Rosenblum schimba mezelul: nu salam, ci sunca feliata!

Meniul preschimbat de Călin Rosenblum din mâncare caldă în pâine cu salam pentru „piticii” de la centrul de copii şi juniori de la Poli a provocat nemulţumiri la etajul superior al conducerii. Directorul sportiv a explicat însă, fără jenă, că n-a fost vorba de pâine cu salam, ci de… pâine cu șuncă!

Florenţiu Staicu, preşedintele lui Poli, a convocat urgent o şedinţă la care au mai participat vicepreşedintele Ion V. Ionescu, Viorel Vişan, şeful centrului de copii şi juniori, Ionel Bungău, directorul administrativ, organizatorul de competiţii Alexandru Dumitraşcu și antrenorul Valentin Velcea.

Ședința a fost tensionată nu neapărat din cauza faptului că Rosenblum a dat ordin să fie tăiată mâncarea caldă de la juniorii clubului și înlocuirea acesteia cu pâine şi salam. De fapt, scopul acesteia a fost identificarea „sifonarului” care a răsuflat în exterior despre nedreptatea faţă de copiii Timişoarei. Au fost convocaţi pentru şedinţă și antrenorii de la juniorii A și B, Cristian Contescu și Roberto Ivan, ambii în graficul calificărilor în play-off.

Culmea penibilului a fost atinsă atunci când s-a hotărât să se iasă în față cu meniul din deplasarea la Motru. Cu nonşalanţă, Călin Rosenblum a spus, spre stupefacţia celor prezenţi, că, de fapt, nu a fost vorba despre salam, ci despre șuncă! Şi aşa a fost rezolvată problema, prin schimbarea mezelului, care s-a dovedit că a fost şuncă feliată, nu salam. Dar mâncarea caldă, cea tăiată de Rosenblum din meniul copiilor timişorenilor, în ce a fost preschimbată? Copiii timişorenilor vor mai beneficia de masă caldă? Sau rămân cu şunca feliată în meniu?

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

gunoaie!! a spus: (martie 27th, 2013 at 11:59 )

astea-s gunoaiele din cauza carora sportul la noi in tara arata ca jocul nostrul de aseara !!!!! adica dezastruos!!!! in tarile in care fotbalul chiar conteaza, juniorii sunt tratati cu vitamine si mancarea cea mai buna…la noi??? uite..asta e masa dupa antrenament..sau inainte…tot aia e…

Doru Simu a spus: (martie 27th, 2013 at 12:01 )

Este inutil să mai comentezi în fața unor astfel de ”măsuri” puse la cale de cel mai ordinar ”manager(!)” pe care i-a avut fotbalul timișorean. În loc să-și dea demisia el face gargară. Nu, domnilor cetățeni ai Timișoarei, vinovați sunt cei care l-au pus acolo pe Rosenblum pentru ca acesta să-și bată joc de ce a mai rămas din acest centru de juniori.Primarul Robu ar trebui să ordone demisia jidanului. Nu face Rosenblum ce vrea mușchii lui cu niște copii.

vasile grecu a spus: (martie 27th, 2013 at 12:06 )

Florențiu Stanciu! ce știe acest personaj despre conducerea unui club de fotbal!
Ovidiu MAier – omul lui Grindeanu adus pe căi de pile să frece menta pentru aproape 1000 de euroi!
Simt că mi-e greață!

cupidon a spus: (martie 27th, 2013 at 12:45 )

ASA VORBESC UNII DE PARCA TOATA VIATZA LOR AU MANCAT DOR DELICATESE ……MURITORI DE FOAME CE SUNTETI…VA DATI CU PAREREA LA MANIPULARILE LU COSMIN BRADU MEGA MARE ZIARIST

nedumeritul a spus: (martie 27th, 2013 at 12:57 )

