Club gay-lesbi, inaugurat la Timisoara

Sub moto-ul „We are family”, sâmbătă seară, se deschide oficial cel mai nou club din Timișoara. Nu e un unul obișnuit, pentru că Delirio se adresează, în primul rând, comunității gay-lesbi.

Delirio este situat pe strada Lucian Blaga nr. 1, însă intrarea se face de pe strada Janos Bolyai. Este, spun amfitrionii, nu numai un nou club destinat comunității gay-lesbi din Timișoara, ci reprezintă și „un nou concept de petreceri, o nouă atmosferă, un aer proaspăt dezvoltării comunității LGBT din vestul țării”.

Clubul va organiza seri tematice, cu discuții pe diverse teme, seri de cafenea cu muzică live sau jazz în surdină sau proiecții de filme. La sfârșit de săptămână vor fi petreceri. „Nu trebuie decât să faci, cu încredere, micul pas din comunitatea online în comunitatea reală în care îți vei face prieteni și vei primi mereu un gând bun și un umăr greutăților tale. Pentru toate astea suntem noi. Pentru că suntem mai mult decât un club. Pentru că… We are family!”, anunță promotorii locului.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

haribo a spus: (decembrie 22nd, 2012 at 20:49 )

Fiindca oamenii s-au coborat mai jos decat dobitoacele,nu va intarzia nici rasplata Celui ce le-a insufletit.Vai voua spurcatilor,ca mai bine va era de nu v-ati fi nascut.

Ovidiu a spus: (decembrie 22nd, 2012 at 23:43 )

Vomit!!!

Principialul a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 00:59 )

Getooooooooooooo, democratie, democratie, da’ tu esti fata cu carte, taica! Pe astia te gasisi sa-i promovezi?!… Pentru ei lucreaza doftorii, psihiatri, popi…

Arbeit Macht Frei a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 08:47 )

adrian nastase, george becali, dan ilie ciobotea, dan matei agathon, codrin stefanescu, surorile negoita, nicu banicioiu, cristian rizea, victor alistar, catalina botezatu, etc.

George a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 08:56 )

Sunteti patetici. Atat despre toleranta si spiritul craciunului.
Abia astept sa va creasca copilul si sa va marturiseasca ca e gay. Apoi sa va vad :)))

@George a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 11:46 )

ce ce suntem patetici? pentru ca suntem normali? interesant… patetic esti tu. si sa nu uiti ca de obicei cand le doresti ceva unora, s-ar putea sa se intample tie.

haribo a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 12:06 )

George tu crezi ca e intamplator ceva pe lumea asta?Diavolos(dezbinatorul in greaca)este o forta mintala,liberul arbitru il ai din constructia ta ca om de la Creator,e alegerea fiecaruia in fond sa aleaga binele sau raul.Daca Dumnezeu iti spune ca a facut femeia pentru barbat,dar tu cauti barbatul pt impreunare inseamna ca nu esti cu Dumnezeu,iar cine nu e cu El e impotriva SA.Acea forta mintala de care-ti vorbeam la inceput iti da doar impulsul(,,e la moda,nu fii prost,nu exista Dumnezeu,traieste aici clipa „).De aici incolo alegerea ta,dar noi traim vremile in care acest sistem global iudeo-masonic,legifereaza toate aceste uraciuni impotriva Lui Dumnezeu si stii de ce?Fiindca ei se inchina acestei forte mintale,Lucifer fiind dumnezeul lor(ei chiar o recunosc),iar toti cei ce protesteaza sunt catalogati ca intoleranti.Pacatul e singurul lucru insa pe care omul trebuie sa-l urasca.Cu diavolul nu se sta la discutii.Daca noi ortodocsii vom cadea in capcana lor precum cei din occident,atunci ne-am pierdut sufletele pt totdeauna.

eu unu a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 12:08 )

va vreti civilizati…dar aveti apucaturi de oameni din lumea a 3-a….cica noi suntem oameni normali…ma faci sa rad…defineste normalitatea daca esti normal…sau tu crezi ca daca esti gay…e ca ai vrut tu…sa fi mai fancy…..auzi astia normalii…ce e mai misto…sa fii gay sau sa fi un alcolist care isi terorizeaza familia in fiecare seara??…oricum nu stiu ce atata tamtam…ca nu e primul local de genu in orasul asta…si nu o venit sfarsitul lumii….

