Arhiva pentru luna: martie 2013

Poli Timisoara, lider fara sa castige niciun joc pe teren in retur!

Poli Timisoara, lider fara sa castige niciun joc pe teren in retur!

Ştiţi care e culmea performanţei în fotbalul românesc? Să joci prost, să nu marchezi niciun gol, să nu câştigi niciun joc pe teren în trei etape, dar să detronezi liderul. Ar putea fi o glumă bună, dar, din păcate, nu este deloc aşa, iar cei de la Poli Timişoara ne-o pot confirma.

Zece ani de Urma, in Daos / FOTO

I s-a cântat „La mulți ani”, iar o blondă i-a ținut microfonul. Mani Gutău, solistul trupei Urma, și-a „ținut” pentru al doilea an consecutiv ziua de naștere la Timișoara, în Daos. Trupa se află în turneu de promovare a celor zece ani de existență în peisajul muzical contemporan.

Invierea Domnului, celebrata la Timisoara / FOTO

Sute de credincioşi au umplut noaptea trecută Domul Romano-Catolic din Piaţa Unirii, pentru a asista la slujba de Înviere. Celebrarea Vigiliei Pascale din Sambata Mare a început la ora 22, cu sfințirea Focului. Preoții au luat lumină și au intrat cu lumânarea aprinsă în Dom unde au intonat Preconiul Pascal – Imnul bucuriei pascale.

Zilele Filmului Polonez la Timisoara

Zilele Filmului Polonez continuă și duminică la Timișoara. Primul film propus de organizatori este „Lege și pumn”. Este povestea lui Andrzej Koenig, fost deținut într-un lagăr de concentrare, mandatat ca reprezentant al guvernului într-o stațiune balneară părăsită de germani. Fără să beneficieze de niciun sprijin, el trebuie să apere orașul.

Top