Cornel Petroman face ordine in scoli dupa ordinele de la partid

Maşinăria politică a USL a călcat în picioare visele unei tinere profesoare care, după ce a devenit director de şcoală, a crezut că Dumnezeu i-a pus mâna în cap. S-a înşelat amarnic. A fost director doar câteva zeci de minute, după care funcția a fost pasată  mamei unui consilier județean al PNL.

Înainte de Crăciun, profesoara Mioara Novac a primit, de la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, delegația pentru funcţia de director al Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „P. P. Neveanu” din Timişoara. Femeia n-a apucat însă nici să se dezmeticească. În câteva zeci de minute, a primit un telefon chiar de la inspectorul școlar general Cornel Petroman. „A fost o greşeală, doamnă, ne cerem scuze, aduceţi delegaţia înapoi”, i-a spus, fără jenă, Petroman proaspetei directoare, lăsată perplexă.

Povestea e simplă ca bună ziua. Doina Pășcuță, director al Școlii „P. P. Neveanu” în ultimii zece ani, s-a trezit că și-a pierdut postul și a văzut negru în fața ochilor. Mama consilierului județean liberal Adrian Pășcuță, numit acum două luni director al Oficiului Teritorial Timişoara al Agenţiei Naţionale pentru IMM-uri, s-a simțit jignită că postul i-a fost suflat de o oarecare profesoară, culmea, fără niciun fel de „spate” politic.

După câteva telefoane, situația a revenit la „normal”. Delegaţia i-a fost luată efectiv cu japca Mioarei Novac şi oferită, evident, Doinei Pășcuță. Inspectorul școlar general Cornel Petroman a fost impus la șefia instituției chiar de Partidul Național Liberal. Asta, deși Petroman este în prag de pensie.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

75 comentarii pentru acest articol

prezidente a spus: (decembrie 28th, 2012 at 10:46 )

de toata jena,dar nu trebe sa ne mire,asa va fi de acum incolo,o sa vedeti bucatar sef la cai ferate,tractorist sef la spitale,etc.numele conteaza,nimic altceva.oricum e bine ca ne maresc salariile si ne dau pensiile inapoi,vreo 5 %,dar gazul,curentul si carburantii se vor mari cu vreo 10 %…multa bafta dragi romani!!!

moni a spus: (decembrie 28th, 2012 at 10:55 )

dupa jumatate dev ora a chemat-o marlanul asta si i-a spus nu mai esti director. Un jeg uman

cornelius a spus: (decembrie 28th, 2012 at 11:13 )

pnl a ajuns un partid jenant, in care au intrat tot felul de personaje cel putin dubioase. doua dintre acestea sunt ionut nasleu si adrian pascuta, ultimul fiind aghiotantul primului. fosti peremiste de vaza, de vreo doi ani cei doi sunt liberali cu acte in regula, care contyeaza in partid mai mult decat unii liberali cu statut mai vechi. au primit functii, unul la bucuresti, nasleu, celalalt la timisoara. cine ii tine in spate? enormul primar nicolae robu, un alt liberal fardat. asteptativa ca de acum in colo, timp de patru ani, asemenea maniere de a trata lucrurilke sa devina obisnuinte.

bogdan a spus: (decembrie 28th, 2012 at 12:03 )

OAMENI BUNI!!!!Lucrurile nu stau asa deloc.Prof.Novac Mioara a fost directorul adjunct al acestei scoli…nu o simpla profesoara.Ati intrebat-o cum a ajuns director adjunct?Sunt sigur ca nu…Va spun eu …peste noapte a fost numita politic de PDL.Aveam un alt director adjunct care a fost sunat sa-si ridice decizia de numire.Nu a facut-o in acea zi,iar a doua zi dimineata la ora 9 doamna profesoara era TITULARA IN INVATAMANT, DETASATA IN INTERESUL INVATAMANTULUI SI CE SA VEDETI SI DIRECTOR ADJUNCT.Puteti intreba o scoala intreaga ca se stie cum a ajuns.Iar cu privire la numirea ei ca si director aceasta doamna a incercat fel de fel de manevre timp de 2 luni de zile , alaturi de 3-4 persoane care o sustin din scoala.Da domnul Petroman nu a cedat insistentelor.Despre directorul actual al unitatii atat stiu sa zic ca se va pensiona, iar conform legii de la data implinirii varstei de pensionare nu mai are drept de a fi director, isi poate continua activitatea pana la sfarsitul anului scolar ca si profesor. Cand ati facut acest articol v-ati documentat?

pipidi a spus: (decembrie 28th, 2012 at 13:00 )

