Dina se relaxeaza la pacanele, jucatorii de la ACS Recas duc Poli in Liga I pe bani marunti

Au cele mai mici salarii din lot, dar sunt aproape să readucă Poli în Liga I. În vreme ce Mihai Dina, recent exclus din lotul lui Poli, joacă de zor la „păcănele” în barurile din Complexul Studenţesc, fotbaliştii care au promovat cu ACS Recaş duc în continuare greul în lupta pentru promovare.

În ultimele trei jocuri, Poli a adunat şapte puncte, iar şansele la promovare au rămas intacte. Toate cele şapte puncte sunt opera unor foşti fotbalişti de la ACS Recaş. În jocul cu FC Olt, disputat la Slatina, Poli a egalat la 1-1 printr-un gol din penalty executat fără emoţii de Răzvan Trandu. Poli a trecut şi de Damila Măciuca, echipă cu care se bate pentru un loc promovabil. Din nou a înscris Trandu, tot din penalty, acordat după ce a fost faultat Szekely, un alt fost recăşean. Acelaşi Szekely a înscris celălalt gol al victoriei lui Poli în faţa celor de la Damila Măciuca. Mijlocaşul Nanu, fost la ACS Recaş, a adus victoria în ultimul joc susţinut de Poli pe terenul Luceafărului Oradea, după ce a înscris un gol dintr-o lovitură liberă.

În tot acest timp, transferurile lui Mihai Dina, Ovidiu Petre sau Eduard Pap s-au dovedit falimentare. Niciunul dintre ei nu a reuşit să aducă un plus în jocul echipei pregătită de Valentin Velcea. Dina chiar a fost pus pe liber, după prestaţiile jalnice din debutul returului. Problema e că Mihai Dina nu e de acord cu rezilierea contractului, astfel că Poli îi achită, în fiecare lună, nu mai puţin de 2.000 de euro. Plictiseala este principalul duşman în momentul de faţă pentru fostul jucător al Universităţii Craiova, care se „pregăteşte” intens prin barurile din Complexul Studenţesc dotate cu jocuri de noroc.

Eduard Pap a fost surpriza debutului returului, după ce Velcea l-a titularizat chiar şi în derby-ul cu UTA, în ciuda avertizărilor oamenilor de fotbal din oraş. Chiar dacă nu s-a remarcat printr-o gafă decisivă, Pap a fost scos şi el din schemă de Velcea, care a preferat să meargă pe mâna bulgarului Kirev, la fel ca în în tur. În fine, Ovidiu Petre este doar amintirea celui care a fost odată fotbalist la FC Naţional, Galatasaray Istanbul, Poli Timişoara sau Steaua Bucureşti. Mijlocaşul de 31 de ani nu a adus niciun plus în jocul lui Poli. Mai mult, forţarea lui Petre în primul „11” nu a făcut decât să scadă randamentul liniei mediene.

Politica de transferuri de la Poli se dovedeşte astfel falimentară, dar nimeni din conducerea clubului nu-şi asumă acest lucru, chiar dacă recent aduşii la Poli (în special Mihai Dina şi Ovidiu Petre) încasează bani frumoşi, mult mai mulţi decât jucătorii din lot care duc greul în jocurile oficiale. (sursa foto: www.banatsport.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

E usor sa dai de-a dura cu parerea... a spus: (mai 2nd, 2013 at 18:49 )

E usor sa -ti dai cu presupusu despree ceva care nu prea stapanesti ! Pap si Ov.Petre sunt DOUA TRANSFERURI REUSITE ! E greu de explicat asta la amatori…….Cat despre Dina, era clar ca un jucator fost la U Craiova, nu poate fi „puys pe picioare” in 2-3 luni de zile. Pt. edificare vezi cazul celebrilor frati Costea, care la steaua cu un preparator fizic „miraculos” dupa unii, „paranormal” dupa altii, nu au putut fi pusi pe picioare in vreo 2 ani de zile, ca sa nu o mai lungesc cu Prepelita,Dananaie si alte „nume celebre”, de la aceea „echipa celebra”…….

gicu a spus: (mai 2nd, 2013 at 19:59 )

Vai, că se trezi specialistu lu pește! Iauzi, bre, dai tu pilde de-a dura cu modul de pregătire al jucătorilor!!! Și ce exemple ai găsit! Dacă tu vezi reușitre transferările celor doi de care te buhrici, mai bine du-i tu la tine acasă și pe banii tăi. La Poli se face experiență pe banii tuturor, băi, fraiere dat de-a dura! Stpânește-o tu, lingău de-al lui Rosenblum!

oberwurm a spus: (mai 2nd, 2013 at 21:27 )

„echipa frumoasa” dupa Mititelu.

ddt a spus: (mai 2nd, 2013 at 21:40 )

nici eu nu cred ca transferurile lui Pap si Petre sint ratate. oricum Kirev e peste Pap deocamdata, dar mai e timp si vom vedea. Pap a facut un pas mare si acum trebuie consolidat, la asta se pricepe Velcea cel mai bine si oricum nu toate transferurile sint cistigatoare. ma intreb insa daca contractele lui Barbut si altii care joaca bine sint solide, sau ii sufla altii cind o incepe Liga1. si in Liga 1 trebuie mers pe jucatorii care au adus promovarea si nu transferati unii care nu au nici un merit, decit daca e evident ca nu fac fata, in primul an oricum vom juca impotriva retrogradarii. daca Velcea face greseala care a facut-o in retur si echipa incepe returul asa, atunci retrogradam, sa fie clar. dar sper ca s-a invatat ceva din situatia anului asta.

