Robu, despre ACS Poli: „ Velcea si Rosenblum sunt vinovati”

La o zi după jalnica prestaţie a lui ACS Poli în jocul cu Corona Braşov, primarul Nicolae Robu i-a pus la zid pe antrenorul Valentin Velcea şi managerul sportiv Călin Rosenblum. Liberalul acuză, de această dată pe față, politica de transferuri a clubului și a anunțat că, săptămâna viitoare, va lua unele măsuri.

velcea si robu

Într-o intervenţie telefonică la emisiunea „În prelungiri” de la TVR Timişoara, primarul Nicolae Robu i-a atacat direct pe antrenorul și directorul sportiv de la AVS Poli. „Vali Velcea şi Călin Rosenblum sunt vinovaţi, deoarece au greşit transferurile”, a spus Robu. Primarul Timișoarei crede acum că jucătorii aduşi în vară nu sunt peste alţi fotbalişti puşi pe liber după promovare de Velcea şi Rosenblum. Declarațiile lui Robu lasă loc de interpretare celor care susțineau, pe la colțuri, că mai mulţi dintre jucătorii aduşi înainte de debutul sezonului nu au ajuns la Timișoara pe criterii sportive.

Primarul Timișoarei a mai avut o ieșire pe această temă, la finele lunii august, când, după înfrângerea de la FC Brașov, a scrie pe Facebook: „Este inadmisibil să renunțăm atât de ușor la anumiți jucători cu care, de bine de rău, am reușit să promovăm, pt a face experimente păguboase! La «foarte cald», deocamdată doar atât!”. „Foarte caldul” lui Robu pare să fi scăzut acum până sub temperatura de îngheț.

Înainte de intervenția lui Robu, Valentin Velcea a continuat să se victimizeze, aşa cum face de când echipa pe care o antrenează nu mai joacă nimic, iar rezultatele sunt catastrofale. După declarația primarului, deși s-ar fi putut apăra, Velcea a tăcut mâlc. Nicolae Robu a anunţat că, săptămâna viitoare, va avea loc o şedinţă în care vor fi luate unele măsuri. ACS Poli n-a mai câștigat niciun meci din etapa a patra și, în ultimele șase etape, a reușit să facă numai două puncte. Ultimul dintre ele, după un meci penibil cu „lanterna roșie” Corona Brașov.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

iulian a spus: (octombrie 6th, 2013 at 11:53 )

din cate vad, nimeni de la acs poli nu isi asuma rezultatele extrem de proaste.

Gabi a spus: (octombrie 6th, 2013 at 13:31 )

responsabilitatea e impartita. inclusiv primarul robu trebuie sa ne spuna nou, timisorenilor, ce l-a manat sa decida ca rosenblum e potrivit pentru acs poli. sunt tare curios cum justifica numirea asta. sau a lui bungau. si mai sunt cativa prin club care nu au ttreaba cu fenomenul. sa ne explice primarul ce se intampla.

ino the perfect spirit a spus: (octombrie 6th, 2013 at 13:54 )

ROBU ESTE CLAR CĂ NE TREBUIE UN ANTRENOR! DUPĂ ACEEA MAI VEDEM INTRĂM ÎN EI PE RÎND ȘI SCHIMBÂM TOT CE TREBUIE SCHIMBAT!DAR RAPID UN ANTRENOR SĂ PUNĂ ECHIPA LA TREABĂ SERIOS ȘI VOR VENI ȘI ALTE REZULTATE!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!

bissi a spus: (octombrie 6th, 2013 at 13:36 )

…asta era de asteptat.cine cunoaste un pic de fotbal si-a dat seama ca nu va iesi nimic din brinza asta stricata care a facuto impertinentul asta de Velcea si Rosemblum.dar discutziile nu-si mai rostul , Robu si el intra in aceeasi oala.Cind dai fotbalul Timisorean pe mina a doi neputinciosi nu poate iesi ceva bun.Velcea este antrenor de liga 2.Rosemblum schmecher de mina a doua.NOUL antrenor sta deja pregatit ! SUNDA !Vai si amar de fotbalul banatzean.!

pif a spus: (octombrie 6th, 2013 at 13:49 )

in faza actuala exista o singura intrebare, cu un singur raspuns: lotul nu se mai poate inbunatati, are dreptate Robu, Velcea si Rosenblum l-au dimensionat, ei au avut mina libera din punct de vedere sportiv. lotul era facut, clar pentru raminerea in Liga 1 . pot ajunge cei doi cu lotul asta in iarna cu sanse de a mai indrepta ceva, sau nu. daca se ajunge la concluzia ca pot, atunci ramine. daca se ajunge la concluzia ca nu pot, atunci trebuiesc analizate consecintele, inclusiv despartirea de antrenor si inlocuirea sa cu un nou antrenor, tot cu consecinte. in situatia asta, trist dar nu exista alta solutie.