O….sarmana,, tanara profesoara Mioara Novac,ce stres pentru ea,dupa ce ani intregi nu a reusit sa se titularizeze in invatramant,prin concursurile nationale ,a reusit in sfarsit sa devina titulara prin vestitul concurs judetean marca PDL.Ce stranie coincidenta….oare o fi stiut subiectele de la doamna inspector Bumbacila,cu care este buna prietena si caruia ii plateste vacantele prin Europa? Nuuuuu….asta nu e tot,tanara profesoara ajunge in acelasi an de la o scoala din Lugoj unde a prins saracuta post,direct la Neveanu si tot in acelasi an devine metodist al inspectoratului(nu datorita,capacitatilor sale intelectuale,care intre noi fie vorba lasa de dorit,ci datorita METODELOR).Inca nu am terminat ,in acelasi an devine director adjunct , inlaturand-o pe profesoara ce ocupa acest post, si o citez pe o colega profesoara ,care in consiliu profesoral a intrebat-o pe doamna Mioara Novac”CUM E POSIBIL SA CRESTI INTR-UN AN CAT ALTII IN SAPTE, LA FEL CA FAT-FRUMOS”.Vi-se pare normala evolutia ei profesionala,in conditile mai sus enumerate.Sa-i fie rusine tinerei profesoare pentru tupeul pe care il afiseaza, acum mai vrea si postul de director al centrului ,nerusinata.

papada a spus: (decembrie 28th, 2012 at 14:10 )

sa-i fie rusine sau sa nu-i fie rusine, ma doare in cot. problema e ca nu s-au schimbat metodele de promovare. asta doare cel mai tare. vad ca deja ati sarit la jugulara celei care a fost executata de inspectorat, ceea ce ma face sa-mi dau seama ce haina politica imbracati. daca sunteti mai buni decat ea, atunci lepadati hainele politice. aaaaaa, nu se poate? pai atunci ce schimbari sun astea? acelasi rahat, dar cu alta palarie.

ionelia a spus: (decembrie 28th, 2012 at 14:17 )

tocmai am aflat de articol ,si nu-mi vine sa cred,aceasta doamna nu prea tanara novac mioara e chiar fara de jena.Noi toti stim cum ajuns director adjunct,si metodista si alte cele,cum poate da vina pe politica ,cand chiar ea si-a aranjat totul pe timpul pdl-ului. chiar nu o inteleg.

@ionelia si ceilalti penelei a spus: (decembrie 28th, 2012 at 14:26 )

si-a rezolvat asa cum isi rezolva toti penelisti acum in orice domeniu, inclusiv in invatamant. nu inteleg de unde mirarile astea. mai bine emiteti naibii un comunicat oficial prin care sa stie toti romanii ca de acum pentru patru ani sunteti stapanii nostri in orice activitate. mai mult, daca vreodata un uselist vede o femeie frumoasa la bratul unui barbat neuselist si o doreste, sa o poata lua. si tot asa. cu useleu asta am ajuns din lac in put.

cris a spus: (decembrie 28th, 2012 at 14:40 )

Eu ce sa mai zic,am participat la asa zisul concurs pentru metodisti,iar tanara mioara ,a avut punctaj mai mare,datorita lui bumbacila. Eu am invatat si alta pe pile a luat postul,dar atunci eram sclavii pdl-ului.

bogdan a spus: (decembrie 28th, 2012 at 14:59 )

Noi nu vorbim politic,noi am relatat ce se intampla in scoala noastra, suntem prea mici ca sa vorbim de politica si nu ,nu am „sarit la jugulara celei care a fost executata de inspectorat ” ci ea vrea sa prosteasca un oras intreg cu aerele ei de nevinovata.Fosta directoare adjuncta care a fost schimbata peste noapte nu a facut public in presa „aterizarea doamnei Novac ” la timpul respectiv.Si daca ati citit articolul si ati discuta cu oamenii din scoala v-ati da seama cine sare si la jugulara cui…Doamna director care s-a pensionat este director de peste 12 ani si a prins toate structurile politice din tara asta, fiind numita prin concurs. Oare doamna Novac a fost numita printr-un concurs? NU.

baril a spus: (decembrie 28th, 2012 at 15:47 )

bai bogdan cum mama dracului mai e asta directoare dk zici k s-a pensionat. Lasa etnobotanicele frate! E clar ca e marsavia lui Robu dupa ce Pascuta i-a ridicat sute de osanale. Nu fi cretin k strica!

Marcel a spus: (decembrie 28th, 2012 at 15:57 )

Un golan si un derbedeu acest bosorog libidinos,o marioneta,un om de paie.

bogdan a spus: (decembrie 28th, 2012 at 16:01 )

bai baril…daca ne adresam asa fie…trebuie sa inveti mai intai sa citesti pentru ca am explicat printr-un comment mai susc ca de la inceputul anuluinu mai e director dar isi continua activitatea ca profesor la clasa pana la incheierea anului scolar.Singura implicata in politica a fost doamna Mioara Novac in rest la noi nu a dictat Robu si nimeni altcineva…am fost si suntem un colectiv destul de unit, mai putin gasca de 3-4 sustinatori ai doamnei, care pentru glorie si alte interese au vrut si vor prin acest articol sa acapareze si sa dicteze, chiar nu vezi??sau esti sub influenta etnobotanicelor….nu fii cretin ca strica…

molnar a spus: (decembrie 28th, 2012 at 16:08 )

