Meniu ca pe vremea lui Ceausescu, de la Rosenblum pentru juniorii de la Poli: paine cu salam!

Poli are un buget de peste două milioane de euro, dar juniorii clubului beneficiază de un tratament demn de o echipă cu de zece ori mai puțini bani. În ciuda imensului buget, suplimentat de Primăria Timişoara şi CJT, la cererea conducerii, Călin Rosenblum, managerul sportiv al clubului, taie din mâncarea juniorilor.

În urmă cu câteva luni, Consiliul Director de la Poli aproba o politică de club prin care juniorii, atunci când pleacă în deplasări, vor beneficia inclusiv de mese calde. Aceasta a fost respectată până la sfârşitul săptămânii trecute, când managerul sportiv Călin Rosenblum a luat o altă decizie.

Sâmbătă, în preziua jocurilor disputate de juniorii A şi B la Motru, copiii au participat la un antrenament programat de dimineaţă, după care au fost trimişi acasă să mănânce, deşi de acest aspect ar fi trebuit să se ocupe clubul. Întorşi de la casele lor, copiii au primit un „supliment nutritiv”, dacă se poate numi aşa, într-o parcare în care au oprit înainte să ajungă la Motru, cu care nu sunt hrăniţi nici măcar câinii înaintea unui concurs: pâine şi salam. A urmat o cină sărăcăcioasă, la fel cum a fost şi micul dejun din ziua jocului. Atât juniorii A, cât şi juniorii B s-au impus în jocurile cu Minerul Motru, cu 3-0, respectiv 4-1.

La întoarcere, în loc de masa caldă, copiii au înfulecat, într-o parcare, în grabă, precum „turiştii” de altădată care se ocupau cu bişniţa în Ungaria sau Serbia, câte două sandvișuri şi un măr, acesta fiind meniul prescris şi aprobat de acelaşi Călin Rosenblum.

Gestul lui Călin Rosenblum este taxat de mai mulţi părinţi de la ambele grupe de juniori. Ei n-au avut curaj să-şi decline identitatea, după ce au văzut comportamentul oficialului lui Poli în cazul juniorului Balaure, ameninţat inclusiv cu exmatricularea de la LPS Banatul.

„Este inadmisibil ce se întâmplă la club, prin deciziile luate în ultima vreme de Călin Rosenblum. Cum să faci economie pe spatele copiilor? Suntem mai mulţi părinţi decişi să ne retragem copiii de la Poli, dacă nu se vor îndrepta lucrurile. Poate că nu ştiaţi, dar la juniorii lui Poli evoluează şi fiul lui Ioan Miculaş, la juniorii B, membru în Consiliul Director de la Poli. Sunt tare curios să ştiu cum priveşte această situaţie domnul Miculaş, în calitatea sa de oficial al clubului”, ne-a declarat unul dintre părinţii dezamăgiţi.

O altă noutate amară îi are în vedere pe internaţionalii de la grupele de copii şi juniori, cărora clubul, prin vocea şi acţiunile lui Rosenblum, nu vrea să le deconteze nici măcar un corn în deplasările la loturile naţionale. Rosenblum le-a transmis că le va deconta doar deplasarea la lot, nu şi un corn sau o sticlă cu apă, pe care aceştia le cumpără de obicei din gară când pleacă sau revin de la lot.

Călin Rosenblum taie tocmai de acolo de unde nu ar trebui. E greu de înţeles de unde dorinţa de a economisi, când bugetul clubului a fost suplimentat consistent de oficialităţile locale, în vederea unui retur fără probleme. Unde se duc banii, în condiţiile în care vorbim de un buget de peste două milioane de euro? Nu la fel de economicoşi s-au dovedit Rosenblum şi colegii din conducerea clubului şi când a fost vorba despre transferurile lui Ovidiu Petre şi Mihai Dina, pentru care clubul scoate în fiecare lună mai bine de 5.000 de euro.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

Recaseanu a spus: (martie 25th, 2013 at 13:03 )

numele „proiectului” va fi se pare aschimbat din ACS in ACSBT : asociatia care spala banii timisoarei.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 25th, 2013 at 13:34 )

nici antena 3 (sau latrina 3) nu are asa articole la comanda si atat de tendentioase precum ‘debanat’! luati toate arhiva articolelor ‘debanat’ si veti vedea niciunul dar NICIUNUL nu este pro acs poli!
singurul de la debanat care nu pare orbit de ura politica este eugen sasu si pentru asta le sta in gat lui herzog & co.! (eugen ai grija sa nu-ti pierzi lucul de munca!)

