Ostaficiuc revine la congresul PD-L

Liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, a anunțat că organizaţia pe care o conduce îl susţine necondiţionat pe Vasile Blaga pentru un nou mandat în fruntea PD-L. Blaga va lupta pentru un nou post de şef al democrat-liberalilor cu fostul ministru Elena Udrea.

Constantin Ostaficiuc, care părea ieşit din cărţi chiar şi pentru şefia PD-L Timiş, susţine că ar putea candida chiar pentru o funcţie de conducere la nivel central în PD-L. „Vom merge mai departe cu senatorul de Timiş, Vasile Blaga. Este colegul nostru şi până la urmă trebuie să susţinem organizaţia judeţeană… E posibil ca şi eu să candidez pentru o funcţie de conducere la nivel central. Deocamdată nu am stabilit nimic exact, dar este posibil să candidez”, ne-a declarat Constantin Ostaficiuc.

Poziţia fostului șef al Consiliului Județean Timiș este similară celei exprimate de deputatul Alin Popoviciu, care, deşi a fost văzut în repetate rânduri în apropierea Elenei Udrea, îl susține tot pe Vasile Blaga.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

mircea a spus: (februarie 12th, 2013 at 17:08 )

ca sa faci o opozitie puternica trebuie sa ai oameni puternici cu care sa o faci..ostaficiuc e unul dintre ei!

cristi a spus: (februarie 12th, 2013 at 17:10 )

sustinerea lui ostaficiuc pt blaga e normala, doar blaga e senator de timis, nu? ar fi fost culmea sa il auzim ca o sustine pe udrea

angela a spus: (februarie 12th, 2013 at 17:12 )

ostaficiuc e singurul om politic din timis care ar trebui sa se gandesca la o functie la nivel national! restul..? e can-can cu is de louis vuitton..sau cum se scrie….:))

cir a spus: (februarie 12th, 2013 at 17:15 )

pacat ca nu e o certitudine candidatura lui ostaficiuc…ar trebui sa fie…

udrea? a spus: (februarie 12th, 2013 at 17:16 )

nici o sansa pt fosta ministresa…

cine a spus: (februarie 12th, 2013 at 17:38 )

osta de ce nu stai in banca ta??? nu vezi ce se intampla in tara??? becali 3 ani…tu de unde ai teren de tenis la surduc???

un cimisorean a spus: (februarie 12th, 2013 at 18:09 )

ostaficiuc ar trebui sa candideze la un post de nivel mondial, nu numai national…

Un PDL-ist a spus: (februarie 12th, 2013 at 18:49 )

Costi,locul tau si al vamesului e pe Popa Sapca,alături de spagarii pe care i-ați protejat !!! Cu oameni ca voi ,la viitoarele alegeri ,PDL va obține un scor de o cifra. Ma tem doar ca aceasta va fii sub 5 !! Nici Elena nu e o soluție viabila,dar echipa vamesului e catastrofala . Din păcate dreapta din Ro va fii istorie !!!

lulu a spus: (februarie 12th, 2013 at 19:26 )

a iesit la lumina brandul? degeaba. vrem sa-l vedem ca se ia la tranta cu adversarii din usl nu cu colegii de partid. jalnic brand.

munteanu ioan a spus: (februarie 12th, 2013 at 21:59 )

Ostaficiuc ar trebui sa candideze sef de camera pe POPA SAPCA,ca acolo e locul lui , a furat toti banii alocati judetului Timis IN CEI 8 ANI CAT A CONDUS ACEST JUDET ,il cunoaste toata lumea, a vazut toata lumea ce rezultat a obtinut la alegerile din Iunie 2012 ,cu asa specimene de oameni se duce dracului tot PDL,sa-si dea demisia din toate functiile din PDL si sa lase partidul pa mana altora,dar in nici un caz pe mana PRODUCATORULUI SI SPAGARULIU POPOVICIU.DEMISIAAAAAAAAAAA.

un dezamagit a spus: (februarie 12th, 2013 at 22:11 )

Rectificare: Vasile Blaga a ajuns senator de Timis prin redistribuire, adica prin mecanismul unei legi proaste. A pierdut jalnic in fata unui politician de provincie. Iar Costi ar trebui sa stea de o parte. Cel putin un mandat. Poate mai uita lumea.

bojin a spus: (februarie 13th, 2013 at 10:14 )

daca analfabetu de bojin are pretentia sa fie vicepresedinte la nivel national..pai sa ma iertati…il comparam pe ostaficiuc cu bojin?

cristi a spus: (februarie 13th, 2013 at 10:19 )

numa cretini mai sus…macar la apel ati raspuns numai 9…da` in necunostinta de cauza…pana si bojin a admis faptul ca in urma auditului/verificarilor facute la CJ, nu are ce sa-i reproseze lui ostaficiuc…nu a gasit nici o neregula…pai ba tampitilor…de unde scoateti insulte de genu ” a furat toti banii timisului in 8 ani de zile’???

analfabetismul are un nume a spus: (februarie 13th, 2013 at 10:22 )

si acela e bojin! popor de otevisti, ati ales un analfabet, un ” cata pescie” care sa va conduca asa cum meritati! lasa sa ajunga si vicepresedinte pe la bucuresti ca sa poata sa traga niste sfori, sa stearga caziueru lu fisu !!