Bogdan da dc nu iti zici numele adevarat, nu esti cumva madam Pascuta. Ca prea le sti pe toate si prea implicat esti in poveste. Io zic mai bine mergi si ciuguleste niste boabe din palma lui Robu. Sau a lui Petroman? Si fi mai invetiv baiete sau ti-ai tras ultima doza de heroina si acu esti in sevraj?

ionelia a spus: (decembrie 28th, 2012 at 16:44 )

de ce doamna novac are vise de director,de ce nu are vise de bun diriginte, sau bun parinte, sau,bun coleg, sau orice altceva,de ce doar de director si de ce i-a pus dumnezeu mana in cap,poate i-a pus bumbacila decizia in mana, si voi faceti o confuzie. Pe scurt eu fac ceva pe visele ei de tanara profesoara ,si o poftesc sa mai stea si pe la catedra,sau pe la insructori,ca din randul lor s-a ridicat si acum se crede dumnezeu. Ce liceu ai terminat madam director adjunct,sigur nu unul de prestigiu,faculta stim noi cum ai facut-o ,si ce note ai luat pe la examene si titularuzari. Mai lasa-ne….

sammyy a spus: (decembrie 28th, 2012 at 16:47 )

Eu cred ca Bogdan nu-si zice numele adevarat pentru ca daca ar ajunge „tinara doamna”,care „crede ca Dumnezeu i-a pus mana in cap ” odata cu numirea CA DIRECTOARE l-ar da afara, pentru ca o cunosc si e in stare.Si da asa stau lucrurile exact cum au scris si colegii mei de mai sus iar printre opozanti recunosc clar cvartetul de sustinatori ai Mioarei Novac.Si mai ceva „madam Pascuta „e prea doamna ca sa se vare in rahatul parvenitei…

vlady a spus: (decembrie 28th, 2012 at 16:58 )

OOOO…i-a fost lezata onoarea doamnei ce stire interesanta pentru colegi, chiar ne intrebam cat o va mai tine in spate pentru merite deosebite, Dumnezeu nu da cu paru…asa a procedat Novac cu fosta directoare adjuncta…asa a patit si ea …foarte interesant.Pacat ca ordinara asta taraste numele scolii in scopul ei de marire.

sammyy a spus: (decembrie 28th, 2012 at 17:34 )

Da-i omului prost o functie ca uita de unde pleaca…asa s-a intamplat cu Doamna Novac…Voi ziaristii de ce faceti articole doar dupa spusele uneia,v-ati gandit ca poate nu este credibila sau v-a fost recomandata si v-a promis ca daca o sa ajunga director va pune si voua Dumnezeu mana in cap…pacat ca loviti in alti 100 de oameni profesori pe care-i ignorati.

Ovidiu a spus: (decembrie 28th, 2012 at 19:37 )

Mama libidinosului aluia de Pascuta. Fost peremist actual umflat pe la mesele USL! Jenant domnule Petroman

FÂS a spus: (decembrie 28th, 2012 at 19:56 )

nea ăsta a acţionat după ordinele PCR-ului sub care s-a format şi a ajuns prin educatia de la noi. decizi asta nu are vreo treaba cu PNL-ul. a fost o decizie hai-hui, luată la ordinele PCR. HUOOOOOOOOOOO! RU-ŞI-NE! RU-ŞI-NE! RU-ŞI-NE! încă ruşi ne…!

ovidiu a spus: (decembrie 28th, 2012 at 22:09 )

Familia Pascuta vrea sa acapareze toate posturile si functiile posibile din Timisoara ,el libidinosul si lingaul de cururi peremiste si acum peneliste ,a ajuns consilier judetean si director la fonduri la IMM,cred ca ar fi trebuit la funduri cai se potriveste mai bine decit la fonduri,de unde a muls cit a putut ,a luat bani de la toate fondurile posibile la fel casi functiile.Acum a ajuns lupul paznic la oi ,adica mai ia fonduri pe toate cunostintele si asa zisii prieteni.Mama directoare si tatak rector sau ce o fi ,suficient casi-o facut copilul doctor,ca mai ia o groaza de bani si de la catedra si din alte colaborari si toata lumea e multumita.Au venit cinstitii la guvernare Rusine ,cei care au muncit in partid ani de zile nu au nici functii nici pretentii si veniturile sunt apreciate si recompesate din toate partile.Robule mergi inainte cu asemenea scursuri si sigur vei ajunge departe.

