Ostaficiuc si-a cedat scaunul de presedinte al PDL Timis

Ședință cu scântei la ultima întrunire a Biroului Județean al PDL Timiș. Vremurile când Constantin Ostaficiuc, zis „Brandul”, conducea filiala fără ca nimeni să nu scoată nici cel mai mic zgomot au cam apus. Degringolada tot mai mare din filială a condus și la tot mai multe critici din interior împotriva „Brandului”.

Nu mai e un secret că deputatul Alin Popoviciu se prezintă pe unde apucă drept adevăratul președinte al PDL Timiș. Vineri însă, Constantin Ostaficiuc a fost criticat la scenă deschisă de primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza. El i-a reproșat în termeni foarte vehemenți rezultatele de la alegerile parlamentare, dar și lipsa de reacție împotriva primarilor trădători. Asta, după ce Ostaficiuc a cerut o situație a modului în care s-au implicat edilii PDL în alegerile parlamentare, fiind cunoscut faptul că unii au făcut campanie pe față candidaților USL.

„Ne-am pus și rău cu unii primari și nici nu se face nimic cu ei”, a sărit Groza. Unii dintre spectatori susțin că în spatele atacurilor lui Groza ar fi stat chiar Popoviciu. Încolțit și criticat minute în șir, Ostaficiuc a răbufnit la un moment dat. „Vreți scaunul meu, luați-l atunci!”, a strigat „Brandul”, ridicându-se de pe scaunul de la prezidiu și oferindu-l celor din sală. Pe moment, nimeni nu l-a luat însă…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

costel a spus: (februarie 18th, 2013 at 15:34 )

nu vad stirea..din pacate..

A - HAAA a spus: (februarie 18th, 2013 at 16:19 )

bey, pey „BRANDUL” era NUMAI si NUMAI datorita LUI POLI (caci poza in MARE POILIST…), dar cand „a dat cu mucii-n fasole” si s-a dat pe fata CA NU E POLIST, a ajuns IMEDIAT ce a fost = ZERO BARAT !

anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 16:54 )

nu stiu daca e adevarat, sau e o stire pe surse…dar daca este adevarat, atunci groza, popoviciu si roman uita de unde au plecat, cine au fost si datorita cui sunt cine sunt azi! mai ales popoviciu

istoria... a spus: (februarie 18th, 2013 at 17:48 )

…se pare ca isi spune cuvantul!!! popo-viciu sta pregatit cu cutitul strans in pumn sa-l infiga in spatele celui ce i-a dat sa manance!!

@anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 18:56 )

Ok anonim dar sa nu uiti ca si Costi a fost lansat de cineva….(din pacate a pierdut un prieten adevarat). In urma cu vreo 10 – 12 ani era un no name si… (cauta pe net cum a ajuns Ostaficiuc un mare presedinte ).

cristache a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:05 )

credeti ca popoviciu e in stare sa conduca si altceva in afara de mertzanu` lui de 100 de mii? sa fim seriosi…

@@anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:10 )

vezi tu…ostaficiuc cand s-a impus ca presedinte in locul lui borza, a facuto pt ca stia ca borza nu joaca corect…lucru dovedit de vremurile de acum…borza e ..suflatorul de la urechea lui robu…;)

mircea a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:14 )

no ca a aparut si groza in fata! nimeni nu spune ca nu e un bun primar…dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi si un bun politician…sa isi vada de orasul lui si sa nu uite cat l-a ajutat ostaficiuc…mai ales asta sa nu uite

bojin a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:19 )

hai ma sa fim seriosi…asta e stire lansata de …”bucataria psd” ca nu-i pot spune „laborator de creatie si inovatie”..ca sa ascunda sub presh ce se ascunde in latrina lor, arunca mingea dincolo de gard…si asta se intampla tocmai din cauza luptei interne dintre ciobanu si bojin

Jean a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:45 )

Ce e cu articolul asta de 2 lei?Si bineinteles e semnat „redactia debanat”.Sau cine stie…poate a fost invitata la sedinta toata redactia.

