Nemultumiri in vestiar la Poli: conducatorii iau prime duble fata de jucatori

Vestiarul lui Poli stă pe un butoi cu pulbere. Motivul supărării: sistemul de premiere, conform căruia Călin Rosenblum şi ceilalţi conducători încasează prime duble faţă de jucători! O altă nemulțumire este legată de salariile lui Ovidiu Petre şi Mihai Dina, considerate uriaşe în raport cu randamentul de pe teren.

Venirea lui Ovidiu Petre la Poli nu a avut efectul scontat de Valentin Velcea, care a insistat pentru transferul bucureşteanului. Remuneraţia exagerat de mare acestuia în comparaţie cu media echipei i-a deranjat pe mai mulţi jucători din lot. În plus, Velcea nu și-a lăsat fotbaliștii să-și aleagă singuri căpitanul de echipă, ci a pus piciorul în prag şi l-a numi pe același Petre. Asta, deși cea mai mare parte a jucătorilor ar fi optat pentru Cristi Poparadu, fostul căpitan.

Mai mulţi jucători de la Poli au strâmbat din nas și când au auzit cât încasează Ovidiu Petre în comparaţie cu ei. Mai exact, acesta are un salariu lunar de 3.500 de euro. Ca o comparație, Cristi Boldea şi Răzvan Trandu, cei mai buni polişti în turul campionatului, nu câştigă nici jumătate din cât primeşte Petre, care deja a început să rateze partidele oficiale din cauza problemelor de sănătate, asupra cărora Velcea a fost mereu avertizat înainte de a-l transfera. Şi venitul lui Mihai Dina, atacantul care nu înscrie, i-a scos din sărite pe unii jucători. Peste 2.000 de euro câştigaţi în fiecare lună de oltean e o sumă cel puţin exagerată pentru randamentul penibil de pe teren al fostului atacant al Universităţii Craiova.

La capitolul prime, lucrurile sunt și mai haotice. În caz de victorie, un jucător ia 300 de euro. Conducătorii şi alţi angajaţi ai compartimentului administrativ, nu puțini la număr, iau însă dublu, adică 600 de euro. Ei nu ar trebui să încaseze prime. Dar pentru că se poate, de ce nu? Această informaţie a răsuflat şi în vestiar, la finalul anului trecut, cei mai mulţi jucători fiind dezamăgiţi de politica de premiere a clubului, care îi favorizează pe cei care nu au niciun merit pentru rezultatele obţinute pe teren.

Efectul acestor conflicte, deocamdată tacite, se resimte în prestația echipei. Poli joacă din ce în ce mai slab, iar în trei meciuri pe teren fotbaliştii lui Valentin Velcea au făcut un singur punct.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

veveu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 11:00 )

situatia e critica iar velcea trebuie sa rezolve problemele astea in regim de urgenta. altfel riscam sa vedem liga intai tot la televizor.

Motu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 12:00 )

Nu ar fi o surpriza. Rosenblum, musat cu siguranță iau prime 100%. Merita dl manager banii astia ? Salar la liceu, salar bun la club, trebuie si o prima, așa de buzunar.

ce sa rezolve velcea ? a spus: (aprilie 7th, 2013 at 12:03 )

velcea insusi e un „SUGATOR DIN BUGETUL ORASULUI ” iar langa el sunt inca o armata . Sunt normale nemultumirile fotbalistilor la fel cum sunt si cele ale suporterilor sau a oricarui contribuabil local . Robu trebuie sa i-a masuri NU velcea . Velcea trebue SA-SI IA DOAR …..TALPASITA ! EL , Rosenblum si inca vre-o 10 !

alex dicu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 12:13 )

e groasa, fratilor. ceva trebuie sa se intample la echipa. prin targ se vorbeste deja despre basarab panduru si aurel sunda. de urmarit.

pif a spus: (aprilie 7th, 2013 at 13:38 )

cu Velcea nu se va intimpla nimic, nici promovarea in Liga 1. textul lui Brincovan cu plicurile e gresit, vine din div.5, o liga de pleziristi unde joaca ASU. acolo plicul e decisiv, in Liga 2 pe plic mai trebuie sa si joci, si Velcea nu stie asta.

