata. ( ni se trage din trecut )

Aloooo a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 18:15 )

Dar ca au jucat amandoi la ASU vreo 5 ani knd galeria nu stia de echipa tot batranii iau pus si atunci?

ultras a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 18:21 )

Incet, incet simplii membri, neimplicati politic vor realiza ca Drukeria e un proiect politic ,o PACALEALA, nu continuatoarea CVUCS . Majoritatea membrilor Drukeria nu doresc sa faca parte dintr-o organizatie politizata ,care incurajeaza sportul timisorean selectiv(cazul BC Timisoara).Iar cat priveste site-urile suporterilor care apreciaza mutarea Drukeriei in liga 5-a,alaturi de ASU e o chestiune de timp pana vor afla adevarul .In lumea suporterilor e de NECONCEPUT ca o asociatie de suporteri sa fie condusa de politicieni .

Dap a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 19:04 )

@Ultras, nu va ajunge, stai linistit.

BLAT ORDINAR! a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 19:14 )

Dar de BLATUL ORDINAR cu Chizatau ce ziceti? Nimic? Pey, bey natafletzilor, a rasuflat! O sa vedeti voi in retur la Chizatau!

CE JEGURI !! a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 19:16 )

n-ai vazut la Brancovan, daca dl.Robu ar negocia cu ei, i-ar lasa imediat cu cooroo in balta pe betii baieti(cu tot cu noul echipament….) si ar schimba barcile! Astia se vor galerie! Astia se vor continuatorii lui Comando viola! Vai de capul lor de vanduti !

Ce comic a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 19:19 )

comic e ca, cei mai multi nici nu se prind ca sunt doar o masa de manevra! Ba mai mult, mai si fac pe inteligentii si subtilii, saracii de ei! Auzi, cati vor fi la Arad? Pai asta asa putin conteaza, saracu’ de tine! Sunt convins ca nu vei reusi niciodata sa iei BAC-ul !

@ultras1921 a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 19:24 )

daca dupa cum stii tu exact care e adevarata POLI, am crezut ca esti Rector, sau macar Decan la Politehnicaca ,dupa cum scri mi-am dat seama nu numai ca nu ai luat BAC, dar ca nici nu il vei lua vreo data!

timisoara1921 a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 20:33 )

slugile lui robu , chiar conteaza cati veti fi la arad dar pot sa fac pariu ca nu veti fi nici unul ,pentru ca va e frica de nana la fundulet , sau mai rau poate aradenii vor dori sa va faca amantele lor

gogu a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 20:45 )

am auzit ca ac recas va fuziona si cu flacara faget echipa lui iancu numai asa va papa recasul palmaresul care din pacate se afla in buzunarul lui iancu , umflatul inca are interese financiare

Andrei. a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 21:42 )

Așa, manipulați politic, scandalagii, vânduți, pseudoultrasi dintr-o pseudogalerie, ne susținem echipa în fiecare weekend, acasă sau în deplasare, fiind peste 500. Unde pula mea sunteți voi, ultrașilor, apoliticilor, galerie model? La ultimul meci, pe stadion ați fost 14. V-ați înmulțit ca iepurii, peste noapte, de sunteți atâția pe net? Mai dăvă-n pula mea și mergeți pe stadion și susțineți-vă echipa!
„Dispreț și ură pentru ultrașii de tastatură!”

bulitOrza a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 21:54 )

ASU Poli nu e Poli!

AC RECAS NU E POLI a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 22:03 )

As vrea sa va vad fata in fata pe astia cu ASU Poli nu e Poli. Lasa ca poate da Domnul si ne intalnim peste 2-3 ani prin liga 3. Cat despre articolul asta, o mizerie! O ajuns fiu’ lu’ Staicu sa faca galerie… Mai il ia si pe nepotu’ lu Robu si e ca lumea. Oare l-o fi amenintat ca nu-i mai cumpara masina ? hmm.

Spagaru' a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 22:12 )

Q : cati suporteri ACS incap intr-un Trabant?
A : Toti !!!

