Spectacol total la debutul Politehnicii in nocturna / VIDEO

Atmosferă incredibilă la jocul dintre Politehnica Timişoara şi AS Nădrag. La meciul din campionatul judeţean disputat pe stadionul Ştiinţa s-au adunat peste 1.500 de spectatori, care au creat o atmosferă cum nu se vede nici în primul eşalon fotbalistic.

Fumigenele şi torţele au contribuit decisiv la imaginea unui spectacol unic în România. Politehnica Timişoara s-a impus în primul meci disputat în nocturnă cu 4-1 în faţa celor de la AS Nădrag. Chiar dacă jucătorii celor două formaţii s-au comportat foarte bine pe teren, cei peste 1.500 de spectatori timişoreni au fost actorii principali, spectacolul oferit de ei demonstrând din nou că formează cea mai frumoasă galerie din România.(sursa foto si video: www.facebook.com)

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

34 comentarii pentru acest articol

un cetățean a spus: (noiembrie 18th, 2012 at 22:41 )

Mult zgomot pentru nimic.

Pompieru a spus: (noiembrie 18th, 2012 at 23:01 )

N-a ars și Continentalu cumva ?… Păcat !

SCORU ! CAT A FOST SCORU ! CAT A FOST SCORU ! a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 07:47 )

S-a jucat totusi un meci de fotbal? Sau NU? Cat a fost scorul si golurile s-au marcat singure?

FARA PAUZA ! a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 07:55 )

Cica arbitrul n-a facut pauza si meciul s-a jucat intr-o singura repriza,dar nimeni nu a observat caci toti cascau gura la TIRIBOMBE !

logan a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 08:18 )

oameni buni, putin respect pentru ceva frumos. felicitari celor de la politehnica timisoara si rusine pentru cei care contesta unspectacol unic. cu asemenea reactii cei de la acs se uratesc si demonstreaza ca nu sunt suporteri adevarati. asa aduc un prejudiciu extrem de mare inclusiv lui acs poli.

Noni a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 08:27 )

Ma bucur ca echipa ASU, fondata de Negut, Robu si altii in 2005 are asa o sustinere. Terenul de la Baza 1 pe care joaca ASU este facut de Robu si e unul din cele mai tari din tara. Are o pista de alergat excelenta. Suporterii sa aiba grija sa nu-l aprinda. In rest eu ii felicit si daca si-ar vedea de sustinerea echipei lor si nu de boicotarea altora ar fi nemaipomenit!

marian a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 09:56 )

boicotarea vine din ambele tabere, iar asta nu e in regula. sa-si vada fiecare de echipa lui. bravo celor de la asu pentru spectacol, unul unic in tara si in partea asta a europei as indrazni sa spun.

SCHIMBARE a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 10:08 )

Pe vremuri se spunea despre POLI TIMISOARA ca are cea mai „TARE” galerie din tara si ca este mult PESTE VALOAREA echipei. Apoi, in ultimii ani ECHIPA a fost PESTE galerie! Unii sefuti(ca asa-i in Romanica, daca nu poti fi nici cum sef in „civilie”, atunci macar „sef” la drukerie….), nu au mai suportat asta si atunci au gasit o metoda, o modalitate si o echipa, CA SA SE SCOATA IN EVIDENTA EI si in nici un caz JUCATORII DE FOTBAL !

deBanat.ro a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 10:10 )

Pentru toti carcotasii politruci : sugeti poola

CE CHESTIE ! a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 10:39 )

Pe astia de la drukeria i-a pacalit cineva ca a fost ZIUA POMPIERILOR !!!

@deBanat.ro a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 10:40 )

te exprimi gazetareste

drukeria-membriidepartid a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 10:57 )

mi-am bagat unghia-n gat

drukeria-membriidepartid a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 10:58 )

D’aia sunt suparat, ca ivanshore.