si totusi o echipa formata din divizionari C, expirati de la alte echipe si juniorii clubului sunt pe loc promovabil intr-o serie in care fc bihor si uta nu reusesc sa promoveze de ani buni si mai sunt acolo si targu-mures, mioveni si fc arges!
mai bine decapitam clubul (asa cum doresc herzog & co.) si atunci mai vedem unde si-ar mai duce acei parinti copii, ca iancu si chivorchian nu erau buni, acum robu si rosenblum nu sunt buni nici ei!

acum start la dislike-uri sabotorilor!

Anda a spus: (martie 25th, 2013 at 13:52 )

Si tot nu ne-ai explicat de ce cu atatia bani nu le da juniorilor o masa calda. Ai vreun raspuns daca era necesara economia la capitolul asta?

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 25th, 2013 at 14:11 )

pai v-am explicat varianta buna, este ce dorita de drukeria: „sa desfintam clubul”!
sau nu vreti sa-l desfintam?! daca nu de ce ati mazgalit orasul?!

@drukeria-membriidepartid a spus: (martie 25th, 2013 at 14:17 )

daca copilul tau ar fi junior la poli si ar fi tratat asemanator, cum ai trata problema? la fel?

DOAR PE DAN PALTINISANU a spus: (martie 25th, 2013 at 14:25 )

CE SA FACI DACA COSMIN BRADU E ACTIONAR LA DEBANAT …PROBABIL ESTE SENSIBIL LA HALBA DE BERE ALTA EXPLICATIE NU ESTE…AVANTAJUL ESTE DE PARTEA CELUI CARE ARE O BERARIE….

Anda a spus: (martie 25th, 2013 at 14:25 )

Eu nu fac parte si nici nu simpatizez cu Druckeria. Vreau sa stiu de ce nu le mai da masa calda juniorilor? Raspunsul? E cumva o minciuna articolul? Se poate pana la urma proba.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 25th, 2013 at 14:42 )

@ anada
steaua si-a desfintat echipa a doua a clubului!

DOAR PE DAN PALTINISANU a spus: (martie 25th, 2013 at 15:15 )

ATATA TRAGEDIE ..PT UN ARTICOL SCRIS PE MASA MOBILIERULUI UNUI BIRT….PARCA HAGI ,GICA POPESCU SAU MUTU , IN ANII LOR DE JUNIORAT AU AVUT PARTE DOAR DE MESE CALDE…SA FIM SERIOSI

LEO di TAIO a spus: (martie 25th, 2013 at 16:13 )

Taie din mancare, ca astia care au facut gradinita la „TEL-AVIV”sant doctorii in a economisii ptr. buzunarul lor.
Bine ca platim impozite si cati mai mergem la stadion(frairii) ne mai mancam si nervii.

parinte a spus: (martie 25th, 2013 at 16:17 )

Ca si in cazul Balaure unde cele intimplate au fost reala si de aceasta data cazul este la fel de adevarat.Cei care va pot confirma sint chiar juniorii care au fost pusi intr-o situatie penibila in comparatie cu omologii lor de la LPS BANATUL care pleaca in deplasari chiar si cu o zi mai devreme si au asigurata si masa calda dupa joc,chiar daca e vorba de deplasari la Deva sau Hunedoara unde distanta nu e atit de mare,deplasari pe care cei de la Poli le fac in ziua jocului.
Se stie ca la LPS director adjunct e managerul lui Poli ,Rosemblum Calin si vad ca acolo nu sint niciun fel de probleme.Explicatia ar trebui sa vina de undeva.
Cit priveste opinia domnului Miculas acesta face parte din Comitetul Director,comitet care a aprobat masa calda pentru aceasta deplasare iar d-ul Rosemblum le-a taiato fara nici o explicatie.Poate a ramas suparat de la episodul cu Balaure si se simte atacat din toate partile razbunindu-se pe bietii copii care nu vad ce vina au.
Cine trebuie sa faca ceva,s-au adunat cam multe si nu e bine.

nae catavencu a spus: (martie 25th, 2013 at 16:19 )

Cei de la primarie si consiliu judetean nu au de zis nimic?