AMALIA a spus: (decembrie 29th, 2012 at 11:09 )

interesant1

AMALIA a spus: (decembrie 29th, 2012 at 11:09 )

interesant!

cineva a spus: (decembrie 29th, 2012 at 15:05 )

haha

Irina a spus: (decembrie 29th, 2012 at 15:35 )

Da de unde atata fericire pe capul vostru? „bogdan”, vad ca esti un fan infocat al doamnei Novac. Imi place sa vad cum va roade gelozia asta. So GG „team Pascuta”.
Eu nu doresc sa sustin pe nimeni, si stiu cum stau treburile in scoala PP. Neveanu. Din toate persoanele de acolo, puteti avea certitudinea ca d-na director adjunct isi doreste binele copiilor.
Iar legat de d-na director (Pascuta), nu am ce comenta. E deja jalnic sa vezi cat de ambalata e ca isi va pierde postul de „director”. Se stie deja in scoala, ca in ultima vreme au inceput sa dispara anumite lucruri menite, ca intrebuintare, copiilor. Si as dori sa o intrebati pe d-na Pascuta de „camera minune”, unde baga mereu lucruri (cadourile copiilor de craciun, mobila, gresie primita din donatii, etc), si cand i se cere cheia ..
Dupa cum am mai spus: nu vreau sa tin partea nimanui, dar inainte de-a face acuzatii trebuie sa fi bine informat, din ambele parti (sa stii ambele variante).
Asa ca va las sa va contraziceti, pentru ca asta stiti sa faceti cel mai bine prin mediu „online”; ca in realitate n-ar misca nimeni in fata nimaniu.

Sarbatori fericite !

Irina a spus: (decembrie 29th, 2012 at 15:51 )

Pentru necunoscatori: in primul paragraf eram sarcastica, and GG = good game. Asa ca un edit, sa inteleaga toti penibilii **

cineva a spus: (decembrie 29th, 2012 at 18:18 )

Articolul asta e cireasa de pe tort! Mai lasati-ne cu binele copiilor!
Cei care lucraza la PP neveanu stiu foarte bine ca atat la madam Pascuta cat si la tanara Novac Mioara li se rupe de binele copiilor.
Sistemul pilelor va functiona indiferent de cine va ajunge director, profesori cu note de 3 vor fi in continuare adusi peste noapte. Nici una din ele nu e mai buna, o grandomana si o prefacutal. Se simtea inca dinainte de vacanta lupta asta avida ptr. putere, parca suntem intr-o comedie proasta tipic romaneasca. Vedeai pe la colturi grupuri, grupulete, aliante, discutii. Penibil!!!
Oricum articolul e unul comandat ceea ce e jalnic, cat de mult sa iti doresti sa fi sef? La ultimul consiliu profesoral Pascuta si-a anuntat retragerea fara nici un regret si cu cateva vorbe de duh, care acum inteleg ca erau pt tanara, sarmana Novac.
In functia de director va ajunge oricum cineva pe pile, printre numele vehiculate sunt Carmen Radulescu, Liliana Raica, Laura Balangean, Mioara Novac. Toate niste incapabile, si asta o stiu toti care lucreaza la PP Neveanu si nu au cum sa o nege.
Acum o sa vedem cine are pilele mai mari, cine da mai mult vom vedea. Mai sunt si oameni caroara le pasa intr-adevar de binele copiiilor, dar acestia stau la clasa si nu aspira la functii castigate pe nedrept.

cineva a spus: (decembrie 29th, 2012 at 18:30 )

Si apropo Irina, tu de ce nu iti dai numele adevarat?
Ptr ca nici tu nu misti in front la fel ca noi restul.

Ganditi-va oameni buni, daca pentru conducerea unei scoli de retardati e atata lupta inseamna ce e o vaca buna de muls!

Oricum cu aceasta ocazie au aflat si una si alta ce gandesc oamenii cu adevarat despre ele. Ca in consiliul profesoral toti suntem muti si intr-adevar nimieni nu spune nici un cuvant. dar cum ai putea daca deschizi gura si spui ceva ce deranjeaza s-ar putea sa te trezesti cu comisia de disciplina pe cap. Au patit-o si altii.

Irina a spus: (decembrie 29th, 2012 at 19:40 )

@cineva

Vad ca esti abonat / abonata la articolul asta. te roade rau de tot, nu? Si crede-ma stiu cine esti !
Si spunand ca nu le pasa de binele copiilor, vrei sa bati un apropo referitor la propria persoana sau cum? De parca tie ti-ar pasa. Se vede cat de mult va pasa, sa plecati cat mai repede acasa, sa nu stati nici 5 minute peste program. Va stiti voi, si sper sa va simtiti.