@deBanat.ro a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 14:34 )

baiete, m-am prins – ESTI SEF LA drukeria ! M-am prins dupa constructia si acuratetia frazei; dupa bogatia de idei si sentimente care o exprimi; dupa propozitia aerisita si dupa pozitionarea verbului in fraza!

deBanat.ro a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 15:08 )

Nu sunt sef niciunde dar in ceea ce priveste sentimentele, te-ai prins bine. Asta simt si asta va transmit. In rest…la mai mare, astept cu nerabdare sa vad pana unde puteti merge cu ineptiile.
Apropo, vreau sa va vad facand o actiune cel putin la fel cu cea de aseara dar tare ma tem ca e imposibil pentru ca cel putin…sunteti prea putini. :))

drukeria-membriidepartid a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 15:13 )

tre sa fi „dus cu pluta” sau sa ai mintea lu’ cristi brancovan sa crezi ca poate sa-ti iasa o asemenea diversiune sa poti prosti un oras de talia timisoarei sa NU tina cu o echipa de valoare care reprezinta cu cinste timisoara in liga secunda si probabil la anul va reprezenta cu cinste timisoara si in prima liga,…. si sa crezi ca-i poti prostii pe timisoareni si pe banateni prin ”petarde si funigene” sa tina cu o echipa din liga a 5 a o echipa pe care BRUSC inainte de alegerile locale si din ambitie politica niste „lideri” consilieri locali gen bogdan herzog & co. o sustin!
de unde atata ura, implicare si ambitie politica in acesti ‘drukeri’?

drukeria-membriidepartid a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 15:30 )

Baietii astia de la „drukeria”(ei neavand nici un fel de ambitie politica, binenteles!) vor neaparat sa faca cate ceva sa iasa in evidenta cumva in fiecare saptamana, pentru ca spera ei (spera degeaba!) banateni nu vor tine cu acs poli si vor tine cu o echipa(brusc sustinuta de catre unii consilieri locali ai drukeriei) din liga a 5 a care joca cu budint si leucusesti!.. au incercat sa-si atinga scopul prin comunicate de presa, prin petarde si funigene pe ‘stiinta’, prin ghete cu nume pe ele scrise, prin biciclete, prin pereti mazgaliti, etc.. chiar sunt curios ce o sa mai nascoceasca ?! poate ar trebui sa venim si noi in sprijinul lor cu niste idei mai nastrusnice…

Cr. Br. (adica Cristi Borcea) a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 16:21 )

Stiti de ce a facut drukeria aseara jocurile alea de lumini si umbre? Pentruca EI SE PREGATESC pentru LIGA CAMPIONILOR !

COINCIDENTE a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 16:23 )

Stiti care a fost culmea coincidentei aseara? I.Rotariu avea exact atatia ani, cat toata echipa adversa!

Jiji Becali a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 16:54 )
Draga Jiji esti mult prea subtil.... a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 20:52 )

Esti mai subtil ca Gigi Becali ?!? Ce vrei sa spui, ca cei 5-7.000 de polisti de pe DP s-au dus pe „stiinta”? Esti slab la artimetrica! Si colo si colo sunt cam intre 3 si 500 ! E totusi oarece diferenta: pe DP este echipa de fotbal, pe cand pe „Stiinta” e preistoria fotbalului, cand o echipa de studenti si ceva cadre didactice,bate o echipa de elevi din clasele primare! Doar ca aici vine COMICUL SITUATIEI, se mai si lausa! Dragul meu, eu cand eram elev, eram in echipa scolii si noi nici nu acceptam sa jucam cu echipe de looseri, dar mai sa jucam si sa ne si laudam ca-i batem!!!!!!!!!Dar,poate ca nu am eu simtul valorilor sportive !!!!!!

O INTREBARE "FILOZOFICA" pt. TOTI a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 20:55 )

Oare pe ce loc era ASU POLI, in aceasta serie a III-a a campionatului judetean de fotbal, DACA nu ar fi jucat la ei Rotariu,in etate de 50 de ani?