Anda a spus: (martie 25th, 2013 at 19:42 )

Bai druckeria-smecheria. nu ma intereseaza ce face Steaua ca nu ala e subiectul. Si Steaua traieste din banii lui Becali, nu din ai mei. Eu vreau sa stiu de ce Rosenblm taie pe banii mei din mancare? Ai vreun raspuns decent sau nu? Ca vad ca la frecat tastatura de pe penele esti primul. De data asta n-i argument si vorbesti pe langa.

Hilar a spus: (martie 25th, 2013 at 19:54 )

@ Anda : postacu’ ala n-are legatura cu Drukeria …El este doar setat sa injure Druckeria pe site-uri.Ii faci un mare serviciu bagandu-l in seama.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 25th, 2013 at 20:32 )

@anda sau alias cristi brancovan
pai hataraste-te vrei buget marit? sau vrei buget micsorat la club?! sau vrei clubul decapitat?! hotarati-va odata!
probabil ca o sa se taie si din salariile jucatorilor.. dar e mai greu alea sunt contracte si se respecta(e adevarat ca numai sunt asa de mari ca in eraiancu, dar asta-i altceva)!
@anda alias cristi brancovan: nu te-am auzit protestand atunci cand comunistu bojin anunta scaderea bugetului clubului???!!! crestea inima-n tine cand ai auzit ca se taie bugetu echipei! nu am vazut vre-un coment de protest la stirea aia pe nici un forum!!!! ,….’anda’!
@arond ala cu becali: si noi am avut un investitor care a platit salarii si transferuri mai mari decat becali…dar surpriza… herzog si ‘anda’ si ‘altii’ nu l-au mai vrut!!!
nu am auzit-o pe anda protestand nici cand investitorul a plecat, nici cand herzog & co spueau ca fotbal in timisoara si-n banat tre’ sa mai existe duar pe islaz!.. nu te-am auzit!…anda!!!

vezi tu anda… nici n-ai mancat si nici gura nu-ti miroase!

Dati-l afara ! a spus: (martie 25th, 2013 at 21:18 )

Cu 3-4 ani in urma antipaticul Iancu era acuzat ca nu aduce localnici in conducerea clubului . Se pare ca avea dreptate . Clasa „oamenilor de fotbal” locali este impanzita de „rosenblumi” . Acesti „coate-goale mate fripte” se aciuiesc pe langa vre-un patron sau in cazul de fata pe langa un primar credul si vor sa „administreze ” ei banii ,in speta banii nostrii . In nici un caz acesti „rosenblumi” NU DAU 1 LEU DIN BANII LOR . In mod normal intr-un club normal condus de un patron normal {primar} acesti indivizi sun DATI AFARA . Ei si clica lor . Nu va fi cazul in situatia lui rose… deoarece edili locali au fost si sunt doar de…… decor !

bissi a spus: (martie 25th, 2013 at 22:12 )

…am mai spuso de multe ori.Cu JIDANUL Rosemblum si Cociu la scoala sportiva si Velcea antrenor , Timisoara nu o sa mai abei fotbal in Liga 1 niciodata.Unul este mai nesimtzit ca altul.Baga totul in buzunarele lor decit sa dea la copii.Ordinari

Motu a spus: (martie 26th, 2013 at 07:28 )

Rosenblum…..un piața acolo. Fite si glume proaste.

Sorin12 a spus: (martie 26th, 2013 at 07:34 )

Asta da…caline

Motu a spus: (martie 26th, 2013 at 07:40 )

Pai e normal ? Rosenblum e un nimeni pe acolo. Face glume proaste, se da mare mmanager. Nu știe nimic, crede ca echipa asta e a lui, mă refer la seniori. Ce important a devenit. Sa lase juniorii pe mina lui visan, știe mai bine ce are de făcut. Caline, e prea mare caciula pentru tine, jucătorii te vorbesc urit, nu le placi. Tu si musat doua panarame, v-ați imprietenit ….așa deodată si va crede-ți mari. Musat vine băut la meci, s-a văzut si la meciul cu mioveni, stătea acolo pe banca. Mint musat ????

