Politehnica Timisoara, wild-card politic pentru Liga lu’ Lata

În Timiș, războiul politic dintre USL şi PDL se poartă şi pe terenurile de fotbal. Cele două tabere au avut o dispută acerbă, prin intermediul mai multor primari din judeţ, în ceea ce priveşte facilitarea unui loc în Liga a IV-a pentru Politehnica Timişoara, care a încheiat sezonul trecut doar pe poziţia a doua a campionatului judeţean, care nu-i permitea să urce un eşalon mai sus.

asu poli

Din tabăra uselistă s-a remarcat Marcel Muia, primarul din Chevereşu Mare. Împreună cu Dănuţ Laţa, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş, Muia a inistat pe lângă formaţiile din Belinţ şi Gottlob să nu se retragă din Liga a IV-a. Insistenţele celor doi nu au avut sorţi de izbândă, iar ghinionul lor a fost că primarii celor două localităţi, Gheorghe Nastor din Gottlob şi Gheorghe Florin Laza din Belinţ, sunt membri PDL. Cum echipele Bega Belinţ şi Spartak Gottlob sunt susţinute în proporţie de 100% de primăriile celor două localităţi, cei doi edili PDL au avut ultimul cuvânt de spus.

Dar, pentru a putea beneficia de binefacerile regulamentului AJF, Politehnica Timişoara a avut nevoie și de aportul a doi primari din judeţul Timiş. Viitorul formaţiei din Timişoara s-a intersectat din nou cu un primar pedelist. Este vorba despre Petru Roman, de ls Deta, care i-a imitat pe colegii lui de partid de la Gottlob şi Belinţ. În schemă a mai rămas doar Primăria Bobda, condusă de uselistul Dorel Luca. La Avântul Bobda este antrenor Tavi Foale, tatăl lui Antonio Foale, membru în staff-ul Politehnicii Timişoara. Chiar înainte de începerea răzbiului politic dintre USL şi PDL pe tema legată de facilitarea unui loc pentru Politehnica Timişoara în Liga lu’ Laţa, primarul din Bobda a fost convins să nu accepte invitaţia AJF. (sursa foto: www.sinpro.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

SPARTAK GOTTLOB NU E POLI ! a spus: (august 1st, 2013 at 17:30 )

SPARTAK GOTTLOB NU E POLI !

BEGA BELINT NU E POLI ! a spus: (august 1st, 2013 at 17:31 )

BEGA BELINT NU E POLI !

AVANTUL BOBDA NU E POLI ! a spus: (august 1st, 2013 at 17:32 )

AVANTUL BOBDA NU E POLI !

jaime a spus: (august 1st, 2013 at 17:52 )

Asrta e fotbalul curat de la ASu si proiectul lor… De retinut
Echipa lui Zambon din Dragasani nu a fost Politehnica Timisoara! Palmaresul a ramas mereu la AFC Politehnica Timisoara! Aceasta asociatie s-a asociat cu Iancu la final de aceea Iancu a avut palmaresul! Zambon a avut doar un act fals prin complicitatea lui Kassai de la FRF! De asta si FRF-ul este hulit in Timisoara!
2. Din acest punct de vedere Politehnica Timisoara cea din 1921 a existat la sfarsitul perioadei lui Iancu. Acum Iancu, Boit (reprezentantul AFC Politehnica Timisoara) si cei de la ACS Poli au semnat in iarna niste acte prin care acest palmares va ajunge doar la ACS Poli! Imediat Boit a devenit vicepresedinte la ACS Poli Timisoara! Acest demers legal insa mai are nevoie de timp, pana la urma AFC Politehnica trebuie sa se desprinda de o firma in insolventa, societatea lui Iancu!
3. ACS Poli Timisoara nu este AC Recas! De ce nu mergeti in localitatea Recas sa va faceti acreditarile? De ce veniti la sediul lui Poli? Acelasi si ieri si azi si maine? Si pe vremea lui Dobos, si pe vremea lui Iancu? ACS Poli s-a cladit pe locul Recasului si pe fosta asociatie a Recasului dar este un proiect nou cu alti actionari: Institutul Politehnic, Primaria Timisoara, Consiliul Judetean Timis! ACS vine de la Asociatia Club Sportiv pentru ca este o asociatie nu o societate comerciala! Nu vine de la AC Recas! Coincidenta vine doar pentru ca si AC Recas este o asociatie! Insinuarea dumneavoastra este ca si cum FC din FC Bihor vine de la FC din FC Dinamo! Adica doua societati comerciale! Nu au nici o legatura!
4. Institutul Politehnic, cel care a creat Politehnica Timisoara din 1921, are doua echipe de fotbal: ACS Poli Timisoara ca si echipa profesionista si de ani de zile ASU Poli ca echipa de amatori! O echipa creata de dl Robu, actualul primar. Ani de zile nimanui nu i-a pasat de aceasta echipa, acum ca Peluza Sud a tabarat pe ea, brusc toti ati descoperit-o!
5. ACS Poli nu este un proiect politic cum nici Poli AEK nu a fost! Nimeni nu avea habar cine era la PSD Timis atunci si nici cum il chema pe prefectul pesedist la judetului! Lumea dorea fotbal! Au adoptat acea echipa cu acordul Institutului Politehnic, dupa cum si acum IPT este de acord cu ACS Poli, si lumea s-a bucurat de fotbal iar in tribune a fost un spectacol superb ani de zile! Acum insa brusc lumea face politica! Acum nu-i bine!
6. In Romania exista o disociere intre societatile comerciale pe care functioneaza echipele si palmaresul sportiv care le da identitatea sportiva si care apartine de acele asociatii. In acest mod se fac datorii pe societati, se falimenteaza, se scapa de datorii si se fac societati noi! Palmaresul este pasat de la o societate la alta! Din acest punct de vedere nimeni nu mai este cine a fost! Nu doar Poli! Nici Steaua, nici Dinamo, nici Rapid, nici Craiova, de UTA cu Salonta si Covaci numai vorbesc, nimeni nu este cine a fost! De ce atunci doar Poli va deranjeaza? De ce nu scrieti despre rusinea infiintarii unui alt Rapid pentru a nu plati Corvinului niste bani cuveniti? De exemplu? De ce doar Timisoara deranjeaza?