Keep calm and stfu ! ^^

ionelia a spus: (decembrie 29th, 2012 at 21:01 )

draga „CINEVA” da batoasa te mai crezi,de ce nu te pui tu director,sa mulgi tu.Nu improsca cu noroi oameni care nu sunt de teapa ta intelectuala,pentru ca tu esti oricum superioara si capabila. Cu cel putin doua, ca sa nu zic trei nume de incapabile nu sunt de acord,ai enumerat si bune colege de care nu am auzit nimic din ce spui tu,sigur ai o problema cu tine si caracterul tau de barfitoare mica ce esti.

cris a spus: (decembrie 29th, 2012 at 21:19 )

eu zic ca ne-a batut dumnezeu, daca vine raduleasca sau balangeanca,astea sunt pisici blande dar zgarie rau ,credeti-ma stiu ce zic.Mai bine raica sau novac ca stiti cum e ,timpul trece leafa merge. Dar pana atunci va urez tuturor colegilor LA MULTI ANI!

natalia a spus: (decembrie 29th, 2012 at 22:16 )

Acum am vazut si eu ca suntem celebrii.Imi pare rau de situatia creata,imi pare rau ca loviti intr-un om la finele carierei lui, ca ii atacati familia,imi pare rau ca Mioara a procedat asa si nu a discutat cu doamna Pascuta,pentru ca sunt sigura ca nu ea e vinovata de situatia creata,deoarece asa cum se stie si stia si ea nu mai are cum sa ramana in functia de director.Imi pare rau ca voi colegii v-ati facut tabere si le vorbiti urat pe amandoua.Nu stiam ca postul de director e asa de ravnit pentru ca nu inteleg de ce?Si da nu mi-am dat numele nu de frica ci ca sa nu vada un oras intreg cat de penibili suntem, dar cu ocazia unei intalniri intre colegi eu sunt prima care imi voi spune numele.Nu stiu cum s-ar fi simtit Mioara daca ii era atacata familia si cariera, in presa si pentru ce?…pentru o interpretare gresita a unei glume si credeti-ma ca stiu ce vorbesc.V-as ruga sa va abtineti din a mai posta parerile voastre si sa ne spalam rufele in familie.SARBATORI FERICITE!! si sa asteptam sa vedem ce ne aduce anul nou, pentru ca sunt sigura ca oricine vine va incerca sa-si faca treaba,indiferent ce nume poarta,iar daca nu sunt capabile,vor invata.,pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat.

ionutz a spus: (decembrie 30th, 2012 at 09:25 )

Cu acest articol Mioara si-a aratat adevarata ei fata si dorinta acerba pe care o are pentru putere.Femeia asta calca si pe cadavre ca sa ajunga intr-o functie de conducere,sa nu uitam ce-a facut cand a inlocuit-o pe cealalta adjuncta.Si Maria avea decizia de director adjunct, si ei i-sa retras decizia ,si ea nu a mai scris la ziar ca i-a calcat cineva visele in picioare,atunci nu s-a mai scandalizat nimeni. Sa nu uitan din ce sleahta face parte Mioara,numele BALOS si BLOANCA spun tot,ei sunt o casta superioara de neatins.E foarte urat sa faci unui om in prag de pensie,mizeria pe care i-a facut-o Mioara doamnei Pascuta, e de ce-a mai joasa speta umana pentru ca a lovit in copilul ei. Ganditti-va daca unul din noi ceilalti am fi avut stomac sa facem asa ceva? Oricine va fi numit director va fi indiscutabil mai bun si mai cerebral, decat aceasta femeie Novac care a tarat in noroi reputatia unor colegi, pentru un scaun de director.

Doina a spus: (decembrie 30th, 2012 at 21:00 )

Intamplator, familia lui Bumbacila are suficienti bani ca sa calatoreasca MULT (nu numai in Europa)… fara sa-i plateasca cineva din afara familiei calatoriile doamnei :))))))
Dar, fosti inspectori si actuali directori generali NU au… Insa si ei isi doresc sa calatoreasca. Si atunci, isi fac acesti euro din titularizari si din proiecte mintite… Sa nu uitam cine a supravegheat titularizarile in ultimii ani :))))) (nu Bumbacila, la care i se rupe de tot, de fapt)…

Ionutza a spus: (decembrie 30th, 2012 at 21:05 )

Ionutz, esti cam… ruda cu d-na Pascuta? De unde stii ca a fost lezat in … plex…. copilul dansei???? Copilul dansei nu are o viata personala astfel incat sa nu i-o traiasca pe cea a mamei lui???? Nu i-a facut nimeni nimic d-nei Pascuta. Ci DOAR NU MAI ARE DREPTUL DE A FI DIRECTOR, PRIN LEGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.P. a spus: (decembrie 30th, 2012 at 21:09 )

Ha. Ha…. D-na Pascuta este o profesionista. Insa este doar BATRANA. Si Legea Invatamantului spune ca BATRANII care nu mai au 4 ani pana la pensie trebuie sa nu mai aiba functii. Atat. Ai dreptate Ionutza….

cris a spus: (decembrie 30th, 2012 at 22:12 )

vai doina draga scuze,noi toti nu am stiut ca bumbacila diana viorica eugenia,este alteta regala,de la caras,din vita nobila si bogata si nu are nevoie de bani.Atunci de ce cat a fost inspectoare la prescolar,a bagat bietele educatoare in sperieti cu taxele pe care le percepea cu o nesimtire de vames,au facut fetele educatoare plecaciuni cand a trecut la invatamantul special.Aici a continuat cu taxele de care bine stie toata lumea,in concluzie nu trebuie sa o scuzi tu, ca stim noi cine e madam bumbacila alteta regala ,imbogatita pe spatele educatoarelor si al psihologilor.Oricum curand isi va primii si ea ce merita.

cris a spus: (decembrie 30th, 2012 at 22:14 )

doina esti cumva diana?

sirc a spus: (decembrie 31st, 2012 at 09:18 )

„isi va primi” se scrie….