O INTREBAREde "ARITMETICA" pt. TOTI a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 20:57 )

Cati ani v-a avea Rotariu, pe ste sapte ani, cand ASU POLI v-a promova in Liga lui Mitica?

Pruteanu a spus: (noiembrie 19th, 2012 at 22:00 )

UN RASPUNS : ” va avea” mai boule, nu „v-a avea” !

Cand „v liniuta a” platesc sefii, nu „v liniuta a” taie din leafa pentru greseli de ortografie sau ( nu s liniuta au ) gramatica ?

Noni a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 08:37 )

Inainte sa le faceti reclama acestor druckeri tineti cont de urmatoarele:
1. Cei de pe stadion au mazgalit tot orasul. Daca nu suntem capabili sa-i depistam, sa-i punem sa plateasca si sa curete mizeria facuta atunci macar sa nu-i promovam!

2. Nu au de ce sarbatori Poli 1921 pentru ca ASU a fost infintata de Robu si altii in 2005 (de atunci joaca in liga 5)

3. Suporterii ASU drukerii nu au sustinut aceasta echipa din 2005 pana in 2011, vreme in care erau pe Dan Paltinisan si sustineau Echipa lui Iancu, care era mai putin banateana decat ACS Poli.

4. si sa fim seriosi ca nu au fost nici 500 de suporteri la meci…au fost rasfirati si au facut spectacol…dar spectacolul pe care ei ar trebui sa-l faca ar fi curatarea mesajelor pe care le-au scris cu sprei pe pereti!

Mamo a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 09:12 )

ba infectii astia imi sterg mesajele…roaba sta in spate si da delete..aiiaiaiia

DIFERENTE ! a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 09:44 )

Cica drukeria a sarbatorit cu ASU POLI 91 de ani de la infiintarea POLITEHNICII ! …………………………………………………………………………………………………………Si ACS POLI a sarbatorit, e drept NUMAI NOUAZECI de ANI si mult mai MODEST, invingand cu 9 – 0, pe AS Vladimirescu !

@Pruteanu a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 09:47 )

e drept ca si din birourile USL se greseste, ca atare la colegul i s-au taiat 20%, mie 30%, dar oare la asa zisele „mesaje” ,pornite din birourile taraniste ale dlui Orza, oare le verifica cineva? Sau ele nu, caci sunt prea taraniste? Nu taranesti, ca as jigni taranii !

Pruteanu a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 10:06 )

„…dar oare la asa zisele ‘mesaje’ ,pornite din birourile taraniste ale dlui Orza, oare le verifica cineva? Sau ele nu…”

Spune-le te rog sa-ti taie 50% pentru „mandretea” de mai sus…

@Pruteanu a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 16:42 )

pretene, ne-ai speriat rau ! d-apoi matali o sa-i pui sa ne taie si limbile si degetele, nu numai lefurile!

Ghita Lubinita a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 17:08 )

Bade Prutene, oare dece nu -i verifici si pe aia de la articolele politice? Sau acolo e prea mult de munca?

Lectia de portugheza a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 17:29 )

va rugam traduceti :

„Futebol de verdade, torcida de verdade

Abandonados, largados, mas nunca deprimidos, os „ex-Politehnica” passaram a vagar pelas ruas de Timisoara procurando um novo clube. Ok, não houve esse drama, mas eles realmente foram atrás de uma nova equipe para torcer. Havia duas possibilidades: o ACS Recas, que mudou-se para a cidade e passou a se chamar ACS Timisoara, e o ASU Politehnica Timisoara, fundado justamente por torcedores do finado clube, mas dois anos antes. A segunda opção venceu.”

mai multe la :

http://espn.estadao.com.br/post/293928_futebol-de-verdade-torcida-de-verdade

Ghita Lubinita a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 19:42 )

muica cata jeografiao stiao portughezao astiao ! Crediamo ca habarnao naveao de Recasao, cand colao surprizao! Stiao ! Hai sa bemao un cacao! In sanatatea lor!

