Poli vrea cei mai buni fotbalisti de la UTA, dar in special un mijlocas tehnic

Poli caută cu disperare jucători care să acopere două posturi. Este vorba despre un post în ofensivă şi un altul în linia mediană. Staff-ul tehnic şi conducerea clubului timişorean vor să se orienteze spre un jucător tehnic la mijlocul terenului, care ar trebui să aducă mai mult spectacol în jocul formaţiei din Liga I.

firtulescu

Unul dintre jucătorii vizaţi este mijlocaş la UTA Arad, dar a fost crescut la şcoala de fotbal a Universităţii Craiova. Dragoş Firţulescu ar lăsa UTA pentru Poli, la cei 24 de ani fiind conştient că acesta ar putea fi ultimul tren pentru marea performanţă, în condiţiile în care, până acum, a dat cu piciorul câtorva oportunităţi importante. Conducerea lui Poli ar putea profita de degringolada din curtea celor de la UTA şi în privinţa altor trei jucători tineri. Ovidiu Popescu (19 ani), Florin Ardelean (19 ani) şi Cristian Monac (21 de ani) ar putea face și ei obiectul unui transfer. Popescu şi Ardelean sunt bănăţeni. Cei doi au fost transferaţi la UTA de la „Marcel Băban” Jimbolia, acelaşi club de la care a venit la Poli portarul Pap. Mijlocaşul Popescu şi fundaşul Ardelean au fost, de cele mai multe ori, titulari la arădeni, iar Cristian Monac, care poate evolua mijlocaş central în spatele vârfurilor sau atacant, este considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai generaţiei sale. În privinţa lui Popescu şi Ardelean conducerea lui Poli va trebui să se mişte repede, cei doi fiind doriţi şi de ASA Tg. Mureş. Sunt şanse destul de mari ca cel puţin unul dintre cei patru să apară la antrenamentele lui Poli de săptămâna viitoare, la care vor lua parte şi noutăţile Alin Roman, Alin Dobrosavlevici şi, foarte posibil, Adrian Mărkuş, Steliano Filip şi camerunezul Sunday Mba. (sursa foto: http://fcuniversitatea-craiova-mihai.blogspot.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

POLI BLANCO a spus: (ianuarie 3rd, 2014 at 11:30 )

POLI BLANCO: doar „tatonari” si nici o certitudine !

teo musante a spus: (ianuarie 3rd, 2014 at 11:38 )

Se vehiculeaza aproape zilnic nume noi din ligile inferioare mai ales din zona . „Lovitura” data de Poli cu „cei 4” ma duce cu gandul la anul 2000 cand zambon a „oferit” UTA-ei 9 juniori A ca razbunare impotriva edililor de la acea vreme care nu-l ajutau cu nimic . Nu cred ca vor venii 4 din 4 de la UTA dar 2 dintre ei ar fi putea face pasul . Ma refer la O Popescu {cred ca-i baiatul lui Tavi Popescu jucator si marcator ptr Poli in meciul tur cu Atletico Madrid } care a fost cel mai bun mijlocas al UTA-EI in tur si Monac care desi a fost slab in acest tur , anul trecut a jucat excelent fiind in atentia lui FC Vaslui . Firtulescu e un „argint viu” dar noi avem exact tipul asta de jucator in persoana lui Barbut . Ardelean e o necunoscuta ptr mine dar poate are calitati . Din toate numele vehiculate cred ca cel mai mult ar ajuta un St Filip si Markus . Ca si in alte postari repet : Poli are nevoie de 2-3 jucatori care sa fie ca valoare peste cei aflati in primul 11 . Daca s-ar putea impune si 1-2 jucatori adusi ca „autsideri” ar fi un bonus ptr echipa .

