Ei nu strivesc Corona de minuni a lumii

Se făcea că un grup de fani ai ASU Politehnica Timișoara, echipa din liga a V-a susținută de UPT și Druckeria alb-violetă, stătea într-o tribună sătească, probabil la Bazoș, savurând tacticos câte o sticlă de bere. Vorbesc despre ce se vede într-o poză postată pe contul de Facebook al ASU. Nimic deosebit până acum.

Dar cum berea consumată se numea Corona, trei dintre tinerii respectivi erau Bogdan Herzog, Flavius Boncea, consilieri locali de Timișoara, Rică Scorobete, candidat în vara trecută la CJT, dar și alți băieți simpatici și foarte zâmbitori, chiar am socotit că respectivii au făcut o glumă tare. O poată reușită, tocmai ca urmare a faptului că ACS Poli, echipa de liga a II-a susținută de CLT, CJT și Universitatea Politehnică Timișoara (UPT), a pierdut pe teren propriu în fața echipei brașovene Corona.

Corona Beer

Ce treabă aș avea eu, la urma urmelor, că niște oameni hâtri se bucură de insuccesele echipei ce joacă pe „Dan Păltinișanu”? E opțiunea lor să se distreze cum vor. Și eu, la un moment dat, am vrut să-mi fac un tricou cu Marian Iancu schematizat cu basca lui Che Guevara. Nu că l-aș iubi pe acest Jabba de Hutt al Giuleștiului, ci pentru a-i oftica pe cei ce nu vor să vadă că performanțe ca pe vremea BkP-ului Poli nu va mai avea niciodată. Prin urmare, berea Corona n-ar avea nicio greutate dacă n-ar veni după ce-am simțit rodul camaraderiei „drojdierilor” cu grupări din galeria UTA-ei și, cine mai știe?, anunțând vreo ilustrată cu măciucile în mână weekendul viitor, în cazul unui nou eșec cu Damila.

Nu mi s-ar părea normal nici să văd pe viitor peluza din Sud ocupată de organizațiile de tineret ale PSD ori PNL. Sau să-l văd pe Radu Țoancă ori pe „vicele” Diaconu susținând ostentativ adversarele din județ ale ASU. Mi s-ar părea o porcărie la fel de mare cum astăzi tot soiul de politicieni PDL condamnă sprijinul administrației județene pentru ACS Poli, uitând că, pe vremea lui Ostaficiuc la șefia CJT, acceptau orice cu mare sfințenie. La fel de ipocrit cum ar fi să-i văd pe Traian Stoia sau Sorin Grindeanu, de la USL, susținând noua cauză fotbalistică, după ce anii trecuți au făcut tot posibilul să o dinamiteze pe Poli cea veche.

M-am tot întrebat în scris o serie de lucruri, în speranța că cineva mă va băga în seamă și-mi va răspunde. Chiar voiam să mă lămuresc dacă, pe lângă multă ipocrizie, stă și altceva la baza acestei uri. Întrebarea la care nimeni, dar nimeni, nu a răspuns vreodată din tabăra ASU este de ce Druckeria nu a frecventat ASU ani trecuți, când pe „Știința” chiar bătea vântul a tristețe. Am mai vrut să știu de ce atâta preocupare pentru consumarea banului public, altfel justă, dacă în anii trecuți aceleași sume de bani alimentau mult mai puțin transparent echipa pe care ei o iubeau nespus de mult, Poli BkP, urmașa compromisului Poli AEK. Și de ce banul public „aruncat” la handbal, rugby sau baschet, unde și merg fanii să susțină BC-ul, e mai ușor de digerat decât cel de la fotbal. De ce ACS este dușmanul ASU, de vreme ce Universitatea Politehnică (UPT) este proprietar în ambele scheme?