Nepriceputeanu a spus: (octombrie 6th, 2013 at 14:47 )

Velcea si Rosemblum??? Bine, sunt de acord, dar ceilalti 15-20 din conducerea lui POLI, care sunt platiti mai bine ca jucatorii(din cate am inteles…) ce fac????????Sau CE AU FACUT in acest timp? Sau CE VOR FACE IN CONTINUARE????

Gloriosu a spus: (octombrie 6th, 2013 at 15:01 )

velcea si rosenblum s-au crezut intangibili, ne-au tot scos ochii cu cat de buni sunt ei. cum nu mai au rezultate cum apar si vaicarelile. cei doi sa nu uite ca la acs e cea mai mare siguranta financiara din fotbalul romanesc. sau priuntre cele mai mari, atat cat o sa functioneze usl. pentru cele 6 etape de seceta cei doi ar trebui sa-si asume responsabilitatea, la fel ca si ceilalti angajati de la acs poli. responsabilitatea sa si- asume in fata timisorenilor, nu in fata lui robu, ca noi il plaqtim, nu primarele. iar velcea, daca e asa de bun, sa plece la o echipa care ii ofera conditii mai bune. gata cu vaicareala, aveti si responsabilitati. cati oameni castiga in timisoara 7 mii de euro? foasrte putini. velcea sa-si merite banii. daca nu, se pot gasii antrenori mai ieftini si mai buni. un exemplu e grigoras, care are zilele numarate la cluj. eu nu as sta pe ganduri si l-as aduce aici. timisoara ar avea numai de castigat.

Druckerul din Blascovici a spus: (octombrie 6th, 2013 at 18:06 )

D-le Robu , puneti-l pe Dorin Micsa , cat a fost el la club vreo 8 ani lucrurile au mers bine …HAI POLI !

drucker a spus: (octombrie 6th, 2013 at 18:40 )

De ce sa raspunda primarul de rezultatele Acs-ului ?
Pt ce incaseaza mii de euro din bugetul orasului Bungau, Mihut ,Musat , Rozenblum sau Velcea ?
Cat despre masuri , NU o sa se ia nici o masura,sau poate va fi concediata spalaroreasa si magazionierul .
Imi provocati scarba .

@drucker a spus: (octombrie 6th, 2013 at 19:05 )

nici nu vrei sa stii cata scarba ne provoci si tu unora dintre noi. numai un idiot ar pune problema asa cum o pui tu. te intreb si eu atunci de ce iese mereu in fata robu si vorbeste despre echipa de fotbal? cine i-a pus pe baietii astia in fruntea clubului? and iti mai lingi sefuletul in fund, macar gandeste inainte sa debitezi astfel de nesimtiri.

bibanu a spus: (octombrie 6th, 2013 at 19:08 )

velcea si rosenblum aut,numiti un antrenor din banat tinar – remus steop sau cosmin stan

cobra_jimbolia a spus: (octombrie 6th, 2013 at 20:30 )

BASARAB PANDURU E PIESA BUNA PENTRU POLI ,IN LOCUL LUI VELCEA

cristian a spus: (octombrie 6th, 2013 at 21:48 )

Pandi e stelist 100%

Agent 7 a spus: (octombrie 6th, 2013 at 22:50 )

ALEX PELICI

@ cobra.... a spus: (octombrie 6th, 2013 at 23:14 )

panduru ar vinde toata Timisoara la stelemeaua…caci a devenit turbat dupa ei….

pif a spus: (octombrie 6th, 2013 at 23:26 )

ne-am mirat de ce Contra nu a avut loc la Poli Timisoara, acum ne miram ca alesul de atunci, Velcea nu e in stare sa faca o echipa capabila sa supravietuiasca in Liga 1. din mirare in mirare, poate Robu ne mai poate explica citeceva, ca alegerea lui Velcea e clar vina sa. a ales doi oameni fara experienta Ligii 1 cu rezultatul asta de acum.