poli a spus: (aprilie 7th, 2013 at 14:16 )

Pe Velcea nu-l schimba pentru ca nu are cine sa-l demita.El este sustinut de Iancu care conduce clubul din umbra.Iancu detine palmaresul si-l joaca pe Robu cum vrea el.Velcea a si declarat in ziar ca singurul care l-a sustinut a fost Iancu.Cei doi si-au trimis prin ziare mesaje de dragoste si de sustinere reciproca.
Cat despre Ovidiu Petre…vedeti cazul Codrea,care l-a dat in judecata pe Velcea(este cercetat penal),Ovidiu a cumparat si el niste terenuri si lui Velcea ii este frica sa nu-l dea si el in judecata

adi a spus: (aprilie 7th, 2013 at 14:26 )

Mai mare frauda cu bani publici nu exista in Romania.Combinatia Iancu-Robu-Velcea-Rosenblum e ideala.Iancu cercetat pentru falimentul RAFO,Velcea-tepe imobiliare,cercetat penal,Rosenblum-se stie ce face la liceul Banatul,Robu-300000 mii euro primiti de la Cojocari pentru a inchide ochii la smecheriile din trecut

vv a spus: (aprilie 7th, 2013 at 14:29 )

Velcea normal ca nu-si da demisia,doar ia 5000 euro pe carte de munca din banii nostri.Unde mai pupa banii astia?

ionut a spus: (aprilie 7th, 2013 at 14:32 )

e greu sa construiesti ceva cu oameni pe care opinia publica ii respinge. in ordinea numerelor de pe tricou, rosenblum si velcea, prin actiunile lor au devenit antipatici timisorenilor. rosenblum a iesit in evidenta cu juniorul amenintat cu exmatricularea de la scoala fara sa faca lumina in acest caz, iar velcea prin sclifosenia lui. primarul robu sa nu uite ca acest club a fost facut pentru timisoreni, dar timisorenii ar fi vrut ca in aceasta constructie fotbalistica, cum ii place lui sa spuna, ar fi vrut alti oameni decat cei doi amintiti.

Acest oras ciudat a spus: (aprilie 7th, 2013 at 15:02 )

Adevarata bomba de presa e ca arbitrul Coltescu a fost platit de cativa timisoreni! Velcea, cauta-ti ” pretenii ” aici in oras. De altfel s-a vazut ca cei mai surprinsi si uluiti de arbitraj erau brasovenii, care se uitau unul la altul, ca la felul sapte !

tuţu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 15:13 )

Velcea nu-şi dă demisia. Domnii Robu şi Bojin trebuie să ia nişte măsuri rapide, poate ar fi bun preşedinte Dănuţ Laţa, care cunoaşte fenomenul, antrenor Ionuţ Popa, Şunda, Panduru, sau altul, Codrea, Naidin fraţii Străuţ, şi mai sunt câţiva timişoreni care pot întării echipa asta care-i în cădere liberă.

druker a spus: (aprilie 7th, 2013 at 15:20 )

Conducerea lui Poli este alcatuita din pensionari senili , un jidan un tigan , si un oportnist ingamfat .
Singurul lor obiectiv comun este de a mulge clubul de bani luand salarii si prime nesimtite din banii publici .
Prin faptele si atitudinea lor au atras antipatia si ura timisorenilor fata de un nume drag , care ne unea in trecut pe toti -POLI .

hai sa a spus: (aprilie 7th, 2013 at 15:23 )

hai sa nu ii taiem capul lui velcea dupa un inceput de retur slab. dar e datoria lui sa rezolve problemele din lot. el le-a facut, tot el sa le rezolve. daca poate. poli trebuie sa promoveze iar velcea are toate conditiile sa faca treaba asta, nu are de ce sa se planga. daca nu ii convine poate pleca, dar ar fi aiurea de tot sa-l dea sefii afara. cred ca mai merita o sansa.

