Poli, fara gol de patru luni, dovada ca transferurile din iarna s-au facut dupa ureche

Atacanţii de la Poli sunt certaţi cu golul, sarea şi piperul fotbalului. Nu faptul că Poli a pierdut cu UTA şi a remizat cu CS Mioveni ar trebui sa fie cea mai mare grijă a lui Valentin Velcea, ci impotenţa în atac, care a făcut ca echipa de pe locul 2 în clasament să bifeze două jocuri fără să marcheze.

Ultimul gol înscris de Poli în campionat a fost în poarta celor de la FC Bihor, în ziua de 2 decembrie a anului trecut! Au trecut patru luni fără ca Poli să înscrie vreun gol. Răzvan Trandu este ultimul marcator al lui Poli, reuşind golul victoriei cu FC Bihor în minutul 65 al acelei partide, ceea ce ne face să deducem că timişorenii nu au mai înscris în campionat de mai bine de 200 de minute, inacceptabil pentru o echipă ce pretinde că vrea să promoveze.

Numai faptul că Poli joacă în cea mai slabă serie din istoria fotbalului românesc face ca apele să nu fie tocmai tulburi. În mod normal, în condiţiile în care am vorbi despre o serie cu echipe cât de cât valoroase, Poli, cu jocul prestat la ora acutală, ar fi o echipă de mijlocul clasamentului în cel mai fericit caz. Culmea, în ciuda seriei extrem de modeste, Poli are un buget de peste două milioane de euro, poate cam cât ar avea vreo zece echipe la un loc din aceeaşi serie.

22 de goluri a înscris Poli până acum, dar încă de la începutul sezonului s-a văzut că echipa suferă cumplit în atac. În câteva rânduri a ieşit la rampă Cristi Boldea, care a fost reprofilat din mijlocaş în atacant de Valentin Velcea. În tur a fost o găselniţă care a ajutat echipa, dar de acum Boldea nu mai este anonimul de altă dată pentru antrenorii celorlalte echipe, care încep să-şi ia măsuri pentru anihilarea tehnicului atacant.

Mai trebuie adusă în discuţie şi campania de transferuri din această iarnă, una aproape falimentară, dacă e să excludem prestaţiile rezonabile ale puştiului Eduard Pap. Ovidiu Petre şi Mihai Dina au fost aduşi şi ei la Poli în această iarnă, dar prestaţia fostelor vedete de la Steaua sau Universitatea Craiova a fost, în primele două jocuri, slabă spre jalnică.

Ovidiu Petre este doar umbra jucătorului care a mai trecut pe la Poli, dar care era şi un obişnuit al „naţionalei”, în vreme ce Mihai Dina nu reuşeşte să înscrie. Asta dacă nu luăm în calcul teatrul ieftin din jocul amical cu Flacăra Făget. La bugetul pe care îl are la dispoziţie, Valentin Velcea ar fi trebuit să se orienteze spre alţi jucători, mai ales că vorbim de perspectivă. Este greu de crezut, din ce am văzut până acum, că Poli se va putea baza pe Dina sau Petre în Liga I. (sursa foto: www.acspoli.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

25 comentarii pentru acest articol

Hilar a spus: (martie 23rd, 2013 at 20:10 )

acese fara public de la infiintzare, dovada ca „proiectul” a fost incropit „dupa ureche” de politruci.

cocos a spus: (martie 23rd, 2013 at 20:47 )

domnule bradu,transferurile au fost facute pe baza de prietenie si nu dupa ureche cum spuneti dumneavoastra,iar cum este obiceiul la romani,adica atunci cand ceva merge bine,trebuie sa vina cineva sa strice totul,adica echipa era cat de cat legata in tur si era pe un drum ,spun eu ,ascendent,a venit ,, managerul sir vali velcea piturca” si i-a transferat pe cei 2-3 stricand tot ce a reusit sa faca in tur.Chiar daca rezultatele au fost peste asteptari si in tur-trebuie sa recunoastem cu totii ca nu le dadeam nici o sansa la inceput-nu cred ca era nevoie de aceste transferuri sau aceste posturi-vedeti si declaratiile din urma ale lui jakie ionescu-echipa putea duce cu succes si acest retur.,iar la vara ar fi fost altceva.Asa nici cei care au jucat in tur nu sunt apele lor ,iar cei veniti sun inecati,dar macar am mai fi castigat cativa jucatori tineri pana la vara,dobricean,artean,trandu,goge,bostina ,acum apare si barbut , bocsan,todorov si altii care probabil pe langa alti jucatori de valoare ,DAR DE VALOARE!!!,ar fi crescut si mai mult si probabil ca am fi avut sperante pentru viitor.Asta este o idee pe care sincer am auzit-o de mai multe ori la jocurile lui Poli si ma gandesc ca poate si spectatorii au uneori dreptate!!!!dar pentru asta trebuie antrenori si conducere!!!

