Viitorul nu suna deloc bine pentru ACS Poli

Doar un egal acasă, după trei eșecuri la rând. Atât a putut, vineri seară, ASC Poli, pe teren propriu, în fața Viitorului Constanța, echipă care n-a reușit încă nicio victorie în actuala ediție a Ligii I. Lipsurile formației timișorene încep să se simtă tot mai pregnant.

acs poli - viitorul

Vali Velcea a început meciul în formula Nuno Claro, Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovi, Petre, Bărbuţ, Trandu, Boldea, Popovici, Szekely. Timișorenii veneau după trei înfrângeri consecutive, care au urmat unui început senzațional de campionat. Viitorul Constanța părea victimă sigură, în condițiile în care „mânjii” lui Gheorghe Hagi nu reușiseră nicio victorie în Liga I.

Meciul, desfășurat în prezența unui public foarte puțin numeros, îndepărtat probabil de stadion și de vremea rece, a fost absolut anost și lipsit de orice strălucire. Prima repriză a trecut fără nicio ocazie notabilă, ambele echipe mulțumindu-se să plimbe efectiv mingea pe teren. La reluare, Velcea a fost nevoit să facă foarte repede prima schimbare, trimițându-l în teren pe Furtado, în locul lui Szekely. Mutarea n-a adus însă niciun beneficiu în jocul timișorenilor, la fel cum n-a ajutat nici intrarea lui Keita în locul lui Boldea. Keita a avut totuși singura ocazie notabilă a gazdelor în partea secundă și doar intervenția lui Nuno Claro din prelungiri a făcut ca tabela să rămână neschimbată. ACS Poli nu se regăsește, după un început de sezon spectaculos, iar lucrurile încep să devină foarte serioase la Timișoara.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri din acest campionat. În ultimele trei partide am jucat bine şi am pierdut. Acum am jucat prost şi am obţinut un punct. Asta e valoarea echipei în acest moment. Rămân la aceeaşi concluzie, avem multe lipsuri, încercăm să acoperim cu ce avem la dispoziţie”, a declarat, la finalul meciului, Vali Velcea. Antrenorul timișorenilor a recunoscut că nu are soluții în atac și spune că, în momentul de față, atât se poate. „A fost cel mai prost joc al nostru. Cu cine să joc în atac? O să întrebe lumea de ce n-am transferat, pentru că n-am bani! Furtado n-are ritm, e un jucător de forţă, dar care, în ultimele opt luni, nu a jucat”, a mai spus Velcea.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

manzul Dica a spus: (septembrie 21st, 2013 at 09:13 )

manzul Dica?

birlic a spus: (septembrie 21st, 2013 at 10:00 )

frizura lu Robu purtata de Velcea nui mai poarta noroc

Costa a spus: (septembrie 21st, 2013 at 10:40 )

Nu se mai sparge odata buboiul asta numit usl? Ca m-am saturat de bataia asta de joc … Numai promisiuni, circ, palmieri si cancer de la Continental.

druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 11:05 )

Spuneam ca ACS nu va mai bate pe n\meni cel putin 5 etape . Patru au trecut si dupa cum joaca pot sa spun cu certitudine ca nu va bate inca 5 .
Aroganta ,trufia si ingamfarea se pedepsesc uneori .
De asemenea si incompetenta conducatorilor .

ino the perfect spirit a spus: (septembrie 21st, 2013 at 12:04 )

MECI SUB ORICE CRITICĂ!!EU ZIC CĂ A FOST BLAT ALTFEL! ??ROBU SE IMPUN MĂSURI IMPORTANTE ȘI IMEDIATE DE LUAT LA ECHIPĂ!VICTORIE CU BIHORUL ȘI STEAUA ALTFEL POLI TIMIȘOARA VA PIERDE SPECTATORI ȘI ASTA CONTEAZĂ ROBU!?? TU CE CREZI!!???

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!

@druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 13:36 )

parca ziceai ca nu face nici un punct! acum ai schimbat, ca nici o victorie nu mai facem? esti un nostradamus de kkt, ghiceste pt. asu gottlob, poate acolo nimeresti!

debanat.ro a spus: (septembrie 21st, 2013 at 13:39 )

Of Doamne, ce-mi faceti mai baieti? Mi-am programat concediul inca de la promovare astfel incat sa pot sarbatori titlul alaturi de cei 60.000 de suporteri de pe Paltinisanu.
Va rog reveniti-va, am pariat 1000 de euro pe voi etapa viitoare. Nu ma lasati, va rog frumos.

emilian a spus: (septembrie 21st, 2013 at 16:17 )

v-am avertizat in legatura cu papagalul velcea ,.in A e bun la carat mingi sau in civilie mapa unui pdl-ist

@@druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 16:33 )

Ai dreptate papagalule,am gresit cu un punct . ACS a facut 1 punct din 12 si ala cu cea mai slaba echipa . Dar ce zici de predictiile voastre de cupe europene (dupa primele etape) !?!
Ha ha ha ha ha !
Punem pariu ca , cu conducerea asta si cu antrenorul asta ACS va retrograda ?Mai invata fotbal , apoi discutam .

@druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 17:18 )

daca tot o arzi pe aici ca te pricepi la fotbal, atunci poate iti amintesti de vicierea de rezultat de la brasov, care a dus la infrangerea lui acs poli. plus jocul cu botosaniul in care poli merita un punct. cu doua puncte in plus, poli avea acum 13. asta cu mai invata fotbal, apoi discutam pare din putul gandirii unui guster care parleste despre fotbal la colt de strada.

druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 18:13 )

Nu mai vorbi despre ACS numind-o Poli ,echipa asta joaca pe certificatul fiscal al Recasului, are ca si culori oficiale alb- negru ,e infintata de nu an deci NU are cum sa fie Poli .
Vezi ca nu ai nici o treaba cu fotbalul , papagalule ?

@druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 18:23 )

vad ca la tine vestile sosesc prin intermediul telegrafului, ceea ce denota ca esti inapoiat rau. in primul rand nu am spus poli, ci acs poli, asa cum e in acte, papagal cu pene viu colorate. poate ca nu stiai, dar universitatea politehnica e asociata cu cjt si clt la echipa asta.

@druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 18:34 )

bey, kknare,POLI chiar si in alb a adus 20.000 pe EL MONUMENTAL, care toti strigau POLI – POLI si vi tu – proasta targului sa dai lectii? bine, am inteles ca la nivelul tau de IQ nu sti ce-i aia rusine, ti-ai vinde si mama si neva o anume terasa! dar nu poate scapa Timisoara de cainii vagabonzi, dar mai de cei ca tine!

mai3 a spus: (septembrie 21st, 2013 at 20:03 )

0 fotbal 0 spectatori 0 suporteri nevirtuali, 0 palmares , culori alb-negru-galben…da’ va numiti Poli…sacrilegiu!!!

druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 20:35 )

Nu ai de unde sa sti ca asta NU e Poli pt ca tu ai sosit recent in Banat de undeva din Moldova sau din Oltenia , ca emigrant .
Ha ha ha ha !

Nuca a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:02 )

Cu Steaua luati papagalilor 10!!!Niste puturosi,numai la lovere va ganditil!!Tampitilor!!!

druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 22:18 )

Papagalule , cei 20.000 de spectatori au fost sa-i vada pe Dinamo nu ACS-ul , media de spectatori la celelalte meciuri e ca aseara 98 de spectatori platitori din care 6 in galerie .
HA HA HA HA !!!

@druker a spus: (septembrie 21st, 2013 at 23:12 )

tu nu cred ca esti banatean! imposibil ca un banatean sa fie chiar asa de prost! precis te-au mintit parintii! cautati mai atent urmasii sa vezi ce surprize-surprize vei avea!

Agent 7 a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 06:54 )

Atentie conducerea Poli,declaratiile antrenorului Velcea nu sint demne de cineva care sa conduca si sa motiveze aceasta echipa.Eu personal cred ca ,capitanul si-a abandonat nava,care se reflecta in jocul pe care il presteaza echipa.Daca as fi unul din jucatori nu as mai juca pentru acest antrenor care nu isi asuma resposibilitatea pentru rezultatele slabe in ultimele meciuri,jocul din teren foarte dezorientat,schimbarile pripite,arata lipsa de experienta a antrenorului.
Un adevarat lider nu face declaratii de genul acesta ,mai ales in public.Una din atributiile unui bun conducator este sa scoata cei mai bun de la aceia pe care ii conduce si vor da performanta maxima.Vezi Sir Alex Ferguson [Mu}care a dezvolat si condus acest club pe culmile cele mai inalte. Pina si Mou si-a asumat raspunderea pentru esecul Bassel.Ha!
Pace ,Hai Poli

druker a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 10:30 )

Esti prost fraere , sunt ungur din Banat ,nu ca tine tigan emigraznt .Sa ma pis pe natia ta de sub-specii de acolo de dupa Orsova de unde nu mai incetati sa veniti in Banat .

@druker a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 15:28 )

prietene, banatenii sunt civilizati. tu, prin comportamentul tau, nu lasi sa se intrevada ca esti banatean. in plus, banatenii sunt toleranti, calitate pe care nu o vad la tine. cat despre poli, daca nu ai fi partizan cu o alta poli decat asta pe care o hulesti, as incerca sa te inteleg. inca o chestie… tu nu ai niciun prieten cu radacini in oltenia sau moldova? sau poate imi spui de ce un ardelean nu e vinitura? sau un banatean venit din belint la timisoara nu e tot vinitura?

druker a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 16:26 )

Banatenii sunt civilizati cu cei care ii respecta,nu poti sa vii in casa mea (Banatul meu) si sa ma jignesti asa ca hai sa incheiem o data ,adu-o pe mamica ta sa o frecam in fundulet asa sa-i planga „pasarica” de ciuda si apoi in gurita ,poate o sa-i placa si nu va mai ramane gravida sa nasca avortoni ca tine.

@druker a spus: (septembrie 22nd, 2013 at 16:40 )

prietene, esti de compatimit. ti-o spun in calitatea mea de banatean/timisorean. tu chiar nu ai cum sa fii banatean, cand pui astfel problema. iti doresc insanatosire grabnica si sa gasesti pastila care te-ar putea ajuta in problemele tale psihice, desi nu cred ca s-a nascut inca psihiatrul care sa poata trata indivizi ca tine. bag mana in foc ca parintii tai nu sunt banateni, ceea ce nu e grav, dar tu dejectezi toate frustrarile din perioada in care te chinuiau alti psihopati ca tine in spatele blocului in care ai stat. indivizi ca tine, presupusi bipezi, nu au fost, nu snt si nu vor fi niciodata banateni.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Top