Dar și multe alte întrebări la care mi se răspunde, de regulă, cu invocarea episodului din vara lui 2012, cu cuvântul nerespectat de primarul Robu când a tocmit noul proiect fotbalistic cu îngăduința lui Mircea Sandu. Dar dacă tot am amintit de persoana socotită sâmburele vinovăției pentru ce se întâmplă azi în fotbalul timișean, mă gândesc cu groază că primarul Robu se va enerva la un moment dat și va îmbrăca haina răzbunării, inscripționată „FC Racovița”, își va lua șapca de dictator, cum a făcut-o cu presa în ultima vreme, și își va dori să verse „sânge” în acest război al proiectelor.

Să n-ajungem să trăim vremurile în care încă o echipă nevinovată se va desființa pe această scenă politico-fotbalistică, neglijându-se bunele relații dintre primărie și UPT, cultivate mai nou pe filieră handbalistică, dar și în parteneriate de investiții. De ce să se ajungă la așa ceva? Pentru că se poate.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

39 comentarii pentru acest articol

didi a spus: (aprilie 14th, 2013 at 11:34 )

eugen, tu urasti la fel de mult ca cei pe care ii acuzi. de fapt, indemnul tau e foarte simplu: la ura trebuie raspuns tot cu ura. decat asa, mai bine stau acasa. acs poli, iti place sau nu, e o treaba artificiala care va avea un final trist dupa ce se sparge usl-ul. deja au aparut primele semne in acest sens, dar trebuie sa fii mai atent pentru a le sesiza. celalalt proiect, asu politehnica, este la fel de ineficient si fara de viitor. concluzia? daca robu ar fi dovedit un dram de eleganta si echilibru ar fi stiut cum s agestioneze lucruruile asa in cat lumea sa mearga spre dan paltinisanu. el a preferat si prefera insa sa aiba un comportament de stapan al echipei. da, e un comportament de dreapta, pe stil liberal. dar nu uitati tu si domnul robu ca aici e vorba de bani publici si cu cat evitati sa discutati deschis despre cei aproximativ 2,5 miliaone de euro timisorenii isi vor baga spitul mai abitir in proiectul lu peste.
dar sa continuam sa ne uram, ca din ce vad asta e mesajul tau. felicitari, acum ma duc sa-mi confectionez un par. te anunt cand dau de unul de la asu si o sa-l snopesc in bataie. totul pentru echipa ta de suflet si confortul tau interior.

sorin a spus: (aprilie 14th, 2013 at 12:04 )

didi imi iau si eu un par sa bat p-aia dusmanii poporului robulianobojinist:)))))))))

pt. joornalishttyi!?! a spus: (aprilie 14th, 2013 at 12:24 )

nene joornalisthoo, iuntrebarile pe care le pui tu sunt copilaresti!De ce n-au mers drukeria la asu poli, pana nu le-a spus orza? Pey, habar NU AVEAU ca EXISTA ! De ce urasc ACS POLI? Simplu asta-i atitudinea de looseri(priveste poza si ea spune totul…), looseri care nu credeau ca acest „proiect”(cum zic ei…) are sanse, iar cand au vazut asta, a fost prea tarziu! Dar, IDEEA PRINCIPALA este CA NUMAI BARBATII STIU SA PIARDA ! Dar, astia…. nu te-a lamurit poza, uita-te un pic mai atent…. Dar EU PUN O ALTA INTREBARE : DE CE CE RIPENSIA NIMENI(dar chiar NIMENI) NU ARE NIMIC ? Oare de ce cei 10,sau 100 fani ai lui Ripensia nu au nimic cu cei 5,sau 10 fani a lui ACS POLI ? Si nici cu Robu, sau cu altii? Chichirezul care e: cand orza a indemnat „poporul taranesc”(drukeria) la asu Poli, el ca de obicei nu stia multe, dar mai ales nu stia ca aceea echipa a fost INFIINTATA TOT DE ROBU !

unde esti tu IANCU ...DOAMNE..:((((( a spus: (aprilie 14th, 2013 at 13:24 )

DE CE …? DE CE…? DE CE….? RASPUNSUL ESTE SIMPLU …..DACA PRIMALUL LE ARUNCA SI LOR UN CIOLAN CAT DE MIC….ERAU TRUP SI SUFLET ACESISTI….CA REMARCA ..ASH VREA SA SE SESIZEZE JANDARMERIA CA DOVADA CLARA A CONSUNUL DE ALCOOL PE DOMENIUL PUBLIC…..