Ghita Lubinita a spus: (noiembrie 20th, 2012 at 19:43 )

daca stie cineva sa traducao ! pana io beau cacao !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO

Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.  Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara
Consilierii locali vor avea de aprobat tarifele pe care adăpostul public de câini urmează să îl perceapă proprietarilor animalelor pierdute și ajunse în acest adăpost. Pentru fiecare zi de ”cazare” urmează să fie solicitați bani, la fel și pentru operațiuni medicale. În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 155/2001, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara stabilește tarifele percepute celor care își recuperează câinii pierduți și ajunși în adăpostul public
Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala Timiș a decis să meargă, la alegerile pentru funcția de președinte al consiliului județean, pe candidatul propus de alianța PSD – PNL și nu pe cel propus de cea din care face parte la nivelul Timișoarei, deci îl vor susține pe Alfred Simonis. Decizia nu aduce nicio atingere...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UDMR Timiș a decis și a luat o decizie pragmatică. Îl susține pe Alfred Simonis la șefia CJT 
Soluția provizorie a liniei continue trasată pe întreaga lungime a centurii de ocolire a Timișoarei devine definitivă. De marți va începe montarea de parapet de beton de tip New Jersey pe zona mediană a drumului. Decizia a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș încă de anii trecuți, pentru a obliga conducătorii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul De azi se montează parapet de beton pe toată Centura Nord de ocolire a Timișoarei
Anul acesta Iulius Town Timișoara vă încurajează să fiți „De Paște, mereu împreună!”. Au fost pregătite cadouri pentru toată familia, iar cei mai norocoși pot câștiga, pe lângă premiile zilnice din cadrul campaniei, vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia. Până pe 3 mai 2024, toate ajutoarele Iepurașului care fac shopping la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping din Iulius Town, cu 1.400 de premii pe loc sau 3 vouchere în valoare de 1.000 de euro la Bijuteria Gia
Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul „Aero West Bike Fest” va aduce pe scena amplasată la Aerodromul din Buziaş emblematica trupă a rock-ului românesc şi timişorean, Cargo. Concertul legendarului grup va avea loc în prima  zi a festivalului, pe 24 mai. Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Aerodromul Aero West Buziaș și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Legendarul grup Cargo va cânta la Buziaş, pe 24 mai, la “Aero West Bike Fest”
Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano. Într-o lume acaparată de tehnologie, expoziția prezintă mici obiecte de stat, originale, realizate de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Studenţii de la Arhitectură s-au remarcat la Milano Design Week 2024
Preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis îl acuză pe Alin Nica, preşedintele CJ Timiş, că încearcă să saboteze orice proiect major al Timişoarei care nu-i aparţine. El a făcut referire la faptul că Nica  pus cu greu la dispoziţia Guvernului Sala Multifuncțională a CJ Timiş pentru desfăşuraea şedinţei Executivului care va avea loc joi. Joi, săptămânala...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis, atac la Alin Nica: “Încearcă să-și mascheze incompetența blocând și sabotând orice proiect susținut de oricine altcineva în afară de el”
Actualul președinte al CJ Timiș, Alin Nica, consideră că organizarea ședinței de guvern, joi, la Timișoara, este o întâlnire în scop electoral, deci ar fi trebuit să aibă loc la sediul PSD. Chiar și așa, spune că CJT va pune la dispoziția celor din guvern Sala Multifuncțională. Nica nu crede că modul în care întâlnirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deși supărat pentru modul de anunțare, Alin Nica dă Sala Multifuncțională pentru ședința de guvern
Timişorenii iubesc mersul pe bicicletă, iar asta s-a văzut în weekend, odată cu desfăşurarea unei tradiţionale curse cicliste. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, dar și susținătorii acestora au venit la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Animaţie în centrul Timişoarei, odată cu disputarea unei super-ediţii a Poli Bike Challenge/FOTO
Top