Doru Sălăgean a spus: (martie 23rd, 2013 at 21:25 )

Aducerea celor doi – Dina și Petre – a dezechilibrat starea de fapt a atmosferei din sânul echipei și a pus într-o lumină proastă tinerii care au muncit în turul campionatului. Trandu a fost scos din formație în favoarea lui Ov. Ptere. Unde mai pui că pletosul a fost pus și căpitan de echipă!!! Ar trebui ca Velcea și Rosenblum să fie trași la răspundere pentru banii cheltuiți pe transferările fără nici o noimă! Adică să se facă o evaluare și să se spună care sunt cheltuielile inutile din banii publici. inutilă a fost și aducerea lui Gherasim, de pildă. În iarnă nu trebuia făcut nici un transfer! Iar dacă ne gțândim că unii dintre foștii jucători au fost alungați de la echipă pentru a face loc bătrâniturilor care nu și-au găsit vocația niciunde. Ceea ce a făcut ”cuplul” Velcea/Rosenblum ar trebui să stârnească interes pentru cei care conduc destinele acestui club. Mă refer la dl. Robu care tace și nu se sesizează la auzul atâtor aiureli care se petrec zilinic la așa-zisa Poli. Oare nici Bojin nu știe nimic?! Oare care-i cauza de nu mai vine lumea la stadion!? de ce nu ioese în fașă marele manager Rosenblum să ne explice. El știe doar gargară și prime de joc, apostrofarea și amenițarea antrenorilor, a juniorilor și conducătorului de la
centrul de juniori.Nu-i corect și într-o bună zi cineva va trebui să dewa socolteală…

druker a spus: (martie 23rd, 2013 at 23:35 )

Aroganta , inganfare , dispret fata de putinii suporteri care mai vin la stadion si care vor fi si mai putini in viitor.Nu poti sa pierzi cu UTA sa nu dai gol cu Mioveniul si sa spui in conferinta de presa ca esti in grafic !?!
Vorbim de o echipa cu un buget peste multe cluburi din prima liga .
Ne pare rau ca existati .

AFARA VELCEA SI ROSENBLUM ! a spus: (martie 24th, 2013 at 07:22 )

Afara cu INGANFATUL SI AROGANTUL VELCEA . ANTRENOR DE 2 BANI . CONDUCERE DE 2 BANI . SUNTETI O RUSINE ! SI VOI SI AIA DE VA PUS ! RAMANETI SA VA „ADMIRATI” UNUL PE ALTUL CA DIN 50 DE SPECTATORI VOR RAMANE 5 !

@Doru Salagean a spus: (martie 24th, 2013 at 10:20 )

dle Salagean, daca ati fi fost la stadion, ati fi vazut ca au jucat si Trandu,Dobricean,Bostina,Enciu, iar Bocsan si Barbut au fost la lotul national. De asemenea ati fi vazut ca IN POARTA NU A FOST Gherasim, ci UN TANAR de 18 ani , pe nume Pap! Dar de acasa din fotoliu, nu poti fi atent la toate „amanuntele”!

@@Doru Selegean a spus: (martie 24th, 2013 at 10:31 )

dar jocul? ti-a placut jocul? ca echipa nu joaca nimic se vede si din fotoliu la fel cum se vede si de pe stadion. printr-un joc spectaculos poti atrage ceva mai multi spectatori pe stadion. se pare ca nimeni de la actuala acs poli nu doreste asta. sunteti platiti din banii timisorenilor iar asta e motivul pentru care ar trebui sa mai culcati urechea si la ce vor ei. spui ca a jucat trandu. asa e, a intrat dupa minutul 50, dar normal e sa joace titular. e cel mai valoros tanar jucator din lotul lui poli. cum sa joci cu dobricean mijlocas lateral, cand toata lumea stie ca asta e mkijlocas central toata ziua? in loc sa-i surprinda pe adversari, velcea se surprinde pe el prin gafele monumentale pe care le face cand alcatuieste echipa.

ddt a spus: (martie 24th, 2013 at 10:37 )

Poli Timisoara trebuie sa se indrepte spre alt antrenor, si asta cit mai repede cu putinta. cu asta de acum se pierde doar timp si bani.