Anonim a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 12:17 )

Accidente genetice…sa-mi trag ceva prin toleranta prost inteleasa. Scarbosii impotriva firii au si bar oficial. Ce urmeaza?

adi a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 12:23 )

deci clubul s-a deschis in Timisoara, nu in oltenia, bucurresti sau altundeva in rromania. Daca nu va place intoarceti-va la voi in estul salbatic din care ati venit si mai lasati timisorenii in pace, pentru ca atat cat va toleram pe voi astia veniti din sudul insalbaticit, toleram si alte orientari sexuale, toleranta defineste pana la urma civilizatia…..

Rumburak a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 15:25 )

blue oyster de timisoara, pt cine isi aduce aminte de police academy….hahaha…. nu era pericol sa intru din greseala in acel club pt ca oricum nu intru in niciun club….
treaba lor ce fac si cu cine se cupleaza. nu vad de ce ar interesa pe ceilalti ce fac acesti „minoritari”.

@adi a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 15:42 )

dar mamicuta ta de unde e? dar taticutul? sau esti infiat de doi baieti simpatici? poate ne spui unde ai radacinile, sa ne dam si noi seama cum sta treaba cu estul si cu vestul. daca esti taranoaia din banat, tot vinitura te numesti.

ACS POLI a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:12 )

Eu sunt de acord si nu am nimic impotriva! DAR, de ce au scris pe perete: AC Recas nu e POLI??? Care-i legatura? Si astia sunt indreptati spre ASU Poli? De ce?

Anti a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 16:43 )

Adi ai grija ca te faci de ras. O sa rada colegii de liceu si cei de naveta de tine. Cativa te cunosc deja…

Maria Dogaru a spus: (decembrie 23rd, 2012 at 23:21 )

Tot ce se intampla azi a fost profetit cu multi ani in urma!
Normalul devine anormal si ce a fost anormal va deveni normal.
Cu toate astea mie mi-e greata….

Omul cu CF-ul a spus: (decembrie 24th, 2012 at 07:23 )

Ura! In sfarsit nu ma mai pipaie toti poponarii cand ies si eu vinerea la birt. Cat despre lesbiene: lasati fetele sa vina la mine!!!!!!
Bravo, Geta! Merci de stire! Asa macar stiu incotro sa ies si eu prin oras! Fa abstractie de toti frustratii si habotnicii. Aia sa se dea pe site-ul de la Vocea E vangheliei!

No name a spus: (ianuarie 1st, 2013 at 16:10 )

Gandire democratica. Bravo!

fetitza pepusha a spus: (decembrie 25th, 2012 at 08:32 )

daca nu va convine di noi, asa cum sintem, plecatz dicishia din timisoara. ca noi am gasit intelegere si caldura suflieteasca la domnu robu si la domnu chirila de la premaria cares ambii dia-i noshti.
si daca ne mai suparatz o sa va f*utem in cap una cu poshetutzele de nu va vedetz. traiasca fetitzele si baetz noshti. in sfarsit avem lebertate si nu mai treba sa ne ascundem prin parcu catrindalei, baile neptun(cioki club) sau in viceurili alia imputzite de la gara.
noemi

Mihail a spus: (ianuarie 4th, 2013 at 17:53 )

Felicitari organizatorilor, si mult succes.

angel a spus: (noiembrie 9th, 2013 at 23:49 )

Am descoperit tarziu si din intamplare mesajele astea puerile si nerealiste vis a vis de deschiderea clubului delirio , ma refer la cele negative bineinteles. In prezent din cate inteleg clubul e in razboi cu primarul si sper sa fie castigator , dar sa ne intoarcem la oile noastre cum se spune. Mie mi se pare de-a dreptul penibil ca de fiecare data cand este vorba despre comunitatea gay intoleranta este sinonim cu Dumnezeu. Am citit biblia de mai multe ori dar in niciun cuvant din ea eu nu am gasit ura , intoleranta , rasism , sila ori astea sunt exact sentimentele celor care spun ca Iisus le este exemplu. El ne-a invatat sa iubim o alta persoana din tot sufletul fara sa ne intereseze daca este alba , neagra sau gri. O inima nu are culoare sau gen ea pur si simplu cauta o alta inima care sa-i ofere dragoste si careia sa-i ofere dragoste. Prima din multele greseli ale unui homofom este ca el considera homosexualitatea o perversiune , un pacat , un chip al satanei. In realitate insa cuplurile de homosexuali au o durabilitate mai mare decat a heterosexualilor , traiesc dragostea mai intens , stiu sa respecte personalitea celuilalt fara sa-i ceara sa se schimbe. Homosexualii sunt cele mai calde fiinte pe care le-am intalnit vreodata , mi-au schimbat viata atat de mult in bine! Cum poate cineva sa spuna ca o persoana gay e anormala? De unde stie?! Nu v-ati pus niciodata intrebarea daca nu cumva noi suntem cei anormali?! O persoana mi-a spus odata ca lui Dumnezeu ii este scarba de homosexuali. Acum eu imi pun intrebarea cum poate cineva din care izvoraste iubire pura si intelepciune , cineva care si-a dat viata pe cruce dintr-o afectiune profunda , creatorul , sa aiba un sentiment ata de urat fata de creatia sa?! Va spun eu e imposibil lucrul acesta pentru ca Dumnezeu ne iubeste enorm exact asa cum suntem homosexuali , heterosexuali , lesbiene , transsexuali si asa mai departe. Iubirea doar ea trebuie sa existe in lume si asa cum spunea Budha ,,in cer nu exista discriminare , oamenii au inventat-o si cred in ea ca si cand ar fi adevarata”.