viciu viciu popoviciu a spus: (februarie 18th, 2013 at 20:27 )

nu-s fan pdl sau costi cu scheletii lui, dar daca e sa compari doi oameni, unu popo-viciu si unul „brandu costi”, fara sa astept vreo indicatie as alege costi…macar pt felul in care gandeste..ca de vrajitoare suntem satui da?

hahaha a spus: (februarie 18th, 2013 at 20:30 )

groza crede ca ceea ce face el la sanicolau se compara cu ceea ce trebuie facut intro filiala judeteana? o fi el primar de primar, dar ostaficiuc a fost sef peste 99 de primari! deci nu are rost sa mai discutam! sa isi vada de aranca lui ca pute

Paul a spus: (februarie 18th, 2013 at 20:54 )

Eu cred ca groza e un primar bun si iubit dar totusi,de acolo pana la a face politica la nivel de judet si de a cere explicatii e cam mult.Dar cum se intampla de obicei,multi incearca sa isi depaseasca conditia fara a fi cazul

Adrian a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:02 )

Nu cred ca popoviciu il va face pe la spate pe ostaficiuc.Ca daca nu il promova cel din urma mentionat,cred ca nici la televizor nu avea ocazia sa vada politiceni.Ca daca tot e sa fim sinceri….nu il prea recomanda nimic acolo sus….

sorin a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:11 )

fiecare pasa pe limba ei piere!!!! ostaficiuk tata ti-a venit randu!!! asa ai facut tu cu Borza gunoiule iar Popoviciu este creatia ta …doi oameni de nimic!!!

Rares a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:19 )

Tipic romanesc,cand e la colt cel care te-a facut mare,sari si ii dai in cap,ca doar tu esti mare acum.Dar „Alin file de poveste” uita ca trebuie mai multi neuroni sa conduci o filiala judeteana

Gabi a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:51 )

Sunt convins ca si cand va ceda scaunul de presedinte,Ostaficiuc nu cred ca poate face greseala sa dea partidul pe mana mascariciului ala.

@@@anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 22:31 )

Auzi tu … esti mama omida 10% DNA 10%

pt.anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 22:37 )

bai cocostarc 10% tot timpu ai fost un anonim sansa ta a fost Bleaga ca te-a facut om dar tu i-ai tras-o la alegeri marele presedinte!

@pt.anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 23:04 )

Costi toti stim ca esti un mincinos dar recunoaste ca te cheama:ANONIM frumos nume, sa-ti faci buletin di Moldova : My name is Costi 10% Anonimus si sa te muti acolo.Un sfat prietenesc la cat de catea ai fost, toti de la mititica vor sa fie colega cu tine „paduche mic ce esti”.Ti pup costi!

Bya a spus: (februarie 19th, 2013 at 00:41 )

Ma apuca rasul cand citeac asemenea stiri „pe surse” :)). Costi nu pleaca niciunde….si cand va veni vremea sa plece, daca ramane POPO-VICIU la carma Timisului se va duce DRACULUI toata organizatia de judet. Trist ca dintr-un partid mare or sa ajunga si ei ca PNŢ-ul. Hai POPO stim ca poti!!!!

munteanu ioan a spus: (februarie 19th, 2013 at 10:30 )

Cum sa-i penalizeze pe primarii tradatori,ca tocmai acest mare TRADATOR a tras cu USL la alegerile parlamentare din Decembrie 2012,un exemplu este colegiul D-lui Profesor Tabara ,unde acest mare BANDIT nici nu a pus piciorul in timpul campaniei electorale,si atunci ce sa mai discutam de campania facuta de acest mare FATARNIC care a mers pe burta in campanie pt a-i face loc USL in Timis,si pe deasupra este si mare prieten cu Dl Bojin.Acestea sunt rezultatele obtinute in Timis de acest mare ,,BRAND,,.Esti o rusine pt judetul Timis,pleaca din acest partid ca ,cu tine va dispare foarte repede de pe harta politica.