jaime a spus: (august 1st, 2013 at 17:54 )

Curat proiect si nou in acelasi timp……Noi nu suntem im plicati ploitic…Hmmmmm……

flo_aka_me a spus: (august 1st, 2013 at 18:58 )

care razboi ma?>….ca ASU e tot ROBU cration

ASU GOTLOB NU E POLI ! a spus: (august 1st, 2013 at 21:05 )

ASU GOTLOB NU E POLI !

Trabzonsport a spus: (august 1st, 2013 at 21:55 )

Trabzonspor nu e Poli!

jak a spus: (august 1st, 2013 at 22:01 )

pdl – usl 1-0 din penalty.

jak a spus: (august 1st, 2013 at 22:10 )

5 jucatori de la gottlob vor fi transferati de asu poli

suporter gottlob a spus: (august 1st, 2013 at 22:11 )

succes asu poli,sa promovati in liga 3-a.

ASU BELINT NU E POLI ! a spus: (august 1st, 2013 at 22:44 )

ASU BELINT NU E POLI !

ASU BOBDA NU E POLI ! a spus: (august 1st, 2013 at 22:45 )

ASU BOBDA NU E POLI !

asu +ss = ASS...:))) a spus: (august 1st, 2013 at 23:27 )

codrea e cu chilotii in cap…:))))))

asu +ss = ASS...:))) a spus: (august 1st, 2013 at 23:28 )

club de gay in frunte cu delicatu cadrea si prietenu lui italian

Spartacus a spus: (august 2nd, 2013 at 00:33 )

Schimbaţi emblema…O LUBENIŢĂ CU COIF, se potriveşte de minune!

seba a spus: (august 2nd, 2013 at 08:08 )

hai sa o lasam mai moale cu moralitatea. niciun an nu a durat pana s-a ajuns la un compromis. nu se poate fara, asta e adevarul.

costel a spus: (august 2nd, 2013 at 12:25 )

ai dreptate cosmine sint din deta si stiu exact ce sa facut deta a avut cerere pentru divizia D pina in ultima zi si a fost retrasa

leo a spus: (august 2nd, 2013 at 13:02 )

doua cluburi, amandoua mana lui robu

dorin a spus: (august 2nd, 2013 at 13:31 )

e facatura politica de la cap la coada. felicitari celor de la asu, au intrat in lumea buna a sportului prin comiterea primului compromis. urmatorul va fi facut mai usor. si tot asa cu celelalte ce vor veni. pentru ca se vor mai face compromisuri. vad ca si spalarea creierelor merge ata. bietii oameni, ma apuca mila cand ma gandesc la ei.

against ASU and modern football a spus: (august 3rd, 2013 at 16:10 )

ASU si ACS aceeasi mizerie !
Poli Timisoara a murit demult !
Nu a trecut nici un an ,de cand Drukeria si Brancovan ne vorbeau de un nou drum , curat, ne vorbeau de moralitate,ca apoi sa cerseasca promovarea si sa o obtina in urma sedintelor din birouri.
Imi provocati scarba , mi-e greata de voi .

druker a spus: (august 3rd, 2013 at 16:12 )

ASU = modern football

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIFE a spus: (august 4th, 2013 at 03:24 )

ASU PU LI SE VA DESFIINTA SI ORICUM LIGA 4 A ESTE PREA GREA SA POATA FACE FATA O ECHIPA CA SI ASU CARE NU ARE FOTBAL CI DOAR CIRC IEFTIN!!!!
DESFIINTAREA ECHIPA DE MORAVURI USOARE!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, de cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
Top