Diana a spus: (decembrie 31st, 2012 at 09:20 )

@cris: 😉 M-ai ghicit! Dar si eu te-am descoperit!! 😀

anonim a spus: (decembrie 31st, 2012 at 09:25 )

Fratilor, stiti ce e SOOOOO LAME?! 4 I.P.-uri nu au ce face inainte de o seara cu chef si stau pe „comment-uri” :)))) E doar invidie… ca Petroman e un profesionist care in sfarsit e pe o pozitie pe care o merita, ca Pascuta are un fiu influent, ca Bumbacila e bogata, ca Novac e tanara si curajoasa, etc… etc… E doar ciuda…

cris a spus: (decembrie 31st, 2012 at 09:51 )

sirc,a fost o simpla greseala de tastatura,te-ai gasit destept…….iar tu diana ai descoperit ca noi profesorii te stim,ca ti-sa dus buhuuuu.

sirc a spus: (decembrie 31st, 2012 at 09:58 )

„ti s-a dus” :*

Moi a spus: (decembrie 31st, 2012 at 10:08 )

E doar invidie si ciuda: ca Petroman e un profesionist si in sfarsit e in locul pe care il merita, ca Pascuta are un fiu influent, ca Bubacila e bogata si ca Novac e tanara. E SOOO LAME ca 4 ip/uri nu au ce face inainte de cheful dintre ani, decat sa stea pe comment/uri…

Eva a spus: (ianuarie 1st, 2013 at 04:12 )

A fost tart in noroi numele unei institutii. Aici nu este vorba doar de persoanele implicate. Este vorba de noi toti. Dragi directori care veti veni, indiferent de numele vostru, urmariti interesul Centrul, al serviiilor oferite, al cadrelor angajate si nu in ultimul rand al copiilor. Pana la urma asta conteaza.

Dana D. a spus: (ianuarie 7th, 2013 at 01:52 )

Nu cred ca acesta este cadrul oportun pentru emiterea de pareri pro si contra sub pseudonime. Valoarea individuala este confirmata prin fapte. Nu este necesara o dezbatere ampla in acest sens, nu ne ajuta cu nimic. Daca avem sugestii, firesc si de bun simt ar fi sa le facem in mod direct si personal. De altfel nu este fair-play sa facem publicitate unor persoane care, poate nu isi doresc asta.
Constructiv ar fi sa nu ne risipim energia inutil si sa ne concentram pe rezolvarea unor probleme care ne privesc si ne afecteaza personal de acum incolo. Dezvoltarea unui management eficient al scolii va influenta dezvoltarea noastra personala, iar la acest fapt nu putem asista ca simplii spectatori.
Cei care am construit ceva si avem in continuare aspiratii, sa nu uitam misiunea pe care o avem in cadrul acestei institutii, fara a ne lasa captati de divertismentul creat de ambitiile unora care nici nu ne privesc si nici nu ne fac bine.
Fiecare dintre noi si-a pus o amprenta mai mica sau mai mare in aceasta scoala, intr-un timp mai lung, sau mai scurt, sa nu permitem nimanui sa ne-o stearga pentru ca am incepe sa devenim inutili, ne-am depersonaliza. Haideti sa privim cu seriozitate, sa lasam can-can-urile pentru spectatorii amatori, pentru ca noi profesionistii avem lucruri mult mai complexe de demonstrat si nu lasam lucrurile marunte sa ne destructureze!

Word a spus: (ianuarie 7th, 2013 at 17:30 )

Ba da, aici se arata adevarul, tocmai pentru ca e sub anonimat. Nu mai faceti pe pudibonzii, se stie ca practic nimic normal nu se intampla in acest Centru! Toti se ascund si tac! Cine se implica oare cu adevarat? Si ce minuni ai realizat tu Dana D?? O amprenta nu inseamna nimic, sa stii! Hai sa nu ne mai prefacem, macar sub privilegiul pseudonimului… Nu poti sa te minti si in fata oglinzii, tu pe tine…Sau poti?