marian a spus: (aprilie 14th, 2013 at 14:42 )

se vede dupa comentarii care cum merge la meciuri si unde. astia de la acs o ard pe internet si isi dau cu parerea iar aia de la asu sunt la meci. spunea careva pe aici de proiectul acs poli. el exista, dar nu e inghitit de timisoreni. si mai lasati gargara cu aia de la druckeria ca vor raul lui acs poli ca nu e chiar asa. voi sunteti de o rautate inegalabila iar asta se vede din comentarii.

@marian a spus: (aprilie 14th, 2013 at 15:55 )

cata direptati ai!!! Din prea multa si involburata IUBIRE, au scris pe toate zidurili si gardurili, cum ca acs Poli e Recas!!! Iubirea se manifesta f . ciudat de multe ori, de ex. unul Romeo si una Julieta, s-au sinucis din iubire! Astia doar au mazgalit orasul….

Banatanul a spus: (aprilie 14th, 2013 at 17:17 )

Ce de toata jena ii articolul ,in primul rand poza nu e facuta la Bazos ii facuta la meciu de acasa cu Ictar-Budint ,informatie eronata, gandire eronata.
Cat de vandut poti fii .
Trebuia scris si pe primarie si la robu pe piept AC RECAS ,NU E POLI ! NICIODATA NU VA FI !

@Banateanu a spus: (aprilie 14th, 2013 at 19:11 )

SINGURA POLI e ACS POLI ! Fie ca vrei tu, fie ca nu vrei tu ! Oricum nu ai nici un cuvant, doar o parere!

@@Banateanu a spus: (aprilie 14th, 2013 at 20:23 )

peste 1000 de polisti la racovita. iti spune ceva? poti intelege? se pare ca asta au ales timisorenii. la acs vor merge spectatori, dar niciodata atmosfera de pe DP, cu care ne faleam in trecut, nu va mai fi aceiasi. nu poti sa spui ca toti oamenii aia care perg la asu politehnica sunt manipulati. doar nu imi veti spune ca cei acuzati de manipulare la asu sunt mai tari decat aparatul de manipulare care sta in spatele primarului? acs poli este un proiect artificial, pana acum. e echipa primarului, nu a noastra, a timisorenilor. e echipa unor smecheri care s-au aciuit in conducere si se premiaza intre ei pe munca jucatorilor. e echipa conducatorilor care ameninta juniorii clubului. poate sa spuna primarul ca cei peste 1000 de suporteri sunt niste imbecili? sunt tare curios.

florin a spus: (aprilie 14th, 2013 at 20:47 )

Eugen, cred că tu ai băut mai multe beri când ai scris mizeria asta de articol vrând, cumva, să fii inteligent și tragi tu, vezi Doamne, semnale de larmă implicându-te în scenarii jenante cu berea, cu tricou,l cu Robu cum că s-ar supăra pe nu știu cine, iar printre rânduri te dai pamfletar… Dacă ai fi fost la Racovița, ți-ar fi tremurat chiloții pe tine și nu mai îmroșcai adevărații oameni care simpatizează un spirit și nu altul… Poate că băietanii ăștia care, pe banii lor, cântă și scandează sunt sinceri și se căiesc pentru ceea ce au fost odinioară… În opinia ta nu-i voie ca cinava să o ia de la capăt?! Ia mai gândește omule, până nu devii ridicol!

Ino a spus: (aprilie 14th, 2013 at 21:55 )

Cate babe ati speriat la meciul de azi?

leo a spus: (aprilie 14th, 2013 at 22:05 )

1000 de timisoreni la racovita? asta in visele tale alea bolnave

@leo a spus: (aprilie 15th, 2013 at 00:18 )

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/562646_449641098453691_441292259_n.jpg

Poza asta a fost facuta de la jumatatea coloanei.Deci, numara masinile , inmulteste cu 2 ca sa afli aproximativ cate masini au fost si mai inmulteste o data cu 3 – ca sa afli aproximativ numarul de persoane.
sau mai simplu – la evenimentul de pe FB au dat attend vre-o 800 de persoane. Si ar mai fi vre-o 5 sute care au venit pur si simplu , galeria ASU nefiind facebookable 🙂

de ce vati mai intors? a spus: (aprilie 15th, 2013 at 00:49 )

daca a fost asa misto la Racovita, de ce nu ati ramas acolo?