@Spagaru' a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 22:24 )

Buna asta :))) AC RECAS NU E POLI

ODRASLA a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 22:27 )

FELICITARI COSMIN BRADU PENTRU ARTICOL …….EXTREM DE TENDENTIOS….SI CU MULT VENIN..ACUMA SA NE ZICI SI NOUA LOGICA ACESTUI ARTICOL MIZERABIL CE AI VRUT SA DEMONSTREZI… PROBABIL ACEASTA E GANDIREA TA GANDIREA TA INTRE 2 PETURI DE PERE SI O CARAFA CU VIN……

ASU Poli nu e Poli a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 22:41 )

Ba asta cu AC Recasnu e poli te crez vre-un zorro?daca vrei sa ne vezi in fata hai la meciuri pe Dan Paltinisan.Sau unde vrei sa ne vezi in fata la Ictar Budit?Hai sambata in barurile din timisoara ca o sa fim multi care ne vom uita la meci ca e pe Dolce.

ASU POLI NU are cum sa fie POLI! a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:01 )

Bai recasanu,te crezi asa frumos de vrei sa ma vezi in fata,incat crezi ca daca te vad imi schimb orientarea sexuala? Sincer sper sa ne cunoastem si ma interesez cand mai au ceva meci astia pe stinta(ca vad ca voi scrieti cu un singur ” i „…..)si voi veni pe acolo,chiar daca tu crezi ca daca veti fi cam o suta imi va fi frica! Stai linistit, putoi analfabeti ca tine nu ma sperie!

asta cu aradu' a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:05 )

chiar crezi ca daca tu si cei ca tine va cacati pe voi sa mergeti la arad, atunci toti se sperie? eu merg aproape zilnic in arad, ca asa mi-e serviciul, dar inteleg ca pt. tine(pt. voi…) e o adevarata aventura…..e drept, e nasol fara mamicutica si taticutu

un druker de la drukeria a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:13 )

slugile lui robu daca ati sti ati muri! In iarna sunt pregatiti sa transferam opt jucatori noi cu care batem pe toti si pe racovita lui robu

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:15 )

M-ai intrebat in ce divizie e ASU POLI? N-am destule degete la maini ca sa-ti arat!

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:17 )

M-ai intrebat in cati ani v-a fi ASU POLI in Liga lui Mitica? N-am desatule degete LA MAINI si LA PICIOARE ca sa-ti arat!

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:19 )

M-ai intrebat cine are mai multe clase , trenul, sau cei din drukeria? Mi se pare cam egal!

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:24 )

Va laudati ca ASU POLI s-a infiintat in 1291? Pai atunci de ce nu-i ziceti Poli 72o,asa cum la Piata 700 ii zice Piata 700?

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:26 )

De ce pe toti de la drukeria vor sa-i angajeze Pompierii ?…………………..Pt. ca astia de la drukeria nu beau apa!

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:27 )

Voi o sa intreceti „blondele” la bancuri!

@spagaru a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 23:42 )

Cica un druker de-a lui ASU POLI prinde pestisorul de aur. Si pestele ii zice”- Te rog arunca-ma inapoi, in apa ca-ti indeplinesc trei dorinte!”. -„Bine” zice, drukerul , dar sa sti ca eu n-am decat o singura dorinta, dar foarte greu de indeplinit: „-Sa nu ne mai bata Progresul Racovita”!

AC RECAS NU E POLI a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 00:08 )

@ASU Poli nu e Poli: Tu macar stii la ce ma refeream cand ziceam de fata in fata? Ma refeream la faptul ca sunt aceleasi 2-3 persoane minore pe aici care tot posteaza cu acelasi nume. Si amenintarea cu venitul pe Paltinisanu… E cam slabuta. Ati fost cam 21 la ultimu’ meci. Alta data evita sa ataci fara motiv 🙂

drukeria-membriidepartid a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 08:38 )