micu a spus: (ianuarie 9th, 2013 at 13:17 )

mai cineva!
vezi ca ai uitat din insiruirea ta ( balangean, raica, radulescu, novac) fix „perla coroanei”, si anume DANA VERSIGAN, care se pozitioneaza si da din coate cel mai abitir dintre toate. fata asta are un cv de speriat, atit la propriu cit si la figurat:
– la titularizari a luat atitea note de 3 ca pina la urma ratt-ul a trebuit sa desfiinteze liina respectiva de frica ei, ca nu se mai oprea. si atunci a luat un 7 izbavitor.
– din fericire a titularizat-o directoarea, in baza celebrului articol, cind s-au rezolvat mai multe interventii PDL, si la reintregirea familiei, ca doar nu era sa ramina doar sotul angajat al scolii, sa se desparta o familie, chiar daca unii sperau asta.
– membra in toate comisiile din scoala, alaturi de sot, ca deh! ne trebuie oameni de bine si capabili, care fac ce li se spune si ne sunt datori ( moral cel putin, ca in rest numai e cazul)
– a fost nominalizata in consiliul de administratie fara chiar a avea inca postul atribuit la pp neveanu, ceea ce nu poate chiar oricine. unde eram noi, vajnicii aparatori ai moralei din scoala, atunci?

– a doua facultate facuta la calculatorul lui spiru haret
E adevarat ca in ultima vreme, are o concurenta acerba in a lustrui usile (si nu numai) directiunii, in persoana d-nei radulescu, dar ce e val ca valul trece, si tot prietenii vechi sunt cei mai buni, deci sa nu te miri draga cineva, cind se vor reface vechile aliante sustinute de interese mai mult sau mai putin stiute si vazute.

carmen a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 18:44 )

Si raica asta e cam prefacuta

carmen a spus: (ianuarie 12th, 2013 at 19:06 )

E tinuta in spate de sotul ei, rectorul de la medicina!
Bumbacila are si ea baitul asistent pe acolo!!
Iar novac
se pune bine cu ea

Dariana a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 16:55 )

Am citit si m-am crucit tot ce s-a scris mai sus.
Rezultatul?
Fac ceva pe ea politica. Apropo! Cine e presedintele Romaniei?
Rautate maxima din partea tuturor (fara exceptie). Dupa ce ca ne meritam soarta, ne mai si vaicarim. 😉

Dariana a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 17:03 )

EEEE!!!!!!
Cum e proverbul acela?
„Vezi paiul din ochiul altuia şi nu vezi bârna din ochiul tău.” – proverb general valabil.

lina a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 17:48 )

ooooo

cititorul s.a a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 22:31 )

Interesant mod de a va promova institutia si de a va sustine colegii. E trist pentru invatamant ca rufele se spala in public. Apropo, persoana care speriase inv. prescolar se numea S. Dan. Si ca parinte, stiu ce spun. Un cititor oarecare

o educatoare a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 11:45 )

ce bine ca am scapat de bumbacila! Se ocupa numai de aranjamente

o educatoare a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 11:47 )

Probabil asta face si acum la inv. special. Isi promoveaza clientela si NOVAC e una de-a ei. O incompetenta !

xxl a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 11:51 )

Cine a spus ca bumbacila are baiatul asistent la umf are dreptate si poate vrea sa se puna bine si cu rectorul de acolo prin nevasta-sa Raica. Dar Raica nu pica in plasa ei!! sper ca nici in plasa lui NOVAC!

Eu a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 14:03 )

Ce… grasa esti, XXL! Esti TOTAL dezinformata :))))))))))))) !

:) a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 14:04 )

Ce ciuda va este! Hihihihi….

:) a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 14:12 )

sau povestea bolnavicioasa a unei sotii inselate, a unui calculatorist ratat, a unei imbatranite devreme, a unei (ne)credincioase dezamagite si a uneia pe care o apuca pandaliile cand nu se medicheaza 😛

XXS a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 14:17 )

XXL, mai informeaza-te. Nu raspandi informatie falsa, ca te dau in judecata partile care nu au legatura cu scandalul pe care l-ai creat. Nu uita ca nu e foarte greu sa se afle de unde sunt scrise comentariile, mai ales ca doar 3 persoane scriu pe un articol de arhiva, de-acum.

Stiti voi cine sunt a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 14:36 )

eh… uratenie, frustrare, barfa, ortografie gresita (deci inadecvare pentru meseria de profesor), LASITATE (mai ales), personalitate multipla (din comment-uri), disperare dupa „ros ciolan”…. Atat vad pe-aici… GROAZNIC. Nu va meritati elevii din scoala, fie si asa cum sunt ei, amarati si cu probleme. Ar trebui sa stati singuri, numai voi profesorii, intr-o scoala pe care ati reusit sa o transformati intr-o cocina de porci. Si fiindca nu aveti curajul sa va spuneti lucrurile in fata si sa lamuriti tensiunile dintre voi, deci sunteti niste persoane slabe ca si caracter (va ascundeti in spatele pseudonimelor) ati ajuns sa aruncati cu mocirla tot din spatele draperiilor in oricine „trece pe strada”… Nu pot sa spun decat ca mi-e mila de voi. Eu nu am legatura cu ce se scrie aici, am ajuns la articol din „auzite” si pentru mine viata merge mai departe cand voi inchide aceasta fereastra de internet… dar pentru voi nu: voi veti ramane in noroi si intuneric, ascunsi in birouri sau dormitoarele de-acasa, verificand noile comentarii scrise, de asemenea, „de sub pat”. Fiindca atata puteti voi, de fapt. Nu puteti construi, dezvolta, continua. Puteti doar improsca.