Dan Senzationescu a spus: (aprilie 7th, 2013 at 15:46 )

Plicurile celor de la ASU au fost mai consistente decat plicurile noastre 🙂

pătruţ a spus: (aprilie 7th, 2013 at 19:41 )

eu cred că sunt mulţi la Poli şi în conducere şi în teren care nu vor să intre în liga 1, dacă intră dispar de la echipă, şi conducători şi jucători şi antrenor fiindcă nu au valoare mai sus de liga 2, şi atunci e călduţ un loc în frunte dar mai jos puţin. Jalnic e că nu au spectatori nici cât Belinţul şi atunci întrebarea e: ce rost are să bagi bani întro echipă pe care nu o iubeşte oraşul.

ino the perfect spirit a spus: (aprilie 8th, 2013 at 00:26 )

ACS POLI TIMIŞOARA ESTE POLI TIMIŞOARA INVIDIOSILOR SI VA PROMOVA CU VELCEA
Şi TOTUL VA FI OK ORICUM VORBIND DEGEABA NU VE_ŢI AJUTA CU NIMIC.

HAI ACS POLI TIMIŞOARA VOM PROMOVA!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!!YESSSSSS

io a spus: (aprilie 7th, 2013 at 23:17 )

sa dai afara un bugetar trebuie sa faci o comisie …daca vrei sa ingropi o problema fa o comisie! Am o propunere edilului sef in cazul proiectului de interes public Poli Timisoara: in cazul neindepliniri obiectivului: Promovare, Titlu :), Cupa :)), :))CL..lol :))) orice cetatean sa fie scutit de la taxe si impozite locale pe perioada unui an in cazul in care prezinta : fulare , tricouri, alte materiale promotionale cu echipa daca tot este de interes public sa nu fie cetatianul afectat. Sunt curios daca daca edilul sef agreaza aceasta propunere???si isi pastreaza incompetenti pe posturi

@hai sa a spus: (aprilie 8th, 2013 at 00:14 )

cum sa facem ca Velcea si sa nu uitam jucatorii sa cistige meciurile? asta noi nu o putem face si el nu stie sa o faca ca altfel o facea. la ora actuala NU MAI SINTEM FAVORITI LA PROMOVARE cu plicuri sau fara. favoriti sint CORONA si UTA. scriu cu aldine pt. a fi inteles. singura sansa e, nu sa ii taiem capul lui Velcea, ci de a-l delega antrenor cu portarii, antrenor cu juniorii, copii etc si de a aduce in locul lui un antrenor capabil. asta nu e o treba usoara, crede-ma. si totusi daca vrem sa promovam va trebui sa o facem repede.

@patrut a spus: (aprilie 8th, 2013 at 00:14 )

tu nu esti orasul, te supra-supra-supra-mega-evaluezi! De fapt tu esti doar o….parere…

Recaseanu a spus: (aprilie 8th, 2013 at 09:47 )

@ into the perfect spritz : stiam ca’s interzise etnobotanicele….

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 8th, 2013 at 10:18 )

incredibil cate ZDRENTE in Timisoara s-au bucurat la victoria brasovenilor pe Dan Paltinisanu! aceleasi ZDRENTE au tinut cu uta in meciul de la arad! …. vedeti.. de asta nu o sa ajungem niciodata sa castigam campionatu si o sa ne uitam la tv cum se bucura oile becaliste!

ACS Poli nu e Poli AEK a spus: (aprilie 8th, 2013 at 10:41 )

ASU a facut o partida frumoasca cu Ictar Budint…pentru cei care nu au auzit de aceasta localitate, ea e in Timis, aprtine de comuna Topolovatu Mare si are 509 locuitori potrivit Wikipedia…pai din 509 locuitori va dati seama ca ai ce fotbalisti selecta…asa ca meciul a fost trait cu nervii intinsi la maxim de drukerii patimasi… dar si de bastinasi care au primit cu mari emotii compania selecta a drukerilor…

drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 8th, 2013 at 11:00 )

cei care se bucura de victoria brasovenilor pe Dan Paltinisoanu le recomad cateva locatii unde ar putea sa sarbatoreasca: bierhaus, darc sau bunker! cunoscatorii stiu de ce!

