Studentii, aproape de doua lovituri in sanul PNL Timis

Tinerii liberali din Timiș îşi vor alege preşedinţii în cadrul a două scrutinuri. Studenţii par să spargă vechile prietenii din PNL şi ar putea să-şi impună preşedinţi atât la organizaţia municipală, cât şi la cea judeţeană.

Pe 18 ianuarie este programată alegerea preşedintelui organizaţiei de tineret PNL Timişoara. Pentru această funcţie s-au înscris până acum trei candidaţi: Andrei Stănuş, Claudiu Chira şi Miroslav Stanici. Cele mai mari şanse par să le aibă actualul preşedinte interimar al organizaţiei de tineret a PNL Timişoara, Claudiu Chira, şi Andrei Stănuş, care face parte din organizaţia de studenţi a PNL Timiş. Stănuş are ca şi asigurate voturile majorităţii studenţilor.

Alegerile pentru organizaţia de tineret a PNL Timişoara au loc pe 18 ianuarie, de la ora 18,30 la Casa Tineretului. Cele mai importante alegeri în rândul tinerilor liberali vor avea loc însă pe 9 februarie, când va fi ales noul preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret a PNL. Actualul președinte, Liviu Cocean (foto), va avea o viaţă foarte grea cu Grigore Grigoroiu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale din Timiş. Datorită numărului tot mai mare de studenți înscriși în PNL, Grigoroiu este creditat cu prima şansă, deşi, teoretic, porneşte ca outsider.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

TRAZNEA DE LA COMLOSH a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 08:49 )

…ce stire de rah.at despre niste gushteri inexistenti…Am ajuns sa ne interesam si de alegerile din cadrul organizatiilor de hotzi juniori? La munca, baaaaaa…,

edith a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 10:16 )

Nu are nici sansa Grigoroiu la alegeri,peste tot unde merge se umple de penibil si mai comanda si articole prin ziare.:)))
Asta denatureaza realitatea mai rau decat in Coreea de Nord….

Totolici a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 10:30 )

La Tnl Timisoara sigur va castiga Claudiu Chira,pentru ca este cel mai competent,iar la Timis, Grigoroiu poate nici nu mai apuca sa candideze daca afla Robu ca el „sifoneaza” toate stirile aparute” pe surse” din filiala PNL Timis.

cotetzaru1 a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 11:04 )

Cine Grigoroiu? Pe cine pe Cocean? :)))))))))))))))))))))) De trei ore stau si ma gandesc cum ar putea sa il bata … habar nu am, nu vad nici un scenariu realist! Chair pe bune acuma! Chiar nu inteleg stirea!

dulau' a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 11:13 )

Cand se termina alagerile Grig va avea nevoie de vreo 2 … ani de terapie numai sa treaca peste rusinea in care o sa il bage Liviu!

adinutza a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 11:20 )

Grig asta e lingau cu state vechi. Ii soferul, comisionarul unuia si altuia si mai ales combinagiu notoriu. Deja s-a si cocarjat de la atatea plecaciuni. Vai si amar…

zorana a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 11:25 )

Stanici e piticotul ala cu o tona de gel in cap??? Ala ar trebui sa se trezeasca ca i-o afectat gelul discernamantul… auzi la el ce pretentii are… Presedinte :))))

Andrei D Popa a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 11:43 )

Nu mi se pare normal ca persoane terte sa vina in presa cu speculatii vizibil menite sa cauzeze zazanie in ograda liberala. Aceasta e o lupta interna si asa trebuie sa ramana! Le urez succes candidatilor si sa castige cei mai buni, mai capabili, mai indragiti, mai competenti… just nu?

