Arhiva pentru luna: mai 2013

Liga I, Romania – Circul merge mai departe!

Parcă a înnebunit toată lumea în fotbalul românesc! Deschiderea a făcut-o Jiji sau, dacă e să privim din alt unghi, justiția, când l-a condamnat pe oier. După aia, presa, care a tratat intrarea după gratii a patronului lu’ Steaua la fel cum ar fi promovat, să zicem, ajungerea unei navete spațiale românești pe Marte sau pe Venus!

Oferta speciala pentru inscrieri la EMBA de la Tiffin University

Să absolvi un master de genul Executive MBA-ului oferit de Tiffin University înseamnă să-ți rearanjezi experiența educațională și profesională astfel încât ulterior să poți găsi și aborda jobul perfect pentru tine. În toamnă va începe un nou ciclu masteral al programului, iar cei care se înscriu în această perioadă beneficiază de o reducere substanțială de taxă.

Cei care nu-si reabiliteaza blocurile ar putea ramane fara subventie la caldura

Nicolae Robu este fericit după ce Primăria Timişoara a reuşit să depună proiecte pe fonduri europene, prin care încearcă să obţină 10 milioane de euro pentru reabilitarea blocurilor de pe marile artere. Vestea proastă este că locatarii din imobilele care nu intră în acest program ar putea rămâne fără subvenție la căldură.

sport

Pe Robu il lasa nervii din cauza lui Poli

Primarul Nicolae Robu nu suportă întrebări incomode pe tema ACS Poli. Edilul pare dispus la dialog doar pe Facebook, unde șterge imediat comentariile care nu-i plac. În viața reală, unde asta nu e posibil, se lasă cu jigniri la adresa celor care îndrăznesc să întrebe ceva, care sunt chestionați, printre altele, dacă… au buletin de Timișoara!

Velcea a promovat de doua ori Poli, dar de fiecare data a fost alta echipa!

Cum să promovezi de două ori cu Poli, dar să nu fie vorba de aceeaşi echipă? Se poate în Timişoara! Valentin Velcea a bifat, joi, a doua promovare consecutivă în primul eşalon. De fiecare dată, numele echipei cu care a promovat a fost Poli Timişoara. Chiar dacă sună ciudat, nu vorbim de aceeaşi echipă.

Consilierii locali vor sa scoata aurolacul din Timisoara

La Timișoara, tragerea pe nas a aurolacului este interzisă în mod oficial! Consilierii locali au aprobat o hotărâre care interzice deopotrivă vânzarea și consumul acestui produs chimic. Nu se știe pe ce bază legală vor fi date amenzile, dar primarul Nicolae Robu e convins că, oricum, foarte puțini timișoreni mai au nevoie de bronz aluminiu, bronz argintiu şi bronz auriu pentru întreținerea sobelor.

Viața lui Nicolae Dobrin

Cunoscut şi ca Gâscanul sau Prinţul din Trivale, Dobrin a fost un fotbalist şi antrenor român de fotbal. Istoria fotbalului românesc îl reţine ca unul dintre cei mai mari atleți români, un maestru al driblingului şi al fentei, un model în executarea paselor şi a loviturilor libere. A fost ales de trei ori cel mai

Top