Rosenblum transforma Poli intr-o echipa a nepotismelor pe bani publici

Nepotismele încep să-şi facă loc, din nou, la Poli. Șefii echipei îşi angajează copiii la clubul care trăieşte în proporţie de peste 90% din bani publici. Fără nicio realizare notabilă la Poli, managerul sportiv Călin Rosenblum, remarcat doar prin diverse scandaluri, care au culminat cu ameninţarea unui junior internaţional cu exmatricularea, s-a gândit că nu ar strica dacă ar profita puţin de poziţia lui.

De câteva zile, la antrenamentele lui Poli participă şi Michel Rosenblum, fiul lui Călin Rosenblum. Managerul sportiv testează terenul, iar dacă apele nu se vor tulbura prea mult în ceea ce-l priveşte pe fiul său, lotul lui Poli va fi mai mare cu unul. Până în această vară, Rosenblum jr. a jucat în Liga a III-a, la Millenium Giarmata, fără să iasă în evidenţă în mod deosebit. Nu a fost un impediment pentru tatăl Rosenblum să facă orice pentru a-l aduce la antrenamentele lui Poli, după care, dacă îl impresionează pe antrenorul Valentin Velcea, să semneze cu echipa din primul eşalon.

În urmă cu mai mulţi ani, la Poli s-a mai înregistrat o situație asemănătoare. Atunci, secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, aflat pe cai mari în perioada respectivă, în contul banilor daţi la echipă de municipalitate, şi-a impus fostul ginere în lotul lui Poli. Peste 50.000 de euro a fost contractul anual al spaniolului Victor Aldana, care nu a bifat nici măcar un minut în Liga I pentru Poli, ci doar pentru „satelitul” din Liga a III-a sau pentru echipele pe unde a fost împrumutat. (sursa foto: banatsport.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

dobos cu de toate a spus: (iunie 22nd, 2013 at 10:33 )

mai e un copilas al unui sef de la poli angajat la club. domnilor robu si bojin, deschideti ochii pentru ca aruncati aiurea cu banul public si il investiti in niste smecheri parveniti. mai urmeaza sa isi angajeze velcea neamurile la club si totul ar fi perfect. noi timisorenii credeam ca echipa asta ne poate reprezenta, dar la cum se intampla lucrurile acum si pana acum nu cred ca echipa asta o sa ne reprezinte vreodata, dar noi o platim, ca asa vreti voi.

cetatzean onorabil a spus: (iunie 22nd, 2013 at 12:27 )

mai stim si noi unu care ia bani necuveniti el fiind al 3-lea purtator de cuvant de la ratt …tot pe banu public

raimond a spus: (iunie 22nd, 2013 at 12:46 )

Este foarte trist sa vad ce se intampla la ACS Poli. Din cauza prostelor alegeri de personal in conducere si la nivel administrativ timisorenii vor sta si de data asta acasa iar stadionul care era odata plin va ramane la fel de gol. Nu am stiut ca echipa asta e facuta pentru copilasii lu rosenblum si musat.

Motu a spus: (iunie 22nd, 2013 at 12:49 )

Hahaha, tot așteptăm ziua asta. Pai ce sa te astepti de la jidanu si de la musat. Ei fac, ei desfac. Halal conducere. Doi oameni care au făcut toată viata lor mismasuri …..unul la club altul la liceu. Doi oameni de nimic care hotarasc cine vine la echipa. O rusine musat si rosenblum.