@drukeria-membriidepartid a spus: (aprilie 8th, 2013 at 11:01 )

daca asta ai inteles tu din unele critici, atunci e grav. ZDREANTA este tu si imbecila aia care a ales sa te aduca pe lumea asta. esti multumit de jocul echipei? de felul in care pune problema velcea? de ce face la club rosenblum? si exemplele pot continua. sau esti angajat al clubului? asta ar explica atitudinea ta imbecila.

druker a spus: (aprilie 8th, 2013 at 11:56 )

Pribabil ca azi se va intruni de URGENTA Consiliul Director ,Consiliul Consultativ etc ,vor avea loc discutii plictisitoare la care tinerii din conducerea clubului Bungau, Mihut , I Ionescu vor adormi plictisiti ,ca apoi pe cei mai tineri sa-i scoata Musat la un spritz la Nora !
HA HA HA !!!

Recaseanu a spus: (aprilie 8th, 2013 at 12:03 )

…asta in timp ce acese a pierdut lamentabil la Corona Brasov
echipa care ( spre deosebire de hibrid) an de an a parcurs un drum ascendent, avansând din campionatul Onoare, liga a V-a, în cel județean, Liga a IV-a cu promovare prin baraj în liga a III-a. Într-un prim an de rodaj în liga a III-a a ocupat la final locul IV – apoi continuandu-si drumul catre liga2.

radu a spus: (aprilie 8th, 2013 at 12:37 )

Sa fim seriosi,Panduru mai lipseste, pentru ca menajeria sa fie completa!

salamu lu bradu a spus: (aprilie 8th, 2013 at 12:49 )

ATENTIE ….ORGANIZEZ DEPLASARE LA RACOVITA PT A SUSTINE MULT IUBITA NOSTRA ECHIPA DIN MINUNATUL SAT RACOVITA ……VA ASTEPT CU DRAG CU TALANGA SI VUVUZELA SA FIM ALATURI DE BAIETII NOSTRII PENTRU MULT VISATA PROMOVARE…..FORTA RACOVITA.!!!!…UNICA IUBIRE….

vasile coneaq a spus: (aprilie 8th, 2013 at 14:29 )

ATENTIE… ORGANIZEZ DEPLASARE LA OLT PT A SUSTINE MULT IUBITA NOASTRA ECHIPA DIN MINUNATUL SAT OLT…VA ASTEPT CU DRAG CU TALANGA SI VUVUZELA SA FIM ALATURI DE BAIETII NOSTRII PENTRU MULT VISATA PROMOVARE… FORTA OLT!!!!…UNICA IUBIRE…

salamu lu bradu a spus: (aprilie 8th, 2013 at 14:52 )

VASILE MANCATOR DE SALAM…..:))))))))

INO THE PERFECT SPIRIT a spus: (aprilie 8th, 2013 at 15:44 )

HAI ACS POLI TIMISOARA HAI BANAT HAI TIMISOARA VOM PROMOVA SI INVIDIOSI VOR FI RASPLATI-TI CU MAI MULTA INVIDIE NU TREBUIE SA EXISTE PROBLEME CA SI CLUBUL SA POATA SA FACA CE TREBUIE PENTRU PROMOVARE NICI JUCATORI NU POT PRETINDE NIMIC DACA NU AU JUCAT NIMIC PINA ACUM DECI SI CE AU PRIMIT ESTE PREA MULT PENTRU CIT FOTBAL AU ARATAT, DECI JUCATI SI DUPA ASTA PRETINDETI PINA ACUM INSA INAFARA DE RETUR NIMIC ESENTIAL DECI NICI BANI NU PUTE-TI PRETINDE SI ASTA ESTE VALABIL PENTRU TOTI CE-I CARE SE OCUPA DE ACEST CLUB DECI EU NU VA DAU DREPTATE PINA ACUM NU MERITA-TI MAI MULT ORICUM.

HAI ACS POLI TIMISOARA VOM PROMOVA SI DUPA ASTA VOM MAI VORBI SI DE BANI UNDE AI VAZUT SA PRETINZI FARA SA DEMONSTREZI NIMIC!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!YESSSSS

Pruteanu a spus: (aprilie 8th, 2013 at 21:48 )

@ into the perfect spirit of grammar : „RASPLATI-TI „,”PUTE-TI”…

young men,
go to a library , ask for an „ABECEDAR” …(if you cannot afford it – this can be covered by the citty hall) and practice,practice, practice!!!
Into the perfect spirit of grammar…yessss

Etern a spus: (aprilie 9th, 2013 at 01:01 )

decat bani de la primarie , mai bine cutia milei ..asta dupa ce am urlat 10 ani ca vrem echipa sa fie a orasului , sustinuta de primarie ..hai bragadiru , m*ie recas ..