nu s-ar fi ajuns la toate conflictele astea si dezbinarea asta daca unii politicieni ar fi salvat acea echipa minunata: ilie, scutaru, ,curtean, axente, popovici, rikets, patras, etc.. am promovat la pas.. atunci in acele momente cand se vota daca sa se salveze licenta de catre politicieni…in acele momente drukeria ar fi trebuit sa organizeze un miting in centrul orasului, chiar la ora la care autoritatile trebuiau sa voteze, ca sa punem presiune pe ei sa salveze licenta si implicit fotbalul banatean!.. dar din pacate nu a fost asa!… ci dimpotriva.. liderii drukeria au preferat sa se inroleze politic si sa faca lobby pe la emisiunile tv ca poli si implicit fotbalul timisorean sa nu fie salvate!!!!
Si din pacate acei liderii ai drukeria nu vor performanta la timisoara nici acum!!!
Bata-i D-zeu pe cei ce si-au dorit ca sa distruga fotbalul timisorean sa-l duca la ZERO!

@recasanu.... a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 08:51 )

sa atac fara motiv? pai tu ataci fraiere! sau crezi ca daca sunt singur mi-e frica de un putzoi ca tine, sau ca ceilalti ai tai? alta data , inainte de a te da mare gladiator, uita-te un pic in oglinda!

Ghicitori cu drukeria si ASU POLI a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 08:54 )

Cati au studii de la drukeria?…………………………………………………………….Indicatie ajutatoare:Incap intr-un „Smart”!

Ghicitori cu drukeria si ASU POLI a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 08:55 )

Cati juniori are ASU POLI?……………….Indicatie aJUTATOARE: „iNCAP INTR-UN „sMART”!

Ghicitori cu drukeria si ASU POLI a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 08:57 )

De ce umbla cei de la drukeria cate trei?………………………………………Unul stie sa scrie,unul stie sa citeasca, iar al treilea pazeste cei doi oameni de stiinta!

Ghicitori cu drukeria si ASU POLI a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 08:59 )

Acum serios: De ce umbla cei de la drukeria cate trei?………………….Unul duce sticla,unul duce paharele si al treilea toarna, ca nu-i tremura mana!

Astia cu drukeria si ASU POLI a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 09:01 )

astia nu vor concura cu blondele niciodata, caci alea macar sunt misto, nici cu Bula ca e prea istet, astia vor concura cu Itzick,Moritz si Schtrulh !

druchier de la druchieria a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 09:06 )

noi nu bem din pahare,noi bem din sticle sa sti tu !

Ha-ha-ha-ha a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 10:07 )

astia de la drukeria n-au descoperit paharul!?! bai, dar roata(ceva rotund care se invarte…) ati auzit?

Ha-ha-ha-ha a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 10:24 )

ASU POLI = orzu pe gaste

@prostu satului a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 10:54 )

Vaco, iar ti-ai luat aurolac din pensia de retardata a doamnei ma-ta? Sau care-i explicatia pentru cele peste 40 de comentarii pe care le-ai scris la articolul asta?

@@prostu satului=intelighentu a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 16:12 )

ce destept esti!!! cum te-ai prins? Sherlok Holmes era kutyia-fossa pe langa tine! cred ca astia iti pandesc creierul cand mori sa il studieze!

Io-te-te a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 16:25 )

bee prostu satului, esti inuman de destept!

romanian ultras a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 17:09 )

E adevarat ca Drukeria este cundusa de un politician d-ul Bogdan Herzog consilier local PNTCD !?

@romanian ultras a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 17:25 )

e adevarat. si la fel de adevarat e ca vrea sa transfere la echipa cativa buri din africa de sud. asu va deveni echipa burilor iar banatenii vor trebui sa-si caute favoriti noi. cu burii lui herzog nu te pui.

osty-costy a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 18:56 )

daca ati fi citit toate stirile ati fi aflat ca s-au dat in vileag! seful suprem al lor este cel care a inventat totul – ostaficiuc! MARELE SECRET a rabufnit! minciuna are picioare scurte!

romanian ultras a spus: (noiembrie 2nd, 2012 at 23:00 )

Dar e adevarat ca ASU Poli a existat si in urma cu un an ,doi ? Daca e adevarat atunci ASU Poli nu e echipa suporterilor asa cum cei din Drukeria anuntau pe siturile Ultras din Romania si nu numai !?!