Articolul nu isi are sensul a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 14:50 )

Si uite ca @Maşinăria politică a USL ___ NU ___ a călcat în picioare visele unei tinere profesoare care, ——– a devenit director@ PUNCT! ORICAT s-au straduit cateva persoane SA NU DEVINA!

xxs a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 20:37 )

Saraca tanara profesoara!! A fost cam stresata ca a dat banii degeaba si nu promova de la directoare adjuncta ce era la directoare!! Dar pana la urma banii conteaza nu culoarea politica!!

va supara adevarul? a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 20:58 )

tipic prostilor, ii supara adevarul si vin cu amenintari!!

Batrana profesoara a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 21:25 )

NU, altcineva a dat bani si s-a fraierit!!!! Ca nu a reusit cu bani si cu pile multe si acum se lamenteaza la cine poate, ameninta si scuipa venin. Da, si altcineva nu a reusit sa incalce legea.

XXS a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 21:35 )

Nu, XXL/xxs. Amenintari sunt cele de genul: „stiu cine esti „va supar adevarul” si vreau sa iti spun ca e periculos sa iesi singura, pe strada, seara”.
Da. INTOTDEAUNA niste PROSTI isi vor gasi nasii: NISTE PROSTI MAI MARI. Daca tu crezi ca nu esti dusa la… biserica si o sa ai ultimul „comentariu”, xxs, (de fapt porti L), sa ma vezi pe mine!!!! 😀

Eu, din nou... a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 21:45 )

Stii, sustinerea unei persoane pentru functia de manager in acest mod, din „semipenumbra”, tragand ascunsi pe fundul transeelor sau implicarea politicului in scoli (cum cineva a incercat sa faca, vazand ca nu i-a mers pe caile… ortodoxe) NU MAI TINE! Era comunistilor a apus! Tinerii la putere! Capabilii la putere! Cei care vor bine la putere! Cei care lupta cu pieptul in fata la putere! Cei care flegmeaza cand vorbesc, ca si tine, la tomberon!

Doamne!! a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 21:52 )

dupa cum vad eu, directoarea Pascuta pastorea, de fapt, un ZOO.

pusi-m-ati acolo.... a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 22:09 )

Foiletonul acesta imi lasa doua posibile impresii: niste guzgani au scapat pe Internet si amusina timpuri trecute sau niste guzgani doreau sa cucereasca Neveanu, au muscat in stanga si dreapta (dar ei nu stiau ca pe cine au muscat nu i-a afectat, ca acestia aveau vaccinul antirabic facut) ca sa ajunga la… cascaval (ca numai despre asta cred ei ca e vorba in viata). Si pana la urma s-a chemat deratizarea.

Tot eu a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 22:15 )

Fata, nu fii proasta. Du-te si culca-te. Dormi si bucura-te de ceea ce ai. Ca sa ai in continuare. Maine ne intalnim din nou, aici, la o cafea si… vreo 2 comment-uri. Hai, pusi.

Si inca o data eu a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 22:19 )

apropopou, xxs, tu scrii mai corect decat colega ta 😛

pauza a spus: (ianuarie 19th, 2013 at 21:17 )

in sfarsit s-au linistit apele, cel putin aparent…
Este in sfarsit un director si… are si un adjunct surpriza!!
De fapt nu chiar surpriza, ca lumea a vazut mai demult ca Raica se tot lingusea pe langa Novac. Stia ea ce stia si si-a atins scopul.
Dar poate e doar o strategie de a reusi sa ajunga director ca sa faca ceva bun in scoala. Poate chiar o sa fie mai bine pentru profesori si mai ales pentru copii, asa cum tot zicea in stanga si in dreapta.
Speram sa nu devina doar un catelus al lui Novac!!

pauza a spus: (ianuarie 19th, 2013 at 21:25 )

Pacat ca la consiliu Raica nu a deschis gura!
Ati vazut ce spasita era…Chiar sa o domine Novac? Speram ca nu si ca n-o sa se lase. Novac este o prefacuta si mimeaza in colega buna!!

pipidi a spus: (ianuarie 20th, 2013 at 15:07 )

Saraca cum sa mai deschida gura ,cand novac se smiorcaia ca ea nu are nici o legatura cu articolul.Totusi nu am inteles pe cine incerca sa arunce vina,tre’ sa aflu.Oricum situatia e nasoala vom fi condusi de prefacuta grandomana si de aghiotantii ei, balos ,bloanca si mogut….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Top