#1 a spus: (martie 24th, 2013 at 10:55 )

faptul ca joaca incilcit defensiv, nu sint in stare sa treaca in ofensiva contra unui presing aproximativ, faza de atac o joaca cu 1-2 atacanti, fazele fixe sint neexersate, mai puteam bate 20 de cornere si nu se intimpla nimic, nu e vina jucatorilor. e vina exclusiv a lui Valentin Velcea. ele se vor repeta si in viitor, daca nu joci spectaculos in Liga2, atunci unde sa o faci ? din aia 500 de spectatori care au fost, vor ramine 5. prea putine voturi pentru Bojin- Robu. concluzia: afara cu Velcea.

@@Doru Salagean a spus: (martie 24th, 2013 at 11:16 )

ca sa vezi splendoarea jocului pe care il desfasoara Poli la ora actuala sub Velcea Valentin, trebuie tras fotoliul mai aproape de televizor. sint sigur ca asa nu-ti va scapa spectacolul. care insa se va repeta si in viitor, fii linistit, indiferent ca joaca Trandu, Petre, Bostina, Dina, Sekely sau altii. in spatele lor e antrenorul care zice ca e in grafic si care nu stie juca altceva din cauza comoditatii, ca´sa nu zic lene, lipsei de o conceptie de joc tradusa pe teren, suplinita insa de o obraznicie disperata, ca vede si el ca vaporul se scufunda. singura solutie e indepartarea lui Velcea si aducerea altui antrenor, mai capabil.

nicolae robu a spus: (martie 24th, 2013 at 11:33 )

lasati jocu’
rugati-va sa ne dea palmaresul DOMNUL Iancu, ca e groasa.
nu ma-nteleg deloc la bani, potul e mare….

dan r. a spus: (martie 24th, 2013 at 11:43 )

e evident ca poli nu joaca ceea ce ar trebui. echipa a fost plecata intr-un cantonament in turcia, dar pe teren nu se vede lucrul asta. parca lipseste omogenitatea, se joaca cu mingi lungi, aruncate direct pe atacant. dar vorbim doar de doua jocuri si de asta cred ca nu se pune problema demisiei in cazul lui velcea. sa nu stergem cu buratele ce a facut bun la echipa. sa nu uitam nici promovarea de anul trecut. ar trebui ca domnul velcea sa fie mai receptiv in privinta echipei si sa constientizeze ca acest club nu a fost infiintat pentru dansul sau rosenblum. cel mai deranjant e comportamentul lor, nu insuccesul de la arad sau egalul cu mioveni. se intampla si la echipe mai mari, dar maniera lor de a trata lucrurile lasa de dorit.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 24th, 2013 at 12:48 )

Alo!.. baieti lu hertog!.. Alo sabotorii!.. Echipa asta-i formata de cateva luni din jucatori de divizia C si din copiii clubului, din juniori!.. si este pe loc promovabil intr-o serie in care nu pot promova de cativa ani echipe precum uta sau fc bihor si mai sunt acolo si targu mures si mioveni si fc arges!.. deci mucles mazgalitorii!
incredibil cat de multi tradatori in timisoara!.. unii gen herzog ar decapita echipa maine daca ar putea! asa cum au decapitat si anu trecut echipa, cand se putea salva licenta si o echipa care s-ar fi batut anu asta la cupele europene!
Sa fie critici dar constructive nu distructive!
Rusine sa va fie!

@dan r a spus: (martie 24th, 2013 at 13:22 )

sorry, dar aici nu-i vorba de Vali Velcea ci de ceea ce aduce el echipei. anul trecut cu o echipa de 10 ori mai buna rezultatele au fost proaste, din egal in egal. e drept ca s-a promovat, dar cu echipa de anul trecut trebuia promovat en fanfare, nu cu jocul anemic facut. cum vrei sa aduci 10-20 de mii de spectatori cu un astfel de joc? ca noi ne enervam in fiecare saptamina, e alteva. dar din astia ca noi nu sint multi, poate max. 500-700, si am impresia ca am spus mult. pe durata, vei vedea ca cu Velcea nu se poate, deci un schimb cit mai rapid ar fi un cistig. cu conditia ca clubul sa-si fi facut lectiile si sa aiba o lista de antrenori capabili care il pot inlocui. nu cred ca ar fii o problema. paguba cu el e mai mare decit fara el. la M. Iancu problema ar fi fost rezolvata in 3 minute. asta nu inseamna ca noi trebuie sa exageram.

