Arhiva pentru luna: august 2013

Bojin isi cauta consilier, Vio Bota a parasit corabia

Bojin isi cauta consilier, Vio Bota a parasit corabia

Jurnalistul Viorel Bota a renunţat la funcţia de consilier al preşedintelui CJ Timiş, Titu Bojin. Oficial, este vorba despre o detaşare pe o perioadă de un an. Bota va conduce, cel mai probabil, departamentul regional al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii.

Razboi impotriva aparatelor de aer conditionat de pe cladirile vechi

Comisia de monumente istorice din Primăria Timișoara își tocește tălpile pantofilor prin zona ultracentrală a orașului. Viceprimarul Traian Stoia spune că membrii acesteia fac verificări la imobilele vechi și inventariază neregulile. Vor urma amenzile, care pot ajunge la 10.000 de lei.

Oferta de la PP-DD: un detectiv particular in consiliul local

PP-DD a stabilit numele celor doi membri care îi vor înlocui în consiliul local pe Mircea Purceld și Vasile Caprea, care s-au stins din viață la un interval de două săptămâni. Noii consilieri sunt Petrică Folică, detectiv particular, și Florian Stoian, fost pompier, actualmente pensionar.

Stoia: „Nu am nimic cu tiganii, Ion Carpaci venea la mine in casa”

Sunt mai mult de 2.000 de retrocedări cu cântec în Timișoara. Cel puțin așa susține viceprimarul Traian Stoia, care vrea să scoată la iveală toate matrapazlâcurile. Social-democratul studiază încă actele, dar e categoric într-o privință: nu are nimic cu țiganii. Mai mult decât atât, e prieten din copilărie cu un membru important al clanului Cârpaci.

Stoia anunta: amenda de 100 de milioane de lei vechi pentru un WC

Victorie împotriva celor care distrug istoria locală: un rom din Timișoara a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că… și-a construit fără autorizație o toaletă, în curtea unui imobil istoric. Viceprimarul Traian Stoia spune că este primul semn că lucrurile încep să fie luate în serios, pentru că nimeni nu poate face ce vrea pe domeniul municipalității.

Inca un proiect maghiaro-roman incheiat cu succes

Vineri, 30 august, s-a încheiat oficial proiectul denumit „Study of the interaction of toxic constituents with biomolecules toward application in environmental analysis – METCAP” (HURO 1001/232/2.2.2. Universitatea din Szeged (lider de proiect) și Universitatea Politehnica din Timișoara (partener) au derulat în comun proiectul, în perioada martie 2012 – august 2013.

Intreruperi de curent

Enel a programat, vineri, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. O. Cotruș, orele 9 – 15; Platforma Industrială Calea Şagului (Intercolor, Tudor Carn), Parţa (Frigoglas, Obrist, Comtim), Giarmata (p), orele 9 – 17; Jimbolia (str. Dr. Diell, Spre Vest, Spre Sud, Timiș, I. Ionescu de la Brad, B. P. Hașdeu, Zona Abator), orele

Umor de graffer: A plecat Ceausescu, a venit Robu

Băieții cu tuburile de vopsea și idei contra curentului s-au întors în forță. În mai multe locuri din Timișoara, inclusiv peste drum de penitenciar, pe ziduri au apărut „ștampile” deloc măgulitoare la adresa primarului Nicolae Robu. Chipul acestuia face pereche cu acela al „marelui împușcat” lângă un zid din Târgoviște, fostul dictator Nicolae Ceaușescu.

Cu flashmobu’ la palmierul lui Robu

Niște tineri neliniștiți au organizat săptămâna trecută un flashmob în Piața Operei din Timișoara. Nu, de data asta nu a mai fost un ansamblu de zumba, ci ceva și mai educativ. Se făcea că cineva aruncă o sticlă de plastic chiar în centrul orașului, iar restul aștepta să vadă când se trezește un timișorean cu simț civic să o ridice și s-o pună la coș. Nu s-a trezit nimeni, logic, pentru ca mai apoi, regizat sau nu, un copil să ridice petul în uralele asistenței.

Top