Avem placerea sa constatam ca nu exista nicio diferenta intre presedintele clubului si menegerul general.Ambii gindesc la fel,adica prost.Cum sa te intereseze cine sifoneaza cind tu aprobi ca juniorii sa aibe masa calda si vine menegerul si taie ce tu ai aprobat in sedinta comitetului director.
Sa fie oare copiii cei care cheltuie o parte importanta din buget?
De ce nu au buget separat?
Seful centrului nu are nici o vina,de vina e sistemul impus de conducerea clubului.
De fapt acest club de cine e condus?
De Staicu sau de jidan ca nu mai intelegem?
De fapt se pare ca cel care are salariul cel mai mare are si ultimul cuvint.
Si cum Staicu se pare ca nu esta remunerat clubul este condus de jidan.
Dupa el potopul,praful si pulberea se vor alege de echipa cit de curind.
Ce performante il recomanda de ocupa aceasta functie ca echipele pe la care a trecut nu au avut nici o performanta…..vezi cazurile CFR , DETA pe unde a fost mare presedinte.

boicot a spus: (martie 27th, 2013 at 12:59 )

As propune boicotarea clubului prin absenta suporterilor la meci pana cand autoritatile nu-i concediaza pe toti PACALICII din conducerea clubului .
Dar cum suporteri si asa nu sunt -cu toata stradania lui Babuciu si Prodana – o astfel de masura ar fi cel putin hazlie.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 27th, 2013 at 13:45 )

daca am asculta de herzog & co. atunci acesti copii care primesc sandwich-uri cu sunca .. nu ar mai primi nici macar atat!
hai sa ascultam de herzog & co. si sa desfintam clubul! sa nu mai primeasca acesti copii nici sandwich-uri cu sunca! si sa viseze ca atunci cand vor fi mari vor juca in derbiuri cu ictar-budint!… ca duar „ac recas nu e poli”! nu?
si apropo .. vreti buget mare la club sau buget mic?
iancu nu era bun?, nici chivorchian?, nici rosenblum asta? nici altu? dar cine sa fie manager? venti cu ceva constructiv!…. sau alternativa voastra este: „ac recas nu e poli”?!

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 27th, 2013 at 14:09 )

poza asta este facuta in redactia ‘debanat’? dupa ce ati facut poza in redactie ati impartit sandwich-urile intre voi? sandwich-ul cel mai mare, cel din mijlocul painii cred ca l-a luat cosmin bradu ..si aprobabil al doile ca marime la primit ino ardelean, iar cel mai mic(din colt) probabil l-a primit eugen sasu, ca asta nu e chiar asa ‘ascultator’!
anu viitor cand vom promova si vom evolua in violet si vom detine si oficial palmaresu ii voi arata degetu mijlociu lu’ cosmin bradu si la slugile lui de la debanat (acest antena 3 scris al timisoarei)!

@drukeria a spus: (martie 27th, 2013 at 14:17 )

eu zic sa mai tai un i. nu de alta, dar risti sa creada lumea ca esti un oligofren. constructiv? contra principal si codrea pe teren. suna bine? normal. dar velcea a jucat mai bine din punct de vedere politic. a facut un salt peste nivelul lui bubka si a reusit sa sara din bratele lui ostaficiuc pana in poala lui robu.

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 27th, 2013 at 14:31 )

zi „sa mori tu” ca daca codrea si contra ar fi trecut peste ambitiile persoanle si ar fi venit la club tineai cu acs Poli! si nu tineai cu cealata echipa infiintata tot de ‘dusmanul’ tau robu!

Recaseanu a spus: (martie 27th, 2013 at 15:25 )

Ar fi bine ca primaria sa-si limiteze contributiile financiare exclusiv la sustinerea activitatii de copii si juniori.De asemeanea sa fie platite doar salariile fotbalistilor din pepiniera proprie si nimic altceva.In rest – clubul sa se sustina din incasari si marketing.Asa
suporterii de tastatura , chiar si cei mai saraci cu duhul gen „…membrii-de-partid” au ocazia sa faca ceva util pt clubul lor.

@drukeria a spus: (martie 27th, 2013 at 15:28 )

prostane, eu oricum tin cu acs poli, dar tu esti orbit de prostie si rautate sa intelegi unele lucruri. cu cei doi poli avea alta imagine. dar tu nu ai cum sa intelegi treaba asta, slugoi nenorocit.

paul a spus: (martie 27th, 2013 at 15:28 )

toata lumea stie de ce codrea nu a vrut sa vina la Poli,cred ca membrii de partid nu stiu sau se fac ca nu stiu ca sa bata cimpii pe site-uri

@@drukeria a spus: (martie 27th, 2013 at 16:14 )

nu inteleg ce urmaresti, pt. ca imi imaginez ca este imposibil sa fi atat de tampit si tembel sa propui pe Contra si Codrea, cand ambii(adica amandoi…sa intelegi…) au declarat in presa ca nu-i intereseaza, din diferite motive!(le-au si explicat…) Deci sa fie pusi doi cu forta?!? Adica cum? Cu polititia? Cum cu forta, daca oamenii nu vor ei?