@drukeria-membriidepartid a spus: (martie 24th, 2013 at 14:26 )

cretinule, nu toti care criticam suntem fani asu politehnica. si nici membri pnl, asa cum esti tu. noua ne place fotbalul iar actuala echipa nu ne arata nimic din ce ar trebui sa insemne sportul asta. si nu o mai arunca cu seria ca e atat de slaba incat nu isi mai are rostul competitia asta. vad ca ai uitat sa subliniezi bugetul acestei echipe. cat e bugetul? 2.200.000 de euro? spunea-i ca jucatorii sunt de divizia C. hai sa analizam putin si s avedem daca e cum spui tu. kirev, nohai, marovic, petrivic, goge, poparadu, balace. astia sunt de divizia C? trandu si seroni au mai jucat in B. iar boldea debutat in B la varsta asta doar pentru ca specialisti indoielnici din banat si timisoara nu au avut ochi pentru el. acum au mai venit dina si petre. nu sunt buni cei doi? cine i-a dorit? velcea? da de ce i-a dorit? nu suntem tradatori cum insinuezi tu, ci doar ne exprimam parerile fata de subiectul asta. sa nu uiti ca aici vorbim de bani publici. hai acs poli!

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 24th, 2013 at 15:22 )

@@ ai dreptate mari jucatori si de mare valoare sunt : nohai, marovici, petrovici, goge, balace .. sa fim seriosi astia sunt jucatori de care alte echipe nu mai aveau nevoie si de asta sunt la noi!… cat despre buget e cam la jumatate din cat spui tu si din ‘jumatatea aia va mai taia comunistul bojin! ma mir ca va doriti sa fie un buget cat mai mic! nu e in regula.. un suporter adevarat ar trebui sa-si doreasca un buget cat mai mare! nu unul cat mai mic! eu ca suporter imi doream un buget cat mai mare si in anii trecuti si ma bucuram la orice veste de marire a bugetului echipei, din partea fostelor administratii!
oricum ne va trebui si un investitor privat puternic… dar acest investitor nu va veni atat timp cat in oras exista confuzie cu doua echipe ce se numesc poli! confuzie ce este intretinuta de herzog & co. orice om cu un minim de inteligenta isi da seama ca echipa aia (asu) nu are cum sa ajunga in divizia A, este o utopie !
proiectul asu este duar pt a crea confuzie! nu cred exista in lume o echipa care sa fi ajuns din ultima liga pana in prima liga nici in 7..8 10ani! este inposibil!

nostradamus al III-lea a spus: (martie 24th, 2013 at 17:11 )

Cea mai MARE prostie ar fi schimbarea antrenorului ACUM ! Antrenorii nu cunosc jucatorii din divizia B si mai sunt 9 etape, timp in care abia le-ar invata numele, da mai sa-si dea seama ce pot! Eu cred ca ECHIPA, cu sau fara antrenor v-a juca mai bine, caci lotul e peste liga a II-a si sunt si multi tineri cu reale posibilitati! Din pacate prea a fost vehiculata ideea ca ce slaba e divizia a II-a, numai ca uite echipa din div.D bate cu 8-0 echipa din judet:echipa din div.C bate cu 6-1 echipa de div.D, echipa de div.B bate cu 12-0 echipa de div,C ! Oare toate astea sunt intamplatoare? Bine „veteranii” intotdeauna si in orice domeniu zic ca pe vremea lor era ha-ha-ha…

leo a spus: (martie 24th, 2013 at 17:40 )

unde este pisi partzovan. mi-e dor de el. unde sunt replicile lui.