1921- a spus: (noiembrie 3rd, 2012 at 12:41 )

Bai pateticilor va dati intrebari si le raspundeti tot voi? Vai si-amar… In fata calculatorului sunteti mari ultrasi, da’ mergeti pe Paltinisanu cate 10 in peluza… Va vad eu dupa ce i se termina mandatu’ domnului primarel cum o sa va desfiintati 🙂

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției

Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei

Prim-divizionara de futsal CFR Timişoara a încheiat turul play-off-ului cu o victorie importantă, 4-2 cu Odorhei, într-un meci disputat în Sala Constantin Jude. A fost şi ultima repetiţie oficială înainte de turneul Final 4 al Cupei României care va fi găzudit în oraşul de pe Bega la începutul lunii aprilie. Revenind la joc, partida a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Repetiţie bună înainte de Final 4 din Cupă. Victorie cu Odorhei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Jumătate dintre timișorenii care au fost somați să își dărâme vechile garaje au decis să facă singuri această operațiune. Sunt peste 120 de garaje vechi, incluse în programul Primăriei Timișoara de amenajare de noi locuri de parcare, care au fost demolate înainte de expirarea termenului de 30 de zile prevăzut în notificare, iar altele sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara promite 300 de locuri de parcare și spații verzi in locul a 231 de garaje demolate
Confruntat cu decizia deja luată în ședința coaliției PNL – PSD, de a-l impune pe candidatul PSD ca și reprezentant al coaliției în lupta pentru șefia CJT, Alin Nica mai are o ultimă speranță pentru ca decizia liberalilor timișeni să fie aplicată. El speră că Biroul Politic Național va întoarce decizia luată în ședința coaliției...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pentru Alin Nica, speranța moare ultima. El solicită Biroului Politic Național să se opună deciziei din ședința coaliției
Din primele informații ”transpirate” din ședința coaliției PSD – PNL, cele două partide au decis să aplice în Timiș soluția deja adoptată, cu un candidat comun, atât la Primăria Timișoara, oferit de PNL prin Nicolae Robu, dar și la șefia CJT, cu un candidat social-democrat. În concluzie, Alfred Simonis are liber în competiția în care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rămâne cum am stabilit. Coaliția a decis să aibă candidați unici la locale: PNL la Primăria Timișoara, PSD la CJ Timiș
Mai multe unități de învățământ din Timiș vor primi microbuze electrice, acestea vor fi achiziționate cu fonduri europene, prin PNRR. Mijloacele de transport ecologice vor fi livrate până la finalul acestui an. Deocamdată nu se știe unde vor ajunge acestea. Contractul de finanțare privind achiziționarea de microbuze electrice pentru elevi a fost semnat de către...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul pentru achiziția a 24 de microbuze electrice, cu fonduri din PNRR, destinate județului Timiș
Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest
Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
O nouă recunoaștere pentru un cadru didactic al Universității Politehnica Timișoara! Prof.univ.dr.ing. Liviu Marșavina, membru corespondent al Academiei Române și prorector al UPT responsabil cu cercetarea științifică, inovarea și transferul tehnologic, a primit vineri, 22 martie 2024, în cadrul unei ceremonii solemne, titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, cea mai înaltă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoştere şi respect. Academicianul Liviu Marșavina, prorector al UPT, Doctor Honoris Causa al Universității Tehnice din Cluj-Napoca
Chiar dacă nici măcar nu a demarat perioada oficială de înscriere în cursa de obținere a mandatelor pe patru ani în urma alegerilor locale, candidatul independent Marian Vasile a stabilit deja cine îi vor fi contracandidați la alegerile pentru postul de primar al Timișoarei. El spune că vrea o dezbatere și are în vedere doar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Marian Vasile a stabilit cine sunt unicii săi contracandidați la funcția de primar al Timișoarei. Robu și Fritz sunt chemați la discuții
Top