Lasa-ne, lasa-ne !!! a spus: (martie 27th, 2013 at 16:22 )

Mai lasa-ne cu juniorii, ca din toate grupele alea 10-12 cate sunt , doar vreo 6-7 copii sunt de perspectiva, restul sunt varza,pamant de flori si au ajuns acolo cu pile, tocmai pe vremea lui Chivo, pe care l-ati injurat, caci trebuiau sa fie la numar. Sunt atatia juniori, dar si tineri in judet, care nu mananca nici paine alba, da mai sunca de Praga si SUNT TREI CLASE peste 90% din juniorii astia! Ati gasit subiect pt, fraieri !

banul public a spus: (martie 27th, 2013 at 21:52 )

Ar trebui si pe la baschet sa va uitati ,poate aflam si de conducatorii si jucatorii de aici cati bani se cheltuie cu ei,fac numele orasului de ras, sa te bata acasa echipa din metropola Giurgiu ,penibili inca o data

drukeria-membriidepartid a spus: (martie 27th, 2013 at 23:42 )

@banul public
eu zic sa desfiintam si echipa de baschet pentru ca a pierdut astazi la giurgiu! ..ba chiar am putea desfiinta toate echipele la toate sporturile din timisoara de fiecare data cand ne fac cate o surpriza neplacuta si se intampla sa piarda la una mai slab clasata!.. pai nu-i asa? si sa ducem toate sporturile din timisoara la ‘nivelu’l de ictar-budint!
asta da gandire costructiva de ‘ultras’ adevarat maraca herzog&co.!!

@drukeria a spus: (martie 28th, 2013 at 09:50 )

eu zic altceva. uita ca ai carnet de membru de partid la pnl si hai sa discutam. altfel, nu are rost. de cand umbli tu pe stadion la poli? dar in salile de sport? nu stiu de ce, dar amimpresia ca tu nici macar nu esti pasionat de sport, dar faci doar ce iti ordona partidul. de asta consider ca parerile tale pe lanf\ga ca sunt neavizate pentru ca vin din parte unui politruc, au menirea doar sa apere o tabara. nu sportiva, din pacate, ci politica.

mandru ca sunt roman a spus: (martie 28th, 2013 at 10:51 )

DRUKERIA PRIMA ORGANIZATIE A SUPORTERILOR ,DIN LUME, CARE FACE POLITICA AVAND SI CONSILIER IN PRIMARIE.
Va multumesc , ma faceti mandru ca sunt roman !!!

salamu lu bradu a spus: (martie 28th, 2013 at 11:47 )

….se pare ca e foame mare de subiecte de presa… daca am ajuns sa muscam din salamu lu bradu aruncat in piata publica din banii publici ..atunci si salamu lu bradu e un salam public….unii musca altii il miros iar ceilalti nu manca salam…mai rau e cu aia care il halesc cu tot cu mustar ca sa alunece mai bine….pana la urma mai toarna si o halba publica pe gat din berea publica…si gata pranzul cald…..

Anda a spus: (martie 28th, 2013 at 11:56 )

Pai druckeria, vezi ca meciul s-a jucat la TM, nu la Giurgiu, Mai informeza-te si cu asta, si cum se scrie corect un verb la viitor, adica fara cratima. Ca te dai de gol si cu alte usernameuri.

alin a spus: (iulie 27th, 2013 at 14:40 )

N-as fi crezut ca mai sunt atitia antisemiti,in Timisoara!
Cum e ceva de rau,imediat se arunca in Rosenblum,si asta tzine deja de luni de zile.Spre necazul vostru,echipa a promovat,a si scos un rezultat mare cu Dinamo,iar pt.acest lucru,a avut o contributie si Rosenblum,insa mintile unora sunt plecate,rau de tot,si se cauta cu lupa,tot felul de motive de gilceava,de trei lulelel,pt.eventuala dezbinare a colectivului.Nu va faceti griji,ca nu mor caii cind vor cainii….!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni

Nu doar David Popovici a furat priviriile ultimul campionat de nataţie, sportivii de la Politehnica fiind şi ei printre medaliaţi. Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni. Emil Dăncăneț a câștigat două dintre ele la seniori, iar Darius Nistor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şi înotătorii de la Poli s-au remarcat la Naţionalele de la Otopeni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare

Peste tot în lume, în data de 23 aprilie se sărbătoresc Ziua Bibliotecarului și Ziua Mondială a Cărții, la inițiativa UNESCO, începând din 1996. În această zi, în aproape toate țările lumii au loc acțiuni de omagiere a cărții, a autorilor, a editorilor, a librarilor, a bibliotecarilor și, implicit, a cititorilor. Ideea marcării Zilei Bibliotecarului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT a sărbătorit Ziua Bibliotecarului, cu accent pe digitizare
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Hannover Messe 2024

Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Echipa care conduce Prefectura Timiș e din nou completă, Guvernul României a aprobat în ședința de marți numirea ex-liberalului Raul Ambruș, acum membru PSD, în funcția de subprefect. El renunță la calitatea de membru al Consiliului Local Timișoara, acolo unde a fost ales pe listele PNL, iar după ce a asigurat majoritatea celor de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Raul Ambruș a fost numit de Guvernul României în funcția de subprefect al județului Timiș
Dominic Fritz, președintele USR Timiș și Primarul Timișoarei, Ligia Dugulescu, președinta PMP Timiș, Claudiu Chira, deputat și președinte Forța Dreptei și Alin Nica, președinte al Consiliului Județean Timiș și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru al doilea mandat, au depus azi protocolul de constituire al Alianței, pentru a putea candida la alegerile din 9 iunie....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz: Vom câștiga aceste alegeri cu ajutorul timișorenilor și timișenilor
Primăria Timișoara anunță că tratamentele de dezinsecție pentru combaterea ţânţarilor şi larvelor acestora, pe domeniul public al orașului, programate inițial pentru perioada 15 – 25 aprilie, se decalează și urmează să fie efectuate între 26 și 30 aprilie 2024. Schimbarea perioadei a fost determinată de condițiile meteo nefavorabile, care nu au permis desfășurarea în condiții...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ploaia strică treaba. Primăria Timișoara amână pentru zilele viitoare dezinsecția
Locuitorii aflați în partea de oraș unde se reconstruiește pasarela pietonală Gelu de peste Bega rămân fără apă. Firma care se ocupă de lucrări a spart conducta magistrală de alimentare cu apă. Societatea Aquatim a fost nevoită să întrerupă alimentarea cu apă a unei zone vaste, fiind afectate mai multe cartiere din acea parte a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firma care face pasarela Gelu a inundat toată zona. Conducta magistralei de alimentare cu apă a fost spartă/VIDEO
O zi cât o primăvară întreagă! Flashmob de dans popular, dans modern și balet, ateliere de pictură, de olărit, de creație vestimentară, expoziții, tururi expoziționale ghidate, spectacole de muzică ușoară, clasică și populară și un seminar de cultură și artă cu invitați speciali. Școala de Arte Timișoara, compartiment al Centrului de Cultură și Artă al...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Invitaţi speciali şi evenimente deosebite pentru Ziua Porților Deschise la Școala de Arte din Timișoara
Proiectul Liga AC LABS al Ligii Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara se bucură de un real succes în rândul studenților, crescând de la an la an. Dacă în 2023 s-a înregistrat un record de 927 de studenți înscriși, anul acesta numărul candidaților a depășit din nou așteptările. Un număr...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mult interes la UPT pentru Liga AC LABS! Record de înscrişi într-un proiect special
Despre Hannover Messe 2024: 22 – 26 Aprilie 2024 | Hannover Hannover Messe 2024, care se desfășoară în perioada 22-26 Aprilie, promite a fi o ediție memorabilă, reunind lideri globali din diverse industrii pentru a prezenta cele mai noi inovații și tendințe în domeniul tehnologiei și automatizării. Iată o sinteză a principalelor atracții. Tara partenera...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hannover Messe 2024: O privire de ansamblu asupra inovațiilor și tendințelor tehnologice
Top