@drukeria-membriidepartid a spus: (martie 24th, 2013 at 17:42 )

robu e liberal? cati oameni de afaceri sunt in pnl? multi. cati oameni de afaceri liberali dau macar un leu lui poli? niciunul. robu nu e stapan in timisoara, ci primar. eu asa stiu ca l-am ales, pentru functia de primar. asta e si motivul pentru care trebuie sa atraga investitori la echipa, nu sa vireze 2 milioane si ceva de euro ca si cum i-ar da de la el. ce face conducerea de la poli, cu staicu in frunte? cate contracte de sponsorizare a atras? niciunul, iti spun eu. cine spune ca vrea rau echipei? daca timisorenii, patronii de drept a echipei, nu robu, vor sa stie ce se intampla in cadrul clubului lor, atunci trebuie sa stie. clubul asta nu a fost infiintat pentru ifosele lui velcea sau lipsa de profesionalism a unor conducatori ca staicu, rosenblum, bungau etc. da, etc, pentru ca mai sunt. daca aceasta poli are ceva, atunci pute spune ca are conducatori. din ce sunt platiti acesti conducatori? din bani publici. adica din banii timisorenilor, sa fie mai pe intelesul tau.

Hilar a spus: (martie 24th, 2013 at 19:44 )

ieri pe dp :
joc penibil contra unei comune (Mioveni)
0 (zero) goluri
150 -200 spectatori

azi pe „Stiinta”:
atmosfera de sarbatoare contra unui sat (Leucusesti)
7 goluri
600 spectatori

Cred ca-i clar pt toata lumea ( exclusiv „…membrii-de-partid” si alti 2-3 cu dizabilitati) unde-i spiritul Politehnicii

ddt a spus: (martie 24th, 2013 at 19:59 )

@@druckeria- membrii departidi
115 000 € au fost colectati din sponzorizari, conform Banat.ro. articolul nu are nici un comentariu, ceea ce m-a mirat.
@nostradamus al III
asta cu alt antrenor care stie Liga 2 e adevarat. e singurul argument de a-l pastra pe Velcea ACUM. Velcea insa nu va deveni mai bun si isi va folosi obraznicia in continuare, unica arma, si in cazul asta nici echipa nu va progresa. mai mult, cu ce a aratat pina acum nu va putea incropi o echipa care poate face fata in Liga 2, nu ca nu sint jucatori, ci ca nu are el habar. asta-i dilema. cred ca riscul fara el, cu un antrenor nou, e mai mic decit cu el. insa nu vad cine ar proceda astfel la o echipa a orasului unde deciziile sint lente. in concluzie, pregateste-te pentru zile negre in viitor si cu un stadion gol.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 24th, 2013 at 20:21 )

@@spiritu politehnicii este acolo unde zice herzog si ceilalti membrii de partid care au spus nu licentei anu trecut!
Spiritu politehnicii NU este: „10 ani luptandu-ne pe la sate si aruncand cu funigene in fata babelor din sat”!
Spiritu timisoarei ESTE: ” Luptand impotriva clonelor comuniste steaua si dinamo si contra rivalei traditionale uta”!

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 24th, 2013 at 20:30 )

de ce codrea a fost prezentat in birtu lui herzog (cel care a fost impotriva salvarii clubului de la desfintare)??? La vazut toata timisoara la tv (pe herzog si pe alti politicieni) cum spunea ca „echipa nu trebuie salvata trebuie lasata sa se desfinteze”
De ce in birtu lu hertog??? de ce??? de ce???
hai brancovene poate te incumeti tu sa ne raspunzi… macar anonim raspunde cum o faci de ceva timp, vad ca nu mai comentezi „pe fata ci anonim”
vrei sa raspunzi de ce?

Hilar a spus: (martie 24th, 2013 at 20:34 )

Acuzati ss poli ca joaca cu satele.
Da , cand pleci de jos si refuzi sa fii clona – treci si prin etapa asta.Da’ Maciuca sau Mioveniu’ ce-or fi mah , megapolisuri???

probleme a spus: (martie 27th, 2013 at 10:57 )

da,sunt probleme fiindca la ora actuala Velcea a scapat total echipa de sub control si este in impas,iar el nu a mai fost in aceasta situatie si nu stie cum sa faca pentru ca echipa sa revina la o forma mai buna SI nu lotul este de vina deoarece si Dan Petrescu la Urziceni tot cu jucatori care nu jucau la alte echipe a facut treaba,Reghe la Chiajna ce jucatori a avut,iar la Steaua tot de la echipe mici sunt jucatorii adusi-PROBLEMA ESTE ANTRENORUL SI MANAGERUL LA POLI!!!!!!!!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top