@bojin a spus: (februarie 13th, 2013 at 10:25 )

normal ca are pretentii!! ca daca puneai o capra sa candideze si pe care sa scrii usl castiga capra! asa a castigat si bojin! doar ca el e mai….tap..

usl=sul(a) a spus: (februarie 13th, 2013 at 10:46 )

in campaniile electorale de anul trecut, TOTI uslaii promiteau din toata inima prin caminele culturale din judet apa canalizare terenuri de fotbal si mai ales fonduri nelimitate de la guvernul evident USL , lucru care nu s-a mai intamplat in timis!!!…hmmm..ziceau ei…uite ca pana la urma din toate ne-am ales cu sul(a)….
ps…ceea ce se vede mai sus e un simplu joc de litere…dar se potriveste perfect!

@un dezamagit a spus: (februarie 13th, 2013 at 10:51 )

asta e speciala pt tine..vad ca stii sa numeri oua…te-a invatat nastase bine…hai sa facem un mic exercitiu de memorie si sa ne aducem aminte in 2008 cum au ajuns in parlament candidatii de timis ai pnl si psd…dupa ce iti amintesti…putem sta de vb

@munteanu ion a spus: (februarie 13th, 2013 at 13:31 )

„Deci domnul Ostaficiuc a fost competent?
-O fi fost, că nu mă băga pe mine în bucluc, se băga pe el dacă ar fi fost probleme. Din ce se vede până acum, nu este o situaţie dezastruoasă sau dubioasă pentru ce s-a întâmplat la nivelul CJT.”

Titu Bojin: „Nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus, deci nu am nici macar un procent de 100%” |

ANI a spus: (februarie 13th, 2013 at 15:54 )

Costiii !!!stai sa treaca data de 05.04.2013 !!!ANI te va linistii pentru totdeauna !!!BASTA !!!Vă reamintim că ANI l-a declarat pe Ostaficiuc în conflict de interese deoarece, în calitatea sa de președinte al CJT, i-a concesionat o parcelă de teren în Parcul Industrial deținut și administrat de instituție, firmei Ornella Design, la care acționari sunt membri ai familiei sale (soția, fiica și ginerele).
Potrivit legii, o persoană aflată în conflict de interese nu mai are voie să candideze vreme de trei ani la o funcție publică.

sasha a spus: (februarie 13th, 2013 at 21:09 )

Succes, va fi bine

Un PDL-ist a spus: (februarie 13th, 2013 at 21:13 )

Bravo ANI !! Ceva se vede ca știi,dar nu e de ajuns sa-l infuzii pe marele c…at ,Costi!!!! De fapt,nu mai departe de luna Ianuarie 2013, gunoiul asta se lafaia cu familia in hotel de 5 stele in Kitzbuehl,acolo ,unde sa fac o comparație stupida,un pahar de vin fiert costa 4,40 EUR !! Ce sa va mai spun cât a plătit tov. Costi la un hotel de 5 stele la baza partiei ,Hotel Best Western Kitzbuehel !!! Va spun eu ,de la min 175 EUR/pers/zi !!! E puțin,e mult !!? Cu siguranță ptr gunoi e un mizilic,dar ptr un bugetar onest e F. MULT !!!!
Așa ca ,tinand cont de Nerealizarile mandatului de 8 ani si de non-combatul individului,cel puțin in alegerile din Iunie si dev 2012, Ostaficiuc ar trebui sa ne LASE urgent !!!!
Idiotul,nici in ceasul al 12-lea,nu înțelege cât e de PuSCARIABIL !!!!
Singurul lucru cel duce mai departe este obligația care o are fata de vames !! Fac aici referire la toate momentele in care Blaga l-a „saltat” pe gunoi din probleme si l-a pus pe picioare !!! De asta avortonul este obligat pe viața vamesului !!! De asta,mănâncă călcat oricând Blaga i-o cere !!!! Viitorul lui oricum are mari șanse de a se materializa după gratii,acolo unde merita de fapt.!!
Oricum,Elena,care de fapt nu merita nici ea victoria,îi va demola pe cei doi impostori . Noi din păcate vom rămâne cu spectacolul !!!!

@un pedelist a spus: (februarie 14th, 2013 at 10:32 )

esti cam frustrat prietene…nu ajunge sa citesti o brosura cu hoteluri din austria ca sa stii unde si cine si cat a costat averea unora…decat daca ai fost acolo! ceea ce inseamna ca ori esti gunoi ca te lafai in bani ori esti prost si nu-ti dai seama…
parerea mea…

Un PDL-ist a spus: (februarie 15th, 2013 at 09:27 )

Fraierului de mai sus ,lingator de … Costi -eu fata de tine si Costi & co,am afaceri oneste,total independente de banul public si ma deranjează când ma duc in vacanța sa-l vad pe un bugetar ca si stapanul tau cum arunca cu banii murdari pe care i-a primit atribuind contracte paguboase ptr comunitate,diversilor clienți politici !!! E trist când cineva confunda gunoiul cu munca cinstita,dar asta e probabil mesajul care ti l-a transmis tie Ostaficiuc !! Poate ești si tu un Robin Hood local !!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top