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 15th, 2013 at 08:29 )

Intrebarile pe care le pune Sasu in articol, le pune orice polist adevarat! nu tre’ sa fi foarte inteligent sa faci conexiunile dintre politic-drukeria-si ‘baieti jmecheri’ din poza!
intre un proiect politic ”pe fata” cu autoritatile locale si judetene si un proiect tot politic dar „pe la spate” un om normal la cap ce ar alege?

AEK a fost poli?! daca nu de ce ati cantat pentru ei?! raspunde vre-un hergzogist?!

@ino a spus: (aprilie 15th, 2013 at 08:41 )

era si ma-ta acolo dar nu s-a speriat. e obisnuita cu orangutani, doar te-a crescut atatia ani.

Recaseanu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 10:58 )

@ membrii-de-partid : Da’ Robu de ce nu a venit la noi la Recas pe vremea AEK , ca si noi eram tot acolo .

@drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 15th, 2013 at 10:58 )

deja deveniti patetici cu chestiile astea politice. convingeti-va prietenii sa mearga la jocrile echipei din divizia b si nu va mai lamentati atata. voi nu vedeti ca ati inceput sa cersiti spectatori? e gretoasa politica voastra. voi, prin felul si comportamentul vostru, ne opriti si pe aia care suntem indecisi si poate am dori sa venim la jocurile lui acs poli.

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 15th, 2013 at 11:16 )

@recasean-bragadirean
spre deosebire de „baietii destepti” ai drukeriei din poza de mai sus robu a vrut sa salveze echipa si a pledat pentru salvarea celei mai puternice echipe de fotbal care a avut-o timisora!
robu nu a vrut recasu! la solutia recas s-a ajuns tot datorita „baietilor destepti” din poza de mai sus care nu au vrut sa fie salvata acea echipa extraordinara care elimina detinatoare de cupa europeana si batea steaoaia chiar din liga 2!

Drojdierii a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:02 )
prezidente a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:18 )

poza e facuta la stadionul stiinta,in TM,domnule jurnalist…nicidecum la bazos.dar se pare ca nu ai nici o treaba cu subiectul asta si sunteti pusi doar sa scrieti impotriva unuia sau altuia.pacat,dar atata stiti,atata faceti…

Recaseanu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 13:22 )

hai ca mai un pic si gata cu aceseul…Echipa fara suporteri este la o Maciuca de desfiintare.Ai mei se vor intoarce acasa !!!

Noni a spus: (aprilie 15th, 2013 at 14:08 )

Robu se face vinovat de urmatoarele lucruri in ceea ce priveste fotbalul Timisorean: 1. orasul asta are echipa de fotbal de divizia B, cu perspective de promovare in A datorita lui
2. Palmaresul lui Poli este in Timisoara tot datorita lui
Herzlog, Brancovan si drukeria au meritul ca au mazgalit orasul asta cu ACS Recas nu e Poli…cam asa sta treaba cu meritele!

Noni a spus: (aprilie 15th, 2013 at 14:09 )

Si Robu mai are meritul infintarii lui ASU in 2005 si nici eu nu am intele niciodata de ce drukeria nu a sustinut ASU din 2005 pana in 2011? Poate ne explica Brancovan…

Drukerie=UTA a spus: (aprilie 15th, 2013 at 14:18 )

Fenomenul drukeria l-a asociat Alexandru Lapusneanu cu o vorba celebra…

Ion Popescu a spus: (aprilie 15th, 2013 at 21:30 )