@@drucker a spus: (octombrie 7th, 2013 at 09:13 )

Nu mai jigni daca ai alte pareri decat mine,idiot este tatal tau iar de lins , linge-i tu ceva mamei tale , precis o sa-i placa .
Daca citeai posturile anterioare vedeai ca am sustinut ca ACS in conditiile actuale nu este Poli (fara culori , palmares ,jucand pe actele Recasului ).Mai mult, spuneam ca ACS nu va bate cel putin 5 etape , lucru care s-a intamplat ,asa ca nu nu ma transforma intr-un sustinator al primarului ,in primul rand ma doare in cur de politica de cacat din Romania .

cobra_jimbolia a spus: (octombrie 7th, 2013 at 12:59 )

cu lotul actual suntem buni de liga 4

Crasi a spus: (octombrie 7th, 2013 at 16:19 )

Primarul nu este de vina ca Velcea nu stie sa antreneze, el este un antrenor de liga a 2 a, iar daca el a dorit sa i dea o sansa a facut-o si a mers un destul de bine. Cu o echipa proaspat formata nu poti rupe liga in doua!

Motu a spus: (octombrie 8th, 2013 at 00:28 )

Velcea e un bun antrenor de liga 2. A învățat de la toți antrenorii cu care a lucrat. La liga 1 e mai greu, ar fi un bun secund. Buba e la cei de lângă el, lingaii care câștiga bani nemunciti. Staicu, musat, bungau, mihut si rosenblum. Toți 5 au venituri suplimentare. Staicu e ditamai directorul la uvt, musat este si el pe,statele de plătit ale uvt, bungau are pensie buna, mihut e pensionar, iar rosenblum are salar de la liceu. Ce sa m-ai zicem.înainte dlor, ce fraier si robu asta. Sau cine știe ce interese are si el. Afara cu lingaii.

@Motu a spus: (octombrie 8th, 2013 at 09:56 )

Conducerea Acs formata din pensionari senili si lingai de partid .
Rezultatele echipei sunt firesti in situatia asta.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial

După ce anul trecut în Parcul Rozelor au avut loc Europenele de volei pe plajă U23, şi în acest an, acelaşi loc cu multă simbolistică pentru timişoreni va fi în centrul atenţiei. Federația Română de Lupte va organiza în perioada 18-21 iulie 2024 Campionatul European de Lupte pe Plajă (U15, U17, U20) precum și etapa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul European de lupte pe plajă va avea loc în Parcul Rozelor din Timişoara. Şi etapă de circuit mondial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Mai puţin până la o nouă ediţie a unui concurs apreciat. Peste 500 de iubitori ai pedalării, de toate vârstele, s-au înscris la cea de-a III-a ediție a competiției cicliste Poli Bike Challenge, eveniment organizat de Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Asociația Club Sportiv Velocitas, susținut de parteneri din mediul privat. Cursa ciclistă, care se...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ciclişti din toată ţara îşi dau întâlnite la cea de-a III-a ediție a Poli Bike Challenge
Alin Nica, actualul președinte al Consiliului Județean Timiș, candidat pentru un nou mandat, spune că modul în care guvernul lucrează cu investiția pentru noul stadion al Timișoarei transformă acest obiectiv în mită electorală. Conform celor spuse de acesta, proiectul și hotărârea de guvern prin care se aprobă indicatorii tehnico-economici au fost ținute deliberat la sertar,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nica acuză PSD că șantajează Timișoara cu noul stadion, pentru voturi: ”Suntem martorii unui trafic de influență pentru blocarea acestui stadion”
Vicepreședintele în funcție al Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, plecat pe un drum diferit de cel al USR Timiș spune că nu a primit încă nicio înștiințare oficială referitoare la retragerea atribuțiilor pe care le avea în cadrul instituției. Spune că își va da demisia din funcție, așa cum i-a cerut Alin Nica, dar aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș acceptă să își dea demisia din funcția de vicepreședinte CJT, dar după demisia lui Nica. Acesta îi răspunde
Top