suporter acs poli a spus: (mai 2nd, 2013 at 22:38 )

SI POLI E UNA SINGURA CEA CARE JOACA PE DAN PALTINISAN .SA IO DAM LA GURITA LA ALEX NESTOR TOTI POLISTI

cacealmaua lu bradu a spus: (mai 3rd, 2013 at 00:38 )

de la salamu lu bradu am vazut si cacealmaua lu bradu…….penibil articol

ino the perfect spirit a spus: (mai 3rd, 2013 at 12:04 )

HAI ACS POLI TIMIŞOARA HAI BANAT HAI TIMIŞOARA VICTORIE ASTĂZI CU VÎLCEA DINA SIGUR OUT NU E BUN NICI LA PACANELE SI VOR MAI PLECA ŞI ALŢI MARE ATENŢIE PE VIITOR LA CUM SE FAC CONTRACTELE DE AICI PLEACĂ TOTUL!!!!-

edu a spus: (mai 3rd, 2013 at 08:26 )

Cand ai conducere de 2 bani instalata pe criterii politice si cand ai un antrenor ingamfat si arogant dar nepriceput nu poti progresa . O promovare cu asa lot si conducere se datoreaza doar nivelului penibil al ligii secunde . Aceste echipe sunt undeva intre liga 4-a si a 3-a de acum 20 de ani. Daca se vrea cat de cat un progres , atunci CJ si CL ar trebuii sa fie doar un ajutor pentru un eventual investitor{i} ,NU sa faca ei pe investitorii . In lotul actual sunt cel mult 3-4 jucatori ce ar putea face fata in liga 1-a dar nu sa rupa gura targului si acei baieti sunt tot din „lotul recas” . E incredibil cum pleaca jucatori de la juniori si de prin judet in liga 1-a {ex st filip , roman ,buia {dinamo} vastag[viitorul} si sg popovici{ vaslui} } si jucam in primul 11 cu jucatori {straini !!} care abia de liga 3-a daca ar fi {petrovic si marovic} sau cu nohai care nu a vrutt nici o echipa din moldova sa-l ia.. Din pacate NU sunt nici bani ,nici conducere si nici jucatori .Sunt sanse de promovare intr-o serie penibila dar …chiar botosaniul in amical ne-a cam aratat unde ne este valoarea .

suporter acs poli a spus: (mai 3rd, 2013 at 08:55 )

cu dedicatie pentru GICU .Noi care tinem cu Acs poli Sa tio dam la gurita bai poponarule .noi nu tinem cu conducerea noi tinem cu echipa si vino azi pe stadion sa vezi cum le rupe PAP coloana la cei de la vilcea .el sigur a fost un transfer bun si va confirma daca nu va fi iara scos din poarta la comanda ….hai ACS POLI >victorie…

pentru poli a spus: (mai 3rd, 2013 at 10:03 )

GARLEA….ESTI O PANARAMA DE ZIARIST….SI FIUL TAU O PANARAMA DE PORTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ziar de 2 lei a spus: (mai 3rd, 2013 at 14:45 )

Aceeasi linie jegoasa si penibila o are acest ziar infect care ar trebui inchis !
Acest biped, pe numele lui de scena, Alex Nestor, in viata lui nu a scris un articol din propria „mansarda”, este un tonomat cu bancnote, nu cu fise, care scrie atunci cand se da comanda.
De cand s-a infiintat acest club, cel mai curat si timisorean club de fotbal din ’89 incoa’ , tot felul de progenituri care se cred jurnalisti si care partidul le cere, introduc tensiuni in club. Nu inteleg de ce ASC Poli nu i-a masuri public impotriva acestor mizerii care se scriu in presa, cu precadere in acest „ziar-online ?!”

@ziar de 2 lei a spus: (mai 3rd, 2013 at 14:51 )

cea mai poli din n89 incoace? e clar, esti oltean sau vreun alt rahat cu ochi dintr-o localitate de trista amintire care se cheama bocsig. mai lasati-ne in pace sugative de bani publici ce sunteti. acum aveti pretentia sa schimbati si istoria nerusinatilor.

suporter acs poli a spus: (mai 3rd, 2013 at 20:19 )

pentru GICU ai fost bai gunoiule sai vezi azi pe PAP si pe Ovidiu Petre cum au jucat ..Senzatie amindoi ai vazut un Portar de 18 ani adevarat cum nu gasesti in liga 1 …dar un dobitoc ca tine si ca ziaristu asta cu nume de scena Alex nestor .pe care de fapt il cheama Girlea si scrie de poli numa prosti .find suparat ca baiatu lui …portar la juniori …nare valoare …si el e frustrat ….dar noi POLISTI adevarati de 4 ori vio dam la gurita sa nu mai vorbiti prosti ….

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Top