Domnule Brancovan nu tii cont de unele lucruri in analiza dumitale:
1. Spectatorii echipei ACS Poli nu aveau ce cauta din 2005 in 2011 la meciurile lui AC Recas pentru ca sunt structuri diferite see you alti oameni implicati, dar ASU este aceeasi, este echipa fondata de Robu in 2005 si daca ea e adevarata Poli cum spuneti voi atunci trebuia sa o sustineti si din 2005 pana in 2011, dar voi atunci ati sustinut atunci Poli AEK sau BKP cum s-o fi numind…
2. ACS-ul a recuperat palmaresul…palmaresul este in Timisoara! (lucru care I se datoreaza in foarte mare masura lui Robu).
3. ACS-ul nu este altceva decat o solutie de salvare a performantei in fotbalul Timisorean, pentru care IUBITORII DE SPORT ar trebui sa-i fie recunoscatori lui Robu, indiferent de preferintele politice…
4. Daca credeti ca o sa vina un investitor sa bage bani in ASU astfel incat peste 5 ani sa nu fiti doar in liga 3, doar din cauza ca voi aratati bine ca si galerie si aveti coregrafii misto, eu zic ca va inselati… investitorii cauta performanta.
5. Ce faceti voi se cheama politica, iubitorii sportului nu sunt deranjti cand au loc fuziuni intre cluburi (sportul e una…administratia e alta), nu Robu a inventat aceste fuziuni… inclusiv in istoria lui Poli au mai existat alte fuziuni inante de ACS si au mai fost inca sute de fuziuni in fotbalul mondial…ce nu s-a intamplat acolo…suporterii nu erau inregimentic politic ca la noi!
6. Pacat!

florin a spus: (aprilie 15th, 2013 at 22:34 )

care palmares, bre, popescule!? tu de unde știi, nu vezi că pui botul la vrăjeală?

Recaseanu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 00:41 )

ce vorbiti dvs dom’ Popescu? ce structuri diferite?
Voi politicienilor ati avut nevoie de o echipa cu loc in liga 2 si ATI FURAT AC RECAS? Ce v-au facut oamenii aia ?
In orice limba din lume, cel care fura se numeste HOT si gata , am incheiat discutia.
Noroc ca exista cineva sus, care dupa cum se vede nu bate cu parul, bate cu Maciuca

HERTZOGERIA ..... a spus: (aprilie 16th, 2013 at 01:42 )

HERTZOG SI SLUGILE LUI NETREBNICE SFIDEAZA PULIMEA CIMISOREANA….LAS CA FRAIERII CARE CANTA SI BAT DIN PALME SA BEA PISOARCA LA PET….

carlos a spus: (aprilie 16th, 2013 at 11:42 )

un editorial de doi bani scris la comanda.

moderati-o si pe asta…

unu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 14:15 )

@carlos
ce nu-i in regula cu editorialul sau ce nu-i adevarat acolo?!
n-ai argumente! stiu!
esti vre-unu din baieti lu’ herzog?

carlos a spus: (aprilie 16th, 2013 at 14:53 )

invata dracu’ sa scrii, si dupa aia mai vorbim…a, sau tu esti autorul ? Se vede…

salamu lu hertzog a spus: (aprilie 16th, 2013 at 16:23 )

@carlos ..nu te mai bosi sa il lingi in cur pe hartog…mai bine musca din salam…

carlos a spus: (aprilie 16th, 2013 at 17:27 )

Pentru problema cu salamu’ poate reuseste maica-ta sa te strecoare in agenda…

Costiela Craciunescu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 17:32 )

Ce bagabonti este drukerii astia, mie mi-au dat vrajeala de m-am bagat la o posta pentru un pet de Noroc, iar ei de fapt se sparg in beri de figuri. Data viitoare nu mai bag botul la mai putin de 2 neumarkt la 2,5 litri

@Recasanu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 21:12 )

Voi ati FURAT ASU Poli de la bietii studenti, dar asa-i in Romania: Hotii striga HOTII !