Un PDL-ist a spus: (februarie 19th, 2013 at 11:33 )

Tragedia PDL Timis este ca n-are nici măcar un om de valoare in filiala,care sa poată prelua organizația,sa o curete de impostori si corupți,sa caute figuri noi,viabile,care sa schimbe ceva in strategia partidului pe plan local. Timisoara,după 20 de ani,s-a infestat din nou cu microbul roșu,iar singura forța ,cu potențial ,de dreapta dispare datorită unor indivizi ca si Ostaficiuc,POPOVICIU,Ciuhandu,Samartinean s.a. RUSINE !!!!

munteanu ioan si un pdl-ist a spus: (februarie 19th, 2013 at 13:47 )

esti un frustrat probabil lingaul sef de pe langa casa lui cristinel dugu, si spun asta pt ca cristinel aka dumbo de bega nu e in stare sa scrie asa de elevat..

pt un pdl-ist a spus: (februarie 19th, 2013 at 13:51 )

mai dar cate lucruri stii tu mai! nu stiu de ce nu candidezi tu pt sefia pdl timis…avem nevoie de oameni de genul care sa ne conduca cu mana de fier! culmea e ca pana acum nu ai aparut…din ce cauza oare??
ps…sper ca ai prins retorica…nu stiu daca te duce capul, dar eu totusi sper…

Flavius a spus: (februarie 19th, 2013 at 17:00 )

Vad ca Popoviciu si Roman stau la panda,cu Groza microfon.Pai daca Ostaficiuc a pierdut alegerile rusinos,ei ce au facut?unu vreo 15%,celalalt 20% si e parlamentar la mila redistribuirilor.Si Din postura asta se vor ei mari sefi?

Fumigena a spus: (februarie 19th, 2013 at 18:44 )

Intoxicare de presa pe filiera Bojin.Probabil tractoristul se teme sa nu iasa la iveala meciul sau cu Ciobanu,ca daca se apuca vamesul sa turuie despre toate mizerile,nu il vad bine pe Bojin.

Pufulet a spus: (februarie 19th, 2013 at 23:45 )

Sper sa fie ARESTAT pe 05.04.2013 !!!Merita sa stea vreo 7 ani prin bulau,vezi afacerea PENCOOP !?!pusa la cale cu ajutorul notarilor si a unor judecatori !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR

Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Din 29 aprilie devine efectiv funcțională obțiunea de a se rezolva online operațiunea de a obține o autorizație de construire, la Primăria Timișoara. Cei care vor depune primele trei astfel de cereri vor fi extrem de fericiți, primele trei solicitări depuse în format digital pentru obținerea autorizației de construire, vor fi operate cu prioritate, fără...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara devine funcțională rezolvarea online a cererilor pentru autorizația de construire. Primii trei solicitanți, tratați cu prioritate, fără taxe
Universitatea Politehnica Timișoara e pregătită de un nou eveniment în care practic îşi pregăteşze viitorul… Ziua Porţilor Deschise, rezervat viitorul studenţi. UPT a cultivat mereu o bună relație de colaborare cu elevii și cu școlile, organizând o serie de cursuri, concursuri și evenimente dedicate acestora, de la „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un eveniment aşteptat se apropie cu paşi repezi: Zilele Porților Deschise la UPT
Una dintre principalele companii din domeniul automotive a deschis la Timișoara o nouă locație, aici urmând să fie amplasat cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global. Specializată în sisteme de acces și autorizarea în condiții de siguranță a mașinii, compania a inaugurat un Laborator de testare al Centrului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O importată companie din domeniul automotive a deschis a Timișoara cel mai mare centru de testare și validare/Foto
Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Aprilie este o lună aglomerată pentru grădinarii harnici, în care se pot realiza multe lucrări de întreținere și de plantare în grădină. Specialiştii de la SC Horticultura oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea grădinii în această lună. Principalele lucrări în grădină din această lună sunt: Se aplică tratamente fitosanitare. Se plantează arbori și arbuști. Se continuă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sfaturi de la specialiştii Horticultura pentru îngrijirea grădinii în luna aprilie
Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Top