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Sorin Maxim

Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost un real succes pentru Regiunea Vest. Administrat de ADR Vest, acesta a adus în regiune cu 40% mai mulți bani decât avusese alocați. Aceasta înseamnă că în Regiunea Vest au fost investiți 920 de milioane de euro, adică cu aproape 280 de milioane de euro peste suma atribuită inițial...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Succes total pentru POR 2014 – 2020. Suma investită a fost cu 280 de milioane de euro peste cea alocată

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Etapă „curată” pentru reprezentantele Timișului în etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat, toate obținând victorii pe linie. În C7, Ghiroda a învins Jiul Petroșani cu 2-0, după un autogol al lui Pătlăgică și reușita lui Bulza, iar echipa timișeană rămâne pe primul loc și chiar se distanțează față de de Deva, fostul lider, care...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Toate divizionarele C din Timiș au obținut victorii importante în etapa din weekend
Ajuns la cea de-a XI-a ediţie, Salonul de Carte Bookfest Timișoara revine cu cele mai noi cărți, între 𝟐𝟏 𝐬̦𝐢 𝟐𝟒 𝐦𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, la Centrul Regional de Afaceri. Sunt anunţate p𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟑𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 la această manifesare culturală de tadiţie pentru vestul României. La Bookfest vor veni personalitățile marcante ale culturii românești contemporane: 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 Pârvulescu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Salonul Bookfest Timişoara îşi deschide porţile săptămâna viitoare
Din 15 martie, în cinematografele din România rulează comedia românească ”2020”. Pentru a marca premiera timișoreană, regizorul Bobby Bărbăcioru, care alături de casa de producție Vent D’Est, aduce la viață un lungmetraj exuberant, inspirat din scurtmetrajul „Remisivir” (premiat – Remi Gold la World-Fest Houston), se va afla la Timișoara, la Iulius Mall, duminică de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa „2020”, o comedie neagră cu iz de dramă și bucluc, vine duminică la Timișoara pentru premiera filmului
Administrația Timișoarei pune la bătaie peste 50 de milioane de euro pentru a rezolva problema salubrității stradale și a deszăpezirii orașului pentru următorii opt ani. Licitația a fost lansată, aceasta la jumătate de an de la momentul în care Consiliul Local a elaborate documentația pentru acest megacontract. Cei din primărie spun că de acum se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Peste 50 de milioane de euro pentru străzile, trotuarele, pistele de biciclete ale Timișoarei. Primăria caută firmă de salubritate
Fostul primar Nicoale Robu a intervenit în scandalul benzilor prea înguste de pe Bogdăneştilor, acuzând, din nou, că „proiectul moștenire Robu” a fost “batjocorit” de actuala administraţie.  Ceea ce a „uitat” Robu din nou este că proiectul cu benzile cu o lărgime de 2,75 metri a fost aprobat chiar de el, fiind întocmit de mâna...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Robu „uită” din nou de îngheaţă apele. Lărgimea benzilor de pe Bogdăneştilor a fost decisă de Culiţă Chiş şi aprobată de fostul primar
Cu o tematică specială, focusată pe arhitectură și diverse mecanisme tehnice funcționale și zone citadine construite din piese LEGO®, expoziția care i-a fascinat pe timișoreni la edițiile anterioare revine în Iulius Town. În perioada 15 – 17 martie 2024, în piațeta Intersport, zeci de mii de piese LEGO® formează orașe în miniatură. Vedeta expoziției este...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Weekend pentru iubitorii LEGO®: o replică de 1,5 m înălțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Town
Unplugged Lenau Robotics, echipa Liceului Teoretic ”Nikolaus Lenau” din Timișoara a reușit să se califice la etapa națională datorită obținerii locului II în competiția Connect Award. După multe meciuri intense şi mult efort depus în fiecare dintre cele 4 sezoane FTC la care a participat, Unplugged Lenau a reuşit, la Regionala #3, să se califice...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Echipa Liceului ”Nikolaus Lenau”, calificată la competiţia naţională de robotică
Top