Palin a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 12:08 )

Fitile, fitile! Se pare ca trebuie sa existe si de astea! Pacat! Cat despre candidati, le urez multa bafta! may the best man/woman win!

leut a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 12:22 )

gregorian e un robot industrial in limba „moldoveneasca”

@Palin a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 12:38 )

Vrei sa spui prin the <> echipa formata din Chira si Cocean! Grigoroiu&co sunt o adunatura de intriganti ingamfati care vor sa isi insuseasca munca baietilor astora de 4 ani, parca ar fi de la PDL nu de la PNL.

kordel a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 13:51 )

Grig cel mic…(pentru cunoscatori)

Saftescu a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 14:23 )

Pnl Timis are tineret? cred ca ar fi buna o schimbare pentru partidul lor

pentru Saftescu a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:01 )

Cu cine, cu cineva care a vazut judetul doar din poze? :)) las-ooooooooo ca macaie! 😀

horicica si un leutz a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:17 )

Cine-i Grigoroiu? Ce a facut el pentru TNL Timis? Eu nu il cunosc si nu il aprob!!! TNL Timis are nevoie de un presedinte adevarat -> LIVIU COCEAN!

valeria a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:25 )

Grig nu te lasa intimidat e clar ca ai prima sansa. Succes, o sa ai cel putin 50 de voturi in plus

andrei bitea a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:33 )

De unde atatea comentarii negative? gurile rele din pnl spun ca robu s-a saturat de cocean si compania pentru ca tot greul in ultimele campanii a fost dus de studenti! si gurile rele spun ca robu a si declarat in sedinta ca pnl nu are tineret! promovati cultura si valoarea tinerilor dragi! nu cocalari cu lant la gat si bodyguarzi precum cocean & company!

Vlad Duca a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:40 )

De Cocean, sau tuleu, stiu doar ca e un tradator, ca se da cu cine e la conducere si pupa orice fund care are nevoie de spalaturi! de chira si echipa stiu ca sunt batausi, fete rele, si cocalari fara pic de creier in cap!
Liberalismul promoveaza alte valori, nu astfel de oameni!

@Vlad Duca a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 16:10 )

Ai luat-o clar pe duca, eu ti-as recomanda un masaj a la Grig pt relaxare, ca el are the „magic touch”, cunoscatorii stiu de ce!

hc a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 16:07 )

Ba grig nu te mai fa nana de cacao si-ti comenta singur articolele. e jenant chiar si pt tine. si inca un pont, cobtroleza-ti studentii amice ca din ate am aflat, tot „pe surse” ca si articolul asta, ca ei te rup cu com nu restul. deci controleaza-i, fa-i sa te respecte, atinge-i la hertz cum numai tu stii :)) pt germana da google translate, nu tiu mai multe cuvinte robotizate in germana scuze

Alex a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 21:41 )

Acest articol este penibil. În primul rând, pe nimeni dinafara PNL Timiş nu interesează aceste alegeri. În al doilea rând, cei din interior ştiu prea bine cum stau lucrurile şi nu votează pe baza unor articole clar părtinitoare, ca acesta.

Anonim a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 22:40 )

In loc sa o frece prin fantomatice conferinte de alegeri,cotetzarii astia tineri ar trebui sa puna mana pe munca. Sa o freci zi de zi,ora de ora, nu este un fapt cu care sa te lauzi. Coceanul asta cred ca este si consilier judetean…Ma uit prin procesele verbale de sedinta de pe siteul CJT si nu vad nici o luare de cuvant din partea sa. Din lumea necuvantatoarelor,deh… Cat de spre Grig(o)ROIU…numele spune tot: oltean aciuat prin Banat care vrea sa conduca. Halal…

ludus a spus: (ianuarie 15th, 2013 at 00:41 )

Alex va tremura chilotii? Daca nu intereseaza pe nimeni tu de ce te bagi in seama ca prostu? Stiti ca ti pierdut si incepeti sa tremurati?

Liviu a spus: (ianuarie 17th, 2013 at 04:24 )

Stiti ultima porecla a lui Cocean??Hihihi! Cocean-Coce-anus!!
Nu inteleg ce cauta persoane respectabile publice in aceste alegeri! Este clar ca cei mici pot fi influentati intr-o directie sau alta, dar nu sunt toti fara creier! Strategiile lor de campanie sunt mult mai mature decat va asteptati! Lupta nu e terminata!Ma astept la surprize!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Autostrada A1

Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1

La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Top