Pinguin POLI a spus: (ianuarie 3rd, 2014 at 12:22 )

Suntem alb-negri, dar ar trebui o pregatire serioasa, sa nu mai fie meciuri in care sa ne miscam pe teren precum pinguinii !

ino the perfect spirit a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 00:06 )

ALȚI RETROGRADAȚI UTA NIMIC DE VALOAREA LA CARE TREBUIE SĂ SE RIDICE POLI TIMIȘOARA PE PIAȚA TRANSFERURILOR!!!!ROBU AȘA CUM AM VORBIT SÎNT JUCĂTORI MAI BUNI PENTRU POLI TIMIȘOARA DECÎT ĂȘTIA ȘI VOR APĂREA ȘI ALȚI ȘI ALTE OPORTUNITĂȚI! DAR ANTRENORUL UNDE ESTE???INVESTITORUL CE AR ÎNSEMNA O SCHIMBARE LA POLI TIMIȘOARA!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

SAM a spus: (ianuarie 3rd, 2014 at 20:10 )

ne spunem poli tm dar transferam ca ac recas….nu avem bani pt ca ni ia luat pe toti olguta craiovita

pif a spus: (ianuarie 3rd, 2014 at 20:22 )

Monac a marcat intr-un retur in 2013 si un tur din 13/14 1(unu) gol si a dat 2 pase de gol iar O. Popescu, mijlocas defensiv a dat 2 goluri si o pasa de gol. Firtulescu „argintul viu” a dat pentru UTA in sezonul 2013 0 (zero) goluri.

Bobu a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 00:48 )

Acum sa vedem cine suna la uta pentru cei 4, acolo e micsa administrator special, deocamdată. Musat nu cred ca va face asta, având in vedere ca la lucrat pe micsa, rosenblum la fel. Interesant….

Robert a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 10:35 )

Sunday Mba a semnat cu Basta (Franta).

@ ino the... a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 10:59 )

De unde investitori? Timisoara nu are post TV)Iasi are 7), decat cu orar partial:2-3 ore pe zi, nu are decat un ziar(Cluj are 5), nu are post de radio local, decat partial 2-3 ore pe zi si tu vrei investitor la fotbal !!!! A realizat cineva ceva in Tms, decat demolari si vanzari la fier vechi?Poate femeia aia de la Pamatex, ca a mutat fabrica mai afara si femeia aia de la AEM, in rest….nimic, o casa, o taraba, o gradina,o ceva acolo…

ino the perfect spirit a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 14:48 )

ȚI-AM DAT OK! POATE AI DREPTATE ÎN PARTE DAR TOTUȘI EU ȘTIU CĂ TIMIȘOARA POATE GĂSI UN INVESTITOR SERIOS LA ECHIPĂ!ÎNSĂ ROBU TREBUIE SĂ MAI INSISTE PUȚIN!!HAIDE POLI TIMIȘOARA ȘI SUCCES ÎN RETUR NUMAI VICTORI!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!

@ Bobu a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 11:03 )

Nu-i nevoie sa mearga nimeni la M uta, aia vin si singuri la ce prapad e acolo! Nu sunt platiti nbiciodata, deci cine poate sa-i retina? Micsa ? Nici el nu e platit, tot munca voluntara! Si cainii, daca nu le dai o saptamana sa manance se muta la macelarie !

pif a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 12:33 )

Sunday Mba a semnat cu CA Bastia, ultima din Ligue 2, fiind cel mai scump jucator al echipe 400 000 €. oficial a venit liber de contract, contractul e valabil pina in 30.06.2014.

#1 a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 12:56 )

Rotariu e vindut la Dinamo la 3 mil.€. Iancu ia jumatate, 1,5 mil. € si noi jucam cu tricouri alb-negre si ne numim Poli in loc de Politehnica Timisoara ca ne e frica ca vom plati datoriile acumulate si neplatite de Iancu.

Sabin Cara a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 15:59 )

Sunday Mba a semnat deja in 27.12.2013 pentru CA Bastia, iar articolul meu e din 3.01.2014. imi pare rau ca nefiind informat scriu lucruri neadevarate.