aura a spus: (mai 1st, 2014 at 20:43 )

Da,deci stirile astea au inceput sa ma amuze maxim,nu ele in sine cat ce gasesti mai jos.De ce va deranjeaza atat de rau comunitatea gay/lesbi sau cum se scrie,doar nu v-o trag voua.De ce nu va mutati intr-o tara nedemocratica daca dupa voi ati interzice atatea lucruri?
E alegerea fiecaruia ce vrea sa faca cu viata lui si ce anume il face fericit,as prefera de mii de ori ca fiul meu (inexistent in acest moment) sa imi spuna ca e gay decat sa fie un alcoolist si dependent de droguri.Nu il mai bagati pe Dumnezeu in ecuatie adunatura de incuiati!Nu mai interpretati Biblia dupa bunul vostru plac.Nu mai criticati pe altii voi „oameni a Lui Dumnezeu”daca nici macar nu intelegeti conceptul de liber-arbitru ,dar mai cuvinte ca Biblie,Dumnezeu si multe altele peste nivelul vostru de intelegere.Mai bine dati-va cu parerea intr-un domeniu mult mai sigur 🙂

Bia a spus: (decembrie 22nd, 2017 at 07:01 )

Da, daca esti intolerant cu pacatul…ai o problema..pocaiti-va ca s-a apropiat imparatia lui Dumnezeu, cu asta a inceput si Sf. Ioan Botezatorul si Domnul Iisus. Da ne iubeste, dar ne asteapta pocainta. Daca a facut femeia pentru barbat si a randuir asa lucrurile inseamna ca a fost un motiv, inseamna ca asa e firesc sa fie, si orice abatere de la asta, aduce un rau in viata omului, chiar daca e constient sau nu, mai devreme sau mai tarziu. Nu judec oamenii de acest fel, dar chiar in Biblie scire in Corinteni ca nici desfranatii, nici sodomitii etc. nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.Deci nici noi astia care traim in concubinaj :)) asa ca sa fie mai roz treaba. Sincer orice pacat inaintea lui Dumnezeu e ca o picatura de apa intr-un ocean, dar sa avem grija sa fim cat mai curati. Va doresc Sarbatori fericite! Si daca sunteti asa cum sunteti, voi stiti mai bine ce cautati…doar ca aveti grija ca trebuie sa fim curati pentru a ajunge in Imparatie, si nu pierdeti viata viitoare pentru o inselare de acum.

Educatia a spus: (decembrie 5th, 2021 at 20:16 )

Din cauza lipsei de educatie ne merge asa de bine
Pacat ca traim intro asa societate…bienvenido in secolul 21romania.se mai zice ca cei care opina ca a fi homosexual e o boala e ca Nu Sunt fericiti in viata lor si de accea vor ca nimeni da Nu fue
Va dau un sfat uitativa in oglinda mergeti la scoala cititi mai mult treceri hotarele deschideti ochii si lasati ca fiecare dintre noi sa traim viata asa cum ne dorim Bafta la toti

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Iepurașul de Paște a început pregătirile din timp, iar în Iulius Town deja și-a instalat tradiționalul Labirint și îi așteaptă pe cei mici la cel mai dulce egg-hunt, dar și la sesiuni foto. După întâlnirea cu Iepurașul, sunteți invitați la o plimbare prin era Paleolitică, la expoziția cu dinozauri gigant și monștri marini uriași. Surprizele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Iulius Town îi invită pe cei mici la egg-hunt cu premii dulci, întâlniri cu Iepurașul de Paște, dar și să descopere alte surprize la expoziția cu dinozauri gigant/Foto
Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Top