@Recasanu a spus: (aprilie 16th, 2013 at 21:17 )

Echipa fara suporteri se poate si sunt multe in Romanica, dar suporteri fara echipa????!!!!!!????? sau ECHIPA RAZBUNARII POLITICE asu, poate fi numita echipa? De ce nu v-ati dus la Tricoul 1 Iunie, caci aia nu-i infiintata de dl.ROBU ? Mari tantalai ati fost ca v-ati luat dupa orza!

salamu lu bradu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 01:08 )

circula zvonuri prin presa precum ca hertog ar fii gay….

Ion Popescu a spus: (aprilie 17th, 2013 at 10:57 )

Domnule @Racaseanu – nu a furat nimeni nici o echipa de la Recas. Pur si simplu a fost facut un acord, cu aprobarea ambelor parti implicate, iar acum la ACS sunt cam 80 % Timisoreni si 20 % Recaseni…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura

Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Cinci microîntreprinderi vor beneficia de finanțare din fonduri europene, din Programul Regional Vest, lansat anul trecut. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a semnat primele contracte de finanțare a unor întreprinderi private prin Programul Regional Vest. Astfel, peste 1,66 milioane de lei, dintre care 877.000 lei fonduri nerambursabile, vor fi investiți la o societate timișoreană, specializată...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două microîntreprinderi din Arad și trei din Timișoara primesc milioane de lei prin Programul Regional Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O adevărată revoluţie în PNL Timiş! Nu doar Alin Nica şi Cosmin Tabără au fost demişi din funcţiile de lideri ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, ci întregul Birou Permanent Judeţean (BPJ) a fost dizolvat. În Biroul Permanent Naţional a fost desemnat un nou Birou Judeţean, în care a fost cooptat şi Nicolae Robu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost dizolvat întregul BPJ al PNL Timiş! Dănuţ Groza a demisionat din funcţia de secretar general înainte de-a fi demis. A revenit Nicolae Robu în BPJ
Vasile Blaga şi Cristian Buşoi sunt noii şefi ai PNL Timiş şi, respectiv PNL Timişoara, potrivit unei decizii a Biroului Permanent Naţional al PNL. Ce legături au cei doi cu Timişoara? Ambii sunt absolvenţi ai unor facultăţii din Timişoara, având în spate şi mandate de parlamentari de Timiş. Amândoi sunt acum europarlamentari, dar niciunul nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cine sunt noii şefi ai PNL Timiş şi PNL Timişoara. Ce legături au Vasile Blaga şi Cristian Buşoi cu Timişoara
Nicio surpriză! În şedinţa Biroului Permanent Naţional al partidului din această după-amiază a fost luată decizia schimbării lui Alin Nica din funcţia de preşedinte al PNL Timiş. În locul lui a fost votat ca preşedinte interimar Vasile Blaga. De asemenea BPN a validat decizia luată de coaliţie, respectiv candidaţi comuni PSD-PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica, demis de la şefia PNL Timiş. Vasile Blaga, preşedinte interimar. Cristian Buşoi preia conducerea PNL Timişoara
Un număr de 207 dintre cele 341 proiecte depuse în cadrul programului TimCultura 2024 al Consiliului Județean Timiș au fost acceptate pentru finanțare de către comisia de selecție. Suma totală solicitată s-a ridicat la 14.700.000 lei, iar bugetul disponibil pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural – artistice și de tineret este de 6.150.000 lei, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul 207 proiecte au fost selectate de CJ Timiș pentru a primi finanțare prin TimCultura
În aceste luni, Primăria Timișoara lucrează la realizarea unei noi parcări, în zona Girocului, pe strada Martir Ioan Stanciu. Acolo se amenajează câteva zeci de noi locuri de parcare. Conform reprezentanților municipalității, în aceste zile, se montează dale înierbate. Soluții similare au mai fost aplicate în parcările timișorene și s-au dovedit a fi lipsite de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În scurt timp se va termina amenajarea unei noi parcări în zona Giroc/Foto
Unul dintre ultimii pași pe care proiectul noului stadion al Timișoarei îl mai are de trecut a fost „bifat”. Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea arenei care se va ridica in locul stadionului Dan Păltinișanu a intrat marți în procedură de transparență.  Potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hotărârea de guvern pentru noul stadion al Timișoarei este în dezbatere publică/FOTO
Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Top