@ ino in the............... a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 18:26 )

tu ai da banii tai pe mana lui Rosemblum si Bungau? Intreaba pe Robu si Titu Bojin, daca ei ar da banii lor pe mainile astora? Atunci cum crezi, ca se poate gasi un asa prostovan investitor, care sa-si dea banii lui, pe mainile astora pt. 49% ???????????????????????

@@ INO a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 21:17 )

ACS POLI are nevoie de un Club Manager si dupa aceia mai vorbim .Poli nu are oameni care sa se priceapa la conducerea unui club profesionist de fotbal.Cine conduce acum nu are habar de nimic,de aceea nu merge nimic si nu va merge.toti cred ca stiu ,inclusiv antrenorii dar HABAR NU AU,de la a conduce ,antrenamente, la selectionarea jucatorilor.Timisoara are potential ,dar nu are cu cine,asa ca dragilor putem sa discutam cait vrem Este o cauza pierduta.Pace

ino the perfect spirit a spus: (ianuarie 4th, 2014 at 21:21 )

STAI LINIȘTIT DACĂ VINE UN INVESTITOR SERIOS VOR ZBURA TOȚI AFARĂ ÎN FRUNTE CU ROSEMBLUM!!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

@ ino the.... a spus: (ianuarie 5th, 2014 at 11:35 )

te-am respectat, dar cand vi cu vrajeli din astea……….investitori au fost: Alexandrion,Ursus,Gazprom,Eurotabacco,Iffelectronics,s.a.; dar cand au auzit ca ei trebuie doar sa dea bani si altii sa conduca,au plecat cu 150km/ora !!!

@@@ino the a spus: (ianuarie 5th, 2014 at 13:29 )

inseamna ca situatia nu are solutie. investitorii vor totul, dar exemplele Zambon si Iancu au aratat ca investitorii seriosi nu investesc ci doar administreaza in folosul propriu „banii publici” ai autoritatilor, mai ales Iancu. in caz ca treaba asta nu merge falimenteaza clubul si te lasa in Liga 2 s-o iei de la capat. in rest incaseaza tot ce se poate chiar dupa faliment, vezi Rotariu jr. si tu ca echipa nici nu mai poti sa te numesti Polizehnica Timisoara si ca sa o iei de la capat trebuie sa cumperi o echpa AC Recas. cred ca neincrederea e justificata si un control trebuie sa existe in viitor pentru a nu mai ajunge in situatia asta. lui Iancu ii dorim sa investeasca la Rapid, il vor scuipa aia din cap pina in picioare.

@@@Ino a spus: (ianuarie 5th, 2014 at 18:11 )

Exact ,in aceste conditii nu va venii nici un investor.Logic de ce ar pune cineva banii si nu ar avea controlul Clubului.?Poli este o solutie atractiva pentru oricine care vrea sa intre in fotbal si are ceva banuti de investit.Orice iubitor de fotbal si cu minte de afacerii ar vrea sa cumpere Culbul,de ce??/
– o posibilitate foarte usoara sa intre in cupele Europene.(div.1in Romania nu este greu sa iei campionatul,fotbal destul de slab)
-Timisoara (Banat )o zona fantastica cu iubitori de fotbal si o civilizatie superioara care ar pune acest oras frumos din nou pe harta lumii.etc…..
Faptul ca Poli a ajuns in aceasta situatie,este ca si cei privati care au cumparat clubul sint afaceristi ;Vopsiti”fara o cultura de afaceri adevarate.Oameni care au profitat de sistem si care au dat Tunuri,foarte predominant in Romania.
Cum am spus Daca ar avea experienta necesara ,Principalii care finanteaza acest proiect ar gasii solutii avantajoase pentru Poli.!!!! dar numai dupa ce investitorii ar fi ALESI cu grija si sa aiba control 100%. Amestecatura Publica cu cea Privata nu merge,doua viziuni complect diferite.
Pace