Pop a spus: (iunie 22nd, 2013 at 14:45 )

Sa.si aduca si neamurile in tribuna la meciuri ca eu si mai vreo 30 cunoscuti nu mai calcam pe Paltinisanu pana nu pleaca Jidanu!!

brusc a spus: (iunie 22nd, 2013 at 16:47 )

eu cred ca Rosenblum ii si inconstient pe deasupra , sa isi expuna fiul in momentele astea de la club . Pai va imaginati reactia publicului si presiunea care o sa fie pe umerii copilului ? dar el crede ca este „experimentat” in lumea fotbalului si stie el cum merg treburile

mirceap90 a spus: (iunie 22nd, 2013 at 18:10 )

AAA DA SA VA REAMINTESC UN ALT CAZ ASEMANATOR.ALBERTO DE ROSI FOST JUCATOR SI ANTRENOR DE COPII LA ROMA A FACUT LOBI PENTRU FIUL SAU DANIELLE LA SFARSITUL ANILOR 90 PENTRU A PRIMI O SANSA LA PRIMA ECHIPA. CINE E ACUM DANIELLE DE ROSI VA ROG SA IMI SPUNETI.

@mirceap90 a spus: (iunie 22nd, 2013 at 18:43 )

SA FIE CUM SPUI TU, DAR NU STIU DACA TU L-AI VAZUT PE COPILUL LUI ROSENBLUM. DACA TE PRICEPI PUTIN LA FOTBAL ITI DAI SEAMA CA MAI MULT DE LIGA A DOUA NU ARE CUM. SI ACOLO FORTAT.

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (iunie 22nd, 2013 at 21:32 )

NU AR FI O PROBLEMA DACA AR FI O VALOARE ,ALTFEL, ESTE TOTUSI O RUSINE SA VREI SA-TI PROMOVEZI PROPRIUL COPIL MAI ALES ATUNCI CIND NU MERITA!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE!!!!

ionel a spus: (iunie 23rd, 2013 at 09:19 )

daca nu se intampla ceva la nivelul conducerii stadionul va fi tot gol. o sa spuneti ca nu conteaza. ba da conteaza, pentru ca robu si bojin nu vor putea justifica nicum milioanele de euro aruncate intr-un proiect care nu prinde la timisoreni. fara cel puti 7 – 8 mii de oameni la fiecare meci proiectul asta nu e decat o alta gaura in bugetul orasului.

conducerea ACS a spus: (iunie 23rd, 2013 at 22:23 )

Conducerea ACS suna ca intr-un banc prost :
Un jidan ,un tigan si un oltean (Velcea), doar ca aici apare si un pensionar senil !
HA HA HA !!!

vlad a spus: (iunie 24th, 2013 at 12:39 )

Sunt sigur ca daca tot scrieti cuvintul jidan,acest lucru va deranjeaza cel mai tare!
E f.grav daca ginditi asa,adica mergeti pe probleme nationaliste….!
Cit e de talentat Rosenblum jr.,ramine de vazut,nu intotdeauna cei mai talentati confirma,depinde si pe ce post poate fi folosit,iar daca este mai serios ca altul,poate sa ajunga mai departe decit se asteapta unii.

@vlad a spus: (iunie 24th, 2013 at 13:47 )

cei care folosesc cuvantul jidan in sens pieorativ sunt niste imbecili si nesmtiti. sa nu uiti insa ca inclusiv prietenii i spun asa lui rosenblum. dar daca e sa vorbim despre conducatorul rosenblum, atunci avem mari probleme legate de acest individ care nu s-a remarcat in niciun fel pentru o asemenea functie. iar aducerea la echipa a fiului sau, care implineste anul asta 25 de ani, e ultima sfidare marca rosenblum. echipa nu a fost facuta pentru familia rosenblum sau alta familie, ci pentru timisoreni.

arogantu a spus: (iunie 24th, 2013 at 23:58 )

se pare ca in orasul lui acesta condus pe bani publici de tot felul de indivizi iubitori de palmieri,si intr-un judet deasemenea condus de un buldozeristo-tractorist la fiecare 2 functii va fi instalat un jidan( om care stie cu spagile,cu pretul la km de SUPERIMPOZER), pt a merge bine trburile institutiilor personale ale politicienilor bajunsi in parlament prin antivot(PDL) .NU MAI SUNT OAMENI PREGATITI,,MANAGERI,OAMENI CU EXPERIENTA,OR FI PLECAT TOTI LA CAPSUNI SI SPARANGEL IN GERMANIA!!! RUSINE DOMNILOR DIRIGUITORI AI FOTBALULUI TIMISEAN !!!

