Arhiva pentru luna: septembrie 2013

Premii de la CJ Timis, pentru olimpicii internationali

Premii de la CJ Timis, pentru olimpicii internationali

Consilierul judeţean PDL Marin Popescu a propus luni premierea substanţială a celor mai buni elevi olimpici pe care îi are la această oră Timișoara. Ambii au câştigat medalii la olimpiade internaţionale desfpăşurate la mii de kilometri de România.

Teoretic, pasajele Jiul, Popa Sapca si Solventul incep in 2014, dar nu se stie cu ce bani

Lucrările la pasajele Jiul, Popa Șapcă și Solventul, anunțate și răs-anunțate de primarul Nicolae Robu, vor începe anul viitor. Acesta este noul termen propus de edilul șef, care nu știe însă nici cât costă și nici care vor fi sursele de finanțare pentru șantierele în cauză. Ultima variantă, avansată în primăvară, era cea a creditului furnizor.

Toamna se numara inaugurarile: Robu a testat o noua ruta ocolitoare

Trei kilometri de rută ocolitoare – asta a inaugurat, luni, primarul Nicolae Robu. Aceasta face legătura între zona Pieței 700 – Alcatel și ieșirea spre Lugoj. Robu vrea ca pe această șosea, limita de viteză să fie 70 km/h și susține că deschiderea ei va descongestiona intersecțiile din Piața Mărăști și Punctele Cardinale.

Cat costa extractia unui dinte temporar?

Acest articol vine ca o completare la articolele precedente în care am încercat să explic importanța dinților temporari. Dinții de lapte nu trebuie neglijați doar pentru că vor fi schimbați, din contră ei au consecințe directe asupra creșterii și dezvoltării oaselor maxilare și a dinților definitivi. Dar nu despre asta vreau să vorbesc în acest articol, ci despre extracția dinților temporari.

Apucaturi din epoca de plastic

O măsură cu pretenții ecologiste luată de Retim a fost destupată spumos în mai toate ziarele timișorene. Așa am aflat cu gura până la urechi că operatorul deșeurilor municipale va demara o acțiune de educare a clienților în selectarea gunoiului la pubelă galbenă, după ce, de câțiva ani, treaba asta se făcea la sac galben.

Calatorie in lumea povestilor: castelele bavareze / FOTO

Există, undeva în vestul Europei, un ţinut de poveste, cu munţi decupaţi parcă din cărţi ilustrate, cu lacuri cu ape cristaline, cu orăşele medievale şi oameni ospitalieri, cu castele fastuoase şi biserici baroce în care te pierzi în timp. Ţinutul Bavariei este un loc în care poţi trăi bucuria în forma ei cea mai pură.

Noi promisiuni pentru rugby, via Robu: trei stadioane, nu unul!

Primarul Nicolae Robu promite nu unul, ci trei terenuri de rugby pentru campioana RCM Timișoara! Asta, la un an de când le dădea rugbiștilor, verbal, stadionul CFR, pe care primăria nu era proprietară. Între timp, RCM e din nou în finala SuperLigii, joacă tot în Ronaț, iar Robu promite, într-un viitor incert, stadionul „Dan Păltinișanu”.

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări în punctul termic, va întrerupe furnizarea apei calde de consum la PT 91, luni, între orele 8 și 14. Vor fi afectaţi abonaţii care locuiesc pe străzile Aleea Icar, Aştrilor, Azurului, Orion, Sirius şi Sudului. Tot luni, între orele 8 și 16, vor fi oprite punctele termice 62,

Intreruperi de curent

Enel a programat, luni, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Frantz Schmits, G. Alexandrescu (p), Felix, N. Table, Pelbartus, I. Vasile (p), A. Coman, Sabin Evutianul (p), orele 9 – 11; Drăgoiești (p), orele 8 – 18; Saravale (p), orele 10 – 14; Cralovăț, orele 9 – 18; Moșnița Veche (p), Temerești (p),

Amenintat de adversari, felicitat prin intermediar de Robu

Telefoanele de ameninţare primite după ce a votat împotriva vânzării unui sediu către PSD Timiş la o sumă modică sunt o amintire. În locul lor, Petrică Folică (PP-DD) a început să primează zeci de telefoane şi mesaje de felicitare. Cel mai tare dintre ele, deși indirect, a venit tocmai de la primarul Nicolae Robu.

Top