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Cristian Busoi Nicolae Robu

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO

Padel Center din Dumbrăviţa a fost o excelentă gazdă pentru etapa a doua a din Circuitul Profesionist de padel din România. Cei peste 120 de sportivi s-au întrecut pe cele 5 terenuri ale bazei, dintre care trei acoperite şi două în aer liber. Fair-play-ul a dominat competiţia, a cărui principale ingrediente au fost spectacolul, intensitatea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişorenii şi-au luat partea leului la etapa a II-a din Circuitul Profesionist de padel/FOTO
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari

Sancțiuni de 20.000 de lei, aplicate de polițiștii locali pentru colectare și predare către un operator neautorizat de deșeuri, provenite din amenajarea unui garaj. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului aflați în patrulare au observat, în aceste zile, pe Strada Zurich, o camionetă încărcată cu deșeuri amestecate, inclusiv resturi de la materiale din construcții....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Aveţi grijă la cine predaţi deşeurile! Amenzi mari
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
În mai puțin de o lună, în cadrul campaniei de curățare a spațiilor verzi, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri abandonate. Astfel, din 26 februarie până în 18 martie, angajații Horticultura și echipele partenere au ridicat din parcuri, din zonele de joacă, scuaruri și alte spații verzi, pet-uri, ambalaje, resturi alimentare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lupta cu nesimţiţii. În mai puţin de o lună, Primăria Timișoara a adunat peste 50 de tone de deșeuri de pe spațiile verzi/Foto
Executat la București, Alin Nica admite că se gândește în continuare la candidatura pentru un nou mandat în funcția administrativă deținută în prezent, de președinte al consiliului județean. Cum, deocamdată se gândește și spune că se va consulta cu primarii liberali din Timiș. El spune că s-a întâlnit deja cu Ludovic Orban, liderul partidului Forța...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica se pregătește de un nou proiect politic. A discutat cu Orban, urmează să discute și cu Fritz
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază
Salariile sunt atât de bune și chiriile atât de accesibile în raport cu acestea încât Timișoara este orașul mare din România unde oamenii lasă cei mai puțini bani pentru a-și plăti o locuință închiriată în care să locuiască. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor chiriilor percepute.  Chiriile percepute s-au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țară: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe
La finalul anului precedent, Compania Național de Administrare a Infrastructurii Rutiere le făcea o surpriză neplăcută șoferilor care circulau pe autostrada A1. Nu mai puțin de patru parcări erau închise, așa că cei care aveau … nevoi trebuiau să mai meargă niște kilometri buni pentru a rezolva problema. De scurt timp parcările s-au redeschis, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Compania de Drumuri a pregătit 11 milioane de lei pentru paza și curățenia spațiilor de servicii de pe autostrada A1
Universitatea Politehnica Timișoara continuă tradiția de 100 de ani de excelență în educație și cercetare, dar și de colaborare foarte bună cu mediul economic. Tradiția în domeniul mașinilor hidraulice, domeniu în care Aurel Bărglăzan a fost un adevărat pionier și creator de școală, dusă la prestigiu internațional de academicianul Ioan Anton, este continuată azi de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Recunoaştere internaţională. Un succes notabil pentru o echipă UPT în domeniul maşinilor hidraulice
Primăria Timișoara organizează o campanie de eliminare a căpușelor. Acțiunea este programată să aibă loc în perioada 2-6 aprilie 2024, în măsura în care vremea permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor. Tratamentele vor fi efectuate terestru și se vor desfășura între orele 21:00 și 05:00. ”În această perioadă, rugăm locuitorii să evite pe cât posibil...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara se luptă cu căpușele
Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, s-a trezit peste noapte, la mii de kilometri distanță, că e zburat de pe postul de președinte al PNL Timișoara. Pentru simplul fapt că l-a “jenat” pe cel care speră să redevină primar al orașului, Nicolae Robu, din nou în urma unei alianțe de nevoie, nu ideologică, cu cei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Tabără dă de pământ cu Nicolae Robu, după ce acesta l-a zburat de la conducerea PNL Timișoara
Top