Miculas alias Visan a spus: (martie 26th, 2013 at 08:13 )

Cel care se da mare redactor sau scriitor , Cosmin Bradu si toti cei din DECacaT , sursa articolului vrem sa o aratati , nu mai luati voi laurii ca sunteti o fituica, incepeti sa loviti in conducere si in club, daca nu va convine ceva de ce nu veniti sa spuneti in fata nu sa dati comentarii pe pagini web , cat au fost miticii la conducere nu au fost probleme , cei care ne-au mancat 2 TITLURI SI 2 CUPE , acum cand totul este din TIMISOARA si toti sunt cu sufletul si nu cu buzunarul ii lovim, daca tot se scrie cel mai corect ar fi sa se si verifice daca este adevarat.

florin a spus: (martie 26th, 2013 at 10:38 )

ATENTIE !!! Prezenta unor oameni gen Bungau, Rosemblum ,Musat, Velcea in conducerea clubului ,actiunile si atitudinea lor atrag antipatia suporterilor fata de club .
Rezultatul fiind in final un stadion gol ,din ce in ce mai gol .
Sa nu mai vorbim de inca un insucces al echipei , insucces care este foarte posibil pt ca echipa nu joaca nimic.
Viitorul NU suna bine !

@ Motu a spus: (martie 26th, 2013 at 10:48 )

Care Musat ca sunt doi !
Tata mare director , fiul mare manager marketing.
Conducere mare,echipa mare, suporteri zero.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal

Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie

Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Linia feroviară dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei în vederea reabilitării. Proiectul era blocat, fiind necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisă autorizația de construire pentru alte două tronsoane de cale ferată, aflate între Ronaț Triaj/Timișoara și Glogovăț/Arad. Majorarea prețurilor la materialele de construcții, a transporturilor și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pot demara lucrările de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferată dintre Craiova și Arad

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Cristian Moș se pregătește să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD, susţin cei din USR Timiş. Cei din USR mai sugerează că Moş a fost şantajat de PSD Timiş pentru a critica în termeni foarte duri filiala condusă de Dominic Fritz. În schimb, Forţa Dreptei sugerează că Moş şi-a negociat la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul USR şi Forţa Dreptei reacţionează la “dezertarea” lui Cristian Moş: Se pregăteşte să candideze la președinția CJ Timiş, ca iepure al PSD
Primăria Timișoara semnează protocoale cu propriile departamente, pentru a putea să rezolve mai rapid problema mașinilor care sunt folosite la transportul ilegal de deșeuri. Oficial, parteneriatul semnat cu Poliția Locală și Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice TIMPARK a fost pus la punct ”pentru a descuraja fenomenul abandonului de deșeuri”. Consilierii locali...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria bate palma cu propriile departamente. Timpark și Poliția Locală vor confisca vehiculele ce transportă deșeuri ilegal
USR a rezolvat în timp record problema înlocuirii demisionatei Ana Munteanu din Consiliul Local Timișoara, iar înlocuitorul acesteia a depus jurământul pe postul preluat în cursul zilei de luni. Partidul rămăsese cu un consilier local în minus în CLT, în februarie, după ce controversata Ana Munteanu și-a dat demisia de pe postul oferit de alegători,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Înlocuitorul Anei Munteanu a depus jurământul pe locul rămas liber în consiliul local
Finalizat în urmă cu patru luni, primul spital construit în România din fonduri private, nu poate fi încă deschis din cauza unor proceduri birocratice, lucru care l-a indignat foarte mult pe senatorul USR de Timiş, Raoul Trifan.  În urmă cu patru luni Asociaţia “Dăruiește Viață” a finalizat primul spital construit în România pentru copiii bolnavi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raoul Trifan, revoltat: “Rafila, nu mai ține închis spitalul pentru copiii cu cancer!”
Seria SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara – CSM Ploiești, din play-out-ul Ligii Naționale, se mută în Prahova. După ce și-a consumat primele două episoade la Arad și Timișoara, seria „trei din cinci” continuă la sala Olimpia din Ploiești. Rezultatele de săptămâna trecută, 72-65 și 74-69, au fost cele mai strânse din totalul de patru înfruntări...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii pleacă la Ploiești cu 2-0 la general şi mai au nevoie de o victorie
SCM Politehnica Timișoara a jucat pe terenul echipei CSM Vaslui, în etapa a XXIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul era vital pentru ambele echipele aflate în zona inferioară a clasamentului. Prima repriză a fost foarte echilibrată, chiar dacă gazdele s-au desprins la 5-2, în minutul 8. Reușitele lui Marjanovic, din 7 metri, și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pas uriaş spre salvarea de la retrogradare
Duminică spre seară, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la un accident rutier care ar fi avut loc pe raza localității Chișoda. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că, o femeie în vârstă de 36 de ani a condus un autoturism pe strada Cooperatorilor din localitatea Chișoda...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Femeie ucisă pe trecerea de pietoni în Chişoda
Top