BOBU a spus: (iunie 25th, 2013 at 00:18 )

oare cu ce i-o fi prostit asta pe romu pletos si pe titu lescu de i-au dat 2 functii,sau mai stii poate ii mai dau vreo 2 licee si vreo 4 echipe de judet,poate il fac si consilier la Prima.. si Conjudet!!!!!! DAR OARE DACA ESTE ATAT DE DOTAT TIPUL DE CE NU CANDIDEAZA PE POSTURILE LOR DE SMECHERI ???!!! ABBA SE VA NUMI ACEASTA ECHIPA CU ASTFEL DE CONDUCATORI !!!

ALTMAHAR a spus: (iunie 25th, 2013 at 00:28 )

ce vreti oameni buni,cu ce v-a gresit omu asta de-l tot fu..t.ti prin presa,ce aveti cu dansul, o fi desfiintat vreo grupa de juniori de la Banatu sau de la ACS RECAS, sau si-a facut progenitura jucator de A, sau se isi rezolva ambitiile personale pe BANII PUBLICI AI ORASULUI ??? SE POATE D-LOR DOAR TRAIM IN ROMANICA !!! RUSINE,RUSINE ,RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

messi de banat a spus: (iunie 25th, 2013 at 09:11 )

de fapt echipa asta este tinuta din banii timisorenilor pentru copiii lui rosenblum si musat. stiu si robu cu bojin asta, ca doar de asta au acceptat sa pompeze miulioane de euro in clubul asta. voi nu vedeti ca baietii astia nici nu au prins bine radacini la poli ca deja incep cu chestii urat mirositoare. ce sa caute rosenblum junior la poli? l-ati vazut careva cum joaca? e o nesimtire tot ce se intampla, iar daca VV-ul accepta sa-l ia in lot e clar ca la poli nu performanta primeaza, ci intelegerile de familie. e ca-n mafie. acum a venit randul lui rosenblum si musat, cei care conduc de fapt clubul. sa vedem cat rezista. daca robu si bojin se trezesc, echipa asta mai are o sansa. daca nu, considerati ca ati aruncat cu milioanele de euro ale timisorenilor pe fereastra.

georgel a spus: (iunie 25th, 2013 at 09:34 )

nu fa comparatii aberante ,intre Danielle de rossi si obositu asta de rosenblum care are 20 de kg ud,este un jucator mediocre de liga a3 ce sa zici de liga 1 dar asta e Romania nu ai ce sa faci

druker a spus: (iunie 25th, 2013 at 10:39 )

Asemana cineva mai sus conducatorii lui Poli cu mafia .Sa fim seriosi Mafia e condusa dupa un cod al onoarei si al restectului sub diferite forme .
Vi se pare cumva ca Rosemblum , Musat, Velcea sunt oameni de onoare ?!?

alin a spus: (iulie 5th, 2013 at 13:31 )

Rosenblum fara nicio realizare notabila la Poli???El chiar n-are niciun merit la aceasta promovare?A fost manager la vreo alta echipa???Cind ni se pune pata pe cineva,nu suntem sanatosi,daca nu-l facem praf!Probabil ca vreti sa afirmati,ca nici ca jucator n-a avut realizari?
In legatura cu fiul sau,parerea mea este ca acesta va putea fi folosit la echipa a 2-a(sper sa exista asa ceva!),iar daca va fi nevoie si va da satisfactie al mic,si daca la echipa mare se accidenteaza cei care joaca pe un anumit post,va putea sa fie incercat si acesta.Nu este deloc imposibil ca fiul sau sa confirme,si ar fi normal ca abia atunci,sa fie platit!Cred ca asa se va intimpla!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top